«سلانه سلانه
میاد تو میدون
جنگ نمیکنه، بازی میکنه
شیشه در بغله
کندوی عسله»
🔹مداحی دیسکویی محسن عراقی از مداحان تهرانی در مجلس هیات رزمندگان تهران با بیانی شکسته و ادبیات خاص و زبان بدن ویژه و افکت های صوتی و تصویری پیشرفته و کامنت بشیر حسینی که خود سابقه سرودن شعرهای خاص را هم در پرونده دارد.
🔷خطابم به بشیر حسینی است که از این سبک سخیف طرفداری میکنه: به نظرتون اون وقت که نوجوان های دهه ۶۰ با شعر محتشم " باز این چه شورش است که در خلق عالم است" سینه زنی می کردند نوجوون نبودند؟
قرار نیست اشعار سخیف رو به بهانه حضور در محفل عزاداری نوجوانان ترویج کرد و هم شان مجلس رو به سخره گرفت و هم به شعور نوجوانان توهین کرد.
🔹باید حقیقتا یک بار از خود بپرسیم که فلسفه مداحی و ذکر مصیبت و عزا برای امامان معصوم چیست و آیا این روش ما را به آن فلسفه و هدف می رساند؟
☑️ @enghlaabi
🇮🇷@s_a_m_e_n🇮🇷
🏴💖🌷💖🏴
۱۳ شهریور ۱۴۰۰
♦️واکنش ها نسبت به مداحی مداحان ایرانی در عراق
🔹محتوای عربی مداحان اهل بیت کریمی، مطیعی و بنی فاطمه در حسینیه ابوالخصیب بصره فراتر از مداحی عرفی بود. جهت گیری هوشمندانه، محتوای وحدتگرا و آمیخته با سیاست و مقاومت و در یک کلمه پرهیز از هیات سکولار ویژگی آن بود. تصویری از تشیعی که ذاتا سیاسی است، قابل تقدیر و تشکر است
☑️ @enghlaabi
🇮🇷@s_a_m_e_n🇮🇷
🏴💖🌷💖🏴
۱۳ شهریور ۱۴۰۰
22.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سخنان حاج محمود کریمی در آخرین شب از مراسم عزاداری در حسینیه داود العاشور بصره: ملیت ما اسلام است و آنچه ما را دور هم جمع کرده است عشق به امام حسین(ع) است. ما اینجا انگار در خانه خودمان هستیم
🔻همه عالم دیدهاند قدرت شیعه در اربعین حسینی خودش را نشان می دهد ، و دشمن به دنبال اختلاف بین دو ملت است.
@Drsalaam
🇮🇷@s_a_m_e_n🇮🇷
🏴💖🌷💖🏴
۱۳ شهریور ۱۴۰۰
۱۳ شهریور ۱۴۰۰
🔺برای اولینبار درج واژه خلیج فارس در کتابهای درسی دانشآموزان یمنی
🔹این موضوع بازتاب وسیعی در رسانههای کشورهای عرب منطقه داشته است
☑️ @enghlaabi
🇮🇷@s_a_m_e_n🇮🇷
🏴💖🌷💖🏴
۱۳ شهریور ۱۴۰۰
🔴 هر ۱۰ دقیقه یک کودک یمنی بر اثر گرسنگی میمیرد
مدیر اجرایی صندوق کودکان سازمان ملل متحد:
🔹هر ۱۰ دقیقه یک کودک یمنی به دلیل گرسنگی و بیماریهایی که قابل پیشگیری هستند، میمیرند.
🔹تجاوز به یمن منجر به بدترین بحران انسانی در دنیا شده است.
@tahlile_siasi
🇮🇷@s_a_m_e_n🇮🇷
🏴💖🌷💖🏴
۱۳ شهریور ۱۴۰۰
۱۳ شهریور ۱۴۰۰
✍ امام سجاد(ع) فرمودند:
آخرین سفارش حضرت خضر به حضرت موسی این بود که هرگز کسی را به سبب گناهش خوار مکن.
📚الخصال صفحه ۱۱۱
☑️ @enghlaabi
🇮🇷@s_a_m_e_n🇮🇷
🏴💖🌷💖🏴
۱۳ شهریور ۱۴۰۰
⭐️آغازی برای پرواز⭐️
◀️دین مبین اسلام نه تنها به افراد دستور میدهد که ✨نماز✨ را اقامه کنند، بلکه به آنها سفارش میکند که 👨👩👧👦خانواده و فرزندان خود را نیز به این فریضه الهی دعوت و فرزندان خود را نمازخوان تربیت کنند.
