اکنون بسیاری دوست دارند کشور دو پرچم در دست داشته باشد، یکی پرچم توقف قانون حجاب و یکی پرچم اجرای قانون حجاب! برخی هم دوست دارند این پرچمها را برای دوتابعیتیها علم کنند. خب! دوقطبی شاخودم ندارد؛ و عجیبتر اینکه وقتی به ذات و واقعیت برخی از این افراد که سالهاست آنان را میشناسیم، مینگریم میبینیم هدف واقعی آنان اصولاً این حرفها نیست! پس در اینجا کسانی که پیادهنظام اجرای این دوقطبیها میشوند، باید بدانند که چه هزینهای را بر کشور و مسائل واقعیاش تحمیل میکنند.
| سردبیر
«هسته سخت» نظام خودش مدعی نظام نیست!
یک تحلیلگر ثابت تلویزیونی در یک برنامه اینترنتی ادعایی از بن و اساس خام و غلط عرضه کرد که دستمایهای علیه مبانی فکری اسلامی شد. او گفت «یک سری جوانان مذهبی داریم که برای حکومت حاضرند مقابل تیر بروند و اگر احساس کنند [با اجرانشدن قانون حجاب، یا با گسترش بیحجابی]حکومت دیگر خیلی اسلامی نیست، برای چه بروند؟». بعد از آن دیگرانی هم شبیه همین حرفها را توییت زدند.
یک تحلیلگر ثابت تلویزیونی در یک برنامه اینترنتی ادعایی از بن و اساس خام و غلط عرضه کرد که دستمایهای علیه مبانی فکری اسلامی شد. او گفت «یک سری جوانان مذهبی داریم که برای حکومت حاضرند مقابل تیر بروند و اگر احساس کنند [با اجرانشدن قانون حجاب، یا با گسترش بیحجابی]حکومت دیگر خیلی اسلامی نیست، برای چه بروند؟». بعد از آن دیگرانی هم شبیه همین حرفها را توییت زدند.
اینجور حرفها و واکنشها دو تیر غلط در هوا روانه میکند. اول، غلط بودن تحلیل است و دوم اینکه معلوم نیست چرا این غلطها را واکنشگران بلافاصله به پای مبانی اسلام و نظام مینویسند؟! در سرتاپا اشتباهبودن این تعبیرات یک حرف است و در اینکه چرا جامعه به هر حرفی حساس میشود هم یک حرف. برخی افراد ممکن است مثلاً در حوزه یک کشور خارجی آنهم یک وضعیت خاص حرفهایی خوانده باشند و بتوانند همین حرفها را همیشه تکرار کنند. یا در حوزه اقتصاد چیزی بگویند و رد شوند، اما آیا میتوان در تمامی بحثها آنها را به گفتگو و اظهارنظر فراخواند؟!
هسته سختی که آن تحلیلگر و بعد توییتریها از آن سخن گفتند، بیشتر یک هسته شل و وارفته و مدعی است که خودش پر از شبهه است و هنوز مسئلهاش با نظامی که میخواهد از آن دفاع کند، روشن نیست و بیشتر خودش را میبیند و میفهمد تا نظام را و اسلام را.
هر حکومتی در جهان یک هسته سخت وفادار خطرپذیر دارد، جمهوری اسلامی هم بسیج و نیروهای انقلابی را دارد که هسته سخت نظام و پیشرونده و پیشبرنده هستند. این نیروها هم دانشمند تراز اول در خود دارند، مثل هستهایها یا دانشمندان حوزههای نوظهور علم، و هم نیروی بسیجی که در کارهای جهادی حاضر است، و هم نیرویی که برای نظام اسلامی که خاک وطن در هر زمان و تکتک مردم آن فراتر از باورها و مرامهایشان مشمول آن است، جلوی تیر دشمن میرود. در دفاعمقدس هم فقط ۲ میلیون نفر از این افراد نقشآفرین بودند. اکنون با چنین هسته سختی قاعدتاً نباید نه از نظر علمی در حوزههای خاص و نه از نظر جهاد در میادین دیگر نگران آینده بود. اما این هسته سخت آن چیزی نیست که خودش تعیین کند که متر و معیار اسلامیبودن و خیلیاسلامیبودن یا کماسلامیبودن چیست. به تعبیر قرآنی هسته سخت نیروهای مؤمن کسانی هستند که خود را داور اسلامیبودن قرار نمیدهند «نه، سوگند به پروردگارت که ایمان نیاورند، مگر آنکه در نزاعى که میان آنهاست تو را داور قرار دهند و از حکمى که تو مىدهى هیچ ناخشنود نشوند و سراسر تسلیم آن گردند» (۶۵ نساء) و در ۱۴۶ آل عمران «چه بسا پیامبرانى که خدادوستان بسیار همراه آنان به جنگ رفتند؛ و در راه خدا، هر چه به آنها رسید، سستى نکردند و ناتوان نشدند و سر فرود نیاوردند و خدا شکیبایان را دوست دارد».
