🔴 سوال
🔻 اینا با پلیس اینجوری برخورد میکنن، دستشون باز بشه با ناموس مردم چکار میکنن؟!!!
سید احمد رضوی | صراط
✅ خاطره «جواد شمقدری» از تندروی مخملباف درباره حجاب در اوایل انقلاب 🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
👆
🔸 این روزها، یاد و خاطره اکبر پونز و محسن مخملباف زنده شده
🔻 میدونید زشت تر از کار اونایی که پلیس رو زدن کار کیا هست؟!
🔹 اونایی که دارن از اقدام صد درصد اشتباه اینا دفاع میکنن!!!!!!! مگه زدن پلیس جای دفاع داره؟!!!
🔻 یاد این فراز زیارت عاشورا افتادم
👇👇👇
اللَّهُمَّ الْعَنِ الْعِصَابَةَ الَّتِي (الَّذِينَ) جَاهَدَتِ الْحُسَيْنَ، وَ شَايَعَتْ وَ بَايَعَتْ وَ تَابَعَتْ (تَايَعَتْ) عَلَى قَتْلِهِ، اللَّهُمَّ الْعَنْهُمْ جَمِيعاً
اونی که زد، اونی که تشویق کرد، اونی که حمایت کرد، اونی که تایید کرد و ... در یک زمره هستن
🔻وظیفه ملی؛ واجب دینی
"اکنون ملت ایران باید عقبافتادگیها را جبران کند. اینک فرصت بینظیری از حکومت دین و دانش بر ایران، پدید آمده است که باید از آن در جهت #اعتلای_فکر_و_فرهنگ این کشور بهره جست. امروز کتابخوانی و علمآموزی نه تنها یک وظیفهی ملی، که یک #واجب_دینی است. از همه بیشتر، جوانان و نوجوانان، باید احساس وظیفه کنند، اگرچه آنگاه که انس با کتاب رواج یابد، کتابخوانی نه یک تکلیف، که یک کار شیرین و یک نیاز تعلّلناپذیر و یک وسیله برای آراستن شخصیت خویشتن، تلقی خواهد شد؛ و نه تنها جوانان، که همهی نسلها و قشرها از سر دلخواه و شوق بدان رو خواهند آورد." ( مقام معظم رهبری )
سید احمد رضوی | صراط
🔻 دوست دارین شما هم به زائرین امام رضا علیه السلام در عید نوروز کتاب هدیه بدین؟ 🔹 داریم برنامه ریزی
👆
🔻 برنامه ریزی مون برای این طرح کتبِ مرتبط با امام زمان عج هست که ان شاالله در ایام نوروز به زائرین امام رضا علیه السلام هدیه داده بشه
🔻 هر مقدار کمک شما بیشتر باشه دست ما برای توزیع تعداد بیشتر کتاب باز میشه
🔹با ما در این مسیر همگام باشید🌺
شماره کارت
6273817010103665به نام قرارگاه جهادگران
🔴 چشم به هم زدیم وارد روز ششم ماه مبارک رمضان شدیم!!!
▪️بنشین بر لبِ جوی و گذرِ عمر ببین
▪️کاین اشارت ز جهانِ گذران، ما را بس
#فتامل
🔴 اشکالاتتان را پیدا و برطرف کنید
🔻 مقام معظم رهبری میفرمایند:
"در ماه رمضان در حد توان خودمان باید مراقبت کنیم، رفتار خودمان را تصحیح کنیم؛ فکرمان را، قولمان را، عملمان را تصحیح کنیم؛ بگردیم اشکالاتش را پیدا کنیم، آن اشکالات را برطرف کنیم. این تصحیح در چه جهتی باشد؟ در جهت تقوا"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 مواظب باشیم با دین داریمون خیلی هارو از خودمون دور نکنیم
امام صادق علیه السّلام فرمودند:
يا مَعْشَر الشِّيعَةِ إنَّکمْ قَدْ نُسِبْتُمْ إلَينا کونُوا لَنا زَيْناً وَ لا تَکونُوا عَلَيْنا شَيْناً.
