▪️رهبر واقعی جهان اسلام!
رسانه ترکیهای در واکنش به دست به سینه شدن رئیس دولت ایران نوشت: نظر میرسد رئیس دولت ایران متوجه شده است که رهبر واقعی جهان اسلام کیست.
▫️آقا لطفا استفعاء بده، به نام ملت ایران و به نام کشورم و به نام شهدای چالدران از شما میخواهم استعفاء بدهی، شما مناسب جایگاه ریاست جمهوری این کشور نیستی. بیش از این موجب تحقیر یک ملت و تضعیف کشورمان نشو، خواهش میکنم استعفاء بده...
@armyir
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️کلیپی بسیار زیبا از شهیدی که پس از گذشت 17 سال از شهادتش، زنده میشود
و به یکی از اعضای کمیته تفحص شهدا کمک میکند تا مشکلاتش حل شود
✅ولاتحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا بل احیاء عند ربهم یرزقون
هدایت شده از کانال شیخ یونس ترابی
1403--5--21.mp3
27.57M
#خطیب_توانا؛
#شیخ_یــــونـس_ترابــــی
شب دوم
#مجلس کامل
ایام شهادت حضرت رقیه (س)
کرج حصارک آستان مقدس امامزادگان محمد وسکینه خاتون
تصویربرداری استریو نورکرج
╭┅────🌺🌺─────┅╮
@hajyounestorabi
@hajyounestorabi
_______________
@Noor_Karaj
@Noor_Karaj
╰┅────🌺🌺─────┅╯
● بیژن عبدالکریمی استاد فلسفه:
بسیار جالب است، افکار عمومی در ایران را به سمتی هدایت میکنند که مردم روسری از سر بردارند و علیه حکومت دینی بایستند.
همان ها در سوریه افکار عمومی را به سمت گرایش به ریشهای بلند سلفی هدایت میکنند تا علیه حکومت سکولار بجنگند و یک حکومت سلفی با قوانین اسلامی و سفت و سخت بیاورند.
بیاید کمی خودمان را از فریبهای بزرگ رهایی بدهیم، بشار از آل سعود دیکتاتورتر است یا از آل خلیفه؟
آزادی های سیاسی و اجتماعی اش از عربستان سعودی کمتر است؟ هرآنچه غرب کوشید تا بن سلمان در عربستان اجرا کند، سالها قبل در سوریه وجود داشت، نه دین اجباری بود، نه حجاب.
مشروب هم سرو میشد، که البته اکنون اعضای تحریر الشام در حال حمله به فروشگاه های مشروبات الکلی هستند در حلب و باقی شهرهای در دستشان.
بین دختر و پسر هم دیوار نبود و...
بروید فیلم های سوریه که قبل 2010 در یوتیوب بارگذاری شده اند را ببینید، کشوری زیبا، توریستی، فعال و پویا، که کنسرت های خارجی که الان در عربستان مد شده، در آنجا برگزار میشد... هیچ شباهتی به کشورهای عربی دیگر نداشت، از همه هم سکولارتر بود
اما اما و اما، برای اسرائیل یک تهدید بود و غرب این را نمی پذیرد.
بحث نه بر سر دین شماست، نه دیکتاتور بودن یا نبودن حکومت شما و نه حتی سکولار یا مذهبی بودن آن... هر کدام از اینها به مقتضای نیاز آنها میتواند برای ما مردم این منطقه زیبا یا زشت جلوه کند.
ما مردم خاورمیانه کی میخواهیم به خود بیاییم و دست از بازیچه سیاستهای غرب و شرق شدن برداریم، خدا میداند. هر روز سازی میزنند و ما هم به هر سازشان آن گونه که می خواهند می رقصیم.
🔻اسطوره های ایران
✍حاج قاسم در سوریه از جایی عبور می کرد، ماشینی دید که خراب شده، نزدیک رفت دید آقایی به همراه خانم حامله اش که وضع حملش هم نزدیکه داخل ماشین هستند. چراغ انداخت چهره مرد رو که دید هر دو همدیگر رو شناختند! او سردار سلیمانی را شناخت و سردار هم او را که فرمانده ی یک بخش عظیمی از داعش بود شناخت! سردار دستور داد خانم رو به بیمارستان برسانند و ماشین را هم به تعمیرگاه. خود سردار هم دنبال کار خودش رفت!
