🔴 نکته اول
🔻 وقتی به سیرِ حرکتِ رسانه ای کشور در دو ماهه گذشته نگاه میکنیم، در می یابیم که با یک #کلان_پروژه روبرو هستیم. کلان پروژه ای که هدفش نفرت آفرینی و بی اعتماد سازی نسبت به مسئولین نظام و شخصیت های انقلابی و پمپاژ عصبانیت در افکار عمومی است.
🔹 چرا نفرت آفرینی و عصبیت در افکار عمومی رو دنبال میکنند؟!!!
🔸 معمولا نفرت آفرینی و خشم پیش درآمد ایجاد آشوب های اجتماعی هست. اگر به موقع اقدام مناسبی در جهت مقابله با این موج رسانه ایِ منفی انجام ندهیم باید رد بهار و تابستان منتظر حوادثی از جنس تحرکات پائیز 1401 باشیم.
🔴 نکته دوم
🔻 در اغتشاشات و ناآرامیهای اجتماعی-سیاسی چه مراجعی نقشِ محوری در خنثی سازی و مقابله به نفع کشور را انجام میدهند؟
▪️ سران قوا و مسئولین ارشد نظام
▪️ شخصیت های برجسته مذهبی
▪️ نیروهای امنیتی و انتظامی
▪️ روحانیت
▪️ فعالان رسانه ایِ وفادار به انقلاب
▪️ عامه مردم بالاخص مذهبیون
🔹وقتی به سیرِ تحرکاتِ رسانه ای در دوماهه اخیر کشور نگاه میکنیم، میبینیم تمام مراجعِ طرفدارِ نظام در حال تضعیف و تخریبِ اعتبارِ اجتماعی هستند که در صورت ایجاد هرگونه آشوبی، اثرگذاری آنان به حداقل ممکن برسد.
پ.ن: این ماهها چه کسانی زیر ضربه رفته اند؟! جایگاه و نقششان در حوادث مختلف چیست؟! از تضعیف و تخریب آنان چه کسانی نفع میبرند؟!!!
🔴 نکته سوم
🔻 فرض بگیرید گروهی برای برگزاری تجمعی از مراجع قانونی #مجوز گرفته اند. در حین تجمع، نیروی انتظامی به آنها میگوید به دلیل به وجود آمدن هشدار امنیتی یا شکایت اهالی محلِ تجمع و یا هر دلیل دیگری #باید تجمع را خاتمه داده و محل را ترک کنند.
🔹 خب؛ قانونا، شرعا، عقلا و ... آن گروه میبایست چه اقدامی انجام دهد؟! به دستور نیروهای حافظ امنیت و نظام عمومی تمکین و تبعیت کند؟ یا نسبت به دستور آنان تمرد و سرپیچی؟!
🔹 اگر این افراد از دستور پلیس تمرد و سرپیچی کردند، وظیفه نیروهای انتظامی چیست؟ کرنش نشان دادن یا برخورد سختِ فیزیکی و بازداشت مقصرین و مسببین تمرد کننده؟!!
🔸 عقلانیت میگه باید تمکین و تبعیت کنند، تجمع رو خاتمه دهند و محل رو ترک کنند. سپس مسئولین برگزاری تجمع به مراجع قانونی مراجعه کنند و پیگیر ماجرا شوند که آیا اقدام نیروی انتظامی خلاف قانون بوده یا خیر؟ اگر خلاف قانون بوده شکایت کنند و برای برگزاری مجدد تجمع در زمان و مکان معین دیگری درخواست مجوز کنند.
🔸 اینکه از دستور پلیس سرپیچی شود و با او وارد ضرب و شتم شوند یک اقدام کاملا اشتباه و غیر قابل توجیه هست. ضرب و شتم نیروهای حافظ امنیت و نظم عمومی یعنی شکستن اقتدار پلیس و فتح باب برای اقدامات غیر قانونی دیگر
👈 حواسمان باشد، اگر اقتدار نیروهای امنیتی و انتظامی نباشد، امنیت پایدار نخواهیم داشت. و اگر امنیت نداشته باشیم دیگر #هیچ نداریم.
🔴 نکته چهارم
🔹 آیا تجمع و تحصن نیاز به اخذ مجوز دارد یا خیر؟!
1️⃣ طبق اصل 27 قانون اساسی "تشکیل اجتماعات و راهپیمایی ها بدون حمل سلاح,به شرط آن که مخل به مبانی اسلام نباشد ازاد است" تجمعات به رسمیت شناخته شده است.
