🔻 به مجردی که دشمن کوچکترین تحرکی نشان داد، او را هدف قرار بدهید. در جنگ فرهنگی، در جنگ سیاسی، در جنگ امنیتی، تحرک دشمن را درست نمیتوان دید.
🔻 گاهی اوقات، دشمن کار را به گونهای ترتیب میدهد که حرف حقی، از زبان یک نفر صادر بشود! دشمن ناحق و باطل است، پس چرا میخواهد این حرف حق از زبان آن شخص صادر بشود؟ چون میخواهد پازل خودش را کامل کند. این پازل از صد یا دویست قطعه تشکیل شده؛ یک قطعهاش هم همین حرف حقی است که آن شخص باید بزند تا این پازل را کامل کند! اینجا این حرف حق را نباید زد. پازل دشمن را کامل نباید کرد. در این حد هوشیاری لازم است!
🔻 بله، وارد سیاست بشوید و فکرِ سیاسی کنید؛ اما بسیار هوشیار. دشمن نباید بتواند از هیچ حرکت و اظهار و موضعگیری شما استفاده کند.
🔻 این، اصل اول و یک خط قرمز است.چهطور دشمن را بشناسیم؟ چهطور تمایلات او را کشف کنیم؟ چهطور بفهمیم که این کار به نفع دشمن یا به ضرر دشمن است؟ این همان نقطهی اساسی است. این همان جایی است که به اهتمام کامل، مطلقاً سهلانگاری نکردن و هوشیاری و بیداری کامل احتیاج دارد. اگر هم در جایی برای انسان مطلب روشن نیست، آن جا نباید حرکت کند. اگر دیدید زیر پا محکم است، پا بگذارید؛ اگر دیدید مشکوک است، پا نگذارید.
🔻 بنابراین محافظهکار نباشید، اما هوشیار باشید؛ این، آن خط سیاسی است. البته سخت است و آسان نیست؛ اما شما هم مرد کارِ سختید؛ بسیجی هستید و باید این کار سخت را به عهده بگیرید.
💠بیانات مقام معظم رهبری در دیدار اعضای بسیج دانشجویی دانشگاهها - 1386/02/31
◀️ پ.ن: مراقب باشیم تکمیل کننده پازل دشمن نباشیم
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
🔻نداشتن بصيرت مثل نداشتن چشم است؛ راه را انسان نميبيند. بله، عزم هم داريد، اراده هم داريد، امّا نميدانيد كجا بايد برويد. ما كه اين همه در باب قضيّهى حوادث نُه دى روى بصيرت تكيه كرديم و بعضىها خوششان نيامد، به خاطر اين است؛ اگر بصيرت نبود، همان ايمان ممكن است انسان را به بيراهه بكشاند. كسى كه علم ندارد، بصيرت درست ندارد به آنچه پيرامون او دارد ميگذرد، گاهى اوقات ميشود كه راه را عوضى طى مي كند؛ همهى نيروى او نه فقط هدر ميرود، بلكه به كجراهه او را ميرساند و ميكشاند؛
🔻پس بصيرت لازم است. عمل صالح بر اساس ايمان، ايمان راسخ و ايمان درست، ايمان همراه با بصيرت، و تداوم و استقامت، اگر چنانچه بود، پيروزى قطعى است. اينهايى كه پيروز نمي شوند، يكى از اينها را ندارند: يا ايمان نيست، يا ايمانِ درست نيست، يا استقامت نيست، يا بصيرت نيست؛ در نيمهراه بار را بر زمين گذاشتن است؛ طبعاً به نتيجه نميرسند. ملّت ايران اين شرايط را فراهم كرد؛ ايمان او درست بود، چون راهنماى او راهنماى صادقى بود، راهنماى ماهر و خبيرى بود؛ يك فقيه آگاه به مسائل جهان، و بريدهى از مطامع و منافع مادّى شخصى، و آگاه به كتاب و سنّت؛ راه را به مردم نشان ميداد، مردم هم با بصيرت حركت كردند؛ فهميدند كه چه كار بايد بكنند؛ آن كار را انجام دادند، وَ كانَ حَقًّا عَلَينا نَصرُ المُؤمِنينَ؛ حالا هم همينجور است.
