هدایت شده از مجمع محبان ولایت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از 🇮🇷 نیمه پنهان 🇮🇷
چرا کشوری که ۲۰۰ سال برنامه تجزیه ایران رو پیگیره، داره برای یک کاندیدا تبلیغ میکنه؟
🗣 🇮🇷🖤ژوبین🖤🇮🇷
🔰 جلیلی؛ اصلح مقبول مثل رئیسی/ بخش اول
🔸تحلیل ۹دی از نتایج نظرسنجیهای معتبر علمی نشان میدهد سعید جلیلی با بیشترین اقبال مردمی روبروست
🔸رهبر انقلاب: خدای متعال دلهای مردم را انشاءالله به بهترین گزینه هدایت خواهد کرد
🔹 كمتر از يك هفته به برگزاری انتخابات رياست جمهوری مانده است. همانگونه كه ۹دی در شماره هفته دوم خرداد (۱۳ خرداد) قبل از اعلام نتايج تاييد صلاحيتها پيش بينی كرده بود، دو جريان اصلی در اين انتخابات در حال رقابت هستند. جريان تداوم دولت خدمت شهيد رئيسی و جريان بازگشت و ارتجاع به دولت روحانی. اين روزها مساله اقبال مردمی و رایآوری مساله داغ محافل مردمی و رسانهای است.
🔹حضور جمعيت هواداران در تجمعات و ميتينگهای انتخاباتی از گذشته يكی از معيارهای تخمين ميزان هوادارن يك نامزد بوده است و البته مانور رسانه ای روی آن عاملی مهم براي القای اكثريت بودن. البته پس از كرونا و چند دوره برگزاری انتخابات با مشاركتهای نسبتا پايين در كشور، الگوی رفتار انتخاباتی مردم و نامزدها كمی تغيير كرده و ديگر شاهد تبليغات ميدانی گسترده و پرحجم نيستيم و عمده تمركز كنشهای انتخاباتی به سمت رسانه و فضای مجازی رفته است. در اين خصوص ۶ نامزد انتخابات رياست جمهوری چهاردهم طی چند روز گذشته فعاليتهای ميدانی خود را افزايش داده اند و رسانه های طرفدار هر كدام، در حال القای اكثريت بودن هستند.
🔻نظرسنجی يا نظرسازی؟ مساله اين است!
از ابتدای دهه نود تا امروز، با توجه به گسترده شدن شبكه های اجتماعی و رسانه های مجازی، مساله نظرسنجيهای انتخاباتی از پربحث ترين و جذابترين موضوعات انتخاباتی بوده است. به ويژه آنكه در مقاطع مختلفی، مساله وحدت و اجماع نامزدهای اصولگرا به نتايج اين نظرسنجيها گره زده شد. البته از چندين سال قبل نظرسنجيهای تلگرامی و مجازی هم به فضای انتخابات وارد شدند؛ نظرسنجيهايی كه هر چند وثاقت و اعتبار بسيار پايينی دارند اما از جهت القای اكثريت بودن و موج سازی برای نامزدهای انتخابات كاربرد دارند.
در اينجا كاری به اين نوع نظرسنجيها نداريم كه تقريبا ماجرا و كاركرد آنها اين روزها برای همه روشن شده و آنقدر متكثر و متنوع شده اند كه می توان گفت كاركرد اوليه خود را نيز از دست داده اند.
🔹آنچه در ادامه می آيد درباره نتايج نظرسنجيهای مراكز معتبر نظر سنجی شناخته شده است كه با يك كار علمی و تخصصی به موضوع انتخابات ورود پيدا می كنند. هر چند متاسفانه در نحوه انتشار نتايج اين نظرسنجيها نيز گرايشها و سليقه های انتخاباتی و سياسی طی سالهای گذشته دخالت داشته است.
🔹در انتخابات اخير اما با يك پديده افراطی از نظرسازی و ارائه نظرسنجی روبرو هستيم. با توجه به شرايط خاص اين انتخابات كه موجب شده تا اين لحظه، دو مرحله ای باشد و سه نامزدی كه رای بيشتری دارند، آراء نزديك به هم داشته باشند، نتيجه نظرسنجيها در مورد اين سه نامزد بسيار به هم نزديك است.
