17 هدف اصلی سند 2030، بیان شده اند که عبارتند از:
1- پایان دادن به فقر در تمامی اشکال آن در همه جا
2- پایان دادن به گرسنگی، دستیابی به امنیت غذایی و بهبود تغذیه و ترویج کشاورزی پایدار
3- تضمین زندگی سالم و ترویج رفاه برای همه در تمام سنین
4- تضمین کیفیت آموزش فراگیر و عادلانه و ایجاد فرصت های یادگیری مادام العمر برای همه
5- دستیابی به تساوی جنسیتی و توانمند سازی تمام زنان و دختران
6- تضمین در دسترس بودن و مدیریت پایدار آب و فاضلاب برای همه
7- تضمین دسترسی به انرژی ارزان قیمت، قابل اعتماد، پایدار و مدرن برای همه
8- ترویج رشد فراگیر و پایدار اقتصادی، اشتغال کامل و مولد و شغل مناسب برای همه
9- ایجاد زیرساخت انعطاف پذیر، ترویج صنعتی سازی فراگیر و پایدار و تقویت نوآوری
10- کاهش نابرابری در درون و میان کشورها
11- تبدیل شهرها و سکونت گاه های انسانی به مکان های همه شمول، مقاوم و پایدار
12- تضمین الگوی تولید و مصرف پایدار
13- اقدام فوری برای مبارزه با تغییرات آب و هوا و اثرات آن
14- حفظ و استفاده پایدار از اقیانوسها، دریاها و منابع دریایی برای توسعه پایدار
15- حفاظت، بازیابی و ترویج استفاده پایدار از اکوسیستم های زمینی، مدیریت پایدار جنگل ها، مبارزه با بیابان زایی، متوقف و معکوس نمودن فرسایش زمین و توقف از بین بردن تنوع زیستی
16- ترویج جوامع صلح طلب و فراگیر برای توسعه پایدار، دسترسی به عدالت برای همه و ایجاد نهادهای موثر، پاسخگو و فراگیر در تمام سطوح
17- تقویت ابزارهای اجرایی و احیای مشارکت جهانی برای توسعه پایدار
هدف چهارم: تضمین کیفیت آموزش فراگیر و عادلانه و ایجاد فرصت های یادگیری مادام العمر برای همه
- تضمین آموزش رایگان همگانی تا دیپلم به صورت رایگان و دسترسی به آموزش های پیش دبستانی
- توسعه آموزش های فنی و حرفه ای
- دسترسی عمومی به تحصیلات دانشگاهی
- ریشه کنی نابرابری های جنسیتی در آموزش و تضمین دسترسی برابر به همه مقاطع آموزش و تربیت فنی و حرفه ای برای اقشار آسیب پذیر از جمله معلولان ، افراد بومی وکودکانی که در شرایط آسیب پذیر زندگی می کنند و یا خود آسیب پذیر هستند
- آموزش سواد به بزرگسالان
- تضمین این که همه فراگیران به دانش و مهارتهای لازم برای ترویج توسعه پایدار دست یابند به وِیژه از طریق آموزش برای توسعه پایدار و آموزش و ترویج شیوه های زندگی پایدار، حقوق بشر، تساوی جنسیتی، ترویج فرهنگ صلح و نبود خشونت، شهروندی جهانی و احترام به تنوع فرهنگی و مشارکت فرهنگ در تحقق توسعه پایدار
- بروز رسانی امکانات آموزشی و تامین فضاهای دور از خشونت برای آموزش
- افزایش تعداد بورس های اعطایی در رشته های فنی و حرفه ای و فناوری اطلاعات و مهندسی و علمی
- افزایش قابل ملاحظه تأمین معلمان
🔻 پروتکلهای ۲۴ گانه یهود
در تاریخ 1897 میلادی پس از آنكه محل اجلاس نخستین كنگره یهود در شهر بال سوئیس طعمه حریق گشت، اسنادی به دست پلیس تزاری افتاد كه بعدها به پروتكلهای 24گانه یهود معروف شدند. این اسناد در حقیقت عهدنامههایی بود كه راه آینده صهیونیستها را به منظور سلطه بر جهان ترسیم میكردند. این پروتكلهای 24 گانه كه در واقع اصول سیاست صهیونیسم و نوع نگرش آنان به جوامع انسانی را نشان میدهد، حتی سالها پیش از تاسیس رژیم صهیونیستی در سرزمین فلسطین گویای دسیسههای شیطانی آنها بر ضد جهان بشریت است:
پروتكل اول:
حق با زور است. آزادی ایدهای بیش نیست. الفبای سیاست عبارت است از: اختلافات حزبی، استبداد مطلق در حكومت، رواج مشروبات الكلی، كهنهپرستی و تباهی اصول و قواعد.
پروتكل دوم:
شالودههای تفرق یهود: جنگهای اقتصادی، حكومتهای ظاهری و مشاوران مخفی مانند دولت آمریكا.
پروتكل سوم:
افعی نماد یهود كه مفهوم آن عبارت است از: اختلال در معیارهای شرعی و قانونی كشورها، ترور و وحشت در كاخها و حكومتها، حمایت از پارلمانها و سخنرانان و نویسندگان پرحرف و كمكار، سوءاستفاده از قدرت، بردگی اقتصادی، تاجگذاری و حكومت پادشاهان حاكم (یهود) بر سراسر جهان.
پروتكل چهارم:
مراحل مختلف یك حكومت جمهوری از دید یهود: آزادیخواهی توسط عوامل یهود، رقابت اقتصادی بینالمللی، نقش سفتهبازیها و زرپرستی كه نتیجه آن را در پروتكل پنجم میبینیم.
پروتكل پنجم:
راههای ایجاد یك حكومت مركزی مقتدر یهودی: گرفتن زمام قدرت با حربه آزادیخواهی، تاثیر فراوان انتقاد و عیبجویی در تخریب و ویرانگری اندیشهها بهوسیله فن مخرب سخنوری.
پروتكل ششم:
انحصار و وابستگی ثروت كشورها و بیرونآوردن ثروتهای مستغلاتی (زمین) از دست دولتها، تجارت صنعت و بورسبازی، رواج عیاشی و تجملپرستی، افزایش دستمزدهای كارگری و گران كردن مایحتاج عمومی و ترویج عوامل هرج و مرج و میگساری.
پروتكل هفتم:
مسلح شدن یهود جهت دفاع و حملات شدید، سركوب قیامها توسط عوامل، برافروختن جنگهای محدود و منطقهای یا جهانگیر، رازداری رمز موفقیت سیاست ما (یهود)، استفاده از مطبوعات و افكار عمومی، استفاده از قدرتهای عواملی مانند آمریكا، چین، ژاپن و دولتهای دیگر.
پروتكل هشتم:
بهكارگیری حقوق قانونی بصورت مبهم و گمراهكننده توسط دستیارانی از مركز صهیونیست در مدارس و در میان فارغالتحصیلان سطح بالای علمی، اقتصاددانها و میلیونرها، صاحبان پستهای بزرگ و حساس در حكومتها.
پروتكل نهم:
پیاده كردن اصول آزادیخواهی آنطور كه ما در تعلیمات خود به ملتها میآموزیم، از بین بردن مفهوم و اندیشه یهودستیزی با استفاده از ابزار دیكتاتوری، ترور و وحشت توسط خدمتگزاران ما، ایجاد فرضیههای دروغ و
به راه انداختن جنبشهای سری و لانههای مخفی با استفاده از شور جوانان نا آگاه.
پروتكل دهم:
نمای بیرونی صحنه سیاسی یهود: وعدههای تو خالی انقلاب و آزادی ، از بین بردن اعتماد به نفس توسط رهبران دست نشانده و منتشر كردن میكروب بیماریهای اخلاقی و زشتیهای آزادیخواهی.
پروتكل یازدهم:
برنامههای قانون اساسی جدید در حكومتها و انقلابهای نوین توسط عوامل ما، نمای بیرونی آزادی در حكومتها است.
پروتكل دوازدهم:
تسلط برمطبوعات و بنگاههای خبرگزاری، ترقی در قاموس یهود، همبستگی در مطبوعات به صورت زنجیرهای، دامن زدن به خواستهای مردم در اطراف شهرها وروستاها و افشای خطای حكومتها.
پروتكل سیزدهم:
نیاز به مسائل سیاسی و صنعتی و تفریحات و سرگرمیها مانند نیاز انسان به نان روزانه است.
پروتكل چهاردهم:
یهودیت دین آینده: شكلهای آینده بردگی در قالب دین پوشیده و ناشناخته خواهد بود.
پروتكل پانزدهم:
قیام یهود كودتایی كه جهان آینده را فراخواهد گرفت، اعدام سرنوشت آزادیخواهان و حتی دستنشاندههای ما، یهود مظهر پدر در حكومتهای جهان، پادشاه اسرائیل همان پدر جهان است.
پروتكل شانزدهم:
از بین بردن و عقیم كردن برنامههای آموزشی دانشگاهها، جایگزین كردن تعالیم و راهبردهای ما بوسیله قدرت تبلیغ در مراكز علمی، حذف آموزش آزاد به منظور فراری دادن نظریات نوین (استقلال فكر.)
پروتكل هفدهم:
وكالت قضایی تنها از آن ماست كه با نفوذ روحانیون دستنشانده به نام آزادی وجدان با
از میان برداشتن حكومت پاپ و جایگزین كردن پادشاهی یهود در مبارزه با كلیسای فعلی انجام میشود.
پروتكل هجدهم:
اندیشه تدابیر دفاعی مخفی، زیر نظر داشتن توطئهها از داخل و خارج، تدابیر دفاع علنی با به دستآوردن ابزار جنگی هرچند مخالف جهان باشد، ایجاد گارد مخفی پیرامون پادشاه یهود، از بین بردن صبغه مذهبی حكومتها بر دین یهود، دستگیری، زندان و اعمال فشار با كمترین شبهه.
پروتكل نوزدهم:
اندیشه حق ملتها در ارائه شكایات و پیشنهادها در جامعه كه همان آشوب سیاسی در حكومتها است.