🔸چند روز بعد به سردار خبر دادند آقایی با دسته گل آمده و می خواهد شما را ببیند. وقتی سردار آمد، دید همون فرمانده داعش هست که به سردار میگه به ما گفتند ایرانی ها ناموس شما را ببینند سر می برند و... اما من دیدم تو به زن حامله ام و من کمک کردی... ۶۰۰۰ هزار نیروی من اسلحه را زمین گذاشتند و همه در خدمت شما هستیم!
روحالله #مومن_نسب با تأکید بر هشدار حاج حسین شریعتمداری مبنی بر شرمآور بودن صدور مجوز دولتی برای یک شبکۀ فارسیزبان برانداز متعلق به ترکیه، در ویراستی نوشت:
شبکۀ TRT فارسی ترکیه با مجوز دولت ایران یعنی وارد کردن اسب تِرُوآی اهدایی از طرف اردوغان به خاک مقدس ایران…⚠️
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
خبرآنلاین: اشتباه دولت خود را با گرانی ارز نشان داد
«سیاست ارزی دولت پزشکیان خیلی زود اثرات خود را نشان داد؛ به نحوی که در پاییز امسال نرخ هر دلار نه تنها از کانال ۶۰ و ۷۰ هزار تومانی
عبور کرد که اکنون نرخ آن بیش از ۷۵ هزار تومان است».
این ارزیابی را خبرگزاری خبرآنلاین از خبرگزاریهای حامی دولت منتشر کرده و افزود: سیاست ارزی دولت موفقیتی نداشته و حذف سامانه ارزی نیما میتواند به نارضایتیها دامن بزند.»
خبرآنلاین نوشت: سیاست ارزی دولت چهاردهم خیلی زود اثرات خود را نشان داد، به نحوی که در پاییز امسال نرخ هر دلار آمریکا نهتنها از کانال ۶۰ و ۷۰ هزار تومانی عبور کرد که اکنون نرخ آن بیش از
۷۵ هزار تومان است. بانک مرکزی از پایان هفته گذشته خبر از حذف سامانه نیما داد، اقدامی که به نظر میرسد محرک جهش دوباره نرخ ارز شد. به گفته یک کارشناس، توسعه اقدامات ارزی در دولت چهاردهم که با هدف نزدیک کردن فاصله شکاف ارز ترجیحی و بازار انجام شد، موفقیتی نداشته چرا که نرخ دلار در بازار به سرعت در حال افزایش است.
حسین رجب پور گفت: «هر دولتی بنا به تعریف وظایفی دارد؛ در سطح اول وظایف حاکمیتی آن هستند مانند تأمین امنیت عمومی. در سطح بعدی حفظ ثبات اقتصادی مانند جلوگیری از تورم و بیکاریهای شدید است و در سطح سوم نیز ارائه خدمات اجتماعی فراگیر مانند سیاستهای بازتوزیعی یا اقدامات مربوط به تحولبخشی به تولید قرار دارند.»
رجبپور ادامه داد: « اجرای یک سیاست اشتباه، با پیامدهای ناخواسته ممکن است به ضد خود تبدیل شود. من فکر میکنم همه کسانی که به دولت در زمینه سیاستهایش هشدار میدهند، به این نکته توجه دارند که تبعات ناخواسته سیاستهای پیشنهادی دولت سنگین هستند.»
وی افزود: «در حوزه ارز، چون دولت با محدودیتهای مهمی در تأمین منابع ارزی مواجه است و به نظر نمیرسد برنامهای هم برای تنظیم تخصیص منابع داشته باشد، حذف سامانه نیما هم میتواند به گسترش نارضایتیها دامن بزند.»