🔹اما يك جريان خاص اصرار دارد با توليد نظرسنجی توسط برخی مراكزی كه سابقه چنين نظرسنجيهايی نداشته اند (مثل مركز پژوهشهای مجلس) و از اين بدتر، توليد اخبار جعلی از نتايج نظرسنجی مراكز معتبری مثل صدا و سيما، هم نامزد خود (قاليباف) را بالاتر از بقيه نشان دهد و هم آراء نامزد اصلاحطلب (پزشكيان) را بالاتر از عدد واقعی خود به تصوير بكشد.
🔹اين جريان سابقه چنين رفتاری را در انتخابات سال ۹۲ نيز دارد و دقيقا خطر اين رفتار با توجه به نتيجه آن انتخابات، بيش از پيش احساس می شود. هدف آنها از اين مدل نظرسازيها و نظرسنجيهای شب انتخاباتی اين است كه خطر رای آوری نامزد غربگرا را بزرگنمايی كنند تا ديگر نامزد اصلی جريان انقلاب (جليلی) وادار به كناره گيری به نفع نامزد مورد نظرشان (قاليباف) شود.
اين در حالی است كه همچون سال ۹۲ به تبعات اين بزرگنمايی از آراء نامزد غربگرا توجه ندارند. توضيح آنكه الگوی رای دهی مردم ايران تقريبا شب انتخاباتی است و درصد بالايی از مردم دو روز آخر منتهی به انتخابات تصميم می گيرند به چه كسی رای دهند؛ و معمولا آن فرد كسی است كه مردم احساس كنند برنده انتخابات است.
🔹امسال اين الگو با شدت بيشتری جاری است و همه نظرسنجيها نشان میدهد درصد مرددين و آنهايی كه هنوز نامزد مد نظرشان را انتخاب نكرده اند، بالا و قابل توجه است. وقتی به صورت دوپينگی و غير واقعی اينگونه القا شود كه نامزد جريان غربگرا رای آوری بالايی دارد، از آنجا كه اين جريان خود را به عنوان نماد تغيير و نه به وضع موجود معرفی كرده، عمده مردم مردد و گرفتار در مارپيچ سكوت، به سمت او گرايش پيدا خواهند كرد؛ چرا كه يك وجه مهم ديگر الگوی رای دهی مردم در ايران، رای سلبی و نه گفتن به وضع موجود است.
ادامه در بخش دوم👇
🔺به کانال هفتهنامه ۹دی بپیوندید🔻
🔰 جلیلی؛ اصلح مقبول مثل رئیسی/ بخش دوم و پایانی
🔸تحلیل ۹دی از نتایج نظرسنجیهای معتبر علمی: سعید جلیلی با بیشترین اقبال مردمی روبروست
🔹بخشی از جريان طرفدار قاليباف كه عمليات رسانهای نظرسازی را پيش میبرند، ناخواسته در حال تقديم دولت بعد به جريان غربگرا هستند. ماجرای جعل نظرسنجی صدا و سيما در روز جمعه كه منجر به تكذيب رسمی مركز تحقيقات صدا و سيما شد، نمونه بارزی از رفتار اين جريان طی روزهای گذشته بود.
🔹يكی ديگر از اين اقدامات، استناد به نتايج نظرسنجی مركز پژوهشهای مجلس بود؛ در حاليكه اولا وابستگی اين مركز به مجلسی با ریاست قالیباف، اعتماد به آن را دچار خدشه می كند و ثانيا اين مركز سابقه چندانی در انتشار نظرسنجی انتخاباتی را نيز ندارد.
🔹مورد ديگر استناد به نتايج تنها يك مركز نظرسنجی (دانشگاه تهران) از ميان چند مركز نظرسنجی معتبر بود كه متاسفانه روزنامه وزين و انقلابی وطن امروز دچار اين خطای مهم شد. چرا كه نتايج اين نظرسنجی با سليقه و اهداف آنها همخوان بود. در حالی كه نتايج نظرسنجی مراكز با سابقه ای مثل مركز تحقیقات صدا و سيما و ايسپا كاملا متفاوت از نظرسنجی دانشگاه تهران است. همچنين مركز متا وابسته به دانشگاه امام صادق كه در انتخابات مجلس گذشته نشان داد عيار نظرسنجيهاش بالا و نزديك به واقعيت است، نتيجه ای خلاف نظرسنجی دانشگاه تهران ارائه كرده است.