♦️در این باره خدای متعال پیامبر خود را مورد خطاب قرار میدهد و میفرماید «وَأْمُرْ أَهْلَکَ بِالصَّلَاةِ وَاصْطَبِرْ عَلَیْهَا»؛ یعنی خانواده خود را به نماز فرمان بده و بر آن شکیبا باش. بدون شک میتوان گفت هدف خداوند متعال از دستور به اقامه نماز، تربیت عبادی فرد و خانواده اوست.
♦️📗این کتاب، راهکارهایی جهت تربیت عبادی و ترغیب فرزندان به عبادت با تأکید بر فریضه مهم نماز ارائه شده است.
📌در این کتاب به هجده راهکار اساسی و مجرب اشاره میکند که الگوبرداری والدین از این راهکارها میتوانند با فرزندان خود به راحتی برای تربیت عبادی آنها اقدام کنند.
⬅️از جمله این راهکارها میتوان به موراد زیر اشاره کرد: 👇
🔸«آشنایی فزندان با مفاهیم نماز»،
🔸«بیان داستانهایی پیرامون نماز»،
🔸آسانگیری منطقی نسبت به نماز»
،🔸«گفتگو در مورد نماز» و …
تعداد🗓 صفحه ۱۰۴
قیمت👈 ۱۵۰۰۰ تومان
👈تخفیف ویژه 😍 ۱۰٪
👈 ۱۳۵۰۰ تومان
🛒 خرید و سفارش از طریق سایت کتاب جان
https://ketabjan.com/product/آغازی-برای-پرواز
📲 سفارش و خرید از طریق ایتا👇
@ketabjan30
🖇🖇🖇🖇🖇🖇
🌐 http://ketabjan.com
https://eitaa.com/joinchat/809893908C41692f55d2
🇮🇷@s_a_m_e_n🇮🇷
🏴💖🌷💖🏴
۱۳ شهریور ۱۴۰۰
۱۳ شهریور ۱۴۰۰
🔰 تأکید قرآن بر کیفیت اعمال و نه کمیت آنها
🔻 این مقاله برگرفته از کتاب «آشنائی با قرآن» استاد شهید مرتضی مطهری ره است.
✍️ قرآن کریم تعبیری دارد که در این تعبیر، هم نظر مفسرین را جلب کرده است و هم روایات روی این تعبیر تکیه کرده اند، و آن این است که می فرماید: خدا این نظام مرگ و زندگی را (در واقع یعنی نظام طبیعت را)، از آن جهت آفرید که شما را در آزمون نیکوترین عمل قرار بدهد، در آیه 7 سوره هود می فرماید:
«لیبلوکم ایکم احسن عملا» (هود/آیه 7)؛
«همان که مرگ و زندگى را پدید آورد تا شما را بیازماید که کدامتان نیکوکارترید، و اوست ارجمند آمرزنده».
نفرمود، لیبلوکم ایکم اکثر عملا، چون دو گونه می توانست بیان بفرماید: یکی اینکه شما را آزمایش کند که چه کسی بیشتر عمل می کند، دیگر اینکه شما را آزمایش کند که چه کسی بهتر و نیکوتر و صوابتر عمل می کند. اگر تعبیر این بود که چه کسی بیشتر عمل می کند، تکیه روی کمیت بود، ولی وقتی که فرموده: «لیبلوکم ایکم احسن عملا»، تکیه روی کیفیت است. از ما عمل می خواهند، ولی در عمل، ما می توانیم زیاد عمل کنیم، اما می توانیم بهتر عمل کنیم، یعنی چگونگی عمل ما بهتر باشد. در هر چیزی این موضوع مطرح است.
👇ادامه👇
۱۳ شهریور ۱۴۰۰
این مثال عادی را ذکر کنم، همین سخن گفتن. آیا زیاد حرف زدن هنر است یا نیکو حرف زدن؟ ممکن است یک انسان ده ساعت پشت سر هم حرف بزند و یک نفر دو دقیقه حرف بزند ولی او در ده ساعت حرف زدن هیچ محتوایی نداشته باشد و این دو دقیقه حرف زدنش همه محتوا باشد. این دو دقیقه حرف می زند که بعد ده ساعت می شود شرح داد، او ده ساعت حرف می زند که دو دقیقه نمی شود از آن خلاصه گرفت. این، فرق میان کمیت و کیفیت است. خدا انسان را مورد آزمون بهترین عمل قرار داده است، نه آزمون زیادترین عمل. می دانید که زهادی که در قدیم وجود داشتند تکیه شان بیشتر روی بیشترین عمل بود. با همدیگر مسابقه می گذاشتند، او می گفت مثلا من شبانه روزی چند هزار رکعت نماز می خوانم. ممکن است کسی دو رکعت نماز بخواند که ارزشش بیشتر باشد از صدها هزار رکعتی که شخص دیگر می خواند. این است که در حدیث آمده است که خدا می فرماید: «لیبلوکم ایکم احسن عملا» و نفرموده: اکثر عملا، چون احسن عملا یعنی اصوب عملا، آن که جنبه صواب بودنش بیشتر باشد.