🔸بیانات مقام معظم رهبری - 19 دی 92
🔻 چند سوال مهم:
🔹 چرا این اعلامیه ها جعل میشود و در سطح رسانه به صورت گسترده منتشر میشود؟!!
🔹 چرا برخی ویدئوهای جعلی یا با تاریخ گذشته منتسب به طالبان میشود تا نگاهی افراطی و خشن به آنان دهد؟!!!
🔹 چرا برخی در ایران پرچم دار مخالفت با طالبان و نیز موافق درگیر شدن شیعیان و ایران با طالبان هستند؟!!!!
🔹 چرا اصلاح طلبانی که مخالف حضور ایران در سوریه برای درگیری با داعش بودند الان موافق درگیر شدن ایران با طالبان هستند؟؟!!!
🔻 عده ای متعقد هستند که باید شیعه تجهیز شود و در مقابل طالبان مقاومت کند؛ این عده معتقد هستند که با پشتیبانی و تجهیز و تسلیح شیعیان در افغانستان و مقابله با طالبان میتوان به یک نیروی خط مقاومت قوی در مقابل طالبان رسید و با این کار هم منافع شیعه در افغانستان را تامین کرد و هم در قدرت نقش موثر داشت!!!!!
🔹اما به چندین دلیل چنین ایده ای از ریشه اشتباه هست من جمله :
1️⃣ دهها سال هست که بین شیعیان افغانی اختلافات عدیده ای بوده و هست حتی از قبل از حمله شوروی به افغانستان
2️⃣ برخی از گروههای شیعه در طول دهها سال اخیر پس از تسلیح و تجهیز دچار افراط و تفریط هایی شده اند که هزینه های گزافی را به منافع ملت افغان و شیعیان افغانی متحمل کرده است
3️⃣ در حالی که خط مبارزه طالبان و اکثریت اقوام و مجاهدین افغانی مبارزه با حضور اشغالگران و دولت دست نشانده هست قیام و مقابله با این حرکت جز تضعیف جایگاه شیعه در افغانستان را در پی ندارد. در ضمن این اقدام تشدید کننده احتمال جنگ داخلی و مذهبی هم هست که هم بر علیه منافع ملت افغانستان هست هم ملت ایران
4️⃣در صورت این اقدام سیل مهاجرت افغانها به مرزهای همسایگان نیز افزایش چشمگیری را خواهد داشت که طبعا هزینه های امنیتی و اقتصادی زیادی برای همه طرفهای درگیر دارد
❇️ بهترین راهبرد عملیاتی چیست که تا بحال انجام شده است ؟
1️⃣ کمک به تفاهم اقوام و مجاهدین افغانی در عدم تحقق جنگ داخلی و مذهبی
2️⃣ کمک به اتحاد در مقابل دولت دست نشانده و اخراج اشغالگران
3️⃣ کمک به تشکیل یک دولت وحدت ملی با حضور موثر همه احزاب و اقوام و مجاهدین
4️⃣ تلاش در دوری از افراط گرایی طالبان و مهار تحرکات خشن و افراطی
5️⃣ تقویت و تثبیت جایگاه شیعه در آینده افغانستان پس از سقوط دولت دست نشانده
6️⃣ تجیهز و آموزش و تقویت و تشکیلاتی کردن نیروهای معتقد به مقاومت در سطح افغانستان از اقوام و مذاهب مختلف
7️⃣ تامین منافع ملت افغانستان و ایران با کمترین هزینه در افغانستان
8️⃣ خنثی کردن توطئه های آمریکا و اسرائیل در درون افغانستان و جلوگیری از جنگ داخلی و مذهبی در منطقه
