♨️علیرضا مرندی، امروز و در آغاز فرایند بررسی وزرا در مجلس، با انتشار پیامی، مجدداً از ظفرقندی -این پزشک معارض، سیاسیکار و مخالف امر رهبری- حمایت کرد.
❌مرندی، این پیرمرد 85 سالهء همهء سالهای بهداشت کشور و این
خائن به جمعیت شیعیان ایران، هرگز دست از وزارت بهداشت برنمیدارد و در همه حال، مشغول اِعمال نفوذ است.
🔻وی با تعریف و تمجید چندباره از ظفرقندی گفت: "هر چه بیشتر ایشان را میشناسم، برای پیشرفت کاری سلامت کشورمان، دلگرمتر میشوم... من خیلی خوشبینم!"
🔻با توجه به سوابق مرندی، وقتی او دلگرم شود، باید منتظر فاجعه بود. همچنین وقتی او خوشبین است (
دقیقاً به چه چیزی خوشبین است؟) یعنی باید به انتظار روزهای سیاهی بود...
🔻چند روز پیش، رییسزاده (رییس فعلی سازمان نظام پزشکی)
اعلام کرد: «دولت پزشکیان را دولت جامعهء پزشکی میدانیم». حرف درستی است! چرا که دکتر پرزیدنت -که البته پیشتر جراح عمومی بود و در خلال انتخابات، تبدیل به فوق تخصص جراحی قلب شد- جمعی از رفقای ایام جوانیش را در کابینه گرد هم آورده تا در کنار این پزشکان، مملکتداری کند.
🔻القصه، مجموعهء پزشکان تکبعدی معتقد به پروتکلها و دستورات WHO و ناتوانان از درک درست وضعیت کلی جهان و صدالبته، قشری که بارها نشان دادهاند در دشمنشناسی بسیار ضعیفند، با آغاز پاندمی آتی، روزهای تیره و تاری را برای ایران رقم خواهند زد.
🔻در این میان، البته فردی چون ظفرقندی (که پیشتر گفتم با شروع پاندمی آتی، وی عملاً رییس جمهور خواهد بود) زمام مُلک و مملکت را در دست خواهد گرفت و ما را به دل فتنه، هدایت خواهد کرد!
🆔
@CoronaDeception