🔻 بسم الله
🔹 من هیچ مشکلی با این موضوع ندارم.در هر مکان و هر زمانی آمادگی دارم نه تنها یکی از کارشناسان و طراحان طرح بلکه با چندین کارشناس شما در یک زمان مناظره و گفتگو کنم .
🔸 قضاوت هم با مخاطبین🌹
◀️ تا سیه روی شود هر که در او غش باشد😉😊✌️
سید احمد رضوی | صراط
🔴 مطالبه مجموعه رسانهای #ساج از اپراتورهای تلفن همراه برای اجرای طرحی که بر زمین مانده است(حفظ حقوق
🔻 19 آذر 98 ما مطالبه حفظ حقوق تولیدکنندگان محتوا رو مطرح کردیم همانی که در بند 2 محور سوم طرح صیانت ذکر شده!!
🔹 من بیگانه با این مباحث نیستم. اگه حرفی میزنم بر اساس آگاهی میزنم نه بدون مطالعه
🔸 حتی مباحثی که ما در سال 98 مطرح کردیم بسیار جامعتر و در برگیرنده ابعاد بیشتر نسبت طرح فعلی هست
🔹 من هر کارشناسی نیستم که بدون مطالعه بیام حرف بزنم یا به قول شما حالشو نداشته باشم طرح رو مطالعه کنم و بدون مطالعه طرح نقد و بررسی کنم
1.72M
🔻 توضیحی پیرامون اولویت های مدیریت فضای مجازی از حیث شرایط،بستر،قوانین و ملاحظات امنیتی، سیاسی، اقتصادی، فرهنگی
🔻 میدونید چرا اکثریت مردم اینطوری فکر میکنن؟!!!
🔹 چون طراحان طرح در تبصره 1 بخش 2 ماده 12 ( آدرس دادم که متهم نشم طرح رو نخوندم😉) الزامی رو آوردن و در ذیلش برخی نکات و شبهات رو پاسخ قانونی بهش ندادن!!!
🔸ماده 12 -عرضه و فعالیت خدمات پایه کاربردي در فضاي مجازي منوط به رعایت قوانین کشور و شرایط ذیل است:
2 .اخذ مجوز فعالیت خدمات اثرگذار پایه کاربردي داخلی و خارجی.
تبصره 1 -عرضه و فعالیت خدمات پایه کاربردي خارجی اثرگذار مستلزم معرفی نماینده قانونی و پذیرش تعهدات ابلاغی کمیسیون
میباشد.
1️⃣ سوال و شبهه : اگر خدمات پایه کاربردی خارجی ( مثلا اینستا یا تلگرام ) نماینده قانونی معرفی نکرد و تعهدات مشخص شده کمیسیون رو قبول نکرد تکلیف چیست؟
2️⃣ سوال و شبهه: آیا کمیسیون باید آن پیامرسان را فیلتر کند؟ اجازه ادامه فعالیت به او میدهد؟ الزامات قانونی کمیسیون در این موضوع چیست؟ و ...
◀️ متاسفانه طراحان و موافقان طرح به درستی ( بیان شفاف و صریح - گسترده - قانع کننده ) به این شبهه و سوالات تا کنون پاسخ نداده اند.
◀️ و متاسفانه تر حربه برچسب زنی و مطالبه گری را از مخالفین و منتقدین طرح رویه خود کرده اند.
🔻 سوال
🔹 آیا بستر عملیاتی و اجرایی بند 3 ماده 25 طرح صیانت در شرایط فعلی فراهم هست؟
🔸 با فراهم نبودن زیرساختهای اجرایی این بند چگونه میخواهیم الزام قانونی برای نهاد مربوطه ایجاد کنیم؟!!
🔹 آیا قانون میگذاریم برای انجام ندادن؟!!!
🔻اصل هشتاد و پنجم :
🔹سمت نمایندگی قائم به شخص است و قابل واگذاری به دیگری نیست. مجلس نمی تواند اختیار قانون گذاری را به شخص یا هیاتی واگذار کند, ولی در موارد ضروری می تواند اختیار وضع بعضی از قوانین را با رعایت اصل هفتاد و دوم به کمیسیون های داخلی خود تفویض کند, در این صورت این قوانین در مدتی که مجلس تعیین می نماید به صورت آزمایشی اجراء می شود و تصویب نهائی آنها با مجلس خواهد بود. همچنین مجلس شورای اسلامی می تواند تصویب دائمی اساسنامه سازمان ها, شرکت ها, موسسات دولتی یا وابسته به دولت را با رعایت اصل هفتاد و دوم به کمیسیون های ذیربط واگذار کند و یا اجازه تصویب آنها به دولت بدهد.
