معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده:
لزوم تقویت جایگاه زنان شاغل در صنعت نفت با حمایت ویژه از نقشهای خانوادگی آنها
دکتر انسیه خزعلی، در آئین پایانی و دومین روز نخستین همایش علمی نقش بانوان متخصص در صنعت پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران که با حضور جلیل سالاری، مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران برگزار شد، بیان کرد:
🔹 کارکنان صنعت نفت با خودکفایی، پویایی و پایداری موفق شدند در شرایط سخت تحریم بایستند و عزت ایران اسلامی را حفظ کنند.
🔹 دقت و نظم ویژه زنان در محیطهای شغلی از خصوصیات منحصر به فرد زنان است و نشان دهنده این است که ما میتوانیم از تواناییهای متنوع انسانها (زن و مرد) در کنار یکدیگر بهرهمند شویم.
🔹 نگاه مدیریتی مردان و زنان متفاوت است و این دو مکمل هم هستند و مدیریت این دو موجب مدیریت تلفیقی خواهد شد و نتیجه کار موفقیتآمیز خواهد بود.
🔹 در قرآن تاکید شده است که در میان انسانها، هیچ برتری به جز تقوا وجود ندارد و اگر تقوا به مفهوم اصلی آن را در نظر بگیریم، به معنی نگهداری و مدیریت نفس در مسیر الهی و کمال است.
🔹 خداوند نیز از انسان ها میخواهد که توسعه و رشد پیدا کنند و به نهایت جایگاهی که مدنظر است، برسند. بنابراین زنان و مردان باید در راه توسعه تواناییهای فردی و استفاده از این توانمندیها، دارای فرصتهای برابر باشند.
🔹 امیدواریم بتوانیم در برنامهریزیهای کشور و در محیطهای دستگاههای دولتی به جنبههای مختلف زندگی زنان و مسئولیتهای بزرگی که خلقت بر دوش آنها گذاشته است، برنامهریزی کنیم.
🔹 لازم است در همه دستگاهها در زمینه حمایت از خانواده، فرزندآوری و دورکاری و ایجاد مهدکودک از همه ظرفیتها استفاده کرده و پشتیبانیهای لازم از زنان شاغل انجام شود.
🔹 در صنعت نفت نیز لازم است به نقش و جایگاه زنان در اجتماع توام با مسئولیتهای خانوادگی آنان توجه شده و با تعریف و به کارگیری قوانین منحصر به زنان از جمله بازنگری در میزان مرخصی و قوانین دورکاری، حفظ پست سازمانی زنان در زمان مرخصی زایمان و ... بهمسئولیتهای بزرگ آنان در محیط کار و خانواده توجه ویژه شود.
🔹 سطح ابداعات و اختراعات خانمهای ایرانی از متوسط جهانی بالاتر است، خوشبختانه زنان در صنعت نفت در جایگاههای فنی با تخصصهای بالا وارد میدان عمل شدهاند و این باعث افتخار است که خانمهایی در این صنعت و دیگر صنایع کشور در رشتههای مهندسی و علوم پایه درخشیدهاند.
@womengov