✅ مسئولین و واکسن
🔰 یکی از تکنیکهای اقناع رسانه ای در حوزه سواد رسانه، تکنیک گواهی دادن است. در این تکنیک از شخصیتهای محبوب، مسئول، معروف و ... در سطح رسانه استفاده میشود تا این پیام به مردم رسانده شود که این شخصیت گواهی به صحت این اقدام، محصول، خدمت و ... میدهد.
🔸 استفاده از ورزشکاران و هنرمندان معروف و محبوب در تیزرهای تبلیغاتی یکی از مصداق های این تکنیک اقناع رسانه ای است.
🔰 در حوزه واکسن کرونا، با توجه به سمپاشی های متعدد مخالفین واکسن نیز یکی از اقدامات اقناعی رسانه ای در اکثر کشورها، نمایش پخش مستقیم دریافت واکسن توسط مسئولین ارشد کشور و شخصیتهای محبوب و معروف انجام گرفت.
🔸 در کشور ما نیز بر اساس همین تکنیک بسیاری از شخصیتهای کشور از مسئولین دولتی، نظامی، مذهبی گرفته تا برخی از ورزشکاران و هنرمندان و سلبریتی ها در مقابل دوربین واکسن خود را دریافت کردند تا مردم با خیالی آسوده به دریافت واکسن اقدام نمایند.
🔸 در این بین مقام معظم رهبری نیز به دلیل جایگاه ویژه خود در حاکمیت و نیز اهمیت قول و عمل ایشان برای آحاد مردم در دو نوبت به دریافت واکسن در برابر دوربینها اقدام نمودند.
🔰 تقریبا در تمام دنیا عموم شخصیت ها #یکبار به دریافت واکسن در برابر دوربینها اقدام کردند، چرا که برای تائید واکسن همان یکبار کفایت میکرد.
🔸 در کشور ما نیز عموما یکبار اقدام به رسانه ای کردن دریافت واکسن انجام گرفت مثل آقایان قالیباف، رئیسی، اژه ای و ... و بقیه دوزها را بدون پخش مستقیم دریافت کرده اند. ( البته دریافت های دوم و سوم نیز همراه با ضبط تصاویر بوده است اما بصورت عمومی الزامی به انتشار نداشته است.)
◀️ مقام معظم رهبری نیز از این قاعده مستثنی نبوده اند؛حتی معظم له بجای یک نوبت، دو نوبت را در برابر پخش مستقیم رسانه ای واکسن خود را دریافت نموده اند.
🔸 اینکه چرا معظم له #دوز_سوم واکسن را بصورت پخش مستقیم دریافت نکرده اند دارای اهمیت بالایی نیست چرا که ایشان با دریافت دوز اول و دوم به صورت عملی، فعل واکسن زدن را تایید نموده اند.
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
سید احمد رضوی | صراط
#غیر_رسمی 🔹 بهتره برخیا روزشمارهاشون رو بزارن کنار😉 🔸 چون اونایی که متصل بودن روزشمارهاشون رو از د
6.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ تایید دریافت دوز سوم رهبری توسط دکتر مرندی در رسانه ملی👌
◀️ شبکه سلامت
🔻 تاریخ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰
#فافهم
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
سید احمد رضوی | صراط
✅ غربال سامری 🔹 یکی از سنتهای الهی در طول تاریخ بشریت، ابتلائات و امتحانات بشر بوده است برای غربال
✅ ابتلاء تاخیر
🔹مخالفین و منتقدین واکسن تاکنون میگفتید آقا دوز سوم نزدن پس واکسن نزدن حجت است؛ حال که معلوم شد ایشان دوز سوم شان را نیز دریافت کرده اند، #تابع قول و عمل ولایت هستید یا باز هم #بهانه_های_اسرائیلی در راه است؟!
🔸 بعید میدانم شما اصلاح پذیر و حق طلب باشید✌️
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
سید احمد رضوی | صراط
✅ غربال سامری 🔹 یکی از سنتهای الهی در طول تاریخ بشریت، ابتلائات و امتحانات بشر بوده است برای غربال
🔰 حدود چهل روز پیش عرض کردم:
🔷 بهتر است تحلیل کنندگان و قلم بدستان مجازی جوری تحلیل نکنند که وقتی امام جامعه دوز سوم را دریافت کردند، این عزیزان مجبور شوند آسمان و ریسمان به هم ببافند و بافته های سابق خود را پنبه کنند.
