⭕️پروفسور هنری کلاسن استاد مشهور چشم پزشکی دانشگاه کالیفرنیا، فارغ التحصیل دانشگاه هاروارد و پیتسبورگ و پیشگام و مبدع در زمینه سلولهای بنیادی و بازسازی شبکیه به اسلام گروید.
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
چه کسانی نسلکشی بزرگ ۱۴۰۲ را ندیدند؟
رفوزه شدن روشنفکری ایران در آزمون غزه
درحالی آمار شهدای جنگ غزه از ۳۰ هزار نفر فراتر رفته که علاوه بر بمب و موشک اکنون قحطی نیز به جدیدترین آفت کشتار کودکان در این باریکه تبدیل شده است.
به گزارش مشرق، درحالی آمار شهدای جنگ غزه از ۳۰ هزار نفر فراتر رفته که علاوه بر بمب و موشک اکنون قحطی نیز به جدیدترین آفت کشتار کودکان در این باریکه تبدیل شده است. تاکنون حدود ۹ هزار زن و ۱۶ هزار کودک در غزه به شهادت رسیدهاند که آمار شهدای مدفون در زیر آوارهای غزه را نیز باید به آن افزود. عمق فاجعه و جنایت در غزه به حدی است که حتی مقامات اروپایی و آمریکایی نیز که حامیان رژیمصهیونیستی هستند در مقابل مطالبه افکار عمومی زبان به اعتراض گشوده و اقدامات نمایشی را نیز در دستور کار قرار دادهاند.
فرهیختگان نوشت: دولت آمریکا درحالی که برای بازگشایی گذرگاه رفح و روانه شدن کمکهای انسان دوستانه پشت مرز تلاشی نمیکند تعدادی بسته غذایی را از آسمان به این باریکه پرتاب کرده تا خود را حامی مردم غزه نشان دهد.
پرتاب بدون چتر پالتهای غذا نیز اما خود به بلای دیگری تبدیل شده که بر سر مردم غزه فرود آمده و جان چندین نفر را گرفته است. سکوت مدعیان حقوق بشر اکنون اعتراضی جهان شمول را بهوجود آورده است. اما در چند ماه اخیر اتفاقات متفرقهای در فضای رسانهای ایران بازتاب پیدا کرده که ضریب نفوذ اخبار مرتبط با فلسطین را تا حد زیادی کاهش داده است. در کنار این اتفاقات سکوت بهاصطلاح روشنفکران مدعی حقوق زنان نیز جالب توجه است.
روزجهانی زن یا روز آمریکایی زن
نخستین مراسم روز زن در ۲۸ فوریه سال ۱۹۰۹ در نیویورک آمریکا برگزار شد. این مراسم توسط حزب سوسیالیست آمریکا، برای یادبود اعتصاب «اتحادیه جهانی زنان کارگر صنایع پوشاک» در سال ۱۹۰۸ سازمان یافت. پس از مدتی ۸ مارس به عنوان روز جهانی زن انتخاب شد اما به نظر میرسد در دایره فهم سیاستمداران آمریکایی فقط زنانی که در نیمکره غربی باشند شایسته بزرگداشت هستند، به همین دلیل نیز کاملا هریس، معاون رئیسجمهور آمریکا درحین سخنرانی خود در روز جهانی زن یادی از زنان غزه نکرده و درحالی که از سقط جنین حمایت میکند زنان حاضر به او معترض شده و در مورد حقوق زنان غزه کاملا هریس را مورد سوال قرار میدهند.
بوی خون غزه از جهان نرفته است
درحالی که رسانههای غربی سعی در لاپوشانی فاجعه غزه دارند و برگزارکنندگان اسکار نیز به جای پرداختن به اتفاقات جهان با اجرای عریان یک بازیگر به دنبال جلب توجه هستند اما مردم جهان و برخی سلبریتیها به این امر توجه دارند که نباید نسبت به فاجعه انسانی غزه بیتفاوت باشند.
رفوزه شدن روشنفکری ایران در آزمون غزه
حواشی پیرامونی اسکار نشان داد که برخلاف برگزارکنندگان مخاطبان حواسشان هست که با اجرای عریان یک بازیگر اتفاقات غزه را فراموش نکنند.
درحالی که خیابانهای منتهی به محل برگزاری اسکار توسط معترضان به کشتار غزه مسدود شد و صدای مطالبه توقف جنگ توسط معترضان بلندگوهای اسکار را بیتاثیر کرده بود برخی چهرههای حاضر نیز با نمادهایی مرتبط با کمپینهای حمایتی از غزه در مراسم حاضر شدند تا نشان دهند در میان آلودگی صوتی رسانههای غربی حامی اسرائیل پیام معترضان را به خوبی گرفتهاند. یکشنبه شب در حالی مراسم اسکار ۲۰۲۴ برگزار شد که فضای کلی مراسم به گزارش رسانهها، متاثر از ماجرای غزه بود.
برخی خوانندگان و بازیگران با یک نشان سرخ روی سینه که با شعار «آتشبس برای غزه» و توسط یک گروه هنری طراحی شده بود، روی فرش قرمز حاضر شدند. این علامت مربوط به کمپینی است که در آن بیش از ۴۰۰ هنرمند با امضای نامه سرگشادهای به جو بایدن خواستار «کاهش تنش و آتشبس فوری در غزه» شدهاند.
صدای غزه در رسانهها قطع نشود
تغییر موضع نسبی برخی سیاسیون غربی و واکنش منفی به تداوم جنایت در غزه نشان داد که تنها راهحل قطع حمایتهای بینالمللی از رژیمصهیونیستی و توقف ماشین جنگی این رژیم روایت مداوم ماجرای غزه و ایجاد فشار رسانهای بر علیه رژیمصهیونیستی است.
بازتاب جنایت باعث میشود در ادامه سلبریتیهایی که نمیخواهند محبوبیت خود را در بین مردم از دست بدهند نیز زبان اعتراض گشوده و مطالبه توقف جنگ را قدرت بیشتری ببخشند. نمونه این اثر رسانهای را همانطور که تشریح شد میتوان در مراسم اسکار مشاهده کرد. در ایران اما مدتی است که صدای حمایت از مردم فلسطین به شدت گذشته نیست و آلام مردم این منطقه کمتر بازتاب رسانهای پیدا میکند و دلیل این امر را میتوان در به حاشیه رفتن فضای رسانهای جستوجو کرد.
