نمونه ی واقعی جمعیت بالای شش و هفت فرزند👇👇👇👇
#ارسالی از طرف خانم معلم ل.ا
به نام خدا
موضوع:
چگونه میتوان فرهنگ شش و هفت فرزندی به بالا را از طریق کودکان به خانواده ها و جامعه تزریق کرد.
🌸🌸🌸🌸
موضوع را با خاطره ای زندگی خود شروع میکنم؛😍
من در خانواده ای پر جمعیت به دنیا آمدم ، فرزند اول خانواده هستم، خانواده من پنج دختر و دو فرزند پسر دارد.
در روستایی بسیار زیبا در کنار دشت و صحرا روزگار خوش کودکی را گذراندیم، اختلاف سنی هر کدام از خواهرانم تقریبا یک یا دو سال است، برای همین خیلی راحت همدیگر رو درک میکنیم و با هم دوست هستیم و همگی ازدواج کردیم و همه دارای فرزند هستیم. از اینکه فرزندانمان چهار خاله و دو دایی دارند، باعث مسرت ماست. بگویم از آن روزهای کودکی؛ نمی دانم آیا تا بحال سبزیهای خوشمزه صحرایی را خورده اید و یا آنها را از نزدیک دیده اید، بسیار لذت بخش بود وقتی هر چهار نفر مان با دختران همسایه عصرها به صحرا می رفتیم و کیسه ای که به همراه داشتیم را پر از سبزیهای تازه و طبیعی و قارچ های سفید و گندمی صحرا می کردیم که فقط دست خدا در کاشت انها دخیل بود.
و چون تعداد ما زیادتر بود مقدار رزق و روزی ما نیز از این طبیعت بیشتر بود.
از این که بگذریم روزهای عید و سفره هفت سین و دور همی های شلوغ و دید و بازدیدها چقدر لذت بخش بود، و یا شبهای یلدا ، هنوز هم همینطور است وقتی که تا نیمه شبها با خوردن انار و هندوانه و آجیل شبهای زیبای یلدا را صبح میکنم.
حتی این روزها که قطعی برق هم مشکل ساز شده ، شبها به اتفاق خانواده که هر کدام از خواهرانم خود دارای چند فرزند هستند به مکانی به اسم سر کوه میرویم ، (جایی نزدیک روستا که روی قله کوه) قرار دارد که نسیم خنک آن گرما و قطعی برق را از یادمان میبرد.
از خداوند بزرگ به سبب دادن خانواده ای با جمعیت بزرگ سپاسگذار ، و آرزوی سلامتی برای تک تک خواهران و برادرانم دارم و همه خانوادههای پر جمعیت ایرانی.
🌹🌹🌹