🔻جليلی در صدر نظرسنجيهای معتبر
جمع بندی آنكه اگر بنا به استناد به نظرسنجيهای معتبر باشد، در مجموع بايد گفت سعيد جليلی از قاليباف و پزشكيان وضعيت بهتری دارد؛ نظرسنجی صدا و سيما، ايسپا و دانشگاه امام صادق از جمله اين نظرسنجيها هستند كه تصاوير نتايج آنها آمده است. هر چند قبلا اشاره شد كه اين اختلاف ناچيز است و هر سه نامزد حركتی پا به پای هم دارند. مهم آن است كه كدام يك بتواند در روزهای پايانی موج آفرينی و رای سازی كند.
🔻خطای کنارهگیری جلیلی یا قالیباف به نفع یکدیگر
با اين اوصاف علاوه بر خطر موج آفرينی برای نامزد غربگرا بر اثر عمليات رسانه ای برخی طرفداران قاليباف، اشتباه ديگرشان هدفگذاری اجماع دو نامزد است. البته از نگاه ۹دی همان طور كه در شماره گذشته به طور مشروح بيان شد، قاليباف و جليلی در اين انتخابات دو گزينه رقيب هستند و به يك جريان انتخاباتی تعلق ندارند؛ قاليباف تلاش ميكند بينابين دو جريان گفتمانی انتخابات یعنی ادامه رئيسی و بازگشت به روحانی حركت كند. در حاليكه جليلی كاملا بر مدار ادامه و تکامل دولت رئيسی گام برميدارد. بنابراين از حيث گفتمانی، اجماع اين دو نامزد غير ممكن و غلط است.
🔹اما اگر از نظر تاكتيكی و صرفا با توجه به رای آوری هم نگاه كنيم، اين اجماع غلط است.
اولا در مجموع نظرسنجيها، تعداد آنهايی كه رای جليلی را بيشتر می دانند بيشتر است. پس اصرار بر کنارهگیری به نفع قالیباف مبنای علمی و منطقی ندارد.
ثانيا در مورد دوگانه های ميان هر يك از اين سه نامزد، با توجه به اختلاف ۱۸۰ درجه ای نظرسنجيها، نمی توان جمع بندی كرد و رای قطعب به كناره گيری يكی به نفع ديگری داد؛ مثل كاری كه وطن امروز كرده و به استناد نتايج نظرسنجی دانشگاه تهران (كه البته اين روزنامه اسم اين مركز را هم در گزارش خود نياورده است) نتيجه گرفته در دوگانه جليلی و پزشكيان، جليلی بازنده است. كافی است نتايج نظرسنجی دانشگاه امام صادق را ببينيم كه درست برخلاف اين نظرسنجی است. همينطور آرای منفی به هر نامزد، نتيجه گيری وطن امروز را رد می كند. (در تصاوير اين نتايج مشخص است)
🔹ثالثا درصد آرا در همه نظرسنجيها نشان مي دهد هر سه نامزد به هم نزديك هستند. بنابراين استناد به بالاتر بودن هر كدام از آنها استنادی محكم و قطعی نيست. چه بسا در رقابت نهايی جليلی و قاليباف به دور دوم بروند و اين كاملا محتمل است. در صورتيكه با حذف هر يك از آنها به نفع ديگری، دو قطبی شكل گرفته ممكن است موج رای آوری را به سمت نامزد غربگرا ببرد و در همين دور اول، او را برنده انتخابات كند.