وی درباره تبعات حذف سامانه نیما گفت: «چند ماهی بود که دولتمردان و بانک مرکزی میگفتند که در پی کاهش شکاف میان نرخ نیما و بازار هستند. اما چیزی که ما دیدیم افزایش قیمت دلار در بازار آزاد بود. پس شکاف همچنان به جای خودش باقی مانده اما گرانی حاصل از اجرای این سیاستگریبان کشور را رها نخواهد کرد.»
مالهکشی روزنامه زنجیرهای روی گرانسازی بیضابطه خودرو
روزنامه اقتصادی وابسته به جریان سرمایهداری و غربگرا، دستور گرانسازی قیمت خودرو را «اصلاح قیمت» نامید و تحلیلی با عنوان «ترس پوشالی از آزادسازی» را به عنوان تیتر اول خود منتشر کرد!
روزنامه دنیای اقتصادی نوشت: شامگاه یکشنبه، خبر افزایش قیمت محصولات پرتیراژ تولیدی دو خودروساز بزرگ کشور در سامانه «کدال» اعلام شد. رصد تحولات بازار خودرو نشان میدهد که افزایش قیمت کارخانهای خودروها اثر ملموس و قابل توجهی بر این بازار نداشته و گسل قیمتی «بازار» و «کارخانه» را کاهش داده است. این خبر، موجب استقبال قابل توجهی از سهام خودرویی و دیگر سهام موجود در بازار سهام شد و شاخص بورس تهران رشد ۲درصدی را تجربه کرد. سهام دو خودروساز بزرگ کشور نیز با توجه به افشای این اطلاعات در کدال بسته شدند و در روز جاری بدون محدودیت دامنه نوسان بازگشایی خواهند شد. بنابراین، اصلاح قیمتها و حرکت به سوی آزادسازی، نه تنها موجب افزایش محسوس قیمتها در بازار نشده، بلکه سبب شده است صنایع بورس تهران نیز از اقبال قابل توجهی برخوردار شوند. به این ترتیب بازار سرمایه برای قرار گرفتن در مسیر رشد پایدار در فاز بعدی عملیات، به چرخش جدی دولت از سیاستهای سرکوبگرایانه و اعمال قیمتگذاری دستوری چشم دوخته است.
دو خودروساز بزرگ کشور سرانجام پس از چند روز سکوت، مجوز افزایش میانگین ۳۰درصدی قیمت را روی محصولات خود اعمال کردند و لیست بهروزشده قیمت را در اختیار بورس گذاشتند. انجمن خودروسازان اواخر ماه گذشته در نامهای به معاون اول رئیسجمهور، خواستار صدور مجوز افزایش ۷۰ تا ۸۰درصدی قیمت خودروهای داخلی (محصولات ایرانخودرو و سایپا) شد. این درخواست در کمیسیون اقتصادی دولت مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت وزارت صمت نیز با چراغ سبز این کمیسیون، چهارشنبه هفته گذشته مجوز افزایش قیمت میانگین ۳۰درصدی محصولات دو خودروساز بزرگ کشور را صادر کرد.
افزایش میانگین ۳۰درصدی قیمت خودروهای داخلی در حالی است که خودروسازان در نامهنگاری با معاون اول رئیسجمهور خواستار اعمال افزایش قیمت تا ۸۰درصد شده بودند. افزایش قیمت 30درصدی اما هرگز به مذاق افکار عمومی خوش نیامده و آنها این اتفاق را اجحاف در حق خود میدانند. این مسئله ناشی از خطاهای سیاستگذار است، چه در ماجرای دخالت در تعیین قیمت خودرو و چه در داستان فریز طولانیقیمت. در واقع دستوری کردن قیمت خودرو، خطای نخست سیاستگذار محسوب میشود که تبعات منفی زیادی را ایجاد کرد، از جمله رانتی شدن بازار، ایجاد تقاضای کاذب و جولان دلالان و واسطهگران. از طرفی، خودروسازان نیز (طبق ادعای خودشان) در زیان فرورفتند. افت کمی و کیفی خودرو از دیگر تبعات منفی خطای نخست سیاستگذار در حوزه قیمت خودرو است. اما سیاستگذار نهتنها خطای نخست خود را جبران نکرد، بلکه در پروسه قیمتگذاری نیز رفتاری را که از تبعات این سیاست بکاهد، پیش نگرفت. اصلاح مستمر قیمت میتوانست حداقل سبب شود خودروسازان ادعای زیاندهی نکنند، ضمن آنکه فاصله با قیمت بازار نیز بهتدریج کاهش پیدا میکرد.