در این صورت مصوبات دولت نباید با اصول و احکام مذهب رسمی کشور و یا قانون اساسی مغایرت داشته باشد. تشخیص این امر به ترتیب مذکور در اصل نود و ششم با شورای نگهبان است. علاوه بر این مصوبات دولت نباید مخالف قوانین و مقررات عمومی کشور باشد و به منظور بررسی و اعلام عدم مغایرت آنها با قوانین مزبور باید ضمن ابلاغ برای اجراء به اطلاع رئیس مجلس شورای اسلامی برسد.
🔹به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی، تقاضای جمعی از نمایندگان برای بررسی طرح 37 ماده ای «صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی» در چارچوب اصل 85 قانون اساسی، در دستور کار قرار گرفت و با 121 رای موافق از مجموع 209 نماینده حاضر در صحن به تصویب رسید.
🔸به این ترتیب، طرح «صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی» بجای بررسی نهایی در صحن مجلس، در کمیسیون مشترکی متشکل از چند کمیسیون تخصصی مجلس بررسی و برای اجرا در مدت آزمایشی 3 تا 5 سال (پس از تایید شورای نگهبان) تصویب خواهد شد.
http://fna.ir/30geh
945K
🔻 چند نکته پیرامون تصویب طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی
1️⃣ مجلس تصویب کرده طرح صیانت بر اساس اصل 85 توسط کمیسیون های تخصصی " بررسی " شود این یعنی یک موضوع زمانبر که حداقل چندماه زمان نیاز دارد.
2️⃣ اجرای آزمایشی آن توسط دولت رئیسی خواهد بود لذا از روزهای ابتدایی وزرای دولت رئیسی نیز در کمیسیون ها حضور پیدا میکنند و نظراتشان را اعمال میکنند.
3️⃣ قطعا در طول این چند ماه کار کارشناسی سنگینی پیرامون این طرح " ان شاالله بدور از جنجالهای رسانه ای " در آرامش انجام خواهد شد و یقینا نظر منتقدان نیز در این طرح لحاظ خواهد شد.
سید احمد رضوی | صراط
🔻 موج سواران رسانه ای 🔹 الحمدالله که فعلا موجی نیست تا موج سواران در فضای مجازی سوارش بشن و افکار ع
🔻 موج بعدی طرح صیانت بود!!
🔹 دیدیم که چقدر از ظرفیت رسانه ای جریان انقلاب را به خودش اختصاص داد!!!!
🔸 دیدیم چقدر نگرانی، نارضایتی و هزینه به نظام تحمیل کرد!!!!
من از بیگانگان هرگز ننالم
که با من هر چه کرد آن آشنا کرد
🔻 صلاح کار کجا و ما خراب کجا
🔸 قسمت اول
🔹 در تاریخ 17 اسفند 1390 طی حکمی از طرف مقام معظم رهبری دستور تشکیل شورای عالی فضای مجازی به ریاست رئیسجمهور به شرح ذیل ابلاغ شد.
بسم الله الرحمن الرحیم
گسترش فزاینده فناوریهای اطلاعاتی و ارتباطاتی بویژه شبکهی جهانی اینترنت و آثار چشمگیر آن در ابعاد زندگی فردی و اجتماعی، و لزوم سرمایهگذاری وسیع و هدفمند در جهت بهرهگیری حداکثری از فرصتهای ناشی از آن در جهت پیشرفت همه جانبه کشور و ارائه خدمات گسترده و مفید به اقشار گوناگون مردم و همچنین ضرورت برنامهریزی و هماهنگی مستمر به منظور صیانت از آسیبهای ناشی از آن اقتضا می کند که نقطهی کانونی متمرکزی برای سیاستگذاری، تصمیمگیری و هماهنگی در فضای مجازی کشور بوجود آید. به این مناسبت شورای عالی فضای مجازی کشور با اختیارات کافی به ریاستِ رئیس جمهور تشکیل می گردد و لازم است به کلیهی مصوبات آن ترتیب آثار قانونی داده شود.
اعضای حقوقی این شورا عبارتند از: رئیس جمهور(رئیس شورای عالی)، رئیس مجلس شورای اسلامی، رئیس قوه قضائیه، رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، دبیر شورای عالی و رئیس مرکز، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، وزیر اطلاعات، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران و همچنین اعضای حقیقی: حجج اسلام و آقایان: دکتر حمید شهریاری، دکتر سیّدجواد مظلومی، مهندس مسعود ابوطالبی، دکتر کامیار ثقفی، دکتر رسول جلیلی، دکتر محمد سرافراز و مهندس علیرضا شاهمیرزایی می باشند که برای مدت سه سال تعیین میشوند.