قبلاً در یک گزارش خواندم از دلایلی که ایران را برای پنتاگون متفاوت از افغانستان و عراق و لیبی و سوریه کرده است، این بوده که تحلیلگران پنتاگون گفتهاند برخلاف این کشورها در ایران دستکم ۵میلیون نیروی سخت بسیجی وجود دارد که حاضرند از مرزهای آبی تا پایتخت، قربانی بشوند و بمیرند، اما نبینند که پای ما به خیابان پاستور و بیت رهبری برسد، مشابه کاری که با صدام در عراق کردیم. مسئله هم فقط دفاع از یک شخص نیست، دشمن خوب میداند که مسئله دفاع از یک آرمان است که آن شخص این آرمان را در دل نیروهای هسته سخت خود زنده و پاینده کرده است. اتفاقاً شاید وزارتجنگ امریکا روی همین مسئله کار میکند که چطور میتواند این ۵ میلیون یا کمتر یا بیشتر را از سر راه با ایجاد بیانگیزگی بردارد. اما قطعاً هیچکدام از این چند میلیون بسیجی یا نیروی سخت انقلاب آنهایی نیستند که تا وقتی رهبری در میدان است، «خیلی اسلامیبودن یا نبودن» نظام را خودشان در ترازو بگذارند و بعد تصمیم بگیرند که حالا آیا جلوی تیر امریکا بروند یا نروند. قطعاً از آن نیروهای انقلابی حتی یکی هم اینگونه نیست. نه اینکه چنین افرادی اصولاً در میان نباشند، همین توییتریهایی که از اینجور حرفها میزنند لابد خودشان چنین هستند، اما آن هسته سختی که انقلاب را به این نقطه رسانده است، از این جور دعواها بزرگترش را هم بر سر راه دیده و برای او چالشی ایجاد نکرده است.
گردانندگان این روزنامه اگر کمی به مستندات توجه میکردند متوجه میشدند سطح ذخایر گازوئیل نیروگاهها در ابتدای شهریورماه امسال یک میلیارد و 800 میلیون لیتر بوده؛ مشابه سالهای گذشته. وزارت نیرو هم، علاوه بر تأمین برق در سه سال قبل، بار مصرف 80 هزار مگاوات در گرمای بیسابقه تابستان امسال را مدیریت کرد، اما به گفته مدیرعامل توانیر، «در حال حاضر تولید برق در پیک (اوج مصرف) شبانه به 47 هزار مگاوات ساعت و در اوج روزانه به 43 هزار مگاوات ساعت میرسد» اما برق قطع میشود. این وضعیت یادآور دولت حسن روحانی است که مانند دولت فعلی در تأمین برق ناتوان بود.
به نظر میرسد دلیل این اقدام زرد روزنامه سازندگی، علاوه بر بغض نسبت به دولت سیزدهم، «استیصال» از عملکرد دولت چهاردهم است؛ دولتی مدعی اصلاحطلبی و البته سردرگم، بیبرنامه با تصمیمات متناقض که در ناکارآمدی، یادآور دولت هشت ساله حسن روحانی است؛ چرا که مدعیان اصلاحطلبی فقط در تئوریبافی، آنهم از روی ترجمههای اغلب غلط، تبحر دارند و اجرائی نیستند و بر همین اساس دولت سوم روحانی را تشکیل دادهاند.