2️⃣ به دلیل غلبه ی احساسات و هیجانات برخی از افراد داخل یا خارج از تجمع و همچنین حضور احتمالی افرادی که به دور از چارچوب قانون در پی ایجاد نا آرامی و بی نظمی هستند شاهد به خشونت کشیده شدن جریان تظاهرات، تجمعات و تحصنات هستیم.بر همین مبنا ضرورت نظارت توسط یک قدرت عمومی در تجمعات و راهپیمایی ها اجتناب ناپذیر است.
🔸 بر همین اساس و طبق اصل 26 قانون اساسی، قانون فعالیت احزاب، جمعیت ها و انجمن های سیاسی و صنفی و انجمنهای اسلامی یا اقلیت های دینی در تاریخ 1360/6/7 در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید.
https://rc.majlis.ir/fa/law/show/90226
▪️برخی میگویند این قانون، قانون فعالیت احزاب است در حالی که در مواد 1 الی 5 فصل اول به صراحت در کنار احزاب، به جمعیت ها، انجمن های سیاسی و صنفی، انجمن های اسلامی یا اقلیت های دینی و ... اشاره شده است که نشان دهنده در برگیرندگی گستره زیادی از مجموعه هاست.
3️⃣ بر همین اساس، کمیسیون ماده ۱۰ قانون فعالیت احزاب، جمعیت ها و انجمن های سیاسی و صنفی و انجمنهای اسلامی یا اقلیت های دینی مرجع صدور مجوز راهپیمایی در کشور محسوب میشود. و هر گروهی که تصمیم به برگزاری تجمع دارد میبایست مطابق با آییننامه چگونگی تامین امنیت اجتماعات و راهپیماییهای تصویب شده در تاریخ 1381/07/07 اقدام به اخذ مجوز نماید.
https://rc.majlis.ir/fa/law/show/122377
🔸 در بند ت ماده 1 این آیین نامه اجرایی به صراحت از جمله "هر گونه تجمع، تحصن، راهپیمایی و غیره" استفاده شده است که از تفسیر و تاویل های مختلف در خصوص استثناء کردن برخی از تجمعات توسط برگزار کنندگان جلوگیری کند.
4️⃣ فلسفه وجودی اخذ مجوز برای برگزاری تجمع، تحصن و راهپیمایی نیز یک منطقِ معقولانه و پذیرفته شده است. هر فعالیتی که در جامعه میخواهد انجام بگیرد باید فرد یا گروهی هم مسئولیت آن را بپذیرد و هم صلاحیت آن را داشته باشد تا حاکمیت بتواند بر این اساس نظم، امنیت و قوانین را در جامعه پیاده سازی کند.
▪️ اینکه برخی از افراد و گروهها حاضر به تبعیت از استانداردهای قانونی نیستند نشان از عدم مسئولیت پذیری و یا عدم صلاحیت آنان در انجام آن فعالیتِ اجتماعی دارد و الا چه کسی است که نداند و یا منطقا نپذیرد هر فعالیتی نیاز به مجوز و تاییدات قانونی دارد.
▪️ آیا میشود پذیرفت ایجاد یک واحد صنفی مانند آشپزخانه یا تاسیس یک درمانگاه عاری از نیاز به اخذ مجوز و تایید صلاحیت است؟!! چگونه میشود برگزاری تجمع و تحصن را که محتمل بر اخلال از نظم و امنیت عمومی هست را مستثنا از مجوز بدانیم؟ و در صورت هرگونه حادثه ای هیچ را مسئول و پاسخگو ندانیم؟!
✅ در نتیجه، برگزاری هرگونه تجمع، تحصن، راهپیمایی و غیره نیازمند اخذ مجوز توسط برگزار کنندگان از مرجع قانونی تعیین شده است.
🔴 نکته پنجم
🔻 طرح بحث افزایش حقوق کارگران به 15 میلیون تومان نیز یکی دیگر از قطعات این پازل است که بسیاری از فعالان رسانه ای نیز ناخواسته در زمین آن مشغول به نقش آفرینی شده اند.
🔹 کاملا مشخص است که افزایش حقوق کارگران تا این میزان:
▪️ هم منطقی و تخصصی نیست
▪️ هم تورم آفرین هست
▪️ هم موجب رشد نرخ بیکاری میشود
▪️ هم کاهش تولید را در پی دارد
🔹 اما، چرا در حال ضریب داده شدن هست؟!
