#عکس_نوشته
🔰
تعریفی متفاوت از واژه کوثر
🖋برشی از کتاب "هنر زنانه زیستن" به قلم دکتر جمیله علم الهدی
◽
کوثر؛ حکایت از ظهور یک بانوی واقعی یعنی یک زن با مختصات مادی است که همچون یک الهه یا حوریهای در لباس انسانی میتواند نگهبان حقیقت دین و عامل رشد نسل انسان باشد.
◽
کوثر؛ اشارهای است به غایت آفرینش یعنی دستیابی به مظهر جمال الهی که این زیبایی بینهایت، در وجود یک "دختر" برگزیده برای آخرین پیامبر برگزیده ظاهر شده است. به طور شگفت آوری تولد این دختر برگزیده همچون تولد سه پیامبر برگزیده خداوند یعنی موسی، یحیی و عیسی(ع) یک رویداد مهم سیاسی است، زیرا در شرایط سیطره حاکمیت جائرانه و تثبیت سنتهای بردهبرداری و بهرهکشی رخ داده است و در تکمیل ماهیت انقلابی دین خدا نقش کلیدی دارد.
@women92
💠
بررسی کوثر بودن فاطمه زهرا(س) از چند منظر:
۱_ از نظر نقش آموزندهای که ایشان برای پیروان خود داشته و آنها را در شرایطی ابهام آمیز هدایت کرده است که با رواج دروغ و تهمت و سایر شیوههای تبلیغاتی فهم تعالیم دین دشوار بوده است.
۲_ از نظر پرورش فرزندانی که در عالی ترین مقام هستی قرارگرفتهاند.
۳_سوم از نظر تعداد فرزندانی که غیر مستقیم و به واسطه والدین خود به ایشان منتسباند.
۴_ از نظر تعالیم بسیاری که در قالب دعا، نیایش، سپاس، ستایش و درخواست مغفرت و رحمت امکان جلب نعمتهای الهی و هدایتهایش را فراهم نموده اند... دعاها به عنوان همتای قرآن یا قرآن صاعد شناخته می شوند. تقریباً بدون این دعاها که به ابتکار فرزندان این بانو پدید آمده و سخاوتمندانه در دسترس ماست، هدایت ما کامل نبود.