درحالی که عبارت «جدی میفرمایید» احمد مجدزاده برای مدت زیادی فضای رسانه را به تصاحب خود درآورده و یا ویدئوی تنش لفظی در درمانگاه قم تمام ظرفیت فکر جامعه را به خود مشغول کرده است، چطور میتوان توقع داشت اخبار غزه نیز در
جامعه بازتاب پیدا کرده و بین انبوهی از صداهای مهم و غیرمهم دفن نشود.
علاوه بر حاشیهسازی رخدادهایی همچون جام ملتهای آسیا و انتخابات مجلس دوازدهم نیز تا حد زیادی فضای رسانه را به نفع خود جذب کرده و سایر اخبار را از دید مخاطبان محو کردند. در چنین فضایی سکوت بسیاری از سلبریتیها و همچنین مدعیان حقوق کودکان و زنان نیز مزید بر علت شده تا بحران غزه به نسبت قبل در افکار ایرانیان اثرگذار نباشد.
مدعیان حقوق زنان خاموش شدند
درکنار به حاشیه رفتن فضای رسانهای عامل دیگری که باعث میشود فریاد مردم غزه بازتاب پیدا نکند سکوت چهرههایی است که یا خود را فعال حقوق زنان میدانند و یا در چند وقت اخیر در مورد مطالبات زنان اظهار نظر کردهاند؛ اما لازم ندیدهاند که در روز جهانی زن در مورد تحت فشارترین زنان جهان اظهارنظر کنند. از نگاه این مدعیان حقوق زنان گویی زنان غزه اساسا وجود ندارند.
رفوزه شدن روشنفکری ایران در آزمون غزه
شاید اگر مردم غزه هم هویتشان در تقابل با جمهوری اسلامی تعریف میشد اکنون این چهرهها با دست بازتری برای حمایت از آنها نطق میکردند. برخی از این چهرهها نهتنها در حمایت از مردم غزه موضعی نگرفته که در تقابل با آنها نیز کنش نشان دادند.
در شرایطی که نرگس محمدی، برنده جایزه سیاسی صلح نوبل به اندازه تخریب وجهه جمهوری اسلامی برای حمایت از زنان مردم غزه دغدغه ندارد و در برابر آن سکوت کرده و از درون زندان نطقی منتشر نمیکند جای خالیاش را شیرین عبادی، دیگر ایرانی برنده جایزه سیاسی صلح نوبل پر کرده است. عبادی البته در این جای خالی کنشی کاملا متعارض با جایزهای که کسب کرده است بروز میدهد.
شیرین عبادی در پیامی رفتار واکنش مقاومت فلسطین به سالها اشغالگری را آزاردهنده توصیف کرده و آن را مجوزی برای کشتار مردم غزه برشمرد. عبادی در پیام خود جنایت اسرائیل را با عنوان انتقامگیری توجیه کرده و متذکر شده است که این رژیم هیچ تعهدی نسبت به موازین حقوق بشری ندارد، پس هیچ نصیحتی لازم ندارد.
عبادی از همین فضای بهوجودآمده نیز برای طرح اظهارات ضدایرانی استفاده کرده و تنها مساله ریشهای را مماشات بیانتهای دولتهای غربی با جمهوری اسلامی بهعنوان حامی حماس و حزبالله مطرح ساخته است.
آیا روزنهگشایان در مسیر حجاریان دهه 60 قرار دارند؟
سعید حجاریان از تئوریسین های اصلاحات اخیرا در مطلبی به نقد بیانیه ۱۱۰ امضایی «روزنه گشایی» پرداخته و با سوال تمسخرگونه از امضاکنندگان بیانیه میپرسد آیا اگر تنها یک نفر در انتخابات ریاست جمهوری باقی بماند دست از روزنهگشایی برخواهند داشت!
گروه سیاسی خبرگزاری فارس، جریان روزنه گشایی در انتخابات امسال از دل جناح اصلاحات و در اعتراض به بی عملی این جریان و سهل انگاری در وظایف حزبی خود بیانیه ای منتشر کرد که به مذاق سران این جبهه خوش نیامد. از همان ابتدا این جریان با طعنه و کنایه های تند و تیز سران فعلی جبهه اصلاحات قرار گرفت و اخیرا سعید حجاریان نیز در مطلبی تحت عنوان « ما آزموده ایم در این راه بخت خویش» نقدهای تند و تیز خود را به روزنه گشایان مطرح کرده است. « چه اتفاقی اگر رخ دهد روزنه گشایان حاضر هستند از روزنهگشایی دست بردارند؟ مثلاً اگر در انتخابات ریاست جمهوری آتی تنها یک نفر در صحنه رقابت باقی بماند یا اساساً رأیآوری یک فرد را نه تلویحاً که اینبار صراحتاً توصیه کنند، حاضر هستند دست از ایدهشان بردارند یا نه؟ انتشار این بیانیه چنانکه پیشبینی میشد، سه پیامد داشت: ۱. تخفیف و تخریب امضاءکنندگان، ۲. یارکشی و افتراق سیاسی، و از اینها مهمتر ۳. بهرهبرداری سیاسی- رسانهای اقتدارگرایان؛ پرسش اول من از روزنه گشایان این است که چرا بیانیهی روزنه در زمانی منتشر شد که جامعه نهتنها انتخاباتی نبود بلکه در ضدیت تام و تمام با امر انتخابات و شاید امر سیاسی قرار داشت؟» این ها بخشی از مطالب سعید حجاریان که به تندی بر روزنه گشایان تاخته است.