◀️ حالا فصل پنبه کردن بافته های تحلیل کنندگان و قلم بدستان مجازی رسیده😉
✅ آیا در این مقاله صراحتا به سرطان زا بودن امواج ارتباطی برای انسان اشاره شده است؟!!🤔
🔹 در پست ذیل ترجمه و لینک آن را برای فهم بهتر قرار میدهم.
#فافهم
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
✅ ترجمه مقاله سازمان بهداشت جهانی با عنوان:
🔰 میدان های الکترومغناطیسی و سلامت عمومی: تلفن های همراه
🔸 نگارش شده در تاریخ 8 اکتبر 2014
🔹تلفنهای همراه یا تلفن همراه اکنون بخش مهمی از مخابرات مدرن هستند. در بسیاری از کشورها بیش از نیمی از مردم از تلفن همراه استفاده میکنند و بازار به سرعت در حال رشد است. در سال ۲۰۱۴، ۶.۹ میلیارد وجه اشتراک در سطح جهانی وجود دارد. در برخی از نقاط جهان، تلفنهای همراه یا تنها تلفنها در دسترس هستند.
🔸با توجه به تعداد زیاد کاربران تلفن همراه، بررسی، درک و نظارت بر هر گونه تاثیر بالقوه سلامت عمومی مهم است.
🔹تلفنهای همراه با ارسال امواج رادیویی از طریق شبکهای از آنتنهای ثابت به نام ایستگاههای پایه ارتباط برقرار میکنند. امواج الکترومغناطیسی، میدانهای الکترومغناطیسی هستند و برخلاف تابش یونیزه مانند اشعههای ایکس یا اشعههای گاما، #نه_میتواند پیوندهای شیمیایی را بشکند و #نه_باعث یونیزه شدن در بدن انسان شود.
🔸تلفنهای همراه دارای فرستندههای فرکانس رادیویی پایین هستند که در فرکانسهای بین ۴۵۰ تا ۲۷۰۰ MHz با قدرت پیک در محدوده ۰.۱ تا ۲ وات کار میکنند. گوشی تنها زمانی که روشن میشود قدرت را انتقال میدهد. قدرت (و در نتیجه تماس فرکانس رادیویی با یک کاربر) به سرعت با افزایش فاصله از گوشی کاهش مییابد. یک فرد با استفاده از تلفن همراه ۳۰ تا ۴۰ سانتیمتر از بدن خود استفاده میکند - به عنوان مثال زمانی که پیامرسانی متنی, دسترسی به اینترنت, یا استفاده از یک دستگاه " آزاد ", در مقایسه با کسی که گوشی را بر روی سر گذاشته باشد, در معرض خطر قرار خواهد گرفت.
◀️ آیا هیچ گونه عوارض بهداشتی وجود دارد?
🔸تعداد زیادی از مطالعات در طول دو دهه گذشته انجام شدهاست تا ارزیابی اینکه آیا تلفنهای همراه دارای ریسک بالقوه سلامتی هستند یا خیر. تا به امروز #هیچ_گونه عوارض جانبی سلامتی به دلیل استفاده از تلفن همراه #ایجاد_نشده است.
◀️ تاثیرات کوتاهمدت
🔸گرمایش بافتی، مکانیزم اصلی تعامل بین انرژی فرکانس رادیویی و بدن انسان است. در فرکانسهای مورد استفاده در تلفنهای همراه، اغلب انرژی توسط پوست و دیگر بافتهای سطحی جذب میشود و منجر به افزایش دما در مغز و یا هر اندام دیگر بدن میشود.
🔸تعدادی از مطالعات اثرات میدانهای فرکانس رادیویی بر فعالیت الکتریکی مغز، عملکرد شناختی، خواب، ضربان قلب و فشار خون در داوطلبان را بررسی کردهاند. تا به امروز، تحقیقات #هیچ مدرک ثابتی از #عوارض_جانبی سلامتی را از قرار گرفتن در معرض فرکانس رادیویی در سطوح پایینتر از آنهایی که باعث گرمایش بافت میشوند، نشان نمیدهد. علاوه بر این، تحقیقات قادر به فراهم نمودن حمایت از یک رابطه علی بین قرار گرفتن در معرض میدان الکترومغناطیسی و علایم شخصی و یا "خیلی حساس الکترومغناطیسی" #نبوده اند.
