-
💠 توفیقی بالاتر از یاران ائمه علیهم السلام
🔅 این چنین است که فقیهی حکیم مانند آیت الله جوادی آملی درباره شهید طهرانی مقدم فرمودند:
▫️ «وقتی اسم شهید حسن تهرانی مقدم را میبرم، بعدش میگویم: صلواتالله علیه.
▪️ ذکر "صلواتالله علیه" را برای او با طیب نفس هم میگویم چون توفیقی که او در خدمتگزاری به اسلام به دست آورد حتی نصیب بسیاری از یاران ائمه نیز نشد.»
🟢 #سیروسلوک | صیرورت
@s_solouk
4.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚘
📚نهج البلاغه/حکمت ۲
💠 شناخت ضد ارزشها(اخلاقی)
✨وَ قَالَ ( عليه السلام ) : أَزْرَي بِنَفْسِهِ مَنِ اسْتَشْعَرَ الطَّمَعَ وَ رَضِيَ بِالذُّلِّ مَنْ كَشَفَ عَنْ ضُرِّهِ وَ هَانَتْ عَلَيْهِ نَفْسُهُ مَنْ أَمَّرَ عَلَيْهَا لِسَانَهُ .
▫️و درود خدا بر او فرمود: آنكه جان را با طمع ورزي بپوشاند خود را پست كرده، و آنكه راز سختي هاي خود را آشكار سازد خود را خوار كرده، و آن كه زبان را بر خود، حاكم كند، خود را بي ارزش كرده است.
#حکمتها
🟢 #سیروسلوک | صیرورت
@s_solouk
🕯اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن
💠 همراه با کاروان امام حسین ﴿عَلَيهِ السَّلامُ﴾ از مکه تا کربلا.
🔹قسمت دوازدهم
🌴⛺ منزل «ثعلَبِیَّة»
🍃در این روز ، ۲۲ ذی الحجه سال ۶۰ قمری ، امام حسین (علیه السلام) به همراه اهل بیت مکرمشان (علیهم السلام) به منزل «ثعلَبِیَّة» رسیدند و در آنجا بار بر زمین نهاده و شب را در آنجا ماندند.
📝 مورخان حوادث و ملاقاتهایی را در مدت اقامت امام در این منزل، ثبت کردهاند که مهمترین آنها دریافت خبر شهادت مسلم و هانی (رضوان الله علیهما) می باشد.
🍃🥀خبر شهادت مسلم و هانی.
حضرت سید الشهداء (علیه السلام) در حوالی منزل «زَرود» مرد شتر سواری را ملاحظه کردند که از سمت کوفه به سوی مکه رهسپار بود؛ امام (علیه السلام) ايستاد و منتظر رسیدن آن مرد شد ولی آن فرد وقتی آن حضرت را مشاهد نمود راه را كج كرده و گذشت!
🐎 عبدالله بن سليمان و منذر بن مشمعل اسدی که با حضرت امام حسين (علیه السلام) در حركت بودند ، می گویند : وقتي كه ديدیم که امام (عليه السلام) ايستاد و آن مرد از راه كج كرد، خود را به او رساندیم و بر او سلام كرديم او جواب سلام داد ، به او گفتيم از چه خانداني هستی؟ گفت اسدي ، گفتيم ما دو نفر هم از بني اسديم، چه خبر داري؟ گفت: خبر اين است كه مسلم بن عقيل و هاني بن عروه بقتل رسيدند و ما ديديم كه برپاهای آن دو ریسمان بسته و در بازار می كشيدند.
🐎 عبدالله بن سلیم و مذری بن مشمعل میگویند: بعد از گفت و گو با آن مرد اسدی ، حرکت کردیم تا به کاروان امام (علیه السلام) ملحق شدیم و همراه آنان به راه خود ادامه دادیم، تا اینکه در منزل «ثعلَبِیَّة» فرود آمدیم. در این منزل خدمت حضرت امام حسین (علیه السلام) رسیدیم و سلام کردیم و ایشان جوابمان را داد. آن گاه گفتیم: رحمت خدا بر شما باد؛ خبری داریم که اگر میخواهید آشکار و اگر میخواهید مخفیانه به اطلاع شما برسانیم.