عبدی؛ روزنه گشایی فاقد ایده است
محمدرضا ابراهیمی یکی از فعالین رسانه ای اصلاح طلب، در یادداشتی صحبت های حجاریان را مورد نقد قرار داده و گفته است که برای آقای حجاریان که مانند بازرگان در دهه ۶۰ سختی کلنگ زنی یک پروژه سیاسی برای روزنه گشایی در جامعه بسته به تغییر حتی تغییر در ظاهر انقلابی را نچشیده و اتفاقا باز هم در آن زمان در صف اکثریت منتقد و منقطعکننده جامعه بود روزنه گشایی پروژهای شکست خورده است. البته که فهم این موضوع برایشان با توجه به سابقهشان سخت است که بیانیه نویسان و حامیان روزنه گشایی در واقع با همان رویکرد امید دارند که از دل ساخت قدرت امروز برای فردا حجاریانی دیگر بسازند. همانطور که حجاریان دهه شصت حجاریان دهه ۸۰ شد.قبل از انتقاد روزهای اخیر سعید حجاریان به بیانیه روزنه گشایی، عباس عبدی از یادداشت نویسان اصلاح طلب انتقادات فروانی به این بیانیه داشته و در گفتوگو با یکی از رسانه های اصلاحات میگوید که؛ درک از میانهروی یک درک جمعی است اینطور نیست که کسی یا کسانی خودشان را مصداق میانهروی بدانند، بلکه این تعریف باید به لحاظ اجتماعی شکل گرفته باشد. ممکن است در یک دورهای یک پدیده یا رفتاری مصداق میانهروی باشد ولی در شرایطی دیگر، چنین معنایی نداشته باشد این محصول نداشتن ایده برای این بیانیه است.
انتقادات عباس عبدی با واکنش حمیدرضا جلایی پور از طراحان اصلی بیانیه روزنه گشایی روبرو شده و جلایی پور در یادداشتی خطاب به عبدی گفت «دوست عزیزم... آقای عبدی که تلویحا نگران مصادرهٔ معنای رأی ما توسط خالصسازان است میپرسم آیا همین نگرانی را نسبت به مصادرهٔ معنای رأی ندادن ما توسط ترامپ و نتانیاهو و ائتلاف ایرانستیزان و براندازان خشونتگرا هم دارد؟ آیا تحریمها و تهدیدهای بیشتر علیه ایران که از جمله با مصادرهٔ معنای کاهش مشارکت انتخاباتی انجام میشود هم نباید جایی در محاسبات مصلحان داشته باشد؟ آیا تقویت حد وسط سیاسی و پرهیز از قطبیسازیای که میتواند به خشونت و امتناع توافقهای ملی گشایشگر بیانجامد، با رأی روزنهگشا و اعتراضی بهتر حاصل میشود یا رای ندادنی که فورا به نفع ایرانستیزان و براندازان خشونتگرا فاکتور میشود؟ صرف نظر از جنگ روایتها و تلاشها برای مصادرهٔ معنای رای دادن یا ندادن،خود انواع رأی دادن هم «واقعیت»های متمایزی نیستند؟
ایده روزنه گشایی در انتخابات ۱۴۰۴ با قطعیت مطرح خواهد بود
در همین راستا علی باقری دبیر سابق جبهه اصلاحات و از امضا کنندگان این بیانیه در گفتوگو با فارس تاکید میکند که؛ روزنه گشایان معتقد به استفاده از ظرفیت انتخابات، ولو اینکه کاهش یافته، تضعیف شده و فرو کاسته شده باشد، هستند و برای گشایش سیاسی در کشور و حل مسائل انباشته شده جامعه و کشور، همچنان این ایده شان تداوم خواهد داشت و توسط کنشگران سیاسی کشور، که اعتقاد به چنین عملکردی دارند، دفاع خواهد شد و جوهره این ایده در انتخابات ۱۴۰۴ با قطعیت مطرح خواهد بودعلیرضا خامسیان نیز از دیگر امضا کنندگان بیانیه روزنه گشایی معتقد است که؛ عمده کسانی که به بیانیه روزنه گشایی نقد دارند کسانی هستند که از نسلهای ابتدایی انقلاب هستند و در دهههای ابتدایی انقلاب
برخی از عملکرد های آن دوستان هم قابل نقد است. خامسیان میگوید که؛ این دوستان نسل اولی و منتقد بیانیه روزنه گشایی در زمانی که خودشان خواستند کنشگری کنند آن هم از نوع حضور در انتخابات با هزاران توجیه برخی از جوانان را مجاب میکردند که باید بیایید وارد کارزار انتخابات بشوید و به ما کمک کنید و پوستر بچسبانید ولی در حال حاضر می گویند نمی شود روزنه گشایی کرد و باید زانوی غم بغل گرفت که شخصا فکر می کنم نوعی عافیت طلبی است.
مازیار بالایی، عضو جبهه اصلاحات و از امضا کنندگان این بیانیه نیز در گفتوگو با فارس معتقد است که؛ مهم ترین کارکردی که این بیانیه روزنه داشت این بوده که امر سیاست را در کشور احیا کرده و در چند سال اخیر بخشی از فضای داخلی و اپوزیسیون خارج از کشور که به دنبال بسته شدن مسیر سیاست در داخل ایران بودند و براندازانی که می خواستند همه مسیرها رو منتهی به مبارزه در خیابان کنند در مقابل این بیانیه گارد گرفته اند و مهم ترین کارکرد این بیانیه احیای امر سیاست در داخل ایران بوده است. بالایی تاکید می کند که همین که بعد از یک ماه هم چنان درباره این بیانیه مسائلی مطرح می شود و نقدهایی ارائه می دهند، خود نشان از اثر گذاری بیانیه روزنه گشایی در ایران دارد.پایان پیام/
کیهان ماجرای درمانگاه قم را بررسی میکند
عقدهگشایی علیه روحانیت موساد فرمان داد، پادوها به صف شدند
ارسال فیلم حمله فیزیکی و جنگ و جدل با یک روحانی به شبکه صهیونیستی اینترنشنال و انتشار آن در این رسانه تروریستی در روز شنبه، امتداد داخلی آمریکا و رژیم صهیونیستی را برای عقدهگشایی علیه روحانیت به خط کرد. حمایت از بیحجابی و حمله به فریضه دینی امر به معروف و نهی از منکر نیز در دستور کار معارضان و مدعیان اصلاحات قرار گرفت. خط خبری که موساد فرمانش را داد و سپس پادوهای داخلی اسرائیل برای اطاعت از موساد به صف شدند.