حدیثی در اصول کافی است که در آن، چنین آمده است که:
یکی از فرشتگان، عابدی را در دامنه کوهساری دید که آنی از عبادت فارغ نیست. بعد، آن ملک، بر غیب این شخص یعنی برنامه عمل و باطنش و جزا و پاداش وی اطلاع پیدا کرد. دید او جزا و پاداش بسیار اندکی دارد و تعجب کرد که آدمی که جز عبادت کاری ندارد چرا این قدر پاداشش کم است؟! از خدای متعال سؤال کرد خدایا این عابد چرا این قدر پاداشش کم است؟
به او وحی رسید که برو او را امتحان کن، به اینکه به صورت یک انسان مجسم شو، مدتی پیش او باش تا از نزدیک او را بشناسی، آن وقت ما جوابت را می دهیم. او به صورت یک انسان درآمد و رفت در نزدیکی او، او هم شروع کرد به عبادت کردن. مدتی با او هم شکلی کرد تا کم کم با او انس گرفت و توانست باب سخن را با او باز کند. یک وقت این ملک رو کرد به این عابد، نگاه کرد به آن دره و آن دشت که خیلی سبز و خرم بود و سبزه زیادی داشت و گفت: عجب جای باصفایی است، چه جای خوبی است برای عبادت!
عابد جواب داد: بله، چه جای خوبی است، ولی یک غصه همیشه در دل من هست و از این غصه خیلی ناراحتم. گفت: چه غصه ای داری؟ گفت: ای کاش این خدای ما یک الاغ سواری می داشت، می فرستاد اینجا، ما برایش می چراندیم. فرشته فهمید این، معرفت در کارش نیست. عمل بی معرفت ارزشی ندارد. آدمی که خدایی را عبادت می کند که درباره آن خدا فرض می کند که یک الاغ داشته باشد، چنین آدمی تمام عمر زحمت بکشد و جان بکند، چه ارزشی و چه اثری دارد؟
پس یکی از چیزهایی که ارزش عمل را از نظر کیفیت بالا می برد معرفت است. چرا در باب زیارات این قدر آمده است که مثلا هر کسی که امام را زیارت کند به شرط اینکه او را بشناسد چنین و چنان است؟ زیرا اساس، شناخت است. اینکه بعضی از اشخاص شبهه می کنند که یک قطره اشک برای امام حسین (ع) مگر می تواند این قدر ارزش داشته باشد، پاسخ این است که گاهی ممکن است انسان آن قدر برای امام حسین بگرید که اگر اشک همه عمر را جمع کنند یک استخر بشود و هیچ ارزشی هم نداشته باشد.
ولی یک انسان ممکن است به اندازه یک بال مگس برای امام حسین اشک بریزد که ارزشش از آن استخر اشک دیگری خیلی بیشتر باشد. بنابراین یکی از چیزهایی که عمل انسان را احسن می کند، یعنی درجه عمل را بالا می برد و اصوب می کند، معرفت خداوند است، و همان معرفت است که به دنبال خودش هیبت و خشیت و احساس عظمت می آورد. درباره پیامبر اکرم (ص) و ائمه معصومین (ع) خیلی زیاد رسیده است که وقتی برای نماز آماده می شدند، منقلب می شدند. امام حسن مجتبی (ع) تا می خواست برای وضو گرفتن آماده شود، رنگ در چهره اش باقی نمی ماند. وقتی از امام می پرسیدند که چرا؟ می فرمود: می دانید به حضور چه عظیمی دارم می روم؟ یعنی شما انسانها اگر بخواهید به حضور یک صاحب قدرتی، صاحب سلطه ای، پادشاهی بروید چطور خودتان را جمع و جور می کنید، من می خواهم به حضور یک چنین ذاتی حاضر شوم. این، حد و درجه معرفت را نشان می دهد. دو رکعت نمازی که با چنین حضوری خوانده شود بیشتر است از میلیاردها نماز دیگری که دیگران بخوانند.
📚منبع: مرتضی مطهری- آشنایی با قرآن 8- صفحه 137 تا 141
#شهید_مطهری
🌐 www.serajnet.org
🆔 @serajnet
🇮🇷@s_a_m_e_n🇮🇷
🏴💖🌷💖🏴
۱۳ شهریور ۱۴۰۰