🔻دلها دست خداست
در پايان بايد يادآوری كرد دلهای مردم دست خداست؛ اگر به دنبال موج آفرينی و رای سازی هستيم بايد با صاحب دلها ببنديم نه اينكه به اقدامات غير اخلاقی و نظرسازی روی آوريم. جليلی نشان داده اخلاق و صداقت را هيچگاه قربانی رقابت انتخاباتی نكرده است. خدا رحمت كند علامه مصباح را كه در گفتگو با هفته نامه ۹دی فرمود: «برای خدا كار كنيد، اصلح، مقبول می شود.» اكنون كه اصلح، مقبول هم هست و مردم به سمت او روی آورده اند؛ تنها بحث بر سر افزايش رای و موج آفرينی است. به تعبير رهبر انقلاب «خدای متعال دلهای مردم را انشاءالله هدایت خواهد کرد به بهترین گزینه و انشاءالله یک رئیسجمهور شایسته برای ملّت ایران تعیین خواهد شد»
🔺به کانال هفتهنامه ۹دی بپیوندید🔻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ آقای پزشکیان صراحتا توضیح دهد که در ماجرای قتل خانم میترا استاد توسط محمدعلی نجفی، چه موضعی اتخاذ کرد؟ میترا استاد هم زن بود، هم کُرد بود، هم به عمد و ظلم کشته شد و قاتل همپیاله پزشکیان در یک جریان سیاسی بود!
🔺
8.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺قابل توجه آقای ظریف...
توییتر
https://x.com/nabaviantwt
ایتا
http://eitaa.com/nabavian
تلگرام
https://t.me/Drsmnabavian
ویراستی
https://virasty.com/nabavian_mahmud
اینستا
https://instagram.com/drsmnabavian
جنگ رویارو میان حزب الله و اسرائیل حتمی و صد در صد است. اسرائیل مهمترین مولفه خود یعنی امنیت را از دست داده و حزب الله موفق شده است ۳۵۰ هزار اشغالگر را از شمال اراضی اشغالی بکوچاند. اسرائیل راهی جز حمله به لبنان و درگیر شدن با حزب الله ندارد. اما آیا اسرائیل توان مقابله با حزب الله را دارد یا نه؟! حزب الله کاملاً مسلح است و آماده برای هر اتفاقی. از روز اول نصرالله امریکائی ها و چند روز قبل هم امریکائی ها و قبرسی ها را تهدید کرده است که بسیار مهم است و نشان می دهد سطح آمادگی حزب الله برای درگیری تا چه اندازه گسترده است. بی شک همان طور که نصرالله گفته است با شروع جنگ، حزب الله خارج از قاعده و بدون سقف تمامی نقاط استراتژیک و غیر استراتژیک اسرائیل را هدف قرار خواهد داد. به طور مثال اسرائیل ۳ نیروگاه برق بیشتر ندارد و اگر حزب الله محکم هر ۳ نیروگاه را هدف قرار دهد وضعیت اسرائیل بسیار وخیم خواهد شد. همچنین است که اگر حزب الله نیروی هوائی و دریایی اسرائیل را با موشک های چند تنی هدف قرار دهد و از کار بیاندازد اسرائیل با مشکل مواجه خواهد شد. ناوهای جنگی امریکا هم مشکلی برای حزب الله ایجاد نخواهند کرد چون میتوانند از دور خارج شوند. تمام این نکات را گمانم اسرائیل بهتر از بنده و شما می داند اما نقطه قوت برای اسرائیل و محور غربی-عبری چیست؟! همان طور که قبلا هم نوشته بودم محور عبری-عربی-غربی-اردوغانی چشم به نیروهای نیابتی در سوریه و لبنان دارند. اخوان المسلمین مزدور، داعش و کلا مسلحین سلفی، دروزی ها در سوریه و بالکل به آشوب کشیدن سوریه از این طریق. در لبنان هم همچنین است. اسرائیل چشم امیدش در راستای دکترین اتحاد با پیرامون به دروزی ها، نیروهای سمیر جعجع و برخی از مهاجران سوری است که مسلح هستند و به عنوان مزدور برای غرب و اسرائیل کار میکنند. بی شک اسرائیل و امریکائی ها سعی خواهند کرد در اولین ساعات جنگ حمله هوائی وحشتناکی را از هوا و دریا علیه لبنان و سوریه تدارک ببینند تا نیروهای نیابتیشان به عنوان نیروهای گریز از مرکز آزاد شوند و بتوانند بر روی زمین تحرک داشته باشند. به