پروتكل بیستم:
برنامه مالی یهود: م
الیات تصاعدی، خزانهداری كل و اسناد وام با بهره، كاهش سطح دستمزدهای كارگری، وامهای دولتی و انتشار اوراق با ربح درصدی (ربا).
پروتكل بیست و یكم:
قرضه داخلی، دیون و مالیاتها، تبدیل دیون به دیون تلفیقی، ورشكستگی بانكهای پسانداز و درآمد (قرضالحسنه)، حذف ارزشهای صنعتی.
پروتكل بیست و دوم:
اسراری كه در آینده معلوم خواهد شد با عمل به پروتكل بیست و یكم، بدهیهای دولتها و شالوده آینده خوب برای ما به شمار میروند.
پروتكل بیست وسوم:
بیكاری صنعتگران، از بین بردن ممنوعیت باجگیری و مشروبات الكلی برای از بین بردن جوامع و ادیان پیشین غیر یهود و احیای برگزیده خداوند كه همان حكومت یهودیت است.
پروتكل بیست و چهارم:
تلاش ما در تثبیت و تقویت سلاله پادشاه داوود كه به یهود ختم میشود، تربیت و آماده كردن پادشاه برای حكومت و تخت و كنار زدن وارثان غیر شایسته هرچند از تبار داوودی باشند. فقط پادشاه و دستیاران سه گانه او حاكمان جهان و تعیینگر سرنوشت امت یهود هستند، در واقع تلاش ما بر آن است تا پادشاه یهود را از هر عیبی مبرا داریم.
فهرستی از آرزوها و اهداف گلوبالیستها - اسلام تايمز
https://www.islamtimes.org/fa/article/834177/%D9%81%D9%87%D8%B1%D8%B3%D8%AA%DB%8C-%D8%A2%D8%B1%D8%B2%D9%88%D9%87%D8%A7-%D8%A7%D9%87%D8%AF%D8%A7%D9%81-%DA%AF%D9%84%D9%88%D8%A8%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%87%D8%A7
گلوبالیستها آرزومند سیستمی هستند که در آن کنترل کامل را بر تمام جنبه های زندگی داشته باشند و بیشتر از هر چیزی خواهان سلطه و مدیریت تک تک جزئیات تمدن و مهندسی اجتماعی بشر بر اساس تصویری که خود می پسندند هستند.
رهبرانقلاب اسلامی: ” این سند ۲۰۳۰ یونسکو و ازاینقبیل، چیزهایی نیست که جمهوری اسلامی بتواند زیر اینها شانه قرار بدهد و تسلیم شود.به چه مناسبت یک مجموعهی بهاصطلاح بینالمللی که قطعاً تحت نفوذ قدرتهای دنیاست، این حق را داشته باشه که برای ملتهای دنیا با فرهنگهای مختلف، تکلیف مشخص کند؟اصل کار غلط است. اینکه ما برویم سندی را امضا کنیم و بعد هم بیایم بیسروصدا آن را اجرا کنیم؛ نخیر! مطلقاً مجاز نیست؛ ما اعلام کردیم.”
۹۶/۰۲/۱۷
10 نقد علمی به سند 2030/ ناگفتههای سند «پایِ دار» از تعارض با قوانین تا استعمار نو | خبرگزاری فارس
https://www.farsnews.ir/news/13990723000844/0-%D9%86%D9%82%D8%AF-%D8%B9%D9%84%D9%85%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D9%86%D8%AF-2030-%D9%86%D8%A7%DA%AF%D9%81%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D9%86%D8%AF-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D9%90-%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%B9%D8%A7%D8%B1%D8%B6-%D8%A8%D8%A7-%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%86-%D8%AA%D8%A7
سند 2030 مبتنی بر مبانی لیبرالیستی است
این استاد حوزه و دانشگاه اظهار کرد: انتقاد ششم بنده این است که این مفاهیم مشارکت مردم، صلح، تساوی جنسیتی، همه تفسیربردار است. آیا اجازه میدهند که هر کشوری با تفسیر خودش و معیارها و ارزشهایی که دارد، اجرا کند؟ میگویند ما سند ۲۰۳۰ نوشتیم و میخواهیم صلح جهانی ایجاد کنیم و اگر هر کسی بخواهد تفسیر خودش را بکند که صلح جهانی ایجاد نمیشود. پس یک عده باید تفسیر کنند ولی آن عده چه کسانی هستند؟ چرا آنها مشروعیت دارند؟ با چه مبانی تفسیر میکنند؟
#تحلیل_روز
#آرزو_فروشی
🔸️ نتورک مارکتینک : بایدها و نبایدها
👈 کلاه بزرگ بازاریابی شبکه ای بر سر مردم
👈 دروغ بزرگ شرکتهای هرمی
🔸️ پنجشنبه ۴ دی ، ساعت ۲۲:۳۰
🔸️ دوستان و اطرافیان خود را به این کانال دعوت کنید تا پاسخ پرسشهایشان را دریافت کنند🌷
◀️ نشر حداکثری
#سیداحمدرضوی
http://eitaa.com/joinchat/1112735758C332d249c3e