اتهامزنی به دولت قبل در حالی رخ میدهد که بررسیها نشان میدهد که از شهریور تا آبانماه هر سال، میزان ذخایر افزایشی بوده به جز سال ۱۴۰۳. طبق آمار، از شهریور تا آبان امسال ذخایر گازوئیل نیروگاهها ۶۰۰ میلیون لیتر کاهش یافته درحالی که در سالهای ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ این ذخایر با افزایش ۱۱۰۰، ۹۰۰ و ۴۰۰ میلیون لیتری مواجه بودهاند. با مقایسه سطح ذخایر گازوئیل فعلی با کمینه سالهای گذشته، کسری گازوئیل در نیروگاهها حداقل یک میلیارد و 400 میلیون لیتر است؛ یعنی سطح فعلی ذخایر حداقل باید بیش از دو برابر شود تا به حالت استاندارد برسد.
بر این اساس به نظر میرسد رئیسجمهور محترم اگر میخواهند از چالش این روزها با موفقیت عبور کنند، باید از بدگویان وارونهنما دوری گزیده و از مدیران کارآزموده دولت سیزدهم مشورت بگیرند و استفاده کنند.
ناهماهنگی در دولت چهاردهم
دولت چهاردهم چندی پیش اعلام کرد مشکل خاموشیها برطرف شده و دیگر قطعی برق نداریم اما به نظر میرسد اکنون دولت چهاردهم نیست که دور دوم خاموشیها با شدت بیشتر شروع شده است.
ناصر اسکندری؛ سرپرست معاونت راهبری تولید شرکت برق حرارتی از مدار خارج شدن 8500 مگاوات از ظرفیت نیروگاهها بهدلیل نبود سوخت خبر داد و افزود: نیروگاههای کشور مشکلی در زمینه تولید برق به دلیل اینکه بار مصرفی در فصل زمستان کمتر از فصل تابستان است ندارند. نیروگاههای حرارتی کشور به صورت تجمعی بیش از پنج میلیارد متر مکعب گاز کمتری را برای نیروگاهها امسال دریافت کردهاند. البته مجموعه پخش پالایش کشور تلاش کردند بخشی از این کمبود را با تحویل سوخت مایع جبران میکنند ولی مخازن نیروگاهی کامل پر نشده است.
ناترازی برق و گاز، بیش از ۲۰ استان را یک هفته است تعطیل کرده اما وزارت نفت و نیروی دولت چهاردهم، یکدیگر را در این زمینه مقصر میدانند؛ یکی میگوید سوخت ارسال شده و دیگری میگوید سوخت برای تأمین برق نیست. وزارت نیرو مدعی میشود در صورت تأمین سوخت نیروگاهی خاموشی نخواهیم داشت و از طرف دیگر وزارت نفت میگوید تحویل سوخت نیروگاهی به نیروگاهها افزایش داشته است اما خاموشیها ادامه دارد. حتی کار به جایی رسید که چندی قبل وزارت نفت در قالب جوابیهای به گزارش کیهان، عملا به آمارهای وزارت نیرو پاسخ داد!
انتقاد مردم از بیبرنامگی قطع برق
مردم از قطع برق بدون برنامه انتقاد دارند. از دیگر گلایههای مردمی، عدم تطابق زمان قطع برق با مدت اعلام شده از سوی دولت است؛ درحالی که اطلاعیههای صادر شده از زمان دو ساعته قطع برق حکایت دارد برق این دسته از مشترکان، بین سه تا چهار ساعت هم قطع بوده و زمان رفع خاموشی آنها با آنچه در اطلاعیهها آمده، همخوانی نداشته است.
همراه با قطع برق در زندگی آپارتماننشینی، سیستم گرمایشی و پمپ آب شرب هم قطع میشود و مردم در آسانسور و پارکینگ، میمانند. ضمن اینکه قطع برق بین ساعات 17 تا 23 بیشتر موجب آزردگی مردم میشود.