9️⃣ نفوذ و تاثیرگذاری بالای ایران در آینده افغانستان
👈 لزوما نیازی هم نیست این اقدامات با چراغ روشن و در تیررس رسانه ها اتفاق بیوفتد
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
3.62M
🔻 راهبردهای کلان آمریکا و صهیونیسم در افغانستان در حال حاضر
🔻 تعریف و تبیین افراطی گری در فرهنگ های متفاوت
🔻 نگاه راهبردی ایران در افغانستان
🔻 راهبرد شبکه نفوذ در رسانه های فارسی زبان
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
🔻تشکیل گروه شیعه شناسی توسط صهیونیست ها
🔹شیوههای برخورد با اسلام و دشمنی با اسلام هم متنوّع [است]؛ انواع و اقسام. مینشینند فکر میکنند، راه پیدا میکنند برای نفوذ کردن، برای ضربه زدن. سالهای اوّل پیروزی انقلاب اسلامی بود که ما اطّلاع پیدا کردیم رژیم صهیونیستی یک جمعیّتی را معیّن کرده است و پول به اینها داده که بنشینند راجع به اسلام و راجع به شیعه فکر کنند، مطالعه کنند، بررسی کنند؛ خب، این مطالعه برای چیست؟ این مطالعه برای این است که ببینند چهجور میشود این عامل عظیم را، این بیداری را، این یقظهیاسلامی را خنثی کرد؛ [اینکه] چهطور میشود به ملّتهای مسلمان که بیدار شدهاند، فهمیدهاند که قدرت دارند، فهمیدهاند میتوانند کار کنند ضربه زد. نشستند پولها خرج کردند.
🔹اینکه گفتم، یکیاش بود؛ دهها مرکز و کانون -که بعضی را خبر داریم، بعضی را هم حدس میزنیم- در اروپا، در آمریکا، در رژیم صهیونیستی، در بعضی از کشورهای وابسته و تحت فرمان اینها بهوجود آمد، برای اینکه ببینند راهها چیست. آنوقت شما میبینید ایجاد اختلاف را، ایجاد خشونت را، بدنام کردن اسلام را، تجزیه کردن کشورهای اسلامی را، به جان هم انداختن ملّتهای مسلمان را و به جان هم انداختن آحاد یک ملّت را جزو کارهای لازم خودشان میدانند؛ یک روز وسیلهاش فرض کنید که بلک واتر آمریکایی است، یک روز هم وسیلهاش داعش عراقی یا سوری یا امثال اینها است. میگردند وسیله پیدا میکنند برای اینکه ایجاد اختلاف کنند.
۱۳۹۴/۰۵/۳۱
🔸بیانات مقام معظم رهبری در دیدار مسئولان و دستاندرکاران حج
🔻 هدف دشمن جنگ نیابتی در درون کشورهای اسلامی
🔹امروز سیاستهای خباثتآلود استکبار در منطقهی ما ایجاد جنگهای نیابتی است؛ برای منافع خودشان، کشورهای منطقه را یا گروههایی در داخل کشورها را تحریک کنند و وادار کنند که به جان هم بیفتند و آنها منافع خودشان را دنبال کنند؛ جیب کمپانیهای اسلحهسازی را پر کنند، سیاستهای اقتصادیِ اقتصاد نزدیک به ورشکستگی خودشان را ترمیم کنند؛ هدف آنها این است؛ ما باید بیدار باشیم.