◀️ تاثیرات طولانیمدت
🔸تحقیقات اپیدمیولوژیک برای بررسی ریسکهای طولانیمدت در مواجهه با فرکانس رادیویی, اغلب به دنبال ارتباط بین تومورهای مغزی و استفاده از تلفن همراه بودهاست.با این حال, از آنجا که بسیاری از سرطانها تا سالها بعد از تعاملاتی که منجر به تومور میشوند, قابلشناسایی نیستند و از آنجا که تاکنون #مطالعات_اپیدمیولوژیک در حال حاضر به طور گسترده مورد استفاده قرار نگرفته است, مطالعات اپیدمیولوژیک در حال حاضر تنها میتواند این سرطانها را ارزیابی کند که در دورههای زمانی کوتاهتر آشکار میشوند.با این حال, نتایج مطالعات حیوانی به طور مداوم خطر ابتلا به سرطان را برای مواجهه طولانیمدت با میدان فرکانس رادیویی نشان #نمیدهد.
🔸شواهدی دال بر افزایش خطر of برای کسانی وجود دارد که بالاترین 10 % ساعات تجمعی استفاده از تلفن همراه را گزارش کردهاند, #هر_چند روند ثابتی از افزایش ریسک با طول مدت بیشتری وجود ندارد.محققان به این نتیجه رسیدند که #سوگیریها و #خطاها, قدرت این نتیجهگیریها را محدود کرده و از تفسیر سببی جلوگیری میکنند.
https://www.who.int/news-room/fact-sheets/detail/electromagnetic-fields-and-public-health-mobile-phones
✅ نکات ویژه:
1️⃣ در پست فوق صرفا نکات مهم و مرتبط با موضوع ترجمه شده است؛ لذا برای افرادی که تمایل به مطالعه کامل مقاله دارند لینک آن در پست قرار داده شده است.
2️⃣ من هیچ نظری در تائید یا رد مباحث این مقاله ندارم؛ صرفا ترجمه آن را منتشر کرده ام تا #صحت_و_سقم خبر منتشر شده #مهندس شناسائی شود.
❇️ آیا بهتر نیست در ترجمه مقالات تخصصی از #مشورت با متخصصین امر کمک بگیریم تا اینچنین موجبات #نگرانی مردم را با ترچمه اشتباه فراهم نکنیم؟!
❇️ آیا بهتر نیست قبل از انتشار هر مطلبی با چند متخصص #واقعی ، #استخوان_خرد_کرده ، #دود_چراغ_خورده مشورت کنیم؟!
#فافهم
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
✅ چالش 😉✌️
🔰 امروز همه رو به یک چالش خیلی ساده دعوت میکنم
🔹 یک سوال میپرسم و پاسخ های ارسالی رو در کانال منتشر میکنم و در نهایت یک مبحث #مهم اما ساده رو تبیین میکنم👌
◀️ پیش درآمد سوال:
🔸 فرض بگیرید یک #مدیر_ارشد مثلا یک وزیر یا یک مدیر کل یا یک استاندار یا یک فرماندار و ... در کشور دارای خصوصیات ذیل هست:
▪️ تخصص لازم برای مدیریت در اون بخش رو نداره
▪️ معاونین و مشاورینش با سرویسهای جاسوسی مرتبط هستن
▪️ معاونین و مشاورینش اجازه نمیدن اطلاعات درست و دقیق به دستش برسه
▪️ گاها اطرافیانش مجبورش میکنن اقدامی رو انجام بده یا تایید کنه که خودش قبول نداره
▪️ از اعمال و رفتارهای اطرافیانش خبر نداره
▪️ از عملکرد اشتباه و ضعف های مجموعه تحت مدیریتش بی اطلاع هست
🔰 سوال:
🔹 با این مدیر ارشد با چه کرد؟
▪️ توبیخ کرد؟
▪️ عزل کرد؟
▪️ مجازات کرد؟
▪️ و ....
🔹 احساس تون نسبت به چنین مدیری رو هم بیان کنید
◀️ پاسخهای خودتون رو به آیدی @Seyedahmadrazavi59 بفرستید. (پاسخ های ارسالی در صورت عدم دارا بودن توهین، اتهام، بی ارتباط بودن با موضوع، عینا در کانال صراط قرار میگیرد)
🔹 فرصت ارسال پاسخ تا ساعت 20 روز دوشنبه 18 بهمن 1400
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi