3-4-5. گروه ناظر بر ايشان يعني خبرگان رهبري طبق قانون اساسي و با راي مردم انتخاب ميشوند و در همه جاي دنيا تاييد صلاحيتها توسط حاكميت صادر مي شود (ما نميتوانيم تاييد صلاحيت نامزدان را بسپريم به يك سازمان خارجي يا دولت خارجي) ولي بايد بدانيم كه سخت ترين نظارتها در كل دنيا نظارتي است كه بر ولي فقيه صورت مي گيرد. حدود هفتاد مجتهد كه اكثرا دوران جواني و ميان سالي را گذرانده اند و هر كدام در شهر خودشان از مقبوليت و شهرت و قدرت اجتماعي برخوردارند و داراي علايق و افكار سياسي و حتي ديني متنوعي برخوردارند ناظر تمام وقت به تمام ابعاد رهبري هستند كه به جرات ميتوان گفت كه اگر اندك تخلفي از شرائط رهبري طي حدود سي سال رهبري حضرت آقا رخ داده بود هزاران بار بيان ميشد و رسانه هاي بيگانه در بوق و كرنا بزرگنمايي مي كردند ولي هيچ خطايي از ايشان و حتي خانواده ايشان به گوش نرسيده است و البته جدا از شايعات دروغ پردازان كه سنديتي ندارد. و در اين دوره از خبرگان رهبري هم اهل تسنن داريم هم نماينده جوان داريم و هم نماينده غير روحاني و حتي كانديداي خانم داشتيم كه البته هيچكدام از اينها ملاك مهمي نيست. طبق قانون آنها مكلف و مجاز مي باشند كه در همه زمانها پيرامون همه شئونات لازم براي رهبري تحقيق و تفحص داشته باشند و حداقل سالي 2 بار جلسه عمومي تشكيل دهند و در مورد بقاء شرايط رهبري نظر دهند و البته تا شرايط لازم براي رهبري باقي است برهمه لازم است كه با نهايت احترامات از مقام ولي فقيه ياد كنند و اين به معناي چاپلوسي و ناديده گرفتن اشتباهات نمي باشد.
6. اين باعث افتخار است كه جرايم مربوط به روحانيت در دادگاهي ويژه با سرعت بيشتر و با قوانين سختگيرانه تر رسيدگي مي شود و اين دادگاه حتما از افتخارات جمهوري اسلامي است.
7. دارايي همه مسئولان درجه يك نظام در قوه قضائيه ثبت است از جمله اموال رهبري ولي اين جدا از آن است كه مقام رهبري به عنوان راس حاكميت اختيارات قانوني زيادي در مورد دارايي ها ي اين مملكت دارند كه بنابه مصلحت حاكميتي در راه اعتلاي كشور و مردم و اسلام مصرف مي نمايند. به هر حال همه ميدانند كه ايشان در منطقه مركز تهران زندگي مي كنند و زندگي ساده اي دارند و حتي همه فرزندان ايشان هم در منازل نسبتا كوچك و گاها استيجاري زندگي طلبگي دارند (این درحالیست که دوست و دشمن به ساده زیستی و پاک بودن ایشان اعتراف دارند.)
8. دوره رهبري هم محدود به زمان است كه البته اتمام اين دوره منوط به از بين رفتن شرايط لازم براي رهبري ميباشد كه اين خود مهمترين تفاوت ولايت فقيه با ديكتاتوري همين مشروط بودن آن است در حالي كه ميدانيم ديكتاتورها و شاهان حكومت را به ارث ميبردند و به ارث ميگذاشتند و حتي اگر ديوانه هم مي شدند باز شاه بودند.
9. اكثر اشتباهاتي كه رخ ميدهد نتيجه تصميماتي است كه مسئولان اجرايي كشور برخلاف نظرات ايشان عمل ميكنند، و البته ايشان مسئول امور اجرايي كشور نيست و فقط مسئوليت راهبردي و هدايت كلي را دارند و غالبا در امور جزء وارد نميشوند(در چارچوب قانون و وظایف رهبری که در قانون آمده است) با اين حال بارها ايشان حتي مسئوليت اشتباهات ديگران را برعهده گرفته و از عبارت ما كوتاهي كرديم يا ما مسير درستي نرفتيم را به كار برده اند. (مانند مثال ذكر شده در بند يك .)
10. ايشان در قانون اساسي دست نبرده اند بلكه قانون اساسي با روند قانوني ذكر شده در خود قانون اساسي در زمان مرحوم امام و با اجازه ايشان تغيير كرد كه باز طبق قانون به رفراندوم راي مردم گذاشته شده است.
11. اصلا فلسفه وجودي مجلس خبرگان رهبري با 70 عضو مجتهد اين است كه در شرائط غير عادي بتوانند با سرعت و دقت فردي متعهد و مناسب را براي رهبري انتخاب نمايند و اگر نقل قول افراد تنها دليل انتصاب ايشان بود خوب بيايند اگر ميشود با نقل قولي ديگر ايشان را بركنار كنند ولي ميدانيم اينها عامل اصلي نبوده است و عامل اصلي احراز شرايط است (از جمله اجتهاد).
12. ايشان براي خود چنين موقعييتي قائل نبوده اند بلكه روايت متواتر و موثقي از حضرت حجت(عج) وارد شده است كه نشان ميدهد همه فقهاي جامع الشرايط «نايب عام» امام زمان(عج) هستند و ايشان هم تا زماني كه جامع الشرايط مي باشند و ولي فقيه هستند اين نيابت عام را به طريق اولي دارا ميباشند.
13. اين خود عاملي براي نفاق و تفرقه بين مسلمين است مگر خانه خدا شيعه و سني دارد كه يك مسجد را شيعيان بسازند يك مسجد ويژه اهل تسنن باشد. مگر براي ورود شيعيان به مساجدي كه در مناطق سني نشين ساخته شده محدوديتي وجود دارد و يا بالعكس. در هر منطقه مسجدي كه ساخته شده با فقه اكثريت نمازگزاران حاضر در آن مسجد اداره ميشود.
14. متاسفانه نویسنده متن با اطلاعات سطحی خود و همچنین آوردن موارد کذب در لابلای متن خود سعی در تخریب این شخصیت بزرگوار دارد که دوست و دشمن به پاکی و درایت و علم و … ایشان اعتراف دارد.