این شورا وظیفه دارد مرکزی به نام مرکز ملی فضای مجازی کشور ایجاد نماید تا اشراف کامل و به روز نسبت به فضای مجازی در سطح داخلی و جهانی و تصمیمگیری نسبت به نحوه مواجهه فعال و خردمندانه کشور با این موضوع از حیث سختافزاری، نرمافزاری و محتوایی در چارچوب مصوّبات شورای عالی و نظارت بر اجرای دقیق تصمیمات در همه سطوح تحقق یابد. نکات اساسی در مورد وظایف شورای عالی و مرکز ملی فضای مجازی با تأکید بر توجه جدّی به آن، در پیوست این حکم ابلاغ میگردد.
در پایان انتظار دارم، ضمن تسریع در تشکیل مرکز ملی فضای مجازی، رئیس و اعضای محترم شورا تلاش بایسته را در جهت دستیابی این مرکز به اهداف تعیین شده به کار برند. کلیه دستگاههای کشور موظف به همکاری همه جانبه با این مرکز میباشند.
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
🔻 صلاح کار کجا و ما خراب کجا
🔸 قسمت دوم
🔹 مرکز ملی فضای مجازی براساس حکم مقام معظم رهبری زیر نظر شورای عالی فضای مجازی کشور تاسیس شده است.
در حکم مورخ ۱۳۹۰/۱۲/۱۷ مقام معظم رهبری آمده است:
«این شورا (شورای عالی فضای مجازی) وظیفه دارد مرکزی به نام مرکز ملّی فضای مجازی کشور ایجاد نماید تا اشراف کامل و به روز نسبت به فضای مجازی در سطح داخلی و جهانی و تصمیم گیری نسبت به نحوه مواجهه فعال و خردمندانه کشور با این موضوع از حیث سخت افزاری، نرم افزاری و محتوایی در چارچوب مصوّبات شورای عالی و نظارت بر اجرای دقیق تصمیمات در همه سطوح تحقق یابد. نکات اساسی در مورد وظایف شورای عالی و مرکز ملّی فضای مجازی با تأکید بر توجه جدّی به آن، در پیوست این حکم ابلاغ میگردد.
در پایان انتظار دارم، ضمن تسریع در تشکیل مرکز ملّی فضای مجازی، رئیس و اعضای محترم شورا تلاش بایسته را در جهت دستیابی این مرکز به اهداف تعیین شده به کار برند. کلیه دستگاه های کشور موظف به همکاری همه جانبه با این مرکز می باشند.»
شورای عالی فضای مجازی به استناد حکم مقام معظم رهبری، در جلسه ششم مورخ ۱۳۹۱/۴/۳۱، اساسنامه مرکز ملی فضای مجازی را به تصویب رساند که در تاریخ ۱۳۹۱/۵/۱ باستحضار مقام معظم رهبری رسیده است.
🔹 اهداف و سیاست های مرکز ملی فضای مجازی به شرح زیر است :
1️⃣ مواجهه فعال و مبتکرانه با فضای مجازی در سطح ملی و جهانی و توسعه آن به میزان آمادگی قطعی نظام (از نظر فنی و محتوایی) برای استفاده از فرصت ها و مقابله با تهدیدات آن
2️⃣ به حداقل رساندن اتکای کشور به کشورهای دیگردر استفاده از فضای مجازی و توابع آن در عرصه های فنی
3️⃣ جذاب سازی و غنی سازی محتوا و خدمات بومی جهت پاسخگویی حداکثری به نیازهای داخلی
4️⃣ آموزش عمومی و فرهنگ سازی در جهت بالابردن سواد اینترنتی، هشیارسازی مردم در مورد مخاطرات فضای مجازی و انگیزه دادن به مردم برای مقابله با مخاطرات آن در زندگی فردی و اجتماعی
5️⃣ مقدم داشتن محتوا نسبت به زیرساخت ها، قالب ها و خدمات اینترنتی و سرمایه گذاری بالا و مستمردر زمینه تولید وسیع و زاینده محتوای جذاب بر اساس اسلام ناب محمدی و گفتمان انقلاب اسلامی
6️⃣ مشارکت حداکثری نیروها و تشکلهای مردمی متعهد در یک فضای رقابتی جهت بهره برداری بهینه ازفرصت ها
7️⃣ حضور خلاقانه جمهوری اسلامی ایران در فضای مجازی در دو عرصه سخت افزاری و نرم افزاری خصوصاً در جهت ابداع خدمات نو، قوی و جذاب
8️⃣ ساماندهی تبادل اطلاعات با شبکه جهانی
9️⃣ فراهم آوردن شرایط لازم برای دستیابی فضای مجازی کشور به بالاترین سطح از امنیت و سلامت برای آحاد مردم، نظام و کلیه نقش آفرینان در فضای مجازی
0️⃣1️⃣ در نظر گرفتن شرایط جنگ فرهنگی و به تبع آن حاکم کردن روحیه جهادی و گسترش تعامل و هم افزایی بین کلیه دستگاه ها و نیروهای مردمی در عالی ترین سطح از هماهنگی و انسجام