۱۳۹۴/۰۲/۲۶
🔸بیانات مقام معظم رهبری در دیدار مسئولان نظام و سفراى کشورهاى اسلامى
سلام و عرض وقت بخیر خدمت شما تحلیلگر گرامی
ببخشید این وضعیت حجاب که هر روز هم وخیم تر می شه و می دونیم یکی از نشانه های حکومت اسلامی بودن حجاب به عنوان اولین نماد مشخص کننده اسلام در خانم ها و حتی آقایون هست، و اگر ضربه ای به اون وارد بشه انگار به اسلام ضربه وارد شده، چه گونه و با چه شیوه هایی درست خواهد شد؟
🔻 چرا شاهد این معضلات هستیم؟
🔹 فضای مجازی رها شده
🔸 سیستم آموزشی فشل و بی محتوا(آموزش و پرورش و آموزش عالی)
🔹مجموعه های فرهنگی با رویکرد و دغدغه سیاسی
🔸 عدم اهتمام برخی از خانواده ها به تربیت صحیح
🔹 بالا رفتن سن ازدواج
🔸 ترویج و گسترش سبک زندگی غربی
🔹 حوزه منهای اقتضائات زمان
🔸 مدیران فرهنگی بی برنامه و سردرگم
🔹 جامعه سیاست زده
🔸 دولت های کوتوله
🔹 و ...
😓 وا اسفا بر ما از شرمندگی زمان پاسخگویی به امام زمان عج نسبت به انجام وظایفمان در قبال شیعه خانه امام زمان عج
سلام استاد
اینکه شما در مورد حجاف و عفاف صحبت می کنید که باید مثلا اینکار شود یا نشود
ایا در دولت اقای رئیسی در این موارد و مسائل برنامه ریزی خواهد شد یعنی از نتیجه تحقیقات و تجربیات شما و یا نهادها و موسسات فرهنگی و متخصص این امر استفاده خواهد شد .یا باز هم شاهد بی برنامگی خواهیم بود
بلاخره این معظل اجتماعی که روز به روز در حال حاد شدنه ایا حل می شود
🔰 دیگر عذری برای غفلت از فقه اجتماعی پذیرفته نیست
👈🏼 گفتوگو با عضو مجلس خبرگان درباره نرمافزار حکمرانی
🔺قبل از انقلاب، جامعهای بود که افراد مسلمان در آن زندگی میکردند، اجتماع اسلامی و انسان کلانی که بخواهد رفتار خود را بر طبق اسلام تنظیم کند، شکل نگرفته بود؛ چون حاکمیت اسلامی نبود؛ انقلاب که شد، «انسان کلان اسلامی» متولد شد. این جامعه که پدیدهی جدیدی است، خواهناخواه فقه خود را میخواهد. ما باید فقه رفتار اجتماعی این انسان را استنباط کنیم.
🔺در دههی اوّل انقلاب، عمده نیروهای حوزوی درگیر جنگ بودند. در دهههای دوم و سوم، درگیر دفاع از اساس و مبانی دین شدند. اما الآن، در آغاز چهلم دوم انقلاب، دیگر حوزه عذری در نپرداختن به این بخش از نیاز جامعهی اسلامی ندارد.
🔺کشاندن مفاهیم ارزشمند دینی به جامعه و تبدیل این مفاهیم به یک عمل در سبک زندگی مؤمنانه احتیاج به یک هنرمندی و آشنایی با جامعه دارد؛ یعنی باید با زبان جامعه و با سبک ادبیات اجتماعی آشنا باشیم.
🔗 متن کامل یادداشت
farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=47679
🔻 نکته جالبش اینه که همون یک تکه پارچه رو هم در قالب مد پوشش شون در مجامع داخلی و بین المللی نشان میدن...
🔹 چرا ؟
🔸 چون به داخلی ها بگن ما قانون حجاب رو رعایت کردیم و جمهوری اسلامی هم موظفه به ما آنتن بده تا دیده بشیم و هنرنمایی کنیم!!! و کسی حق نداره به بهانه بی حجابی ما رو ممنوع التصویر و ممنوع الکار کنه!!!
🔸 به خارجی ها هم بگن ما قانون حجاب رو قبول نداریم و اگه پارچه ای روی سر ما هست بابت دیزاین پوشش و مدمون هست و ما داریم بر مبنای استانداردهای زیبایی رفتار میکنیم نه رفتار متحجرانه و مذهبی!!!
🔹 و خاک بر سر مدیران و مسئولینی که عمق این فاجعه رو نمیتوانند درک کنند