نظر می رسد اسرائیل و امریکائی ها سعی دارند در آن شرایط از طریق معارضین سوری دروزی ها و نیروهای سمیر جعجع را در داخل لبنان مسلح کنند و حتی برخی از نیروها را نیز از سوریه وارد لبنان کنند تا هم سوریه را به آشوب بکشانند و هم لبنان را و به این ترتیب کریدور امنی را که از سوریه عبور میکند را نا امن کنند و حزب الله و مقاومت را در داخل درگیر جنگ کنند. به نظر می رسد ایران و متحدینش باید فکری برای این مسئله بکنند و زودتر از اسرائیل دست به کار بشوند. شاید بهتر باشد هم زمان با حملات هوائی و دریایی اسرائیل در اولین لحظات، حزب الله هم هم زمان تمامی نقاط استراتژیک اسرائیل را بی امان هدف قرار دهد تا سریعاً اسرائیل را فلج کند و ابتکار عمل را از آن سلب کند یا سریعاً یک حمله وحشتناک به ناو جنگی امریکا تدارک ببیند تا در لبنان و سوریه همه حساب کار بیاید دستشان. مسئله دیگر این است که بهتر است ایران و مقاومت سریعتر در سوریه دست به کار بشوند و قدرت مانور را از داعش، سلفی ها و دروزی ها بگیرند. به نظر می رسد که زمان خوبی است که ایران روس ها را در سوریه درگیر کند. اگر یادتان باشد چند ماه قبل وقتی امریکائی ها پس از بمباران پایگاه التنف در مرز سوریه و اردن شروع به هدف قرار دادن پایگاه های مقاومت در نقاط حساسی کردند که با نبود این پایگاه ها معارضین سوری شروع به تحرکاتی کرده بودند، روس ها سریعا مواضع معارضین سوری را بی امان بمباران کردند تا این معارضین نتوانند بر روی زمین جابجا بشوند. به نظر می رسد ایران باید بوسیله روسیه پیشاپیش یک حمله گسترده و بسیار محکم به مواضع معارضین سوری داشته باشد که در صورت حمله اولیه اسرائیل به لبنان و سوریه نتوانند تکان بخورند. البته بهترین کار این است که ایران در طول جنگ روسیه را در سوریه درگیر کند که به نظرم با توجه به شرایط جهانی کاملاً شدنی است. اگر سوریه در این جنگ محفوض بماند و ایران و مقاومت بتوانند سوریه را حفظ کنند و از تحرت معارضین سوری جلوگیری کنند پیروزی حزب الله صد در صد و شکست اسرائیل نیز وحشتناک خواهد بود و حزب الله به راحتی میتواند الجلیل و مابقی اراضی اشغالی در شمال را آزاد کند.
🔴پُربسامدترین و پُرتکرارترین
ویـژگــیهــای #فــرد_اصـلح
در کلام رهبر معظم انقلاب👆
🦋کانال الله اکبر
@allahoak_bar
🔴 #ستادهای_صادق به قالیباف پیوستند
✅ ۷۰۰ ستاد صادق دانشگاه امام صادق به دکتر قالیباف پیوستند
✅ در امتداد اعلام حمایت گروههای بزرگ مذهبی و انقلابی مؤثر در پیروزی رئیسجمهور شهید از دکتر قالیباف، ۷۰۰ ستاد صادق دانشگاه امام صادق که در انتخابات دوره سیزدهم ریاستجمهوری تحت عنوان ستادهای «ثمر» فعالیت میکردند نیز با انتشار بیانیهای به ستاد دکتر قالیباف پیوستند.
#قالیباف
#کارنامه_و_برنامه
#خدمت_و_پیشرفت
به عمل کار برآید...
🦋کانال الله اکبر
@allahoak_bar
داستان اسناد sfo که تا زاکانی اسمشو برد پورمحمدی قفل کرد چیه؟
پلیس ضد کلاهبرداری انگلیس sfo از دفتر عباس يزدانپناه تو لندن اسناد فساد قرارداد #کرسنت و پیدا میکنه و به مراجع بین المللی میده
مراجع هم تحویل ایران میدن و نهایتا تحویل گیرنده نهایی یعنی سازمان بازرسی کل کشور میشه
رئیس سازمان بازرسی کل کشور حاج آقای پورمحمدی بود که به تازگی از وزارت کشور دولت احمدی نژاد عزل شده بود و توسط هاشمی شاهرودی به ریاست این سازمان منصوب شده بود
ایشون اما چیکار کرد؟
اسناد به اون مهمی رو به جای ارائه به دادگاه لاهه بایگانی کرد و باعث شد تو دادگاه بازنده بشیم و میلیاردها دلار متضرر بشیم!
