8.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 آیا میشه بجای امر به معروف و نهی از منکر، فقط کار فرهنگی انجام بدیم؟
🔹قسمت۲۴
#مصباح_الهدی•امربهمعروف ونهیازمنکر•
#دکترعلیتقوی
🟢 #سیروسلوک | صیرورت
@s_solouk
.
💠 رفتار بسیار درسآموز امام سجاد علیه السلام با دشمن زمینخورده
▪️هشام بن اسماعیل [حاکم مدینه در زمان عبدالملک بن مروان] در ستم و توهین به اهل مدینه بیداد کرده بود. با خاندان علی(ع) و مخصوصا امام علی بن الحسین زین العابدین(ع)، بیش از دیگران بدرفتاری کرده بود.
▫️ولید پس از به قدرت رسیدن، هشام را معزول ساخت و به جای او عمربن عبدالعزیز، پسر عموی جوان خود را حاکم مدینه قرار داد . عمر برای باز شدن عقده دل مردم، دستور داد هشام بن اسماعیل را جلو خانه مروان بن حکم نگاه دارند و هرکس که از هشام بدی دیده یا شنیده، بیاید و داد دل خود را بگیرد . مردم دسته دسته میآمدند، دشنام و ناسزا و لعن و نفرین بود که نثار هشام بن اسماعیل میشد.
▪️خود هشام بن اسماعیل بیش از همه نگران امام علی بن الحسین(ع) و علویین بود . با خود فکر میکرد انتقام علی بن الحسین در مقابل آن همه ستمها و سبّ و لعنها نسبت به پدران بزرگوارش، کمتر از کشتن نخواهد بود.
ولی از آن طرف، امام به علویین فرمود: خوی ما بر این نیست که به افتاده لگد بزنیم و از دشمن بعد از آنکه ضعیف شد، انتقام بگیریم، بلکه برعکس، اخلاق ما این است که به افتادگان کمک و مساعدت کنیم.
▫️هنگامی که امام با جمعیت انبوه علویین به طرف هشام بن اسماعیل میآمد، رنگ در چهره هشام باقی نماند. هر لحظه انتظار مرگ را میکشید؛ ولی بر خلاف انتظار وی، امام طبق معمول - که مسلمانی به مسلمانی می رسد - با صدای بلند فرمود: «سلام علیکم» و با او مصافحه کرد و برحال او ترحم کرده، به او فرمود: «اگر کمکی از من ساخته است، حاضرم».
▪️پس از این جریان، مردم مدینه نیز شماتت او را موقوف کردند.
✍ استاد مطهری، داستان راستان، ج۱، ص۲۹۰-۲۸۹(با تلخیص)
🟢 #سیروسلوک | صیرورت
@s_solouk
8.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 مفاتیح الحیات
#شماره32
🔹برخی از علوم مورد نیاز
▪️ به فرموده امام صادق (علیه السلام) مسلمان را جز سه چیز اصلاح نكند: دین شناسی، شکیبایی در گرفتاری ها و برنامه ریزی نیکو در زندگی.[1]
امیرمؤمنان (علیه السلام) می فرماید: اشتغال به حرفه ای همراه با عفت نفس از ثروت همراه با ناپاکی بهتر است.[2]
[1] . إِنَّهُ لا یصْلِحُ الْمَرْءَ الْمُسْلِمَ إِلاَّ ثَلاثَةٌ: التَّفَقُّهُ فِى الدِّینِ وَ الصَّبْرُ عَلَی النَّائِبَةِ وَ حُسْنُ التَّقْدِیرِ فِى الْمَعِیشَةِ (الكافى، ج5، ص87).
[2] . الْحِرْفَةُ مَعَ الْعِفَّةِ خَیرٌ مِنَ الْغِنَی مَعَ الْفُجُور (نهج البلاغة، نامهٴ 31؛ غرر الحکم، ص354).