🔸 با توجه به فشارهای اقتصادی ناشی از تورم بر خانوارها بخصوص جامعه کارگری، طرح این موضوع باعث ایجاد #امید_کاذب در میان بسیاری از افراد جامعه میشود و عدم تحقق آن باعث ایجاد سرخوردگی، ناراحتی، عصبانیت و ناامیدی میگردد که بستر را برای واکنش های هیجانی در جامعه فراهم میکند. از سوی دیگر نیز بخش قابل توجهی از افراد جامعه را تبدیل به منتقد و مطالبه گر از حاکمیت میسازد که در صورت بروز آشوب، یا با آشوبگران همراهی میکنند یا حداقل با حاکمیت حمایت نمیکنند.
✅ افزایش حقوق کارگران، یک حقِ مسلم است که در هر سال توسط مسئولین و نمایندگان کارفرمایان و کارگران جمع بندی و مصوب میشود. اما موج آفرینیِ افزایش حقوق بصورت نامتعارف و غیر تخصصی در رسانه جز هزینه برای کشور و مردم هیچ عایدی ندارد.
✅ مراقب باشیم ناخواسته تکمیل کننده پازل دشمن نشویم و اجازه ندهیم مطالبات حقِ مردم در مسیرهای انحرافی و هزینه ساز قرار گیرد.
3.26M
🔴 چرا افزایش #غیر_متعارف و #غیر_تخصصی حقوق کارگر باعث افزایش تورم، افزایش نرخ بیکاری و کاهش تولید میشود؟!
🔴 نکته ششم
🔻 بدون کوچکترین تردیدی افشاگری های اثبات نشده در محاکم قضائی که توسط برخی فعالان رسانه بدون در نظر گرفتن تبعات آن انجام میشود نقش آفرینی موثر در پازل دشمن است.
🔻 اینکه ما میبینیم یک روز بر علیه داماد رئیس جمهور ادعایی مطرح میشود روز دیگر بر علیه فرزند رئیس مجلس و پس از آن یک شخصیتِ معروف مذهبی نشان از یک پروژه مدون و برنامه ریزی شده است که محدود به چند مسئول نمیشود و قطعا در آینده دامن گیر دیگر مسئولین ارشد نظام و شخصیت های معروفِ مذهبی میگردد.
🔹 سوال میشود که هدف از این اقدامات چیست؟ و دشمن در پی رسیدن به چه نتایجی است؟!!!
1️⃣ بی اعتبارسازی مسئولین نظام و شخصیت های مذهبی در جامعه
2️⃣ ایجاد تنفر و انزجار عمومی از مسئولین نظام و شخصیت های مذهبی در جامعه
3️⃣ ایجاد خشم و عصبانیت در افکارعمومی جامعه
4️⃣ وادار کردن مسئولین و شخصیت های شاخص به عدم فعالیت تبیینی از نظام در مواقع فتنه و آشوب
5️⃣ منفعل کردن طرفداران انقلاب اسلامی در طرفداری از نظام
6️⃣ فراهم نمودن بستر ناآرامی و آشوب در جامعه
7️⃣ ناامید سازی افکار عمومی از کارآمدی نظام و حمایت از مسئولین
🔻 در عمل دشمن در قالب این افشاگری ها با یک تیر چندین هدف را نشانه میگیرد و پازل خود را تکمیل میکند و برخی از ما بر اثر غفلت از حقیقتِ ماجرا در این پازل نقش آفرینی میکنیم. چرا؟!!!! چون نه دشمن را میشناسیم و نه شناخت درستی از رسانه داریم.
✅ یادمان باشد در رسانه های صدر اسلام، برخی صحابه رسول خدا (ص) لعن امیرالمومنین علی (ع) را میگفتند و مخاطبین عام نیز باور میکردند و روزانه بر علی لعن میفرستادند. مراقب باشیم ما لعن کننده علی در زمان خود نباشیم.
سید احمد رضوی | صراط
🔴 چرا افزایش #غیر_متعارف و #غیر_تخصصی حقوق کارگر باعث افزایش تورم، افزایش نرخ بیکاری و کاهش تولید می
سلام اقا سید وقت شما به خیر .فرمایش شما در مورد حقوق کارگران درست ،ولی چطور میشه هزینه های زندگی این قشر رو تامین کرد بالاخره باید راه حل دیگه باشه .
