🔴 آیا در روزههایمان آثار روزه را میبینیم؟
🔰 بسیاری از نواندیشان دینی و چهرههای دانشگاهی از امام موسی صدر به عنوان مرد موفق عرصه تبلیغ یاد میکنند؛ این نواندیش دینی در آستانه ماه مبارک رمضان در تاریخ ۲۱ اکتبر ۱۹۷۱ (مطابق ۲۹ مهر ۱۳۵۰) پیامی را ارسال میکند که این متن پیام در موسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر منتشر شد؛ در ادامه بخشهایی از آن را میخوانیم.
🔹مبادا روزه به عادتی سرگرمکننده بدل شود.
دگر بار، رمضان مبارک فرا رسیده است؛ دگر بار، روزه میگیریم، شب زندهداری میکنیم، شعایر را دو چندان میکنیم و سرانجام عید را با شادمانی و خشنودی جشن میگیریم و پس از آن به زندگی عادی باز میگردیم. بدین سان سالها تکرار و بر حجم خاطرات افزوده میشود.
اما بیم آن میرود که روزه به عادتی بیروح و شعایر آن به سنتهایی سرگرم کننده بدل و ماه رمضان از همه معانی اصلیاش تهی شده باشد. با نگاهی سریع در مییابیم که این مشکل، یعنی مشکل و مسأله روزه و رمضان، مسأله همه عبادات و همه مناسبتهاست. این آفت به همه عبادات و ایام راه یافته و اماکن مقدس و شعایر دینی و همه آموزههای آسمانی را در برگرفته است.
🔸نقش راهبری دین در هدایت آدمی
آیا نقش راهبری دین در هدایت آدمی به آخر رسیده است؟ و به آیینها و خاطرات و تجمل بدل شده است؟ یا اینکه اساسا آموزههای دینی برای تخدیر آدمی آمدهاند و از آنجا که سختیها فرا گیرند این آموزهها نیز همه زندگی آدمی را فرا گرفتهاند. آیا اکنون که آدمی بر بسیاری از مشکلات و سختیهایش چیره گشته، باید از نقش دین بکاهیم.
میتوانید ادامه این مطلب را در لینک زیر بخوانید↙️
🌐
https://vareth.ir/news/91771
#ماه_مبارک_رمضان
🆔
@vareth_eitaa