همین تازگی مجددا به پرداخت ۲ میلیارد دلار غرامت به کرسنت محکوم شدیم!
حالا چرا این کارو کرد؟
اول اینکه چون پای مهدی هاشمی تو این پرونده گیر بود و يزدانپناه شریک یا عامل مهدی هاشمی بود و ایشون میترسید از اینکه با هاشمی رفسنجانی درگیر بشه
دلیل دیگه اینکه اگه این اسناد رو میشد و دولت احمدی نژاد تو پرونده کرسنت پیروز میشد واسه انتخابات سال بعد (۸۸) یه امتیاز ویژه داشت و باهاش میتونست هم خاندان هاشمی رو بکوبه هم دولت خاتمی رو که قرارداد تو دولتش بسته شده بود!
و ایشون به دلیل کینه ی اخراج شدن از دولت احمدی نژاد این اسناد رو مسکوت گذاشت و به جیب تک تکمون ضرر زد
ایشون مزد این خوش خدمتی به خاندان هاشمی رو گرفت و تو دولت روحانی که خیلی از وزراش سهمیه هاشمی رفسنجانی بودن شد وزیر دادگستری!
حالا ایشون ادعای نجات من و تو رو داره دوستان
نوبر اصلی قصه هم اینه
چون تو پرونده کرسنت ما محکوم شدیم و طرف ترکیه ای هم با استناد به کرسنت بابت گرانفروشی شکایت کرد و محکوم شدیم به جریمهی یک میلیارد و هشتصد و هفتاد و پنج میلیون دلاری به ترکیه و صدور حداقل 14 ماه گاز مجانی همراه با کاهش 13/3 قیمت بعد از ۱۴ ماه!
💠 نتایج کامل ۱۳ دوره انتخابات
ریاست جمهوری
⭕️ نخستین دوره انتخابات ریاست جمهوری در تاریخ ۵ بهمن ۱۳۵۸ برگزار شد.
1️⃣ #سید_ابوالحسن_بنی_صدر 10/709/330 رای
2️⃣ سید احمد مدنی 2/224/554 رای
3️⃣ حسن حبیبی 674/859 رای
4️⃣ داریوش فروهر 133/478 رای
5️⃣ صادق طباطبایی 114/776 رای
6️⃣ کاظم سامی 89/270 رای
7️⃣ صادق قطب زاده 48/547 رای
⭕️ دومین دوره انتخابات ریاست
جمهوری پس از عزل بنی صدر در
تاریخ ۲ مرداد ۱۳۶۰ برگزار شد.
1️⃣ #محمد_علی_رجایی 12/770/050 رای
2️⃣ عباس شیبانی 658/498 رای
3️⃣ سید علی اکبر پرورش 339/646 رای
4️⃣ حبیب اله عسگر اولادی 249/457 رای
⭕️ بعد از به شهادت رسیدن محمد
علی رجایی سومین دوره انتخابات
ریاست جمهوری در ۱۰ مهر ۱۳۶۰ برگزار شد.
1️⃣ #سید_علی_خامنه_ای 15/905/987 رای
2️⃣ سید علی اکبر پرورش 348/294 رای
3️⃣ سید رضا زواره ای 77/798رای
4️⃣ حسن غفوری فرد 61/805 رای
⭕️ دور چهارم انتخابات در تاریخ ۲۵
مرداد ۱۳۶۴ برگزار شد.
1️⃣ #سید_علی_خامنه_ای 12/205/012 رای
2️⃣ سید محمود مصطفوی کاشانی 1/402/953 رای
3️⃣ حبیب اله عسگر اولادی 278/113 رای
⭕️ پنجمین انتخابات و اولین انتخابات ریاست جمهوری پس از
رحلت امام خمینی(ره) و انتخاب آیت الله خامنه ای به سمت رهبری یک ماه و نیم زودتر و در۶ مرداد ۱۳۶۸ برگزار شد
.