اما افزایش قیمت کارخانهای خودروها حالا این پرسش را ایجاد کرده که تاثیر آن بر بازار چه خواهد بود؟ تا لحظه تنظیم این گزارش، اتفاق شوکآوری در بازار خودرو از ناحیه اصلاح قیمت کارخانهای خودروها رخ نداده است؛ بااینحال ممکن است طی روزهای آینده، اثر این اتفاق، خود را در بازار نشان دهد. اما آیا منحنی قیمت خودرو در بازار نیز به اندازه میزان افزایش قیمت کارخانه بالا خواهد رفت؟ بههرحال هرچند افزایش قیمت خودرو، مطلوب مصرفکنندگان واقعی نیست، اما این نکته را نباید فراموش کرد که نفع و رانت ناشی از فریز و سرکوب قیمت، به جیب دلالان و واسطهگران میرود. از طرفی، تبعات منفی فریز و سرکوب قیمت، مانند افت کمی و کیفی تولید، متوجه مصرفکننده واقعی میشود». این روزنامه که خود تا خرخره غرق در آگهیهای رانتی و انحصاری برخی شرکتهای دولتی است، توضیح نداده که سرنوشت مردم عادی و نیازمندان واقعی خودرو از طبقات پایین و متوسط چه میشود که یکشبه و به شکل ناگهانی با افزایش چند ده میلیونی و بعضا 150 تا دویست میلیون تومانی قیمت انواع خودرو رو به رو شدهاند و چرا هر بار گرانسازی به بهانه آزادسازی و واقعیسازی قیمت و مقابله با دلالان، به روند گرانفروشی بیشتر در ماههای آینده و سپس تجویز دوباره همین نسخه مضحک ختم میشود؟
اذیت نمیشوند از این همه تناقض؟!
در حالی که نشریات غربگرا و شبه اصلاحطلب در جریان اردوکشی گروههای تروریستی و تکفیری به پایتخت سوریه ابراز شادمانی کردند، روزنامه هممیهن نوشت رسانههای غربی در حال تطهیر و بزک چهره جولانی هستند.
این روزنامه در یادداشتی با عنوان «نوبت ری برند جولانی»، به تیتر روزنامه انگلیسی تایمز درباره جولانی پرداخت که نوشته بود: «او یک جهادی سابق و مودب است!»
هممیهن نوشت: دیروز که دیدم روزنامه «تایمز لندن» عکسی از ابومحمد جولانی منتشر کرده و ذیلش نوشته «رهبر مودب سوریه به خانه میرود» فهمیدم که ظاهراً پروژه این روزهای غرب «ریبرند» جولانی است. چیزی نمیگذرد که ابومحمد مدافع آزادی میشود. اینکه میبینید گاهی از دستش در میرود و تذکر حجاب میدهد هم بگذارید به حساب تازهکار بودن و سالها زندگی با تفکر القاعده و داعش و... با این همه، اما ماه پشت ابر نمیماند، خیلی دیر نیست که همین جماعت جلوی دوربین، مستندساز دیگری بنشینند و بگویند جولانی، گرگی در پوست میش بود.
هممیهن البته به این واقعیت اشاره نکرده که رسانههای غربی فراتر از سرکردگان گروههای تروریستی وامدار غرب، برخی مقامات جنایتکار اروپایی را که در خون میلیونها یا دست کم صدها هزار انسان بیگناه در منطقه شریک هستند، به عنوان دموکراتهای لیبرال و طرفدار حقوق بشر تصویرسازی میکنند و حتی تا مرز اهدای جایزه صلح نوبل پیش میبرند؛ حالا این وسط که بزک کردن محمد الجولانی که کار دمدستی
است.