واقعه در یک درمانگاه رخ میدهد، در شهر قم المقدسه. تاریخ اتفاق، ظاهرا چهارشنبه 16 اسفند است. زنی که حجاب ندارد، با تصور فیلم یا عکس گرفتن یک روحانی از وی، راهش را میبندد. با تندی، پرخاش و پیدرپی به آن روحانی میگوید؛ «ببینم گوشیتو»! این زن کار را به جنگ و جدال با روحانی میرساند. الفاظ رکیک بر زبان میراند و ضربهای به صورت او وارد میکند. وقتی روحانی گوشی خود را بیرون میآورد، زن دیگری گوشی را میقاپد. روحانی که برای پس گرفتن گوشی خود اقدام میکند، زن عبای او را میکشد. هنگامی که روحانی برای گرفتن گوشی خود به جلوی درب درمانگاه میرسد، آن زن ضربه دیگری به صورت روحانی میزند و عمامه روحانی بر زمین انداخته میشود.
یکی از دوستان این روحانی در شرح ماجرای درمانگاه قرآن و عترت قم خاطرنشان کرده است: «اون طلبه، رفیق ۸ سالگی بنده تا الان هست که رفت و آمد خانوادگی هم داریم؛... فقط یک نکته بگم این فیلم کامل نیست. لطفا وقتی مسئلهای رو نمیدونیم قضاوت نکنیم. ایشون ۲-۳ مرتبه تذکر لسانی میده و اون زن بیحجاب شروع به سلیطهبازی میکنه و بعد از ۲ دقیقه گوشیشرو نه به قصد عکس بلکه برای اینکه طرف یکم خودشرو درست کنه به بهانه عکس بالا میاره... تمام فحشهایی که اون زن میدن رو بووق گذاشتن و یه سیلی که خاله اون بچه محکم تو صورت محمد میزنه و عمامهاش میوفته... بنده خودم ازش مصاحبه گرفتم تا کامل شرح بده چه اتفاقاتی افتاده. لطفا بدون اطلاع کامل از هیچ قضیهای تو زمین دشمن بازی نکنیم چون یکی از همین خائنین مسئولین درمانگاه قرآن و عترت بود که اولین بار فیلم رو به اینترنشنال داد.»
ارسال فیلم این حمله فیزیکی و جنگ و جدل با آن روحانی به شبکه صهیونیستی اینترنشنال و انتشار آن در این رسانه تروریستی در روز شنبه، امتداد داخلی آمریکا و رژیم صهیونیستی را برای عقدهگشایی علیه روحانیت به خط کرد. معارضان انقلاب اسلامی و سرمایههای اسرائیل در ایران در انبوه رسانههای مجازی خود و نیز روزنامههایشان با اطاعت از رژیم صهیونیستی، حمله زن مذکور به آن روحانی را با شدت بیشتری ادامه دادند. حمایت از بیحجابی و حمله به فریضه دینی امر به معروف و نهی از منکر نیز در دستور کار معارضان قرار گرفت. خط خبری که موساد فرمانش را داد و سپس پادوهای داخلی اسرائیل به صف شدند. حجاب از احکام دین و واجبات مسلم اسلام است و رعایت آن طبق قانون الزامی است اما مدعیان اصلاحات سابقه طولانی در اهانت به مقدسات و تشکیک در مبانی اسلام دارند.
همسوئی جریان رسانهای مدعیان اصلاحات
با رژیم صهیونیستی
اما چرا گفتیم موساد؟ اینترنشنال که سناریو را کلید زد، به طور رسمی شبکه متعلق به اسرائیل است. باراک راوید، خبرنگار صهیونیست اذعان کرده بود: «موساد بهطور منظم از شبکه ایران اینترنشنال، بهعنوان بازوی جنگ اطلاعاتی علیه ایران استفاده میکند.»
این واقعیت را هم به اعتراف خبرنگار صهیونیست اضافه کنید که مهرماه امسال یکی از مجریان شبکه صهیونیستی اینترنشنال در آمریکا از انتقال عوامل این شبکه و دفتر واشنگتن آن، از طریق پرواز ویژه نظامیان رژیم صهیونیستی به سرزمینهای اشغالی برای پوشش ویژه خبری و البته مأموریت در خونشویی از چهره جنایتکار صهیونیستها خبر داد. پیش از آن هم محمد منظرپور، سردبیر سابق BBC طی یک افشاگری گسترده، از انتقال مدیریت اینترنشنال از عربستان به سازمان جاسوسی موساد پرده برداشته بود.
اینجا میرسیم به پیوند و وابستگی جریان رسانهای مدعیان اصلاحات به اسرائیل؛ اینکه دهها خبرنگار و مدیر نشریات زنجیرهای مدعی اصلاحات از ایران فرار کردهاند و در خدمت رسانههای ضدانقلاب مانند VOA، BBC، رادیو فردا، ایران اینترنشنال و... درآمدهاند. از جمله «علیاصغر رمضانپور» معاون فراری وزیر ارشاد در دولت خاتمی و سردبیر روزنامه زنجیرهای آفتاب امروز که سردبیر وطنفروش این شبکه صهیونیستی (ایران اینترنشنال) است. او پس از فرار از کشور، به استخدام BBC درآمد و مدتی بعد به ایران اینترنشنال منتقل شد؛ مجتبی واحدی، مسعود بهنود، حسین باستانی، رجبعلی مزروعی، حنیف مزروعی، ابراهیم نبوی نیز از همین تیرهاند که روزگاری در رسانههای مدعی اصلاحات پادوی دشمن بودند و اکنون از کشورگریخته و برده رسانهای امپراتوری دروغ شدهاند.
در
همین زمینه، باید یادآور شویم که میان شبکههای معاند و رسانههای مدعی اصلاحطلبی همپوشانی وجود دارد. رسانههای مدعی اصلاحات با سیاهنمایی خوراک خبری شبکههای تروریستی ضد انقلاب را تأمین میکنند. این شبکهها نیز متقابلا به رسانههای افراطیون مدعی اصلاحات خط میدهند. باید بررسی شود که آیا میان رسانههای بیگانه و رسانههای زنجیرهای مدعی اصلاحات ارتباط مالی و ارتباط اطلاعاتی وجود دارد؟
علاوهبر اینها، مدعیان اصلاحات در فتنه 88 شعار «نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران» را از اسرائیل گرفتند. این شعار را ابتدا سایت فارسیزبان وزارت خارجه اسرائیل منتشر کرد و فتنهگران سپس آن را جار زدند. مدعیان اصلاحات همچنین از پشت به مدافعان حرم خنجر میزدند و امنیت ملی را به بازی میگرفتند. افراطیون مدعی اصلاحات در ماجرای اخیر نیز بار دیگر نشان دادند که دنبالهروهای سیا و موساد هستند.
