#قسمت_سوم و پایانی
✅پژوهشکده زن و خانواده از دیروز تا امروز
🔷🔸حجت الاسلام و المسلمین زیبایی نژاد ریاست پژوهشکده زن و خانواده در بخش سوم و پایانی تبیین پژوهشکده زن و خانواده از بدو تاسیس تا امروز بیان داشت:
🔰 خردادماه سال جاری، شورای گسترش شورای عالی حوزهای علمیه مستند به مصوبه جلسه شماره 625 شورای عالی انقلاب فرهنگی، به "پژوهشکده زن و خانواده" به عنوان اولین پژوهشکده رسمی حوزه های علمیه مجوز فعالیت اعطاء نمود و مرکز تحقیقات زن و خانواده از این پس به عنوان پژوهشکده زن و خانواده به فعالیت خود ادامه خواهد داد.
🔰 پژوهشکده زن و خانواده در حال حاضر چهار گروه؛ فقه و حقوق، مطالعات نظری، مطالعات اجتماعی، روانشناسی و تربیت دارد، در آینده برنامه داریم که گروههایمان توسعه پیدا کنند و به نحوی بالنده شوند که این نهاد پژوهشی به یک قطب منحصر به فرد در حوزه مطالعات اسلامی در جنسیت در کشور تبدیل گردد.
🔰 از دهه گذشته توسعه ارتباطات بین المللی و شرکت در کنفرانسهای علمی و مجامع بین المللی در دستور کار پژوهشکده بوده است.
🔰 به دنبال ایجاد شبکهای از نخبگان علمی در حوزه مطالعات زن و خانواده هستیم که به صورت تخصصی و صنفی، آخرین یافتههای علمی را با یکدیگر تبادل کنیم.
🔰 پروژههای مهمی در دست پژوهشکده است و ارتباطات خوبی با نهادهای تخصصی حاکمیتی و غیر حاکمیتی داریم.
🔰 مسائلی که اولویت پژوهشکده است، اغلب مسائلی است که نیازهایی را از جامعه امروز زنان و یا حاکمیت در حوزه زن و خانواده حل نماید.
🔰 پژوهشهای راهبردی دغدغه پژوهشکده است که بتوانیم خلاءهایی که حوزههای علمیه، حاکمیت یا جامعه علمی کشور دارد را پر کنیم.
#قسمت_سوم
#پژوهشکده_دیروز_تا_امروز
قسمت پایانی
•┈┈••✾••┈┈•
📌 اطلاع رسانی رویدادهای علمی پژوهشکده زن و خانواده
🌐
http://event.wrc.ir
📌 کانال پژوهشکده در سروش
🆔
https://sapp.ir/womenrc
📌 کانال پژوهشکده در ایتا
🆔
https://eitaa.com/womenrc
✅ با ما همراه باشید