سید احمد رضوی | صراط
#تحلیل_روز #ظهور 🎯 سلسله جلسات جریان شناسی حق و باطل-جلسه ششم ⬅️ ولایت طاغوت 🔸️ سیر تاریخی حرکت
🔻 این تحلیل رو حتم گوش کنید در خصوص چرایی ظهور و بروز کذابین
روزها گذشت....
پی در پی ،
بی امان و بی قرار....
اما من
همچنان ایستاده ام
به انتظار آمدنت...
#دفتر_اشعار_عطش_عشق
#سیداحمدرضوی
سید احمد رضوی | صراط
🔸️ مجموعه مباحث تحلیلی کانال (1 ) 👇👇👇👇 #نیت_کردن https://eitaa.com/s_a_razavi/161 #زنان_اسم_رمز_ش
سلام جناب رضوی
فایل های قدیمی کانال صراط باز نمیشه .
امکان داره این فایل ها را دوباره بارگذاری کنید ؟
2.95M
🔻 نفوذ در کشور وجود داره اما نه اون شکل و حجم و سطحی که در رسانه ها عنوان میشه
سلام. تشکر از مطالب مفیدی که میزارید. اگه میشه در مورد تفکرات طالبان فعلی و اصل طالبان(و نه شاخه های مرتبط با القاعده و ....) در مورد مسائل دینی و فرهنگی و حقوق زنان و ... توضیح بدید. چون هر چه قدر هم ما در مورد امریکا ستیزی و ملی گرایی اونا بگیم باز عده ای میگن اینا گروهی متحجر هستن که حتی با حضور زنا توی اجتماع مخالفن و اگه بیان ازادی های مردم رو سلب میکنن.
🔻 سوال اساسی ؟؟!!!
🔹 چرا جریان اصلاح طلبی داره تمام قد بر علیه طالبان قلم میزنه؟!!!!
🔹 تضاد منافع قدرت گرفتن طالبان و اصلاح طلبان چیه؟!!! قدرت گیری طالبان کدوم منفعت اصلاح طلبان رو از بین میبره؟!!!!!
🔻 دوستان عزیز حقیقت در لسان رسانه ها و شخصیت های غربگرا نیست
🔹 آنها جز وارونگی حقایق چیزی در برنامه های رسانه ایشون ندارند
🔻 متاسفانه خیلی از حقایق رو نمیشه گفت و الا خیلیا سیه روی میشن و شرمنده مردم😓😓😓
🔹 متاسفانه فعلا ظرفیت شنیدن و باورش در جامعه وجود نداره
سید احمد رضوی | صراط
🔻 دیدار سمیع الحق پدر معنوی طالبان با مقام معظم رهبری
🔻 «مولانا سميع الحق» معروف به «پدر معنوي طالبان» و از شناخته شده ترين چهره هاي مذهبي-سياسي پاكستان كه در آبان 97 شهر روالپندي پاكستان و در يك اقدام رمزآلود توسط داعش به ترور شد . وی از جمله مخالفان سرسخت حضور اشغالگرانه آمريكا در افغانستان بود و همواره اعتقاد داشت مادامي كه آمريكايي ها در افغانستان حضور داشته باشند، اين كشور رنگ صلح و آرامش را نخواهد ديد.
🔹سميع الحق در ارديبهشت سال 1392 براي شركت در كنفرانس بين المللي 'علما و بيداري اسلامي' به تهران سفر كرد و پاسخ مثبت او به دعوت براي شركت در چنين اجلاسي، حكايت از طرز فكر و نوع نگاه اين شخصيت مذهبي به مسائل جهان اسلام و ضرورت وحدت ميان جوامع اسلامي دارد.