1️⃣1️⃣ ایجاد آمادگی لازم در عالی ترین سطح به منظور صیانت از زیرساخت های حیاتی در برابر حملات اینترنتی و دفاع مناسب در برابر هرگونه حمله
2️⃣1️⃣ استفاده حداکثری از فضای مجازی به منظور ارتباط و همکاری وسیع و هدفمند با ملت ها خصوصاً ملل مسلمان در جهت ترویج و تحقق گفتمان انقلاب اسلامی
3️⃣1️⃣ حضور قوی و هدفمند نظام در مجامع و سازمان های جهانی و ایجاد ائتلاف های قوی مرکب از ملت ها و دولت ها در جهت کاهش حاکمیت قدرت های بزرگ در عرصه اینترنت و بوجود آمدن بستر عادلانه و اخلاقی برای استفاده از این ابزار توسط همه ملت ها و دولت ها و همچنین تامین حقوق ملت ایران در این عرصه
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
🔻 صلاح کار کجا و ما خراب کجا
🔸 قسمت سوم
🔹 وظایف و اختیارت مرکز ملی فضای مجازی به شرح زیر است :
1️⃣ انجام وظایف دبیرخانه ای شورایعالی
2️⃣ تحقق بخشیدن به اهداف و سیاست های مرکز و نظارت بر حسن اجرای آنها طبق مصوبات شورایعالی
3️⃣ تحقق بخشیدن به اقدامات و پروژه های مندرج در پیوست حکم (بند هـ ) ونظارت بر حسن اجرای آنها در چارچوب مصوبات شورایعالی
4️⃣ نظارت و ارزیابی در همه ابعاد فضای مجازی کشور در چارچوب طرح مصوب شورایعالی
5️⃣ تقسیم کار ملی، هماهنگی و هم افزایی در فضای مجازی کشور در همه ابعاد، طبق مصوبات شورایعالی
6️⃣ پایش و رصد نظام مند و مستمر فرصت ها و تهدیدهای فضای مجازی برای کشور
7️⃣ برنامه ریزی برای حضور قوی و مستمر در مجامع جهانی مرتبط با فضای مجازی به منظور صیانت از حقوق و منافع ملی، به دست گیری ابتکار عمل و گسترش تعاملات میان دولت های همسو در جهت سالم وامن سازی فضای مجازی و امکان بهره گیری همه کشورها از این فضا بر اساس حاکمیت ملی و عدالت در چارچوب مصوبات شورایعالی
8️⃣ مدیریت تشخیص حملات سایبری به کشور و همچنین دفاع از زیرساخت های حیاتی در برابر حملات سایبری
9️⃣ انجام مستمر مطالعات راهبردی و آینده پژوهی در جهت مواجهه عالمانه و پیشتاز با تحولات فضای مجازی ایران و جهان
0️⃣1️⃣ تدوین نقشه جامع توسعه فاوا، برنامه های پنج ساله توسعه فضای مجازی و تعیین اولویت های علمی و فناوری فضای مجازی
1️⃣1️⃣ تسهیم و توزیع بودجه طرح های کلان یا فرادستگاهی مصوب شورایعالی از طریق ابلاغ اعتبار یا سایر روش های مصوب شورایعالی یا قوانین کشور
2️⃣1️⃣ تحقق بخشیدن به مصوبات کمیسیون های تعریف شده در چارچوب مصوبات شورایعالی و نظارت بر حسن اجرای آنها.
❇️تبصره: انجام این وظایف، با اولویت استفاده ی حداکثری از ظرفیت های دستگاه های کشور می باشد.
🔹ذیل مرکز ملی فضای مجازی سه کمیسیون تاسیس شده است:
🔸 کمیسیون عالی تنظیم مقررات
🔸 کمیسیون عالی ارتقاء تولید محتوا
🔸 کمیسیون عالی امنیت
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
🔻 صلاح کار کجا و ما خراب کجا
🔸 قسمت چهارم
🔹در هشتمین جلسه مورخ ١٣٩١/٦/٢٥، بر اساس ماده ٩ اساسنامهی مرکز ملی فضای مجازی، شرح وظایف و اختیارات و اعضای «کمیسیون عالی تنظیم مقررات فضای مجازی کشور» را به شرح زیرتصویب نمود:
🔸کمیسیون عالی تنظیم مقررات فضای مجازی کشور جهت تنظیم سیاستها، نظارت، هدایت ، هماهنگی و تصویب مقررات و آییننامههای کلان در همه ابعاد فضای مجازی در چارچوب مصوبات شورای عالی فضای مجازی تشکیل میشود و وظایف و اختیارات این کمسیون به شرح زیراست:
تصویب معیارها سیاستها و نظامهای کنترل کیفی و فنی در همه زمینههای فضای مجازی از جمله امنیت و محتوایی و همچنین سیاستها و معیارهای ارائه محتوا خدمات توسعه و بهرهبرداری فضای مجازی کشور در چارچوب مصوبات شورای عالی .