آقای پزشکیان از مدیران کاربلد استفاده کنید
روزهای بدون خاموشی دولت رئیسی چگونه ناترازی را مدیریت کرد؟
سرویس اقتصادی-
مدیریت ناترازیها و تلاش برای افزایش تولید گاز و برق با بهکارگیری مدیران کارآزموده در دولت شهید رئیسی، موجب کاهش خاموشیها به تقریباً صفر و گازرسانی پایدار به خانهها و صنایع شده بود.
به گزارش خبرنگار ما، کشور در سالهای خدمت شهید رئیسی در مقام ریاستجمهوری با وجود ناترازیهای برجا مانده از دهه سوخته اقتصاد ایران (دهه 90) با خاموشی و قطع گاز (به جز مواردی استثنا) مواجه نبود چرا، که دولت سیزدهم با مدیریت کمبودها و تلاش برای افزایش تولید برق و گاز، خاموشیها را تقریباً به صفر رساند و گازرسانی پایدار به خانهها و صنایع برقرار بود.
متأسفانه در پاییز امسال برخی کوتاهیها یا ناهماهنگیها باعث شده روند تأمین برق و گاز کشور با چالش جدی مواجه شود و این بار هم مثل بسیاری از موارد دیگر، جریانی در پشت پرده دولت چهاردهم سعی کردند با خدشه وارد کردن به تلاشهای دولت سیزدهم، به نوعی کمبودهای این روزها را بپوشانند که البته با روشنگریهایی همراه شد و اتفاقاً فرصتی برای بیان خدمات دولت شهید رئیسی فراهم کرد.
سپهر خلجی؛ رئیس شورای اطلاعرسانی دولت سیزدهم درباره اقدامات شهید رئیسی در این زمینه و علت آرامش خاطر مردم در آن روزها گفت: رئیسی چند اقدام برای مدیریت ناترازی برق در تابستان و گاز در زمستان داشت تا برق و گاز در اوج مصرف هم قطع نشود.
او ادامه داد: ساخت و تکمیل نیروگاه توسط دولت و بخش خصوصی در اولویت قرار گرفت و در دو سال و نیم، رکورد تکمیل نیروگاه در کشور شکسته شد و بیش از هشت هزار مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور اضافه شد. ضمن اینکه، صنایع ملزم شدند خودشان نیروگاه بسازند و در همین دوره چند نیروگاه در کرمان و اصفهان افتتاح شد.
مدیریت برق صنایع
رئیس شورای اطلاعرسانی دولت سیزدهم افزود: زمان توزیع برق بین صنایع مدیریت شد. با هماهنگی برخی صنایع، شیفت کاری خطوط تولیدی آنها بعضاً به روزهای تعطیل جابهجا شد و اصلاح الگوی مصرف برق خانگی با سیاستهای تشویقی در دستور کار قرار گرفت.
خلجی ادامه داد: رئیسی چون از ناترازی مطلع بود در مورد گاز هم از همان روزهای اول، همکاران فنی را مأمور کرد تا برای حل بحران احتمالی گاز در زمستان چارهجویی کنند؛ در این زمینه نیز چند اقدام انجام شد. از فرصت شهریور تا آبانماه که زمان طلایی ذخیره سوخت مایع برای نیروگاههاست استفاده شد و در همان سال اول ذخایر از حدود یک میلیارد متر مکعب در اوایل شهریور به حدود دو و نیم میلیارد متر مکعب در آبان ماه رسید. ضمن اینکه نسبت به تأمین سوخت مایع برای نیروگاههای استانهای با اولویت اقدام شد.
او افزود: رئیسی، هماهنگی دو وزارتخانه نفت و نیرو برای عدم ایجاد چالش را خود شخصاً مدیریت کرد و در همان تابستان نسبت به حل چالش با ترکمنها بابت بدهی و جریمه قرارداد گازی اقدام و بدهی حدود سه میلیارد دلاری به جامانده از قبل را قسطبندی و پرداخت کرد و در پاییز ۱۴۰۰ قرارداد سه جانبه سوآپ گازی بین ایران و ترکمنستان و آذربایجان امضا شد که در رفع ناترازی استانهای شمالی بسیار مؤثر بود.