🔻 واقعیات پیدایش طالبان در افغانستان 1
🔹اواخر دهه 50 مامورین کا گ ب اسنادی را به شوروی مخابره کردند مبنی بر اینکه آمریکا در حال آموزش و شبکه سازی نیروهای متمایل به خود در قابل گروههای مذهبی در افغانستان است که بتواند به این وسیله جای پای خودش را در همسایگی شوروی محکم کند و طبعا هم در منطقه تسلط خودش را حذف و هم منافع شوروی را در منطقه محدود و هم قدرت ایران را کنترل کند. ( لازم بذکر است این اخبار همزمان بود با پیروزی انقلاب اسلامی در ایران و محدود قدرت و نفوذ شدن آمریکا در منطقه )
🔸 این اسناد در حقیقت نقشه و دامی بود که آمریکا برای شوروی کشیده چرا که بدون بازی شوروی آمریکا نمیتوانست اهداف خود را در افغانستان پیاده سازی کند.
🔹 شوروی بر پایه این اسناد متقاعد شد که به افغانستان حمله کند و به زعم خودش از قدرت گرفتن آمریکا در منطقه جلوگیری نماید اما غافل از این بود که عملا وارد بازی در پازل آمریکاییان شده است.
🔸 با اشغال افغانستان توسط شوروی مردم افغانستان در قالب گروههای مجاهدین به مقابله با اشغالگران قیام کردند و آمریکا به بهانه کمکهای تسلیحاتی ، مالی و آموزش نظامی به مردمی که در حال میارزه با شوروی بودند به افغانستان قدم گذاشت.
🔹 در بحبوحه کارزار مجاهدین و متجاوزین شوروی؛پاکستان شروع به جذب #نوجوانان افغانی برای تحصیل #علوم_دینی در پاکستان کرد.در سراسر افغانستان این اقدام پاکستان مورد استقبال قرار گرفت چرا که هم نوجوانان از آسیب دیدن در جنگ مصونیت میافتند و هم تحصیل علوم دینی را فرا میگرفتند.
🔸 پس از چندین سال مجاهدین افغان توانستند اشغالگران شوروی را از خاک افغانستان اخراج کنند. اما پس از خروج شوروی از افغانستان تازه ابتدای جنگهای داخلی گروههای مختلف مجاهدین بر سر قدرت بود و وضعیت سراسر این کشور را ناامنی و درگیری فرا گرفت.
🔹 سیاست آمریکا در طول سالهای مبارزه مجاهدین با شوروی بر این مبنا بود که هم تمامی گروههای مجاهد را تسلیح کند و هم اجازه ندهد قدرت و وحدت در بین گروهها متمرکز و متشکل شود. از این رو هم تمام گروهها مسلح بودند و هم هیچ گروهی قدرتی برتر از بقیه نداشت.ربانی نیز به عنوان رئیس دولت مرکزی توانایی کنترلی بر استانها و مجاهدین نداشت.
🔸 مردم از یکسو به شدت خسته جنگ و ناامنی خسته شده بودند و از سوی دیگر به دلیل چندین سال اشغال و جنگ غرق در مشکلات اقتصادی بودند.
🔹 به یکباره افغانستان شاهد ظهور و بروز گروهی متشکل از طلاب علوم دینی با شعار #امنیت شد. در حقیقت این گروه همان نوجوانانی بودند که چندین سال پیش برای کسب تحصیل علوم دینی به پاکستان رفته بودند.
🔸 این گروه در بین مردم با استقبال عجیبی روبرو شد چرا که هم با شعار امنیت به میدان آمده بود و هم فرزندان آنان بودند و نیز ریشه در سراسر افغانستان و اقوام مختلف آن داشتند.
🔹 با توجه به اینکه این گروه شعار دینی را رعایت میکردند، مردم از حضور آنان راضی بودند و امنیت را نیز در مناطق تحت سلطه خود جاری کرده بودند دولت مرکزی افغانستان نیز از آنان حمایت کرد.
🔸 این گروه هسته اولیه #طالبان در افغانستان شدند....
✳️ این پست ادامه دارد...
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi