eitaa logo
افسران جنگ نرم ۳
85 دنبال‌کننده
28.2هزار عکس
27هزار ویدیو
109 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🛑خبرنگار بی‌بی‌سی: سید حسن نصرالله همه را در برزخ نگه داشت! دبیر کل حزب‌الله لبنان آمریکا را مستقیم تهدید کرد و گفت که توانایی هدف قرار دادن ناوگان ایالات متحده را در منطقه دارند! 〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰 🇮🇷 کانال رساگرنیوز @rasagarnews
♦️ شهادت هیثم حراره خبرنگار فلسطینی دربمباران ورودی بیمارستان الشفاء 〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰 🇮🇷 کانال رساگرنیوز @rasagarnews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گروهی از معترضان ضد اسرائیلی در متروی پاریس شعارهای "لعنت به یهودیان" و "ما نازی هستیم و افتخار می کنیم" سر می دهند. 🔴 👇 https://eitaa.com/joinchat/3959554299C7b558c3f51
16.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁨🎥دیدار شب گذشته سردار حاج سعید قاسمی با پدر و مادر شهید عجمیان، از شهدای مظلوم فتنه زن زندگی آزادی حاج سعید قاسمی خطاب به مادر شهید عجمیان: 🔹حرف حاج آقا (پدر شهید درباره دخالت ولایتی در تخفیف پزشک قاتل شهید عجمیان) در تلویزیون، حرف دل ما بود و حرف درستی بود. درود خدا بر شما و پدر شهید و رحمت به فرزندتان و شیری که به او دادید.
6.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅حملات جبهه مقاومت 🎥 ببینید ویدئویی از انتقال نظامیان صهیونیستی با بالگرد که‎ کشته و مجروح شدند /صهیونیست‌ها تاکنون به کشته شدن ۱۸ نفر و زخمی شدن ۲۶۰ نظامی در جریان این به غزه اعتراف کرده‎اند. 🔴 منابع رژیم صهیونیستی از شنیدن شدن آژیر خطر در نیفوت خبر می‌دهند 🔴گردان‌های قسام لحظاتی قبل مجددا شهرک سدیروت را در پاسخ به جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه هدف حمله راکتی قرار داد 🔴 شلیک موشک‌های بالستیک از یمن به فلسطین اشغالی/رسانه‌های عبری با اشاره به شلیک موشک‌های بالستیک از سمت یمن به سمت اهداف رژیم صهیونیستی مدعی شدند که کشتی‌های جنگی آمریکایی برای مقابله با این موشک‌ها تلاش می‌کنند.
♦️مهمترین محورهای سخنرانی امروز «سیدحسن نصرالله» 🔹طراحی و اجرای عملیات طوفان الاقصی تماما فلسطینی بود. 🔹مدیریت اصلی جنگ و جنایات اسرائیل در غزه با آمریکا است. 🔹کلیه گروه‌های مقاومت در منطقه اعم از عراق، یمن و لبنان در پشتیبانی از مقاومت فلسطین متحد و منسجم هستند. 🔹حمایت ایران از فلسطین همیشه بوده و هست اما دخالتی در عملیات طوفان الاقصی نداشت. 🔹تنها راه عدم گستردگی جنگ، توقف جنایات آمریکا و اسرائیل در غزه است. 🔹تمام گزینه‌ها از سوی همه گروه‌های مقاومت از جمله حزب‌الله روی میز است. 🔹احتمال وارد شدن جبهه لبنان به درگیری‌ با اسرائیل واقعی است و در صورت وقوع، دیگر به عملیات مرزی اکتفا نخواهد شد. 🔹آسیب‌پذیری آمریکا و اسرائیل در صورت گسترش دامنه جنگ قطعی است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جانم 😭 لعنت بر اون حقوق بشرتون😡 مرگ بر اسرائیل جنایتکار و حامیانش اللهم عجل لولیک الفرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دختر بچه‌ای که از زیر آوار در حال خارج شدن است و شهادتین می‌گوید! 🌏 👇 🆔 @takhribchi110
12.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
و اما صدای رعدآسای ملت در ۱۳ آبان امسال...
📚📄📚📄📚 دو نکته مهم در سخنان تاریخی سید حسن نصرالله ✍ نکته اول ازمسعود براتی سید حسن ‏نصرالله رفتار رژیم صهیونسیتی در قبال لبنان را متغیر مهم تغییر وضعیت بیان کرد. از طرفی هم اعلام کرد مقاومت لبنان با هدف پیروزی غزه درگیری کنونی خود با رژیم صهیونسیتی را ادامه خواهد داد. دو حالت متصور‌ است: یک. رژیم صهیونسیتی به لبنان برای مقابله با حزب الله حمله کند. ‏که سبب افزایش سطح درگیری حزب الله با رژیم خواهد شد. دو. رژیم صهیونسیتی تهدید سید را بپذیرد و به لبنان حمله نکند. در نتیجه عملیات حزب الله علیه رژیم با دست بازتر ادامه پیدا خواهد کرد. هر دو حالت برای رژیم صهیونسیتی سخت است. نکته دوم از ✍دکتر احمد قدیری 🇱🇧 تدبیر نبرد سیدحسن نصرالله درحالیکه حزب‌الله مستمرا اهداف اسرائیلی را منهدم و رژیم صهیونیستی را تحقیر می‌کند، عامدا در سخنرانی‌اش اعلام جنگ نکرد و آن را در چهارچوبی منطقی، امری جاری و طبیعی جلوه داد. در غیر این صورت آمریکا و اسرائیل با حمله به کل لبنان، ابتکار عمل را از حزب‌الله می‌گرفتند.