اي شيعيان، شما به ما منسوب هستيد، پس مايه زينت ما باشيد نه مايه آبرو ريزي ما.
🔻 مقام معظم رهبری میفرمایند:
🔹"باید پدرها و مادرها، بچهها را از اوّل با کتاب محشور و مأنوس کنند. حتّی بچههای کوچک باید با کتاب اُنس پیدا کنند. باید خریدِ کتاب، یکی از مخارج اصلی خانواده محسوب شود."
👈 باید
👈 محشور و مأنوس
👈 حتّی بچههای کوچک
👈 یکی از مخارج اصلی خانواده
▪️ آیا جای حرف و حدیث و شبهه ای باقی مانده؟!
▪️ به نظر شما آقا بیکاره! یا منفعت شخصی داره! یا غلو و بزرگ نمایی میکنه!! که اینقدر روی کتاب تاکید داره؟!!
🔻 مگه کتاب چقدر اهمیت داره؟!!!!
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 پند | انس با قرآن
✏️ رهبر انقلاب: با قرآن باید مأنوس شد، به قرآن باید نزدیک شد، اوّلین بهره را دلِ آماده و مستعدّ انسان میبرد؛ اگر دیدید دلتان به قرآن نزدیک است، خدا را شکر کنید؛ اگر دیدید معارف قرآنى را بهآسانى قبول می کنید و در دل می پذیرید و تحمّل می کنید، بدانید که خداى متعال اراده کرده است شما را هدایت کند.
🌙 رسانه KHAMENEI.IR در بهار معنویت -ماه مبارک رمضان- پندهای اخلاقی در بیانات حضرت آیتالله خامنهای را در قالب مجموعه #پند منتشر میکند.
💻 Farsi.Khamenei.ir
🔴 به نکاتی که امروز عرض میکنم کمی بیشتر از مباحث قبلی توجه کنید
👇👇👇👇👇👇👇
🔴 نکته اول
🔻 وقتی به سیرِ حرکتِ رسانه ای کشور در دو ماهه گذشته نگاه میکنیم، در می یابیم که با یک #کلان_پروژه روبرو هستیم. کلان پروژه ای که هدفش نفرت آفرینی و بی اعتماد سازی نسبت به مسئولین نظام و شخصیت های انقلابی و پمپاژ عصبانیت در افکار عمومی است.
🔹 چرا نفرت آفرینی و عصبیت در افکار عمومی رو دنبال میکنند؟!!!
🔸 معمولا نفرت آفرینی و خشم پیش درآمد ایجاد آشوب های اجتماعی هست. اگر به موقع اقدام مناسبی در جهت مقابله با این موج رسانه ایِ منفی انجام ندهیم باید رد بهار و تابستان منتظر حوادثی از جنس تحرکات پائیز 1401 باشیم.
🔴 نکته دوم
🔻 در اغتشاشات و ناآرامیهای اجتماعی-سیاسی چه مراجعی نقشِ محوری در خنثی سازی و مقابله به نفع کشور را انجام میدهند؟
▪️ سران قوا و مسئولین ارشد نظام
▪️ شخصیت های برجسته مذهبی
▪️ نیروهای امنیتی و انتظامی
▪️ روحانیت
▪️ فعالان رسانه ایِ وفادار به انقلاب
▪️ عامه مردم بالاخص مذهبیون
🔹وقتی به سیرِ تحرکاتِ رسانه ای در دوماهه اخیر کشور نگاه میکنیم، میبینیم تمام مراجعِ طرفدارِ نظام در حال تضعیف و تخریبِ اعتبارِ اجتماعی هستند که در صورت ایجاد هرگونه آشوبی، اثرگذاری آنان به حداقل ممکن برسد.
پ.ن: این ماهها چه کسانی زیر ضربه رفته اند؟! جایگاه و نقششان در حوادث مختلف چیست؟! از تضعیف و تخریب آنان چه کسانی نفع میبرند؟!!!
🔴 نکته سوم
🔻 فرض بگیرید گروهی برای برگزاری تجمعی از مراجع قانونی #مجوز گرفته اند. در حین تجمع، نیروی انتظامی به آنها میگوید به دلیل به وجود آمدن هشدار امنیتی یا شکایت اهالی محلِ تجمع و یا هر دلیل دیگری #باید تجمع را خاتمه داده و محل را ترک کنند.