تأمین مالی خائنانه رسانههای دشمن در داخل با آگهیهای شرکتهای دولتی
با این اوصاف، نهتنها برخورد قاطعانه با شبکه تأمین منافع آمریکا و اسرائیل در ایران انجام نشده است بلکه برخی شرکتهای دولتی در اقدامی خائنانه به روزنامههای این طیف، آگهیهای میلیاردی میدهند و تأمین مالی پایگاههای جنگ روانی دشمن در داخل را برعهده گرفتهاند.
واکنش فعالان فضای مجازی؛ چرا وقتی چادر از سر زن محجبه کشیدند، ساکت بودید؟
در همین شرایط، یکی از فعالان فضای مجازی در تشریح زوایای ماجرای درمانگاه قرآن و عترت قم نوشت: «آنگونه که مشخص شده، قائممقام بیمارستان که در یکی از کشورهای خارجی نیز اقامت دارد، دو روز بعد از وقوع این درگیری(در روز چهارشنبه)، از کشور خارج شده و به نظر میرسد فیلم دوربین مداربسته توسط وی در خارج از کشور برای شبکه اینترنشنال ارسال شده است! انتشار فیلم برای بار اول در شبکه اینترنشنال(تحت راهبری صهیونیستها) صورت گرفته و بلافاصله پس از آن نیز اکانت توئیتری اسرائیل به فارسی اقدام به ضریبدهی به آن کرده است که این فرآیند نشاندهنده احتمال وجود یک پروژه سازمانیافته برای ایجاد التهاب مجدد در موضوعات مربوط به حجاب میباشد! برخلاف ادعای رسانههای معارض، زن هتاک، مادر کودک حاضر در فیلم نبوده و خاله اوست و تاکنون دستگیر نشده است... به احتمال قریب به یقین، این پروژه که همزمان با ایام موسوم به روز جهانی زن(۸مارس) و از طریق شبکه رسانهای صهیونیستها اجرائی شده، اولا با هدف هزینهسازی برای پیگیریهای قانونی اخیر در موضوع عفاف و حجاب طراحی شده و ثانیا با هدف زمینهسازی افزایش خشم و نفرت در جامعه و ایجاد تقابل مردم با مردم و بروز آشوبهای مجدد
است.»
یکی دیگر از کاربران فضای مجازی نیز نوشت: «چرا وقتی چادر از سر زن محجبه کشیدن ساکت بودید..!؟ اون موقع ناموس شیعه براتون مهم نبود یا ناموس شیعه فقط باید موهاش پیدا باشه که ناموس به حساب بیاد؟! #روحانیت_مظلوم»
کاربر دیگری خاطرنشان کرد: «میشه بپرسیم سلیطهها در ماجرای حمله به یک زن در نارنجستان شیراز کجا بودند؟ لال شده بودند؟»
یک فعال دیگر فضای مجازی نیز نوشت: «امروز دخترم با دوستاش که همه چادری هستن رفته بود کوروش مال سینما. اونجا یه آقایی بهشون توهین میکنه و با دوربین گوشی ازشون فیلم میگیره، ولی نه کسی ازشون حمایت کرده نه خودشون بلد بودن کولیبازی دربیارن؛ فقط وقتی اومد خونه گفت من دیگه سینما نمیرم. هشتگ زن زندگی آزادی...»
معارضان انقلاب در فضای مجازی در حمایت از بیحجابی و گستاخی و در حمله به فریضه امر به معروف و نهی از منکر، هشتگ «من هم یک سلیطهام» زدهاند. همان جریان تجزیهطلب و مورد حمایت آمریکا و اسرائیل که سال گذشته در اغتشاشات هشتگ «بیناموسم» زدند.
هاآرتص: اسرائیل با زمامداران فعلی
آخرین لحظات عمرش را سپری میکند
شبکه صهیونیستی اینترنشنال در اغتشاشات سال قبل نیز شعار «یک شهروند یک دوربین»! و «دوربین ما اسلحه ماست»! را پمپاژ کرد تا اراذل اجارهای وابسته به موساد در داخل با حمایت گستردهای که رسانههای مدعی اصلاحات از آنها داشتند، از آدمکشی و ضربه به جان و مال و ناموس مردم فیلم بگیرند و برای شبکه موساد (اینترنشنال) بفرستند اما اکنون تنها برخی از اعترافات اشخاص و محافل آمریکایی و اسرائیلی درباره وضعیت رژیم صهیونیستی از این قرار است:
آویگدور لیبرمن وزیر جنگ اسبق رژیم صهیونیستی: اسرائیل به جای پیروزی کامل بر حماس، خوار و ذلیل شد.
هاآرتص: اسرائیل با زمامداران فعلی، آخرین لحظات عمرش را سپری میکند.
روزنامه یدیعوت آحارونوت: اسرائیل، بازنده جبهه شمال در مقابل معادلهای است که حزبالله ایجاد کرده است.
«نشریه آمریکایی آتلانتیک: ایجاد بازدارندگی مقابل عملیات دریایی نیروهای یمنی، تقریبا غیرممکن شده است.
دشمن علیرغم جنگ ترکیبی و بمباران فضای مجازی برای مأیوس سازی، در راهپیمایی 22 بهمن و انتخابات شکست بزرگی از مردم متحمل شد. همچنین، مق
اومت اسلامی، شکست تاریخی به رژیم صهیونیستی تحمیل کرده است، در این شرایط، دشمن مستأصل، با استفاده از پایگاههای رسانهای خود در داخل کشور، در تدارک دوقطبیسازی و سناریو علیه وحدت و امنیت ملی است.
انتظار از دستگاههای قضائی و اطلاعاتی این است که پشت پرده ماجرای درمانگاه قرآن و عترت قم را کشف و به مردم اعلام کنند.