اما عجیب در این میان، گریم کاری برخی فعالان سیاسی و رسانهای در داخل برای مردم و جا زدن تروریستهای مسلح تحتالحمایه آمریکا و اسرائیل بود و حال آن که مثلاً همانها پس از خروج اشغالگران آمریکایی و روی کار آمدن طالبان در افغانستان، از جمهوری اسلامی میخواستند برای جنگ با طالبان نیروی نظامی گسیل کند و وارد جنگ شود!
واقعاً اذیت نمیشوند از این همه تناقض؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیشنهاد سعیدیسم به پزشکیان :
ما دو درجه دمای خونه هامونو کم میکنیم، تو هم دو سال از زمان ریاست جمهوریتو کم کن.
باور کن جفتش به نفع کشوره 😅
┄┅═✧☫✧●زاغ سیاه●✧☫✧═┅┄
┄┅═🐦⬛🐦⬛═┅┄
تاریخ بدون جمهوری اسلامی
ما از ابتدا، از همان آغاز بحران سوریه یعنی سال ۲۰۱۱، داستان را درست تعریف نکردیم. دشمنِ ایران که قدرت رسانه ای در دست داشت، مساله را به این سمت برد که "جمهوری اسلامی" فقط در سوریه حضور و دخالت دارد! آن هم فقط برای حفظ اسد! همان رسانه های قدرتمند و تحلیلگران داخلی به مردم ما نمیگفتند: ترکیه، آمریکا، روسیه، قطر؛ امارات سعودی و... هم هستند.
یک مساله را روشن بیان کنم. تاریخ اثبات میکند، نظریات روابط بین الملل شهادت میدهند: حکومت کردن و حفظ کشورتان در این منطقه از جهان بدون نقش آفرینی فعال ممکن نیست. یعنی شما نمیتوانی در چهاردیواری ایران بنشینی، کار به همسایه و بیرون نداشته باشی تا کشور حفظ شود.
برای چند دقیقه جمهوری اسلامی را کنار بگذاریم. یعنی تاریخ ایران را بدون جمهوری اسلامی مرور کنید.
۱.آیا در زمان امپراطوری صفویه، قبل و بعد از شاه عباس با ایران با امپراطوری عثمانی جنگ نداشت؟ چالدران چه بود؟ نبرد ارومیه چه بود؟ پرتغالی ها را از هرمز بیرون نکرد؟
۲. آیا در زمان نادرشاه افشار چندین جنگ بزرگ رخ نداد؟
۳. آیا در زمان قاجار در عهد عباس میرزا ایران با روسیه تزاری جنگ نداشت؟ شکست نخورد؟
۴. آیا پهلوی دوم در جنگ ظفار عمان شرکت نکرد؟ در ویتنام جنوبی نبود؟
اگر امروز حاکمان صفویه، قاجاریه و پهلوی که همگی بر سر یک چیز شباهت دارند یعنی "حکومت کردن بر ایران" در دوران حکومت شان مساله مهمشان منطقه و بقا ایران در این منطقه بود، تماشاچی باقی میماندند؟ بارها تماشاچی و شکست خورده نبوده ایم؟
چرا تاریخ این منطقه را انکار میکنیم؟
چرا برای نسل امروز مساله را جدید جلوه میدهیم؟
چرا روایتگری ما از وقایع منطقه فقط از بغض جمهوری اسلامی لست؟
اگر امروز کوروش، شاه عباس اول نادرشاه، امیرکبیر، رضاشاه، محمدرضا پهلوی حضور داشتند فارغ از اینکه آیا قدرت و توان ایستادن داشتند یا نداشتند، اگر پیشروی اردوغان و سابقه صهیونیست ها را میدیدند، چه میکردند؟ حدستان چیست؟ کاری به کار منطقه نداشتند؟
پس چرا در تحلیل علت حضور ایران در منطقه ای که امنیت خودمان به آن وابسته است جفا میکنید؟
.
.