🔹سیاستگذاری هماهنگی و تصویب ضوابط کلی صدور مجوز فعالیت و بهرهبرداری در چارچوب مصوبات شورای عالی برای ارائه هرگونه فعالیت در فضای مجازی شامل محتوا (اعم از داده، متن، صوت و تصویر) خدمات و زیر ساخت های فنی و ارتباطی .
🔸تدوین و ارائه پیشنهاد در خصوص تعیین نوع فعالیت ها و بهرهبرداریهای غیر مجاز در فضای مجازی و تعیین جریمه و مجازات در موارد نیاز جهت تصویب در شورای عالی و عندالزوم ارجاع به مراجع قانون گذاری .
🔹سیاستگذاری در زمینهی نرخ گذاری برای کلیهی خدمات فضای مجازی در چارچوب مصوبات شورای عالی .
🔸ایجاد هماهنگی و نظارت بر عملکرد دستگاههای صادرکنندهی مجوزهای ارائهی خدمات محتوا در فضای مجازی در چارچوب مصوبات شورای عالی .
🔹تدوین سیاستها و تصویب مقررات کلان مورد نیاز فضای مجازی کشور از جمله توافقنامههای درجه و سطح خدمات ، حمایت از حقوق کاربران فضای مجازی و تنظیم روابط فعالان فضای مجازی در چارچوب مصوبات شورای عالی.
◀️ترکیب اعضای کمیسیون عالی تنظیم مقررات فضای مجازی کشور
رییس مرکز ملی فضای مجازی (رییس کمیسیون عالی)
معاون مربوطه ی مرکز ملی فضای مجازی (دبیر کمیسیون عالی)
نماینده رئیس قوه ی قضاییه
معاون مربوطه ی رئیس مجلس شورای اسلامی (یا رئیس کمیسیون مرتبط با تایید رئیس مجلس شورای اسلامی)
نماینده وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
نماینده وزارت اطلاعات
نماینده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
نماینده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران
نماینده سازمان صداوسیما
نماینده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
دبیر کمیسیون عالی امنیت فضای مجازی کشور
دبیر کمیسیون عالی ارتقای تولید محتوای فضای مجازی کشور
نماینده وزارت صنعت، معدن و تجارت
چهار نفر اعضای حقیقی از میان افراد متخصص و باتجربه به پیشنهاد رییس مرکز ملی فضای مجازی و تصویب شورای عالی فضای مجازی
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
🔻 صلاح کار کجا و ما خراب کجا
🔸 قسمت پنجم
🔹طرح «صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی»
🔹فصل دوم: تنظيمگري
🔸 ماده 3 -کمیسیون عالی تنظیم مقررات که براساس مصوبه جلسه هشتم شوراي عالی فضاي مجازي ایجاد گردیده، به منظور
اجراي مصوبات شوراي مذکور و قوانین مربوطه با ترکیب زیر به عنوان مرجع تنظیم مقررات خدمات پایه کاربردي، خدمات
ارتباطاتی و فناوري اطلاعات شناخته شده و در این قانون به جهت رعایت اختصار کمیسیون نامیده میشود.
1 -مرکز ملی فضاي مجازي )رئیس مرکز به عنوان رئیس کمیسیون(
2 -دادستانی کل کشور
3 -ستاد کل نیروهاي مسلح
4 -وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات
5 -وزارت اطلاعات
6 -وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
7 -وزارت صنعت، معدن و تجارت
8 -معاونت علمی و فناوري ریاست جمهوري
9 -وزارت امور اقتصادي و دارایی
10 -سازمان پدافند غیرعامل
11 -سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
12 -نیروي انتظامی
13 -سازمان صداوسیما
14 -سازمان تبلیغات اسلامی
15 -سه نفر اعضاي حقیقی شوراي عالی فضاي مجازي به انتخاب شورا.