رهبر معظم انقلاب تیرماه 1401 در دیدار رئیس و مسئولان قوه قضائیه تاکید فرمودند: «یکی از حقوق عمومی مردم همین است که امنیّت روانی داشته باشند. امنیّت روانی یعنی چه؟ یعنی هر روز یک شایعهای، یک دروغی، یک حرف هراسافکنندهای در ذهنها پخش نشود. حالا تا دیروز فقط روزنامهها بودند که این کارها را میکردند، حالا فضای مجازی هم اضافه شده. هر چند وقت یا چند روز یکبار، گاهی چند ساعت یک بار یک شایعهای، یک دروغی، یک حرفی را یک آدم مشخّصی یا نامشخّصی در فضای مجازی منتشر میکند، مردم را نگران میکند، ذهن مردم را خراب میکند. یک دروغی را مطرح میکند، شایع میکند، خب، این امنیّت روانی مردم از بین میرود. یکی از وظایف قوّهقضائیّه برخورد با این مسئله است. البتّه اینجا هم من شنیدم بعضی گفتند که قانون نداریم؛ اوّلاً میشود از همین قوانین موجود استفاده کرد و حکم این را فهمید؛ اگر قانون هم ندارید، سریع قانون تهیّه کنید؛ اینها چیزهای مهمّی است.»
پشت پرده هدایت آشوبگران به سمت بیت رهبری در روز ۱۸ تیر/ ظریف برای چه کسی سیگنال میفرستد؟
1
وزیر سابق خارجه که روزگاری خودش را چشم اسفندیار دولت میدانست با واکاوی پشت پرده یکی از آشوبها از حالا برای آینده سیاسی خود اعلام آمادگی کرده است.
سرویس سیاست مشرق- در آخرین ساعات از شب پنجشنبه ۱۷ تیرماه سال ۷۸ خبر رسید که افرادی با هویت نامعلوم با در دست داشتن پلاکاردهایی با مضمون اعتراض به توقیف روزنامه سلام در مقابل سینمای کوی دانشگاه تجمع کرده و با تحریک دانشجویان و پخش اعلامیه جرقههای اولیه آشوب را ایجاد کردهاند.
ساعتی بعد این عده با خروج از کوی اقدام به تجمع غیرقانونی و سردادن شعار در خارج از کوی کردند و با حمله به تعدادی خودرو، فضای رعب و وحشت ایجاد کردند. حالا تشنج در خیابانهای اطراف کوی شدیدتر شده و آشوبگران با شکستن شیشههای مهدکودکی در مقابل کوی، آتش زدن لاستیک و حمله به خودروها و بستن معابر و هجوم به پلیس و گروگان گرفتن سه سرباز نیروی انتظامی چاشنی درگیریهای ۱۸ تیر را بیشتر کردند، طبق گزارشات موجود این درگیریها تا صبح ادامه داشت و سخنرانیهای تحریکآمیز اعضای انجمن اسلامی دانشجویان (طیف رادیکال دفتر تحکیم وحدت) بر آتش آشوبها میافزود.
عوامل اغتشاش سه سربازی را که گروگان گرفته بودند به زیر زمین ساختمان شماره ۱۴ دانشگاه تهران منتقل کردند. اولین گزارشات اطلاعاتی حکایت از آن داشت که عدهای در میان تجمع کنندگان به عنوان لیدر حضور دارند و تحرکات توسط این افراد زبده و آموزش دیده هدایت میشود.
در آن شب و صبح نیروی انتظامی تا ساعت ۷ صبح در مقابل کوی دانشگاه میماند ولی به دلیل خستگی شدید و خواب آلودگی بسیار و جهت تجدید قوا به سمت چهارراه جلال آل احمد عقب نشینی میکند. دانشجویان تندرو با دیدن عقب نشینی ناجا به داخل کوی میروند و با آتش زدن چند موتور سیکلت و تخریب امول کوی دانشگاه خسارات بسیاری را به بار میآورند.
رادیکالها بنزین به آتش آشوب میریزند!
ساعتی پس از فروکش کردن موج اول آشوب، با نظر شورای تأمین استان و برای آرام شدن اوضاع در کوی دانشگاه، نیروی انتظامی از صحنه خارج میشود، در این شرایط درحالی که برآوردها حکایت از آرام شدن فضا برای ساعات آتی بود حضور چهرههای رادیکال اصلاحات در میدان و تحریک دانشجویان، بر آتش این ماجرا اضافه کرد.
رفتوآمد چهرههای نزدیک به جریان دوم خرداد مانند اکبر گنجی، تاجزاده که آن زمان معاون وزیر کشوربود، محمدرضا خاتمی معاون وزیر بهداشت، مصطفی معین وزیر علوم، فائزه هاشمی نماینده مجلس، عزتالله سحابی لیدر جریان ملی- مذهبی، عبد الله نوری، فاطمه کروبی، ابراهیم اصغرزاده و تعدادی دیگر از چهرههای اصلاحطلب، عملاً اوضاع را به نحو دیگری رقم زد تا جایی که صبح ۱۸ تیر، تجمع دیگری از سوی افراد داخل کوی دانشگاه صورت گرفت و دفتر تحکیم وحدت با صدور اعلامیه دیگری، به دروغ مدعی کشته شدن پنج دانشجو در شب قبل از این حادثه شد!
داوود سلیمانی عضو حزب مشارکت که در آن زمان معاون دانشجویی دانشگاه بود، روز هجدهم تیرماه به میان دانشجویان رفت تا فضا را قدری آرام کند اما صحبتهایی را مطرح کرد که بلافاصله با واکنش تند دانشجویان منجر شده و فضا را تندتر کرد، او به جای اینکه فضا را آرام کند، خطاب به دانشجویان گفتکه اینها ما را که نشستهایم کتک میزنند، وای به حال شما که ایستادهاید!
عزت الله سحابی نیز با حضور در جمع دانشجویان از آنها درخواست میکرد که به داخل دانشگاه رفته و این حرکتها را بصورت دورهای انجام دهند، فائزه هاشمی و فاطمی کروبی نیز آن روزها نقش لجستیک آشوب را بر عهده داشتند.
اما مهمترین عامل تحریک دانشجویان مصطفی تاجزاده بود، تاجزاده به عنوان معاون سیاسی وزیر کشور دائماً سوار ترک موتور بین وزارت کشور و کوی در حال رفت و آمد بود. این تصاویر از تاج زاده که چندین بار از سوی بسیاری از شاهدان عینی آن زمان تأیید شده، حاکی از خبری بود که حوادث کوی دانشگاه از داخل وزارت کشور هدایت میشد.