•آیت الله العظمی جوادی آملی•
📚 مفاتیح الحیات ص 85
🟢 #سیروسلوک | صیرورت
@s_solouk
💠 تدبّر در آیات قرآن
💌 سوره انسان ، آیه ۲۶ الی ۲۷
🔅وَ مِنَ اللَّيْلِ فَاسْجُدْ لَهُ وَ سَبِّحْهُ لَيْلًا طَوِيلًا ﴿۲۶﴾ إِنَّ هؤُلاءِ يُحِبُّونَ الْعاجِلَةَ وَ يَذَرُونَ وَراءَهُمْ يَوْماً ثَقِيلًا ﴿۲۷﴾
✨«الْعاجِلَةَ» دنيا، زودگذر و ناپايدار است.
✨«يَوْماً ثَقِيلًا» قيامت، روزى بسيار سخت و سنگين است.
✨«الْعاجِلَةَ ... يَوْماً ثَقِيلًا» توجه به زودگذر بودن دنيا و سختى و سنگينى روز قيامت، از عواملى است كه مىتواند محبّت انسان را از دنيا كم كند.
📔تفسیر نور حجت الاسلام قرائتی
#سوره_انسان
🟢 #سیروسلوک | صیرورت
@s_solouk
#نماز_شب☘
▪️شهید ثانی یک شب از خواب برخاست و دید که نمازشبش قضا شده... گریه کرد و گفت:
خدا چه کردم که نمازشب از دستم رفت.
▫️حالا امروز بعضی ها نماز صبحشان هم قضا می شود، اما برایشان مهم نیست.
هزار تومانی اش گم شود ناراحت است، اما نماز صبحش قضا شده و نگران نیست و این را خسارت نمی داند.
•آیت الله مجتهدی تهرانی ره•
🟢 #سیروسلوک | صیرورت
@s_solouk
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹به نام و یاد حضرت بقیهالله ارواحنافداه ❣
🌹#سلامآقایخوبمقربانتانشوم❣
💠اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💠
✨سَلامٌ عَلی آلِ یٰس✨
🌷برقآمت دلربای مهدی صلوات🌷
🍃بر تعجیل ظهور مهدی صلوات🍃
🟢#سیروسلوک | صیرورت
@s_solouk
استاد پرهیزگار4_5764854148646306861.mp3
زمان:
حجم:
1.3M
📖روزمان را با قرآن آغاز کنیم
🌹هر روز قرائت یک صفحه از #قرآن_کریم
🍃صفحه ۲۶ سوره مبارکه بقره آیات ۱۷۰ الی ۱۷۶🍃
🟢#سیروسلوک | صیرورت
@s_solouk
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
.
💠 زیارت امام حسن عسکری عَلَيهِ السَّلام در روز پنج شنبه.
السَّلامُ عَلَیْکَ یَا وَلِیَّ اللَّهِ
السَّلامُ عَلَیْکَ یَا حُجَّةَ اللَّهِ وَ خَالِصَتَهُ
السَّلامُ عَلَیْکَ یَا إِمَامَ الْمُؤْمِنِینَ وَ وَارِثَ الْمُرْسَلِینَ وَ حُجَّةَ رَبِّ الْعَالَمِینَ
صَلَّی اللَّهُ عَلَیْکَ وَ عَلَی آلِ بَیْتِکَ الطَّیِّبِینَ الطَّاهِرِینَ
یَا مَوْلایَ یَا أَبَا مُحَمَّدٍ الْحَسَنَ بْنَ عَلِیٍّ أَنَا مَوْلًی لَکَ وَ لِآلِ بَیْتِکَ وَ هَذَا یَوْمُکَ وَ هُوَ یَوْمُ الْخَمِیسِ وَ أَنَا ضَیْفُکَ فِیهِ وَ مُسْتَجِیرٌ بِکَ فِیهِ فَأَحْسِنْ ضِیَافَتِی وَ إِجَارَتِی بِحَقِّ آلِ بَیْتِکَ الطَّیِّبِینَ الطَّاهِرِینَ.
🟢 #سیروسلوک | صیرورت
@s_solouk