استاندارد دوگانه مدعیان اصلاحات
رئیس شورای اطلاعرسانی دولت سیزدهم ادامه داد: در زمستان سال ۱۴۰۲ که در تربتجام افت فشار اتفاق افتاد، شهید رئیسی تمام وزارت نفت و سایر دستگاهها را برای حل مشکل آنجا با انواع روشهای مکمل بسیج کرد.
لازم به یادآوری است که رسانههای مدعی اصلاحطلبی در زمان قطع گاز تربتجام؛ جنجال بزرگی برپا کردند. این در حالی بود که وزیر نفت و تعداد دیگری از دولتمردان بلافاصله در این شهرستان حاضر شدند، وسایل گرمایشی توزیع کرده و درصدد رفع مشکل برآمدند. این در حالی است که مدعیان اصلاحات و برخی افراد دولت فعلی، قطع بیبرنامه برق را ابتدا به قطع مازوتسوزی نسبت داده و وعده هوای پاک دادند اما وقتی تشت رسوایی افتاد و معلوم شد ذخیرهسازی کافی سوخت نیروگاهها از شهریورماه به بعد صورت نگرفته، آن را به دولت قبل نسبت دادند.
استیصال مدعیان اصلاحات
مدعیان اصلاحات که همواره از گذر زمان برای تحریف واقعیات، سوءاستفاده میکنند؛ این بار بسیار زود، دست بهکار تحریف شدهاند. در حالیکه چهارماه از پایان کار دولت سیزدهم میگذرد و مردم هنوز تأمین برق و گاز در دولت شهید رئیسی را فراموش نکردهاند؛ روزنامه سازندگی در اقدامی از سر «استیصال»، وزیران نفت و نیروی دولت قبل که جز موفقترین وزیران در تمام دولتها بودهاند را متهم به عدم ذخیرهسازی سوخت نیروگاهها کرده است.
⏬
⏪ ما وکیل مدافع هیچ دولت و حکومتی نیستیم اما با تمام توان وکیل مدافع وطنمان هستیم و به این دلیل مشاهده میکنیم که عدهای دلال و بنگاهدار و رقاص و فوتبالیست و امثالهم کارشناس روابط بینالملل شده و صبح تا شب عربستان (بزرگترین مرکز پرورش تروریست و حامیان تروریسم) در جهان را به عنوان رویای زندگی و الگوی پیشرفت و توسعه به ملت از همه جا بیخبر ایران میفروشند، وظیفه داریم که برخی واقعیتها را بیان کنیم.
-ایران تحت شدیدترین تحریمهای جهان است اما عربستان هیچ تحریمی ندارد. جمعیت ایران تقریبا سه برابر عربستان است. درآمد عربستان از مکه و مدینه بیشتر از کل صادرات نفت ایران است. صادرات نفت عربستان بیش از چهار برابر ایران است و...
با اینحال برای مثال:
پایتخت ایران صاحب بزرگترین خط متروی خاورمیانه است و عربستان یک ماه پیش اولین خط متروی خود را افتتاح کرده است. عربستان هنوز یک مدال طلای المپیک ندارد. شرکت مپنا بزرگترین پیمانکار نیروگاهی در خاورمیانه است. ایران بیشترین فارغالتحصیل و متخصص دانشگاهی در حوزه مهندسی و پزشکی در خاورمیانه را دارد. ایران صاحب صنایع بومی از جمله در حوزه دفاعی و هستهای است و...
🔰 دوباره همان داستان دست علی و پای حجاج ‼️
👌 نقل است که عبدالله بن عمر با امیرالمومنین (ع) بیعت نکرد ، در دوران بعد کربلا که حجاج بن یوسف وحشی روی کار می آید ، او می ترسد و می رود برای بیعت ، حجاج هم با تحقیر می گوید حال بلند شدن ندارم ، پایم را دراز می کنم و با همان بیعت کن !!!!!!!!!!!