سید احسان قاضیزاده هاشمی عضو شورای مرکزی و دبیرکل وقت جامعه اسلامی دانشجویادر گفت و گویی از مشاهدات خود از اقدامات تاجزاده چنین بیان کرده است:
ما با اینها (دانشحویانی که برای تسخیر وزارت کشور به سمت خیابان فاطمی رفته بودند) به سمت فاطمی رفتیم و من مشاهده کردم که این افراد درب بزرگ آهنی وزارت کشور را از جا کندند که، آقای تاجزاده آمد در وسط حیاط وزارت کشور یک صندلی گذاشت و یک جمله کلیدی گفت که نمیدانم چرا بعداً بررسی نشد. تاجزاده به این جماعت که حدوداً ۵۰۰ الی ۶۰۰ نفری میشدند گفت: شما چرا آمدهاید اینجا؟ شما چرا درب وزارت کشور را از جا میکنید؟ اینجا که مال شماست. شما باید جای دیگری بروید و درب آنجا را بکنید؛ و پای بلندگوی دستی مدام میگفت: اینجا متعلق به خود شماست و شما اشتباهی آمدهاید!
تاجزاده به دنبال آن بود
که دانشجویان و گعدههای آشوب را به سوی بیت رهبری کشیده تا با تئوری فشار از پایین و چانه زنی از بالا که حجاریان ابداعش کرده بود از نظام امتیاز بگیرد، بعدها خبرهایی در خصوص دستورات تلفنی تاجزاده برای به حرکت درآوردن جمعیت از مناطق مختلف به سمت خیابان جمهوری رسید اما متأسفانه هیچ گاه دادگاهی برای تاجزاده در این خصوص تشکیل نشد.
البته حضور فعالان رادیکال اصلاحطلب به اینجا ختم نشد و در روزهای بعد از آن هم افرادی همچون عبدالله نوری و محتشمیپور هم در بین معترضان حاضر شدند. در این شرایط طبیعتاً از مسئولان دانشجویی انتظار میرفت با حضور خود در دانشگاه بتوانند به آرامش بیشتر فضا کمک کنند؛ اما این طیف با اهداف دیگری در دانشگاه حضور پیدا کرده بودند.
روایت ظریف از زاویه فکری رادیکالها
در سالهای اخیر تحلیلهای متفاوتی درباره اثر اصلاحطلبان تندرو یا همان هسته سخت اصلاحات پیرامون کوی دانشگاه صورت گرفته است، آخرین روایت اما از سوی جواد ظریف صورت گرفته که در جای خود قابل بحث و تحلیل است، اخیراً یک فایل صوتی دیگر از محمدجواد ظریف در فضای مجازی منتشر شده که در آن وزیر سابق خارجه با تندی نسبت به اصلاحطلبان رادیکال نقدهایی را بیان میکند.
این فایل صوتی که مثل همیشه باز هم توسط یکی از رسانههای معاند خارج کشور منتشر شده است، در این فایل ظریف اصلاحطلبان رادیکال را متهم به انحصار طلبی و تندروی کرده و با یک برش تاریخی مثالهایی نیز درباره آن گفته است، از جمله آنکه ظریف تائید کرده است که افرادی چون تاجزاده با کمک لیدرهای میدانی به دنیال کشاندن دانشجویان به بیرون از دانشگاه و هدایت آنها به سوی خیابان آذربایجان بودند!
ظریف دراینباره گفته است:
در اعتراضات دانشجویی سال ۷۸ که در پی واقعه حمله به کوی دانشگاه شعلهور شد، پشت بیسیم گفتند پیش به سوی آذربایجان؛ که ادعاییست تلویحی به هدایت دانشجویان به محل استقرار رهبری... به نظر من جناح چپ توی انحصارطلبی، دست جناح راست رو از پشت میبندد. یک بار من به آقای خاتمی گفتم. این رفیقهای شما وقتی که تند بودن، با ما مخالف بودن؛ میگفتن این لیبرال است. الان ز ما لیبرالتر شدن، هنوز هم با ما مخالفند.
ظریف در این فایل صوتی لو رفته و جدید به طور مشخصتری به سیاست داخلی ایران پرداخته است. از محتوای این فایل صوتی که توسط وبسایت ایرانوایر (رسانه نزدیک به فرقه بهائیت)، چنین برمیآید که آقای ظریف در حال «گعده» با چند نفر است و درباره وضعیت سیاسی بعد از انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان صحبت میکند، در این گفتگوها چند نکته قابل توجه وجود دارد:
۱- با توجه به مطلب اخیر تاجزاده و اصلاحطلبان رادیکال مبنی بر تحریم انتخابات و تلاش برای به زیر کشیدن طیف اصلاحطلبان مشارکتجو، حالا ظریف به میدان آمده تا لیدری طیف میانهرو، نهادی و روزنهگشا را بر عهده گرفته و با داشتن یک تمایز در سیاست خارجی و داخلی آماده حضور در انتخابات آتی شود.
۲- جنس مطالب مطرح شده از سوی ظریف نشانگر اشغال جناح چپ از سوی رادیکالهای جریان اصلاحات میباشد که بهوضوح در بردارنده این نکته است که آنان بهجای رقابت در چارچوب نظام به دنبال مبارزه با نظام میباشند، ظریف در برابر این طیف پنجره جدید گشوده است.
۳- ظریف در برابر جناح اصولگرا نیز مرزبندی کرده و آماده ائتلاف با طیفی و تقابل با طیف دیگری در این جناح است.
۴- اصلاحطلبان نهادی تأکید و تصریح بر حضور در انتخابات داشته و اصرار دارند در صورت عدم مشارکت در انتخابات مجلس، اصلاحطلبان حاکمیت را به نزاع با خود فراخوانده و به طور قطع از گردونه سیاست و انتخابات به ویژه در سال ۱۴۰۴ محروم خواهند شد، فایل صوتی جدید از سوی ظریف اولین سیگنال از معرفی یک نامزد انتخاباتی است.
درز یافتن فایل صوتی گفتگوی ظریف در بهار ۱۴۰۰ او را به اغمایی دو ساله برد، حالا باید دید این فایل با سرنوشت او چه میکند و آیا میتواند بدلی در برابر فایلهای پیشین باشد. به نظر میرسد وزیر سابق خارجه که روزگاری خودش را چشم اسفندیار دولت میدانست با واکاوی پشت پرده یکی از آشوبها از حالا برای آینده سیاسی خود اعلام آمادگی کرده است؛ ظریف در اولین گام تاجزاده را زیر پای کمپین خود قربانی کرده است!