16 -یک نفر نماینده از نظام صنفی رایانه اي
18 -یک نماینده مجلس شوراي اسلامی عضو کمیسیون فرهنگی به عنوان عضو ناظر
19 -یک نماینده مجلس شوراي اسلامی عضو کمیسیون صنایع و معادن به عنوان عضو ناظر
20 -یک نماینده مجلس شوراي اسلامی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی به عنوان عضو ناظر در زمان تصویب
بند ۲۱ ماده 4
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
🔻 صلاح کار کجا و ما خراب کجا
🔸 قسمت ششم
🔹ماده 4 -وظایف و اختیارات کمیسیون عبارت اند از:
1 -تهیه و تصویب ضوابط ثبت در درگاه و صدور، تمدید، کاهش مدت اعتبار، تعلیق یا لغو مجوز فعالیت خدمات پایه کاربردي
و خدمات فناوري اطلاعات مرتبط با آن؛
2 -تهیه و تصویب ضوابط، شرایط، و صلاحیتهاي فنی، تخصصی، حرفهاي و امنیتی از مراجع مربوطه؛
3 -تهیه و تصویب ضوابط تعیین مصادیق جزء 4 بند الف-4 ماده ۱ همین قانون بر اساس معیارهاي ویژگیهاي کاربري، میزان
رشد عضویت کاربران، تعداد و میزان بارگیري )دانلود( و پراکندگی جغرافیایی نصب، نوع خدمت و حجم ترافیک ایجادشده و
نظایر آن؛
4 -تهیه و تصویب ضوابط )در سطوح مالکیت، مدیریت و فعالیت( بازارهاي داراي وضعیت انحصاري، مسلط و رقابتی در بخش
خدمات پایه کاربردي، خدمات ارتباطاتی و فناوري اطلاعات و پیشنهاد آن به شوراي رقابت در اجراي قانون اجراي سیاستهاي
کلی اصل )44 )قانون اساسی؛
5 -تهیه و تصویب ضوابط حاکم بر قیمت گذاري و تعرفه خدمات پایه کاربردي، خدمات ارتباطاتی و فناوري اطلاعات؛
6 -تهیه و تصویب ضوابط استانداردهاي کمی و کیفی ناظر بر خدمات پایه کاربردي، خدمات ارتباطاتی و فناوري اطالعات؛
7 -تهیه و تصویب ضوابط زیست بوم هویت معتبر و چگونگی احراز هویت در فضاي مجازي در چارچوب مصوبه شوراي عالی
فضاي مجازي؛
8 -تهیه و تصویب ضوابط صیانت از حریم غیرعمومی و اطلاعات خصوصی و شخصی بهره برداران خدمات پایه کاربردي،
خدمات ارتباطاتی و فناوري اطالعات؛
9 -تهیه و تصویب ضوابط ناظر به حقوق کاربران، سواد کاربري، اطلاع رسانی، تبلیغات و حقوق مالکیت فکري در چارچوب
قوانین کشور؛
10 -نظارت بر درگاه خدمات پایه کاربردي و سایر درگاههاي ساماندهی و نظارت بر خدمات ارتباطی، فناوري اطلاعات و کاربردي فضاي مجازي؛
11 -تهیه و تصویب ضوابط ارائه خدمات عمومی، بانکی و دولت الکترونیکی دستگاههاي اجرایی در بستر خدمات پایه کاربردي
داخلی
2 -تهیه و تصویب ضوابط مربوط به بهرهبرداري شخصی، تجاري یا دولتی از خدمات پایه کاربردي و نحوه ارائه آنها به صورت
سکویی یا غیر آن؛
13 -تهیه و تصویب ضوابط به کارگیري سامانه هاي نرم افزاري خارجی موردنیاز براي ایجاد و توسعه توانمندي خدمات پایه
کاربردي داخلی؛
14 -تهیه و تصویب ضوابط حمایت از خدمات فناوري اطلاعات و پایه کاربردي داخلی و بومی؛
15 -تهیه و تصویب ضوابط حمایت از حقوق کودکان و نوجوانان و نهاد خانواده در کاربري خدمات ارتباطی، فناوري اطلاعات
و کاربردي فضاي مجازي؛
16 -تهیه و تصویب ضوابط رصد، پایش و ارزیابی عملکرد خدمات ارتباطی، فناوري اطلاعات و پایه کاربردي و نظارت بر آن؛
17 -تهیه و تصویب ضوابط عرضه و استفاده از ابزارهاي دسترسی بدون پالایش )مانند فیلترشکن و vpn)؛
18 -تعیین فهرست تخلفات و ضمانت اجراهاي مقرراتی آنها مطابق مفاد فصل ضمانت اجراهاي این قانون؛
19 -گزارش جرائم موضوع این قانون به محاکم ذي صالح قضایی و ارائه نظر کارشناسی در صورت نیاز به اظهارنظر کارشناسی؛
20 -ارائه گزارش دورهاي یا موردي وضعیت فضاي مجازي کشور در بخش ارتباطات و فناوري اطلاعات و خدمات پایه کاربردي
به شورا و مجلس شوراي اسلامی و سایر مراجع ذيربط؛
21 -تهیه و تصویب ضوابط همکاريهاي بین المللی دو یا چندجانبه در حوزه فضاي مجازي؛
22 -تهیه و تصویب ضوابط فعالیت مقامات موضوع ماده )۷۱ )قانون مدیریت خدمات کشوري و هم طرازهاي آنها، در خدمات
پایه کاربردي خارجی فاقد مجوز؛
23 -تهیه و تصویب ضوابط تبلیغات در خدمات پایه کاربردي خارجی فاقد مجوز
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
🔻 صلاح کار کجا و ما خراب کجا
🔸 قسمت هفتم
🔹خب؛ حالا منظورم چیه از این 7 قسمت؟!!🤔🤔
🔹 آیا تغییر و افزایش اعضاء کمیسیون عالی تنظیم مقررات مرکز ملی فضای مجازی و وضع برخی قوانین و مقررات برای آن نتیجه اش میشود مدیریت فضای مجازی رها شده؟!!!
