بسم الله الرحمن الرحیم
☑️ یادداشتی تحلیلی پیرامون انتخابات و نقش و رسالت جوانان از منظر امام خامنه ای مدظله العالی ۲۶ خرداد ۱۴۰۰
🟢۱_«انتخابات را پر شور کنید» شور و اشتیاق ضرورت یک حضور گسترده در انتخابات است.شور همراه با شعور و آگاهی و شناخت میتواند حماسه ای بیافریند که دشمنان را متحیر کند.جوان دارای قدرت تاثیر گذاری بر همسالان و اعضای خانواده خود میباشد و حضور حماسی جوانان در انتخابات هم بر حضور حداکثری تاثیر گذاری قوی دارد هم بر انتخاب اصلح.
۲_🟢«مشارکت در انتخابات را حداکثری کنید»مشارکت جمعی و حداکثری و آگاهانه تضمین کننده اقتدار نظام و عاملی تاثیر گذار بر شکست پروژه های اندیشکده های غربی و عبری و ایجاد یاس و ناامیدی در اردوگاه مخالفان داخلی و خارجی انقلاب اسلامی و عاملی در شکست توطئه های بیگانگان در رویگردانی مردم ایران از انقلاب و تاثیر گذاری مشکلات اقتصادی و اجتماعی و...بر مشارکت حداقلی مردم و... خواهد بود.
۳_🟢«تقوای سیاسی داشته باشید » تاکید حضرت آقا بر مراقبه های دائمی بر رفتار و اعمال خود،بدلیل ضعیف و در معرض خطر بودن انسان.در اصطلاح قرآنی این مراقبت را همان تقوا می نامند.به تعبیر آقا تقوا یعنی مراقبت دائمی از خود که دامن گیر انسان نکند به این خارهای دور و بر.
۴_🟢« اصلح را پیدا کنید» در دو گزینه خوب و خوبتر و صالح و اصلح قطعا باید اصلح را انتخاب کرد.زیرا توانمندی ها و تسلط و تجربه و دانش و آگاهی آن فرد بر صالح افضل است.طرز و راه و روش پیداکردن اصلح از مشی و منش و شخصیت نامزد و همراهان و حامیان و برنامه های عملیاتی و دیدگاههای ایشان نسبت به وظایف خود و ... قابل دستیابی است.
۵_🟢«به خاطر نامزدها در مقابل هم قرار نگیرید » در این فراز از بیانات آقا،بهم ریختن آرامش و نظم کشور و مقدمه سازی برای اغتشاشات و آشوب ها در جامعه و ایجاد چند قطبی ها در کشور و جبهه گیری های سیاسی کور و فاقد پشتیبانی فکری لازم و...افراد و گروه های سیاسی و اجتماعی مقابل هم قرار نگیرند و وحدت و یکپارچگی جامعه را بهم زدن و زمینه سازی برای سوء استفاده مخالفان داخلی و دشمنان خارجی را فراهم کردن، که نه عقل تایید میکند نه شرع و قانون و اخلاقیات و انسانیت.
۶_🟢«ادم های خوب را به مردم معرفی کنید» در این قسمت از بیان رهبری معظم انقلاب ،ملاک خوب بودن در تمامی جهات اخلاقی و اجتماعی و فرهنگی و اخلاقی و انسانی و...است.عملکرد و سابقه و افکار و اندیشه و دیدگاهها و نظرات و برنامه های نامزد را از کانال های مطمئن شناسایی کنیم و به دیگران انتقال دهیم.تا حجت بر انتخاب کننده تمام شود و درست انتخاب کند.
۷_🟢« مراقب باشید علاقه مندی ها به اصطکاک نینجامد» در تبیین این بیان آقا ،حامیان و طرفداران کاندیداها در جامعه بخاطر علاقه هایی که به نامزد خود دارند ،زمینه ساز درگیری و اصطکاک افراد و گروهها نشود.و منجر به التهاب آفرینی در کشور نشود.چون انتخابات تمام میشود آحاد جامعه باید دوباره به روال عادی فعالیت خود بر گردند.
۸_🟢«اگاهی تان باید در انتخابات اثر گذار باشد» در این فراز بیانات مقام معظم رهبری ،شناخت ابعاد مختلف حقیقی و حقوقی نامزدهای نمایندگی و دیدگاهها و نظرات و برنامه های عملیاتی آنها امری لازم است و انتقال این اطلاعات به بدنه جامعه امری لازم است و آگاهی و علم به ویژگی ها و خصوصیات نامرذ ها که صادقانه و بدور از تعصبات بیان شود میتواند در نتیجه انتخابات تاثیر گذار باشد.
۹_🟢«دیگران را تخریب نکنید»
در این فراز از بیانات مقام معظم رهبری،عدم تخریب نامزد ها از سوی حامیان سایر نامزدها و اعضای ستاد های آنان امری اخلاقی و انسانی و الزامی است. که پیامدهای ناگوار تخریب هم آرامش جامعه را بهم میزند و هم ممکن است آشوب زا و التهاب آفرین باشد و هم دشمنان را تحریک به حمایت و پشتیبانی از کاندیدای خاصی زمینه آشوب های داخلی را فراهم کند و هم از نظر اخلاق و تقوای سیاسی امری مذموم و ناپسند است و خود زمینه ساز اختلاف و تفرقه و چند دستگی در جامعه میشود.بیان واقعیات بدور از تعصبات حزبی و جناحی هم وحدت افزا بوده و هم به همگرایی اجتماعی کمک میکند.
۱۰_🟢«تبلیغ صحیح کنید ،به دور از دروغ و فریب » در آخرین توصیه انتخاباتی امام خامنه ای عزیز ،موضوع مهم تبلیغ اشاره میشود.و آن تبلیغ درست و صحیح و سالم و بدور از جنجال و هیاهوهای سیاسی و اجتماعی حامیان از نامزدهای جناح و حزب خود است.ذکر واقعیات و حقایق هر نامزد در طرح و راهبردهای انتخاباتی بدور از تعصبات و مطالب غیر واقعی و دروغ و فریب افکار عمومی مردم جامعه است.
✍سهراب خلیلی
مرداد ماه ۱۴۰۲