⭕بازدهی بازار سرمایه مناسب بوده است/ جو سازی درباره انتشار صکوک توسط دولت، صحت ندارد
🔸️هامونی، مدیرعامل فرابورس ایران:
🔹️افرادی که از بهمنماه سال ۹۹ در بازار سرمایه، سرمایهگذاری کردهاند، علیرغم ریزشهای بازار، تاکنون بازدهی مناسبی کسب کردهاند.
🔹️فروش شرکتها در شش ماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۸۳ درصد رشد داشته است و سود خالص شرکتهای حاضر در بازار سرمایه در نیمه اول سال ۱۴۰۰ نسبت به سال قبل رشد ۷۲ درصدی را نشان میدهد.
🔹️دولت از انتهای شهریورماه هیچگونه صکوکی اعم از اوراق مرابحه عام دولت یا اسناد خزانه اسلامی در بازار سرمایه به فروش نرسانده است.
🔹️امروز از ارزش کل معاملات بازار فرابورس ۳۷ هزارمیلیارد تومان به اجرای عملیات بازار باز اختصاص داشت که یک سیاست پولی بوده و مربوط به معامله اوراق بین بانک مرکزی و بانکهای تجاری است.
🔹️صکوکی که در تابلوهای بازار ثانویه مشاهده می شود توسط بانک مرکزی عرضه می شود و ارتباطی به عرضه اوراق توسط دولت ندارد.
🆔
@YjcNewsChannel