این تورم برای قشر کارگر چطور باید جبران بشه؟
پاسخ 👇👇👇
3.34M
🔻 به جای افزایش نامتعارف حقوق کارگران چه اقدامات دیگری میتواند در دستور کار قرار گیرد که فشار تورم بر زندگی جامعه کارگری را کاهش دهد یا جبران کند؟
1️⃣ بسته های حمایتی دولت بصورت مستقیم یا با واسطه
2️⃣ آموزش و افزایش سطح تخصص و توانمندی کارگر
3️⃣ افزایش ارزش ریال در برابر دلار
4️⃣ کاهش نقدینگی و کنترل تورم
5️⃣ افزایش تولید
🔻 در بحث معیشت کارگر، سه ضلعی دولت-کارفرما-کارگر نقش دارند که برای بهبود سطح معاش کارگر هر سه ضلع باید ایفای نقش کنند.
هدایت شده از عبدالرحیم انصاری | تحلیلگر سیاسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺توضیحات آقای براتی یکی از فعالان رسانه ای جبهه انقلاب درباره ماجرای آقای صدیقی را بشنوید. به نظرم صحبت های ایشان قابل تامل است.
بنده معتقدم قضاوت عجولانه، اتهام زنی بدون سند و عدم شکیبایی برای روشن شدن ابعاد ماجراهایی که در فضای مجازی و خصوصا از طرف افرادی که سابقه خوبی ندارند مطرح میشود از بزرگترین آفت هایی است که این روزها گریبانگیر جبهه انقلاب شده است.
✅ @Ansari_rahim
📳 تحلیلهای #عبدالرحیم_انصاری در ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/3846373644Cf97d213295
3.01M
🔴 چگونه میتوانیم افرادی که علاقه ای به کتابخوانی ندارند را شیفته کتاب کنیم؟
🔴 بدبختی با حس بدبختی فرق میکنه!
🔻 باید بپذیریم که میان دنیای واقعی و فضای مجازی تفاوتی شگرف است مانند وجود و عدم؛ در فضای مجازی، مردم ایران، مردمی بدبخت، فقیر، گرسنه، عقب افتاده، له شده زیر بار فشارهای اقتصادی و ... هستند اما در دنیای واقعی، زندگی مردم ایران متفاوت است.
🔻 به عنوان مثال، همین الان که دمدمای تحویل سال نو هست میبینیم:
▪️ حدود 2.5 میلیون نفر از مردم به مشهد سفر کرده اند و برآوردها میگوید تا انتهای تعطیلات نوروزی این عدد به 10 میلیون نفر میرسد
▪️ صدها هزار نفر در حال خروج از کشور هستند که سال نو را در کربلای معلا و نجف اشرف باشند
▪️ صدها هزار نفر نیز در حال سفر به دیگر کشورها مانند ترکیه، اسپانیا، امارات، کادانا و ... هستند
▪️ چند میلیون نفر نیز در حال عزیمت به سمت استانهای شمالی و یا جزایر قشم و کیش هستند
▪️ میلیون ها نفر هم امسال در ایام نوروز سفر نمیکنند، اما نه به دلیل فقر و بی پولی بلکه به خاطر ماه مبارک رمضان چون نمیخواهند اخلالی در روزه گرفتنشان ایجاد شود.
▪️ بازارها شلوغ، تردد مضاعف، خانه تکانی ها پر رونق و ...
▪️عروسی هایمان پر تجمل، زندگیهایمان پر اسراف، خواسته هایمان بی انتها، سفره های افطاری هایمان پر زرق و برق و ....
🔹 آیا اینها نشانه فقر و بدبختی مردم ایران است؟!!!!
🔻 امکانات رفاهی و فراوانی نعمات ما ایرانی ها چندین برابر مردمان دیگر کشورهاست، امنیت و آسایش ما بی نظیر است، عزت و آزادی و استقلال مان شگفت آور است و ... اما احساس بدبختی میکنیم و عقب ماندگی!!!!!
🔻 چرا؟!!! چون دشمن میخواهد ما اینگونه خود را تحقیر شده ببینیم، چون دشمن میخواهد ما را در بندِ اسارت خود داشته باشد، لذا با استفاده از قدرت رسانه ای خویش و همراهیِ برخی ایرانیانِ غافل و یا خودفروخته، واقعیت حقیقی را در فضای مجازی وارونه میکند و حس بدبختی را به روح ما تزریق میکند.