▫️ حضرت نگاهی به اصحابش انداخت و فرمود: لازم نیست مطلبی از اینها مخفی باشد. گفتیم: آیا آن سواری را که غروب دیروز از رو به رویتان میآمد، مشاهده کردید؟ فرمود: آری؛ میخواستم از او مطلبی را بپرسم. گفتیم: ما اخبار او را برای شما گرفتیم ؛ او فردی از قبیله ما، بنی اسد، و شخصی با تدبیر و راستگو و دارای عقل و فضل بود.
🥀 او میگفت از کوفه بیرون نیامده، مگر اینکه مسلم بن عقیل و هانی بن عروه را کشته دیده است. حتی دیده که بر پاهای آنان ریسمان انداخته و آنها را در بازار میکشیدهاند.
🏴در این هنگام امام فرمود: انالله وانا الیه را جعون و چند بار فرمود: رحمت خدا بر آنان باد.
🍂 گفتیم: شما را به خدا سوگند میدهیم که به خاطر جان خودتان و خاندانتان از همین جا برگردید که در کوفه یار و پیرو ندارید، بلکه بیم آن است که آنان دشمن شما شوند.
🍃 در این هنگام فرزندان عقیل بن ابی طالب دگرگون شدند و گفتند: نه، به خدا سوگند تا انتقاممان را نگیریم یا همانطور که برادرمان به شهادت رسید، طعم شهادت را نچشیم، آنان را رها نمیکنیم.
🥀 امام حسین (علیهالسّلام) نیز فرمود: بعد از آنها زندگی خیری ندارد
📖 البته منابع تاریخی دریافت خبر شهادت مسلم و هانی را در منازل دیگر هم ذکر کرده اند که به نظر می رسد این خبر دردناک را امام (علیه السلام) در چندین منزل و از افراد مختلف دریافت کرده باشند.
🌷 با کاروان حضرت اباعبدالله الحسین ﴿عَلَيهِ السَّلامُ﴾ همراه شوید با ذکر شریف صلوات بر محمد و آل محمد.
🍃 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم وَ أَهْلِكْ عَدُوَّهُمْ مِنَ الْجِنِّ وَ الإِْنْسِ مِنَ الأَْوَّلِينَ وَ اﻵْخِرِينَ. 🍃
📚 برگرفته از منابع مختلف و تدوین و تنظیم توسط نگارنده.
✍ غلامعلی کریمی
🟢 #سیروسلوک | صیرورت
@s_solouk
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 چپاولگران پررو
🎙شهید آیتالله دکتر بهشتی
❓فکر میکنید هدف اینها از این جنگ چیه؟ چجور تفسیر میکنید این جنگ رو؟
#اندیشه_بهشتی
🟢 #سیروسلوک | صیرورت
@s_solouk
قصه آموزنده ۵۰؛ ماجرای خواب امام خمینی در هنگام اذان.mp3
زمان:
حجم:
944.3K
💠 اهمیت دادن امام خمینی (ره) به نماز اول وقت،حتی در بیمارستان
#نماز_اول_وقت
🟢 #سیروسلوک | صیرورت
@s_solouk
1.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 «خداوند قومی را از دوردستها به سراغتان خواهد فرستاد، قومی که زبانشان را نمی فهمید. ایشان مثل عقاب برسر شما فرود خواهندآمد.
▫️ تمام شهرهايتان را محاصره خواهند كرد و ديوارهای محكم و بلند آنها را فرو خواهند ريخت، همان ديوارهايی كه فكر میكرديد از شما حفاظت خواهند كرد
📚 تورات، قسمت تثنیه، فصل ۲۸
🟢 #سیروسلوک | صیرورت
@s_solouk