🔸 وقتی در کشور شورای عالی فضای مجازی هست و در ذیل آن مرکز ملی فضای مجازی!! آیا بهتر نبود این طرح با نظر مثبت و از طریق شورای عالی فضای مجازی و مرکز ملی مضای مجازی مطرح میشد؟!! بالاخره این کمیسیون ذیل آن مجموعه اداره میشود.
🔹 دادن اختیارات بی حد و حصر به یک کمیسیون ذیل یک مرکز چه ضرورت و منطقی دارد؟!!! در حقیقت باید به کمیسیون عالی تنظیم مقررات گفت" سلطان مقررات فجازی"
🔸 تمرکز اختیار در یک زیر مجموعه که از بدو تاسیس تاکنون فشل بودنش ثابت شده چه ضرورتی داشت و چه آورده ای میتواند برای کشور داشته باشد؟!
🔹 قوانین مجلس باید به تایید شورای نگهبان بر اساس مطابقت با شرع و قانون اساسی برسد؛ مصوبات شورای عالی امنیت ملی بدون تایید و امضاء رهبری بی ارزش است؛ مصوبات این کمیسیون باید با چه سازوکاری با شرع و قانون اساسی تطبیق داده شود؟؟!!
🔸 آیا با این وظایف و اختیارات بی حد و حصر کمیسیون دستش از مجلس برای تصویب مقررات و قوانین بازتر نیست ؟؟!!!
🔹 مشکلات فضای مجازی کشور با موازی کاری، وضع قوانین غیرکارشناسی، انحصارگرایی قانونی، سیاست بازی و ... حل نخواهد شد نخواهد شد نخواهد شد...
🔸 تا کی باید هزینه دهیم برای تجربه کردن تجربه های اشتباه گذشته؟!!!
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
سید احمد رضوی | صراط
🔻 صلاح کار کجا و ما خراب کجا 🔸 قسمت ششم 🔹ماده 4 -وظایف و اختیارات کمیسیون عبارت اند از: 1 -تهیه و
🔻 فقط یک بار با دقت اختیارات این کمیسیون را بخوانید تا به عمق فاجعه پی ببرید
🔹 این همه اختیارات و وظایف؟؟!!!
«الْحَمْدُلِله الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلایَهِ أَمِیرِالْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّةِ المَعصومین عَلَیْهِمُالسَّلاَمُ»
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
فرارسیدن عیدالله الاکبر، روز عید ولایت و اتمام نعمت و اکمال دین بر عاشقان مولا امیرالمومنین«علیهالسلام» مبارکباد.