🔹 خب؛ قانونا، شرعا، عقلا و ... آن گروه میبایست چه اقدامی انجام دهد؟! به دستور نیروهای حافظ امنیت و نظام عمومی تمکین و تبعیت کند؟ یا نسبت به دستور آنان تمرد و سرپیچی؟!
🔹 اگر این افراد از دستور پلیس تمرد و سرپیچی کردند، وظیفه نیروهای انتظامی چیست؟ کرنش نشان دادن یا برخورد سختِ فیزیکی و بازداشت مقصرین و مسببین تمرد کننده؟!!
🔸 عقلانیت میگه باید تمکین و تبعیت کنند، تجمع رو خاتمه دهند و محل رو ترک کنند. سپس مسئولین برگزاری تجمع به مراجع قانونی مراجعه کنند و پیگیر ماجرا شوند که آیا اقدام نیروی انتظامی خلاف قانون بوده یا خیر؟ اگر خلاف قانون بوده شکایت کنند و برای برگزاری مجدد تجمع در زمان و مکان معین دیگری درخواست مجوز کنند.
🔸 اینکه از دستور پلیس سرپیچی شود و با او وارد ضرب و شتم شوند یک اقدام کاملا اشتباه و غیر قابل توجیه هست. ضرب و شتم نیروهای حافظ امنیت و نظم عمومی یعنی شکستن اقتدار پلیس و فتح باب برای اقدامات غیر قانونی دیگر
👈 حواسمان باشد، اگر اقتدار نیروهای امنیتی و انتظامی نباشد، امنیت پایدار نخواهیم داشت. و اگر امنیت نداشته باشیم دیگر #هیچ نداریم.
🔴 نکته چهارم
🔹 آیا تجمع و تحصن نیاز به اخذ مجوز دارد یا خیر؟!
1️⃣ طبق اصل 27 قانون اساسی "تشکیل اجتماعات و راهپیمایی ها بدون حمل سلاح,به شرط آن که مخل به مبانی اسلام نباشد ازاد است" تجمعات به رسمیت شناخته شده است.
2️⃣ به دلیل غلبه ی احساسات و هیجانات برخی از افراد داخل یا خارج از تجمع و همچنین حضور احتمالی افرادی که به دور از چارچوب قانون در پی ایجاد نا آرامی و بی نظمی هستند شاهد به خشونت کشیده شدن جریان تظاهرات، تجمعات و تحصنات هستیم.بر همین مبنا ضرورت نظارت توسط یک قدرت عمومی در تجمعات و راهپیمایی ها اجتناب ناپذیر است.
🔸 بر همین اساس و طبق اصل 26 قانون اساسی، قانون فعالیت احزاب، جمعیت ها و انجمن های سیاسی و صنفی و انجمنهای اسلامی یا اقلیت های دینی در تاریخ 1360/6/7 در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید.
https://rc.majlis.ir/fa/law/show/90226
▪️برخی میگویند این قانون، قانون فعالیت احزاب است در حالی که در مواد 1 الی 5 فصل اول به صراحت در کنار احزاب، به جمعیت ها، انجمن های سیاسی و صنفی، انجمن های اسلامی یا اقلیت های دینی و ... اشاره شده است که نشان دهنده در برگیرندگی گستره زیادی از مجموعه هاست.
3️⃣ بر همین اساس، کمیسیون ماده ۱۰ قانون فعالیت احزاب، جمعیت ها و انجمن های سیاسی و صنفی و انجمنهای اسلامی یا اقلیت های دینی مرجع صدور مجوز راهپیمایی در کشور محسوب میشود. و هر گروهی که تصمیم به برگزاری تجمع دارد میبایست مطابق با آییننامه چگونگی تامین امنیت اجتماعات و راهپیماییهای تصویب شده در تاریخ 1381/07/07 اقدام به اخذ مجوز نماید.
https://rc.majlis.ir/fa/law/show/122377
🔸 در بند ت ماده 1 این آیین نامه اجرایی به صراحت از جمله "هر گونه تجمع، تحصن، راهپیمایی و غیره" استفاده شده است که از تفسیر و تاویل های مختلف در خصوص استثناء کردن برخی از تجمعات توسط برگزار کنندگان جلوگیری کند.
4️⃣ فلسفه وجودی اخذ مجوز برای برگزاری تجمع، تحصن و راهپیمایی نیز یک منطقِ معقولانه و پذیرفته شده است. هر فعالیتی که در جامعه میخواهد انجام بگیرد باید فرد یا گروهی هم مسئولیت آن را بپذیرد و هم صلاحیت آن را داشته باشد تا حاکمیت بتواند بر این اساس نظم، امنیت و قوانین را در جامعه پیاده سازی کند.
▪️ اینکه برخی از افراد و گروهها حاضر به تبعیت از استانداردهای قانونی نیستند نشان از عدم مسئولیت پذیری و یا عدم صلاحیت آنان در انجام آن فعالیتِ اجتماعی دارد و الا چه کسی است که نداند و یا منطقا نپذیرد هر فعالیتی نیاز به مجوز و تاییدات قانونی دارد.
▪️ آیا میشود پذیرفت ایجاد یک واحد صنفی مانند آشپزخانه یا تاسیس یک درمانگاه عاری از نیاز به اخذ مجوز و تایید صلاحیت است؟!! چگونه میشود برگزاری تجمع و تحصن را که محتمل بر اخلال از نظم و امنیت عمومی هست را مستثنا از مجوز بدانیم؟ و در صورت هرگونه حادثه ای هیچ را مسئول و پاسخگو ندانیم؟!
✅ در نتیجه، برگزاری هرگونه تجمع، تحصن، راهپیمایی و غیره نیازمند اخذ مجوز توسط برگزار کنندگان از مرجع قانونی تعیین شده است.
🔴 نکته پنجم
🔻 طرح بحث افزایش حقوق کارگران به 15 میلیون تومان نیز یکی دیگر از قطعات این پازل است که بسیاری از فعالان رسانه ای نیز ناخواسته در زمین آن مشغول به نقش آفرینی شده اند.
🔹 کاملا مشخص است که افزایش حقوق کارگران تا این میزان:
▪️ هم منطقی و تخصصی نیست
▪️ هم تورم آفرین هست
▪️ هم موجب رشد نرخ بیکاری میشود
▪️ هم کاهش تولید را در پی دارد
🔹 اما، چرا در حال ضریب داده شدن هست؟!
🔸 با توجه به فشارهای اقتصادی ناشی از تورم بر خانوارها بخصوص جامعه کارگری، طرح این موضوع باعث ایجاد #امید_کاذب در میان بسیاری از افراد جامعه میشود و عدم تحقق آن باعث ایجاد سرخوردگی، ناراحتی، عصبانیت و ناامیدی میگردد که بستر را برای واکنش های هیجانی در جامعه فراهم میکند. از سوی دیگر نیز بخش قابل توجهی از افراد جامعه را تبدیل به منتقد و مطالبه گر از حاکمیت میسازد که در صورت بروز آشوب، یا با آشوبگران همراهی میکنند یا حداقل با حاکمیت حمایت نمیکنند.
✅ افزایش حقوق کارگران، یک حقِ مسلم است که در هر سال توسط مسئولین و نمایندگان کارفرمایان و کارگران جمع بندی و مصوب میشود. اما موج آفرینیِ افزایش حقوق بصورت نامتعارف و غیر تخصصی در رسانه جز هزینه برای کشور و مردم هیچ عایدی ندارد.
✅ مراقب باشیم ناخواسته تکمیل کننده پازل دشمن نشویم و اجازه ندهیم مطالبات حقِ مردم در مسیرهای انحرافی و هزینه ساز قرار گیرد.
3.26M
🔴 چرا افزایش #غیر_متعارف و #غیر_تخصصی حقوق کارگر باعث افزایش تورم، افزایش نرخ بیکاری و کاهش تولید میشود؟!