✅ نکته چهارم
🔰 در بند 9 این بیانیه آمده است: "با توجه به اصل سی و یکم قانون اساسی وتأکید برتأمین »مسکن متناسب با نیاز هر خانواده«، مسکن وسیع )حداقل به میزان 300 متر( دارای حیاط اختصاصی و امن، به لحاظ عدم دید و اشراف و با مالکیت مستقل برای هر خانواده در نظر گرفته شود"
🔹 عجب!!!
🔸 ماههاست که طرفداران نظر این اساتید از 1000 متر زمین سخن میگویند اما 9 ماه پیش این اساتید از حداقل 300 متر زمین سخن گفته اند!!!
🔸 1000 متر مساوی با 300 متر است؟!
◀️ کدام نظر قابل قبول است؟
◀️ علت این تفاوت معنادار در چیست؟!
◀️ تحریفگران چه اهداف پشت پرده ای داشته اند؟!
🔹 اساتید از 4 میلیون مسکن 300 متری سخن گفته اند
🔹 طرفداران از 27 میلیون مسکن 1000 متری سخن میگویند!
✅ نکته پنجم
🔰 در این بیانیه و پس از ذکر 9 بند پیشنهادی، آمده است:"تخمین زده میشود که تحقق پذیری سیاستها و الزامات نهگانه فوق، در هشت بند نخست، با تفاهم نسبی و حداقل اختلاف برای اجرا مواجه شود."
🔹 یعنی چی؟!
🔸 یعنی اساتید امضاء کننده اذعان داشته اند که میدانند بین نظر آنها و دولت و منتقدین در خصوص 8 بند اول #حداقل_اختلاف_نظر هست.
🔸 یعنی همه متفق النظر هستیم در خصوص 8 بند ابتدایی
🔰 و در ادامه ذکر شده: "لکن بند آخر این سیاستها که ضامن تحقق هشت بند پیشین خود و درعین حال خواسته جدی و صریح نهادها و اشخاص امضاءکننده این بیانیه نیز هست، محل اصطکاک و چالش علمی باشد."
🔹 اینجا چه گفته شده؟!
🔸 در این قسمت، اساتید فرموده اند، اختلاف نظرها عمدتا بر سر بند 9 این بیانیه هست نه 8 بند اول
◀️ در اینجا، لازم هست مخاطبین 8 بند اول که حداقل اختلاف هست را با دقت مطالعه کنند تا بدانند دولت و منتقدین در لزوم تحقق این 8 بند حرف و نقد خاصی ندارند.
◀️ تا عده ای از طرفداران این طرح، مدعی نشوند منتقدین از اساس با این طرح مخالف هستند👌
✅نکته ششم
🔰 در ادامه این بیانیه اساتید امضاء کننده به ذکر دو دلیل عمده در نقد به نظر آنها در خصوص بند 9 این بیانیه اشاره نموده اند:"عمده افرادی که با توسعه افقی شهرها مخالفت میکنند، بر دو مسئله اصلی تأکید دارند؛ اول: »پرهزینه بودن توسعه افقی شهرها، به لحاظ امکانات، تأسیسات و مدیریت
شهری« و دوم: »محدودیت زمین قابل احداث در کشور"
🔹 در حقیقت آنان میدانند حوزه نقد به بند 9 سبک زندگی اسلامی، مخالفت با اسلام، مخالفت با خانه وسیع و ... نیست بلکه دو علت دارد:
1️⃣ پر هزینه بودن از لحاظ امکانات، تاسیسات و مدیریت و ...
2️⃣ محدودیت زمین #قابل_احداث در کشور
🔸 اما طرفدارانِ طرح چه میگویند؟! منتقدین را مخالف سبک زندگی اسلامی معرفی میکنند!!!
به همین سادگی طرفداران، نظر اساتید را به انحراف میکشند!!
✅ حال میبینید دوستان وقتی از نگاه سطحی و عامیانه به حوادث عبور میکنیم و با تدبر مسائل را میسنجیم به چه نکاتی پی میبریم و عمق مسائل را چگونه متوجه میشویم؟
✅ نکته هفتم
🔰 این بیانیه، همانطور که در نامه آیت الله اعرافی ذکر شده است، نظر و دیدگاه بخشی از اساتید حوزه و دانشگاه هست نه نظر و دیدگاه تمام اساتید حوزه و دانشگاه
🔰 در خصوص لزوم تحقق 8 بند اول این بیانیه اختلاف نظر آنچنانی وجود ندارد.
