💠 دعا براي ظهور امام زمان ارواحنا فداه در شب جمعه
▫️شيخ ابو جعفر طوسي رحمه الله در كتاب «مختصر المصباح» وقتي وظايف شب جمعه را نقل ميكند ميفرمايد :
◌صد مرتبه يا هر اندازه كه ميتواني اين گونه بر پيغمبر صلي الله عليه وآله وسلم صلوات ميفرستي :
🔅أَللَّهُمَّ صَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ ، وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ ، وَأَهْلِكْ عَدُوَّهُمْ ، مِنَ الْجِنِّ وَالْإِنْسِ ، مِنَ الْأَوَّلينَ وَالْآخِرينَ .
🔹 خداوندا؛ بر محمّد و آل محمّد درود فرست و فرج ايشان را تعجيل فرما و دشمنان آنان را از جنّ و انس از اوّلين و آخرين هلاك گردان .
📚منابع
مكيال المكارم : ج ۲ ص۳۱ .
صحیفه مهدیه؛ بخش ۴.دعای ۳
🟢 #سیروسلوک | صیرورت
@s_solouk
13.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 کربلای ما
▫️استاد عالی:
امروز اولویت حفظ تجمعات در میادین و خیابانهاست و همین کربلای ماست که دشمن به خلوت شدنش حساب کرده. به تعبیر حاج قاسم ایران حرم اهلبیت علیهم السلام هست که اگر بماند بقیه حرمها هم خواهند ماند و اگر لطمه بخورد هیچ حرمی نخواهد ماند نه حرم حسینی و نه علوی.
🟢 #سیروسلوک | صیرورت
@s_solouk
8.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد...
▫️آیت الله بهجت (ره)
زمانی مرحوم شیخ ابراهیم حائری در مسجد کوفه معتکف بود، امام زمان را در خواب دید، حضرت به او فرمود:
اینها که در اینجا معتكفند، از خوبان و صلحا هستند، ولی هر کدام حاجتی دارد: مال، عيال، خانه، قضای دین، رفع کسالت و مرض و...، ولی هیچ کس به فکر من نیست و برای ظهور و فرج من به طور جدی دعا نمی کند!
📚در محضر بهجت، ج۳، ص۲۶۸
🟢 #سیروسلوک | صیرورت
@s_solouk
💠📿💠
نماز_شب☘
🔅پیامبر گرامی اسلام (صلیالله علیه و آله و سلم) می فرمایند :
این سه دسته از وسوسه شیطان در امانند:کسانی که همواره در ذکر و به یاد خدا هستند.
کسانی که از ترس خدا گریه میکنند.
کسانی که سحرها (در نماز شب) از گناهان استغفار مینمایند.
ثلاثَةٌ عُصِموا مِنْ اِبْلِیسَ: الذَّاکِرُونَ لِلَّهِ وَ الْبَاکُونَ مِنْ خَشْیَةِ اللَّهِ وَ الْمُسْتَغْفِرُونَ بِالْأَسْحَار.
📚جامع احادیثالشیعه ج ١٤ ص٣٧٥."
🟢 #سیروسلوک | صیرورت
@s_solouk