🏴جلوه هایی از فرزندپروری فاطمی🏴
#فرزندپروری
1⃣ محبت و مهرورزی به فرزندان
روان شناسان معتقدند که کودکان به موازات نیازهای زیستی و فیزیولوژیکی به ویژه در سنین نخستین، نیازمند ارتباطات #عاطفی و پذیرش از جانب دیگران هستند که برآورده کردن این نیازها، موجب بستر سازی آرامش و تعادل روانی و دستیابی به برخی از بالندگی های روانی است.
#آرامش_روانی، #امنیت خاطر، #عزت_نفس، اعتماد به نفس، اعتماد به والدین، الگو گیری در #مهرورزی به دیگران و پیشگیری از انحرافات، نمونه ای از این امتیازات است.
✅ درس محبت در خانه حضرت زهرا (س) به طور کامل ارائه می شد و آن حضرت که خود از سرچشمه محبت و عطوفت رسول خدا (ص) سیراب شده و قلبش کانون محبت به همسر و فرزندانش بود در این جهت نیز وظیفه مادری خود را به بهترین شکل انجام می داد.
2⃣ بوسیدن و ملاطفت با کودکان
یکی از مهم ترین نیازهای هر #کودک برخورداری از عواطف پاک و مهر و محبت #خانواده و خویشاوندان و والدین است.
یکی از راه های پرورش شخصیت عاطفی کودک، ابراز #محبت و از جمله بوسیدن است.
✅ بوسه های مکرر پیامبر اکرم (ص) بر رخسار و دست و بازوی فاطمه (س) نشانه ای از ابراز علاقه آن حضرت به فرزندش بود.
آن حضرت به محبت کردن و توجه به کودکان بسیار اهمیت می داد، چنان که: روزی رسول خدا (ص) امام حسن (ع) را می بوسید و نوازش می کرد، اقرع بن حابس عرض کرد: من ده فرزند دارم، ولی تا به حال هیچ یک از آنان را نبوسیده ام.
پیغمبر اکرم (ص) غضبناک شد و فرمود: اگر خدا محبت را از قلب تو گرفته است، من چه کنم؟!
هر کس نسبت به اطفال ترحم نکند و احترام بزرگ سالان را نگه ندارد، از ما نیست.
حضرت زهرا (س) نیز که تربیت یافته چنین مکتبی بود، با بوسیدن مکرر فرزندان خود، شخصیت عاطفی آنها را پرورش می داد.
3⃣ بازی با کودکان، روش مؤثر در تربیت
#بازی، شیوه ای است که تأثیرات مثبت و گوناگونی را بر روحیه فرزند به جای می گذارد، #خلاقیت او را شکوفا و عواطف کودکانه او را از محبت سیراب می سازد.
بازی کودکانه #مادر با فرزندان، #رشد جسمی و فکری کودک را سرعت می بخشد و احساسات پاک مادری را به او منتقل می کند.
نشاط، شادابی، خلاقیت، ابتکار و نوآوری و اعتماد به نفس را در او ایجاد و زمینه را برای ظهور استعدادهای نهفته کودک فراهم می آورد.
✅ حضرت فاطمه (س) از همان دوران کودکی با فرزندانش هم بازی می شد و به این نکته نیز توجه داشت که در بازی، نوع الفاظ و حرکات مادر سرمشق کودک قرار می گیرد، بنابراین باید از کلمات و جملات مناسبی استفاده کرد.
افزون بر این باید در قالب بازی و شوخی، شخصیت کودک را تقویت ساخت و او را به داشتن نیکی ها و ارزش های اکتسابی تشویق و راهنمایی کرد.
نقل شده است حضرت با فرزندش امام حسن مجتبی (ع) بازی می کرد و او را بالا می انداخت و می فرمود: « پسرم حسن، مانند پدرت باش، ریسمان ظلم را از حق بر کن، خدایی را بپرست که صاحب نعمت های متعدد است و هیچ گاه با صاحبان ظلم و تعدی، دوستی مکن».
✅ کانال روشهای تربیت
@tarbiyate_farzandZ
غیرقانونی آشنا شوید!
حجابانان
همزمان با تلاش تمام دستگاهها برای برخورد با بیحجابی و همچنین همراهی اکثریت مردم جامعه در این خصوص، قشری به دنبال ایجاد گسل در جامعه و برخورد فراقانونی و بسیار شدید با کم حجابان است.
به گزارش مشرق، همزمان با تلاش تمام دستگاهها برای برخورد با بیحجابی و همچنین همراهی اکثریت مردم جامعه در این خصوص، قشری به دنبال ایجاد گسل در جامعه و برخورد فراقانونی و بسیار شدید با کم حجابان است. از سال گذشته بود که جمعیتی چند ده نفره سازماندهی پ به تجمع غیرقانونی در مقابل مجلس و قوه قضائیه پرداخت و از چند روز قبل این تجمع به خیابان پاستور کشیده شد.
% buffered
00:00
-00:31
Download
افرادی که تنها ادعای قانونمداری و ادعای حمایت از حجاب را دارند اما در عمل کوچکترین ارزشی برای قانون و حقالناس قائل نیستند و با برگزاری تجمع و بستن راه عبور مردم در منطقه نارضایتی زیادی ایجاد کرده بودند. با وجود مماشات پلیس در نهایت نیروهای انتظامی در کمال آرامش به دنبال پایان تجمع بود، که این جمعیت قانون شکن، طبق تصاویر منتشر شده توسط پلیس به نیروهای انتظامی حمله میکند. تاکنون شاهد به ندرت شاهد بودیم افراد شرورو سابقه دار بتوانند برای پلیس گردن کشی کنند اما این افراد از مماشات پلیس سو استفاده کرده و به نیروها حمله فیزیکی میکنند.
این افراد درنهایت با انتشار تصاویری در فضای مجازی و در دروغگویی آشکار به دنبال مظلوم نمایی و اتهام زدن به پلیس بودند که با انتشار ویدیوهای جدید مشخص شد یک جوان و یک مرد با ریش و موی سفید از جمله افرادی بودند که در جرمی بزرگ سعی در مجروح ساختن پلیس را داشتند.
با انتشار این تصاویر سه گانه این گروه چند ده نفره تکمیل شد، بی قانونی، حمله به پلیس و دروغگویی .
منبع: روزپلاس