🔰 اما در خصوص بند 9 اختلاف نظر بسیار زیاد و مطول است. بحث هزینه ها، بسترها، امکانات و زمین قابل احداث بسیار حائز اهمیت است و نیاز به کار کارشناسی و دقیق دارد.
◀️ اجازه ندهید، ادعاها و نظریه ها و دیدگاههای مطرح شده در بستر فضای مجازی رها شده، باعث شود محاسبات ذهنی شما را تحت تاثیر گذارد.
◀️ هر مطلبی منتشر شد، با عبور از نگاه سطحی و عامیانه، به دقت بررسی کنید، جزئیات آن را موشکافانه بسنجید تا مبادا عده ای تحریفگر با ادعاهایی پوچ و پسوندهای موجه همچون اسلام، ذهنیت تان را از نظام و دولت تخریب کنند.
◀️حضرت آقا فرمودند: "جوانان عزیز! هر چه میتوانید در افزایش #بصیرت خود، در عمق بخشیدن به بصیرت خود، تلاش کنید و نگذارید، نگذارید دشمنان از بیبصیرتی ما استفاده کنند"
سید احمد رضوی | صراط
✅ وقتی میگوئیم محاسبات بر اساس فانتزی های ذهنی! دقیقا از اینگونه محاسبات سخن میگوئیم 🔹 ۲۷ میلیون ب
◀️ یک نکته جالب دیگه هم این بیانیه داره😉
🔹 طرفداران میگن مساحت شهرهای کشور 3 درصد هست!
🔸 اما اساتید در بیانیه میگویند مساحت شهرها و روستاهای کشور 1 درصد هست!!! ( صفحه چهارم پاراگراف دوم)
🔹 طرفداران میگن مساحت خونه های 1000 متری با مشاعات میشه 2 درصد!!
🔸 اما اساتید در بیانیه میگویند مساحت مجموع خونه های 300 متری و مشاعاتش میشه 2 درصد هست!!! ( صفحه چهارم پاراگراف اول)
◀️ حالا؛ ما حرف اساتید رو باور کنیم یا طرفداران رو؟!😉
◀️ مساحت شهرهای فعلی 3 درصد هست یا 1 درصد ؟!
✅ قدرت تحلیل
🔹 در خودتان #بصیرت ایجاد کنید. قدرت تحلیل در خودتان ایجاد کنید؛ قدرتی که بتوانید از واقعیتهای جامعه یک #جمعبندی_ذهنی برای خودتان بهوجود آورید و چیزی را بشناسید. این #قدرت_تحلیل خیلی مهمّ است. هر ضربهای که در طول تاریخ ما مسلمانان خوردیم، از #ضعف_قدرت_تحلیل بود.
۱۳۷۷/۱۱/۱۳
🔸 مقام معظم رهبری
🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
http://eitaa.com/joinchat/1112735758C332d249c3e
✅ مسئلهی امامت و مسئلهی ولایت و زنده نگهداشتن غدیر، به یک معنا زنده نگهداشتن اسلام است. عید غدیر عیداللهالاکبر و از همهی اعیاد بالاتر است. ( مقام معظم رهبری)
🔹 بر آنیم که در عید غدیر خم، با بزرگترین کاروان اتباع و مهاجرین خارجیِ زیارت اولی ( بیش از 1000 نفر ) به مشهد مقدس و برپایی موکبی بزرگ در شهر مقدس مشهد و طبخ بیش از 5000 پرس غذا و توزیع گسترده شیرینی و شربت در یکی از مهمترین معابر مشهد، در گرامی داشت و زنده نگهداشتن عیداللهالاکبر غدیرخم اقدام کنیم.
🔹 عزیزانی که تمایل به مشارکت در این جشن بزرگ را دارند میتوانند، مبالغ اهدائی خود را به شماره کارت بانک انصار به نام قرارگاه جهادگران
6273-8170-1010-3665
🔸 واریز نمایند. در صورتی که تمایل به کمک های غیرنقدی( برنج، روغن، گوشت، شیرین و شربت و ...) دارند به آیدی @Seyedahmadrazavi59 پیام ارسال نمایند.
🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
http://eitaa.com/joinchat/1112735758C332d249c3e
✅ فروپاشی جامعه
🔹 ملتها هنگامی به قدرت و استیلا میرسند که رفتارهای جنسی خود را پیش و پس از ازدواج، تحت کنترل درآورند و آنها تا هنگامی در قدرت باقی میمانند که روابط و پیوندهای اجتماعی و خانوادگی در آنها قوی بماند و هنگامی که این حد و حدودها از میان برود... شمارش معکوس برای مرگ آن جامعه آغاز میگردد و این قاعده هیچ استثنائی ندارد.
🔸 جی دی آنوین؛ ماهنامه سیاحت غرب
▪️ مقاله کامل در پرتال جامع علوم انسانی با آدرس ذیل موجود هست، میتوانید مطالعه کنید
http://ensani.ir/fa/article/108703/
🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
http://eitaa.com/joinchat/1112735758C332d249c3e
سید احمد رضوی | صراط
🔻 نحوه اثرگذاری آزادی جنسی درجامعه #سیداحمدرضوی @s_a_razavi
🔻 نحوه اثرگذاری آزادی جنسی درجامعه
سید احمد رضوی | صراط
🔻 نحوه اثرگذاری آزادی جنسی درجامعه #سیداحمدرضوی @s_a_razavi
توضیح صوتی نحوه اثرگذاری آزادی جنسی درجامعه
✅ زن باقی ماندن
🔰 زن در محیط اسلامی رشد علمی میکند، رشد شخصیتی میکند، رشد اخلاقی میکند، رشد سیاسی میکند، در اساسیترین مسائل اجتماعی در صفوف مقدم قرار میگیرد، در عین حال زن باقی میماند. زن بودن، برای زن یک نقطهی امتیاز است، یک نقطهی افتخار است.
🔹 این افتخاری نیست برای زن که او را از محیط زنانه، از خصوصیات زنانه، از اخلاق زنانه دور کنیم. خانهداری را، فرزندداری را، شوهرداری را ننگ او به حساب بیاوریم.
🔸 فرهنگ غربی خانواده را متلاشی کرد. امروز یکی از مشکلات بزرگ دنیای غرب، متلاشی شدن خانوادههاست، افزایش فرزندان بی هویت است. اینها گریبان غرب را خواهد گرفت. حوادث اجتماعی بمرور پیش میآید. غرب از همین نقطه سختترین ضربهها را خواهد خورد و این تمدن مادی پر زرق و برق از همین نقطه فرو خواهد ریخت.
۱۳۹۱/۰۴/۲۱
🔹 بیانات مقام معظم رهبری در دیدار شرکتکنندگان در اجلاس جهانی «زنان و بیداری اسلامی»
🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
http://eitaa.com/joinchat/1112735758C332d249c3e
✅ بزرگترین ظلم به زن
🔰 در نگاه غربی زن وسیلهای برای اطفای شهوت است؛ این غیر قابل کتمان است. این را اگر کسی ادّعا بکند ممکن است کسانی جنجال کنند که نه آقا اینجور نیست؛ لیکن زندگی آنها را که انسان نگاه میکند، اساساً این نگاه حاکم است. در محیط اجتماعی هرچه زن پوشش کمتری داشته باشد، مطلوبتر است. در مورد مرد این حرف را نمیزنند؛ در مهمانی رسمی، مرد بایستی با لباس کامل، پاپیون زده و کت و شلوار پوشیده و احیاناً لباس رسمی وارد بشود؛
🔹 امّا خانمها در این مهمانیهای رسمی بایستی به شکل دیگری ظاهر بشوند؛ این جز برای اینکه چشم هرزهی هوسآلود مرد بهرهمند بشود، هیچ فلسفهی دیگری و حکمت دیگری ندارد؛ امروز در دنیای غرب اینجوری است؛ و عملاً بزرگترین ظلمی که امروز در دنیای غرب به زنان میشود، از این قبیل است.
۱۳۹۳/۰۱/۳۰
🔸 بیانات مقام معظم رهبری در دیدار جمعی از بانوان برگزیده کشور
🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
http://eitaa.com/joinchat/1112735758C332d249c3e