✅ منکر مشکلات اقتصادی کشور و مردم نیستم؛ اما آشِ مشکلات اینچنین که گفته میشود شور نیست. اگر مشکلی هست، راه حل هم هست، تلاش مسئولین و مردم هم هست، امید ظفر و پیروزی هم هست. اگر مشکلی هست، رفاه هم هست، امنیت و آسایش هم هست، پیشرفت هم هست.
✅ در مسیر رسیدن به قله های پیشرفت، سختی هست، سنگ اندازی خناسان هست، مایوس سازی مخالفین هست و ... اما کدام صعود هست که بدون عبور از سدِ مشکلات تحقق یافته است؟!!!
✅ در مسیر رسیدن به قله های پیشرفت و در مقابل مشکلات، به پشت سر نگاه کنیم که چه بودیم؟ از چه مشکلاتی عبور کردیم؟ و در چه نقطه ای ایستاده ایم...
✍️ سید احمد رضوی
🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
@s_a_razavi
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | ۱۴۰۲ اینگونه گذشت...
👆 مروری بر لحظات ماندگار دیدارهای سال۱۴۰۲ رهبر انقلاب
💻 Farsi.Khamenei.ir
🔴 خداحافظ 1402
🔻 سال 1402 هم داره نفس های آخرشو میکشه و جاشو میده به سال 1403
🔻امسال هم مثل سالهای گذشته گذشت، با همه فراز و نشیب هاش، با هم اتفاقات کوچک و بزرگش، با همه خوشی ها و ناخوشی هاش...
🔻 خب؛ حالا چند چندیم؟! توی این سال چکار کردیم؟ آخر سالمون از اول سالمون بهتر هستیم؟ از نظر معنوی، معرفتی، علمی، اخلاقی و ... رشد کرده ایم؟ ثابت مونده ایم؟ یا خدای ناکرده پس رفت داشته ایم؟! (پول چرک کف دسته، مهم نیست که الان بهتر از اول سالیم یا بدتر؛ مهم معرفت هست اخلاق هست ایمان هست توی اینا چند چندیم؟)
🔹 برای سال 1403 چه برنامه ای داریم؟ اصلا هدف گذاری کردیم؟ میدونیم میخوایم ته 1403 در کجا ایستاده باشیم؟!! یا همینجوری مثل سالهای قبل میخوایم بگیم هر چه پیش آمد خوش آمد؟
🔹 13 روز فرصت داریم تا بشینیم و برنامه ریزی کنیم برای سال آینده که میخوایم چه کار کنیم و به کار برسیم...
🟢 من امسال بدلیل تقارن ماه مبارک رمضان با عید نوروز برنامه مسافرت ندارم. تمام تعطیلات نوروز در مشهد هستم. اگه اومدین مشهد خوشحال میشم در مجموعه آنی کتاب در خدمتتون باشم و با هم گفتگو کنیم.
🔻 اینم آدرس و لوکیشن مجموعه آنی کتاب
🔹 مشهد مقدس- بلوارطبرسی شمالی- بین طبرسی شمالی 3 و 5 - مجموعه آنی کتاب
🔸لوکیشن
https://nshn.ir/7b1-XZOJJnp6
پ.ن: حتما قبل از تشریف فرمایی به آیدی ( @Seyedahmadrazavi59 ) پیام دهید و هماهنگ کنید.🌺🌸
🌺 پیشاپیش سال نو را به همه شما همراهان عزیز تبریک عرض میکنم و امیدوارم که سال پر خیر و برکتی را داشته باشید
✅ هر عزیزی هم که دوست داره به من عیدی بده، با کمال میل پذیرا هستم 😍😍
🔻 عیدتون رو به کارت قرارگاه جهادگران به شماره
6273817010103665واریز کنید تا ان شاالله عیدی هاتون رو در جهت ترویج فرهنگ کتابخوانی هزینه کنیم و برای تحقق مهمترین مطالبه امام جامعه قدمی کوچک برداریم. 👈 عیدی کم ندین، عیدی زیاااادش خوبه 😉🥰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دارم میچینم سفره هفت سین اما
فکر توام که تو صحرا، خیمه زدی آقا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💐 سال "جهش تولید با مشارکت مردم"
🎥 ببینید | فیلم کامل پیام نوروزی رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۳
🔻 منتظر تفسیرهای انحرافی از بیانات امروز رهبری توسط برخی خودها باشیم... 😔😔