1️⃣ #علی_اکبر_هاشمی_رفسنجانی 15/550/528 رای
2️⃣ عباس شیبانی 635/165 رای
⭕️ ششمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در تاریخ ۲۱ خرداد ۱۳۷۲ برگزار شد.
1️⃣ #علی_اکبر_هاشمی_رفسنجانی 10/556/499 رای
2️⃣ احمد توکلی 4/026/879 رای
3️⃣ رجبعلی طاهری 114/776 رای
4️⃣ عبدالله جاسبی 89/280 رای
⭕️ هفتمین دوره این انتخابات روز ۲
خرداد ۱۳۷۶ برگزار شد.
1️⃣ #سید_محمد_خاتمی 20/078/178 رای
2️⃣ علی اکبر ناطق نوری 7/242/859 رای
3️⃣ سیدرضا زواره ای 771/460 رای
4️⃣ محمد محمدی ری شهری 744/205 رای
⭕️ نتایج هشتمین دوره انتخابات ریاست جمهوری
1️⃣ #سید_محمد_خاتمی 21/659/053 رای
2️⃣ احمد توکلی 4/393/544 رای
3️⃣ علی شمخانی 737/962 رای
4️⃣ عبدالله جاسبی 260/082 رای
5️⃣ محمود کاشانی 363/235 رای
6️⃣ حسن غفوری فرد 129/222 رای
7️⃣ منصور رضوی 114/327 رای
8️⃣ شهاب الدین صدر 49/646 رای
9️⃣ علی فلاحیان 55/176 رای
🔟 مصطفی هاشمی طبا 28/090 رای
⭕️ نهمین دوره انتخاب ریاست جمهوری طی دو مرحله برگزار شد.
💢 مرحله اول
1️⃣ علی اکبر هاشمی رفسنجانی 6/211/937 رای
2️⃣ محمود احمدی نژاد 5/711/696 رای
3️⃣ مهدی کروبی 5/070/114 رای
4️⃣ محمد باقر قالیباف 4/095/827 رای
5️⃣ مصطفی معین 4/083/951 رای
6️⃣ علی لاریجانی 1/713/810 رای
7️⃣ محسن مهرعلیزاده 1/288/640 رای
💢 مرحله دوم
1️⃣ #محمود_احمدی_نژاد 17/284/782 رای
2️⃣ علی اکبر هاشمی رفسنحانی 10/046/701 رای
⭕️ دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در تاریخ ۲۲ خرداد ۱۳۸۸ برگزار شد
1️⃣ #محمود_احمدی_نژاد 24/527/516 رای
2️⃣ میرحسین موسوی 13/216/411 رای
3️⃣ محسن رضایی 678/240 رای
4️⃣ مهدی کروبی 333/635 رای
⭕️ ۲۴ خرداد ۱۳۹۲ دور یازدهم انتخابات ریاست جمهوری برگزار شد.
1️⃣ #حسن_روحانی 18/613/329 رای
2️⃣ محمد باقر قالیباف 6/077/292 رای
3️⃣ سعید جلیلی 4/168/946 رای
4️⃣ محسن رضایی 3/884/412 رای
5️⃣ علی اکبر ولایتی 2/268/753 رای
6️⃣ محمد غرضی 446/015 رای
⭕️ دور دوازدهمین انتخابات ریاست
جمهوری در تاریخ ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۶
برگزار شد.
1⃣ #حسن_روحانی 23/549/616 رای
2⃣ سید ابراهیم رئیسی 15/786/449
3⃣ سید مصطفی آقا میر سلیم
478/215 رای
4⃣ سید مصطفی هاشمی طبا 215/450 رای
⭕️ دور سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در تاریخ ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ برگزار شد.
1⃣ #سید_ابراهیم_رئیسی 17/926/345 رای
2⃣ محسن رضایی 3/412/712 رای
3⃣ عبدالناصر همتی 2/427/201 رای
4⃣ سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی 999/718 رای
💠 #نگاه تحلیلی به رخدادهای ایران و جهان
میزبان #نگاه جستجوگرتان هستیم.
negahh