👈 حالا داستان مهدی نصیری از همه جا رانده ، شده همان داستان ‼️
👈 نرگس محمدی ، ضدانقلاب معلوم الحال که در دیدار با همه و حتی صحبت با CNN نشسته و درست حرف می زند ، به نصیری که رسید پایش را به بهانه پا درد دراز کرد و اینگونه به او بی ادبی کرد ، نصیری هم مثل بچه خوب ها نشسته و ساکت و حرف نمی زند ‼️
❌ این است عاقبت کسی که به جمهوری اسلامی پشت کند و سراغ دشمنان برود. ❌
👌 فراموش نکنیم گذشته نصیری را ، فردی بود انقلابی ، اما به شدت سطحی و خام !! تندروی های زیادی داشت ، عاقبتش هم شد این ‼️
حواسمان باشد انقلابی بودن و مسلمان بودن سطحی و نپخته ، عاقبتش اصلا جالب نیست ‼️
👈 تغییر عقاید نصیری یعنی از یک فرد خشک متحجر که حتی اجازه نداد عکس مادام کوری ، نابغه شیمی جهان به دلیل نداشتن روسری در نشریه کیهان چاپ شود و کلا عکس را حذف کرد و یک عکس من در آوردی جای آن گذاشت !
کارش رسید به رفتن سر قبر مهسا امینی و گفتن حضرت مهسا !! و استمداد از روحش !!
دیدارهایش با بی حجاب ها هم که دیگر...
عاقبت انقلابی بودن و مسلمان بودن سطحی یعنی همین...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌نقطه زنی دقیق و بی نقص رهبری علیه کانال دارهایی در لباس انقلابی گری که مدام در حال نا امید کردن مردم نسبت به عملکرد مسئولین هستند
✅ آقا فرمود هرکس مردم را نسبت به آینده و نسبت به عملکرد مسئولین بدبین کند 👈 دارد برای دشمن کار می کند 👉 چه بداند چه نداند !
❌ تمام، حرف جدی و آخر زده شد. از کانالهایی که چه به اسم حوزوی چه به اسم انقلابی در حال ناامید کردن مردم از مسئولین هستند بیرون بیایید تا روح و روان آرام تری داشته باشید و کمک کار دشمن نباشید.
👌شاخص فقط آقاست.
👆👆👆
شاخص ما آقاست
هرکس مردم را نسبت به مسئولین بدبین کند ، در زمین دشمن بازی می کند، چه بداند چه نداند !!!
چون دولتی روی کار هست که به آن رأی ندادیم مدام راه بیوفتیم و بگوییم خائن هست و نفوذی و فلان و بهمان ، دقیقا همان نا امید کردن هست و دل مردم را خالی کردن که رهبری صریحا فرمود #جرم است.
👌 همیشه گفتیم نقد درست و سازنده باید باشد ، نقدی بدون توهین ، بدون تهمت ، همراه با مستندات
❌ اما اینکه چون دولتی که ما خواستیم رأی نیاورده ، حالا هر دروغ و تهمت و انگی که شده به آن بزنیم ، اسمش تخریب است و سیاه نمایی ، نه نقد ! خودمان را گول نزنیم !
کلیپی ماندگار برای همه زمانها ، شاخص ماندگار تا ابد ، وقتی رسانه های خارجی از این حرکات سوژه می گیرند و آن را بزرگ می کنند ، دیگر باید فهمید چه افرادی در زمین دشمن مشغول بازی هستند.
📌یکی از اعضای برجسته #داعش در دام حشد شعبی عراق گرفتار شد
🔹منابع امنیتی در استان الانبار عراق اعلام کردند که نیروهای حشد شعبی در جدیدترین عملیات خود موفق شدند سه انبار متعلق به عناصر داعش را در مناطق غربی این استان منهدم کنند.
🔹در جریان عملیات ضدتروریستی نیروهای حشد شعبی در غرب شهر الرمادی انبارهای مذکور کشف و منهدم شدند. این نیروها همچنین موفق شدند یکی از عناصر برجسته تشکیلات تروریستی داعش را در غرب الانبار شناسایی و دستگیر کنند.👏👏👏
#خبر_فوری
#وعده_صادق
کانال شهید جمهور
👇👇
@shahid_joomhour