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
ای علی ، ای عالی والا مقام
ذوالفقار حق ، کشیده از نیام
ای علی ، ای فخر عالم تاب عدل
جلوه علم لدن در جام عقل
جلوگاه دین احمد در جهان
نور حق ، در ظلمت کون و مکان
لامکانی ، ای علی مرتضی
ای پس از سوء القضاء حسن القضاء
تو نگین پرده عصمت شدی
در قیامت ساقی کوثر شدی
جوشش دریا به ذکر نام توست
چرخش گیتی به دور عشق توست
گوهر دردانه هستی توئی
شه پر حق در دو گیتی هم توئی
شیعه با نام تو غوغا میکند
با مرامت عشق بازی میکند
شیعه پیچک میشود در گرد تو
شیعه سربازی کند در راه تو
شیعه یعنی عشق خالص بر زمین
شیعه یعنی آسمانها بر جبین
شیعه یعنی چون علی اندیشه کن
در سبوی حق فتوت پیشه کن
شیعه یعنی پنجه بر باطل بزن
سیف حق را بر دل ظالم بزن
شیعه یعنی با ولایت زنده ایم
تا شهادت همچنان رزمنده ایم
شیعه یعنی کل ارضٍ کربلا
جان به خون آغشته ایم در هر بلا
شیعه یعنی راه مولا پیش گیر
کیسه نان و رطب بر دوش گیر
با علی بودن نشان غیرت است
از علی گفتن نشان عزت است
با علی ما تا قیامت میرویم
بر سر میثاق خود خون میدهیم
ننگ ما باد گر که کوفی خو شویم
شرم ما باد گر که صوفی جو شویم
گوش ما بر حلقه گفتار توست
سیف ما در قبضه فرمان توست
ای علی ، ای کهکشان فاطمه
ای مراد و جانِ جانِ فاطمه
ای علی ، دست من و دامان تو
ای علی ، جان من و فرمان تو
ای علی ، تو صاحب جان منی
صاحب الامر من و اهل منی
ای همای بی مثال عقل و دین
روز محشر روسیاهان را ببین
#دفتر_اشعار_عطش_عشق
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
سید احمد رضوی | صراط
🔻 صلاح کار کجا و ما خراب کجا 🔸 قسمت هفتم 🔹خب؛ حالا منظورم چیه از این 7 قسمت؟!!🤔🤔 🔹 آیا تغییر و اف
🔻 یک نکته دیگه هم اضافه کنم به این موضوع
🔹 چرا این همه وظیفه و اختیارات را به شورای بالادستی (شورای عالی فضای مجازی) ندادین که متشکل از سران قوا و مسئولان ارشد کشور هستن؟!! خب اینها که بهتر میتونن موضوعات رو مدیریت کنن!!!!!!
🔹 چرا به مرکز ملی فضای مجازی این وظایف و اختیارات داده نشد که یک بتواند این همه وظیفه و اختیارات رو در قابل چند کمیسیون تخصصی و معاونت و پژوهشکده مدیریت کند؟؟!!!
🔹 آیا یک کمیسیون زیر دست میتواند با ماهی یک جلسه آن هم با درخواست سه نفر از اعضا !!! مشکلات فضای مجازی کشور رو مدیریت کند؟؟؟!!!!!!!!
🔸 اینجا مریخ هست یا طراحان طرح در مریخ زندگی میکنند که اینچنین در پی حل مشکل فضای مجازی رها شده کشور هستند؟؟!!!!!
◀️ خانه(طرح صیانت)از پای بست ویران است...
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
سید احمد رضوی | صراط
🔻 صلاح کار کجا و ما خراب کجا 🔸 قسمت اول 🔹 در تاریخ 17 اسفند 1390 طی حکمی از طرف مقام معظم رهبری دس
🔻 نکته جالب ماجرا میدونید کجاست؟!
🔹 در بند دال ماده ۵ ذکر شده:
د- شورا میتواند با اکثریت آراء نسبت به اصلاح مصوبات کمیسیون حداکثر ظرف مدت ۲۰ روز اقدام نماید. در غیر این صورت
مصوبات کمیسیون لازم الاجرا میباشد. در صورت ایراد اشکال از سوي شورا نسبت به مصوبات کمیسیون، کمیسیون مکلف
است ظرف مدت ۱۰ روز نسبت به اصلاح مصوبه اقدام نماید. در غیر اینصورت مصوبه کمیسیون ملغی الاثر خواهد بود.
🔸 یعنی چی؟🤔
🔹 شورایی که متشکل از سران قوا و مدیران طراز اول کشور هست باید اکثریت آرا نسبت به مصوبات کمیسیون مخالفت رسمی کند تا مصوبات کمیسیون زیر دست ملغی شود!!!!😂
🔸 تصور کنید سران قوا مخالف مصوبه ای هستن که ابوالحسن فیروزآبادی موافقش هست ولی نمیتونن لغوش کنن و حق ندارن اجراش نکنن 😂😂 به این میگن اند طراحی قانون و مدیریت فضای مجازی!!!!!
🔹 اینجا چهره قالیباف و رئیسی و اژه ای دیدنیه😉😉
🔸 خداوکیلی مجلس اینقدر قدرت نداره😂
🔹 تازه مصوبات این کمیسیون زیر دست نیازی به تأیید شورای نگهبان هم نداره که تطبیق بده با شرع و قانون اساسی!!!!😂😂😂
◀️ حالا تصور کنید چهره اعضاء شورای نگهبان رو وقتی میبینن مصوبات این کمیسیون بر خلاف شرع و قانون اساسی هست ولی کاری هم از دستشون برنمیاد!!!! 😂😂