حسین دارابی:
🔴خدای نصفه نیمه
#اسلام_رحمانی
آقاا کی گفته خدا بنده هاشو عذاب میکنه؟ خدایی که انقدر مهربونه و بخشندس. چرا انقدر دین رو بد معرفی میکنید و همش از آتش و جهنم و این چیزا حرف میزنید؟ چرا مردم رو میترسونید؟ از محبت خدا بگید مردم جذب بشن و....
👈 این صحبت های یک سری از دوستانی است که به بهونه جذب مردم و آشتی مردم با دین میگن فقط از خوبی ها و مهربونی های خدا بگید
🔻 اگر اینطوری بود خود خدا بهتر میتونست تو قرآن فقط از مهر و محبتش حرف بزنه و بگه همه چی گل و بلبله، ولی تو قرآن فراوان آیات عذاب و غضب خدا وجود داره اینا پس چیه؟
این آیه زیبا و امیدوارکننده رو برات میخونن:
《 نَبِّئْ عِبٰادِی أَنِّی أَنَا اَلْغَفُورُ اَلرَّحِیمُ》
بندگانم را آگاه کن که من بخشنده و مهربانم
میگن ببینن خدا اینه، مهربون و بخشنده و... بعد بهش مگی آیه تموم شد؟ میگه نه بقیشو ولش کن فعلا با این حال کن.حالا ادامه آیه چیه؟ اینه
《وَ أَنَّ عَذابِي هُوَ الْعَذابُ الْأَلِيمُ 》
والبته عذابم هم عجب عذاب دردناکی است
دین و آیات قرآن رو نباید نصفه و ناقص به مردم معرفی کرد، مثل این کلیپایی که چندثانیه از صحبت های یک نفرو کات میکنن میگن ببین استادفلانی چه چرت و پرتابی گفته؟ بعد میری کامل صحبتارو گوش میدی، میبینی اصلا موضوع چیز دیگهای بوده
یه بنده خدایی انقدر پرخوری کرده بود که هیکلش مثل بالن شده بود، میخواست پَر بکشه به آسمون، ازش پرسیدن آقاااا چرا انقدر میخوری؟ گفت خود خدا تو قرآن امر کرده که "کلوا و اشربوا" بخورید و بیاشامید.
بقیه آیه رو نخونده بود که "ولا تسرفوا"
انقدر هم سریع نباید به آیات قرآن عمل کرد که وسط آیه ول کنی بری😊
🔻خدا هم رحمت داره هم غضب
بله درسته، همیشه رحمتش بر غضبش سبقت میگیره "یا مَن سَبَقت رَحمتُهُ غضَبَه" ولی بالاخره خدا غضب داره، این همه عذاب در طول تاریخ بر قوم های مختلف نازل شده که بعد از رحمت بسیار صورت گرفته
⬅️اصلا برای اول کار باید با آیات رحمت مردم رو جذب کرد و با آیات غضب و عذاب اونارو تو مسیر نگه داشت
ما همیشه باید در خوف و رجا بمونیم. نه همیشه در خوف باشیم که نا امید بشیم، و نه همیشه در رجا باشیم که عاقبت یَله و رها بشیم وهر کاری دلمون خواست بکنیم
🔻اگه فقط مهربونی و رحمت خدارو درنظر بگیریم، در مواقعی که هوای نفس سراغمون میاد احتمالش بیشتره که گناه کنیم تا پرهیز، چون میگیم خدا که میبخشه، این همه گناه کردیم اینم روش
شما بچه هایی که باباهای فقط مهربونی دارن رو ببینید، باباهایی که فقط محبت میکنن، میخندن وقربون صدقه بچه هاشون میرن، اینا بچه هاشون بعد از یه مدت دیگه حرف باباشونو گوش نمیدن و هر کاری دلشون میخواد میکنن، پدر باید هم مقتدر باشه هم مهربون، اتفاقا اون اقتدار و ابهت پدر به مهربونیش معنی میبخشه و به بچه آرامش میده
👌 باید از صفات جلال، جبروت، قهاریت و عظمت خدا هم برای مردم گفت. اتفاقا این صفات رو اگه فهمیدیم که یه خدا داریم انقدر بزرگ و باعظمت و باقدرت ولی
درعین قدرت میبخشه،
در عین عظمت میتونی باهاش رفیق شی،
در عین جلال و جبروت منتظرته و قلبش برات میتپه
اون موقع خیلی جذب کردن و آشتی دادن مردم با خدا بهتر و راحتتر میشه
💚✨
خادم امام زمان علیه السلام:
🍇اسلام و آیین ها و سنت ها با محوریت 🍉شب یلدا
✍️#جواد_حیدری_استاد_حوزه_و_دانشگاه
✅نکتهی اول: مراسم «شب یلدا» یا «شب چله» یکی از آیینهای کهن ایرانی است که به واسطه ی وطن دوستی ایرانیان و توجه به آیین ها و سنت های ملّی، از جایگاه ویژه ای برخوردار است.
لازم به ذکر است: در آموزه های اسلام عزیز نیز بر وطن دوستی و حفظ سنت های اصیل و عاری از خرافات تاکید شده است.
✅نکتهی دوم: نگاه اسلام در مواجهه با آداب و رسوم و سنت ها، بر محور محتوای این مراسم مورد ارزیابی قرار می گیرد. اگر سنت و آیینی مخالف کرامت انسانی و آموزههای فرهنگ اسلامی باشد، بدیهی است که اسلام با آن مقابله کرده و آن را نمیپذیرد؛ مانند زندهبهگور کردن دختران که فرهنگ رایج زمان جاهلیت اعراب بوده و یا پرستش و احترام به آتش بهعنوان خدایگان که در ایران کهن رواج داشت؛ اما اگر آن سنت و آیین، موافق و مطابق با آموزههای دین اسلام بوده و یا دستکم در تضاد با آن نباشد، اسلام در مورد آنها مانعی ایجاد نخواهد کرد؛ مانند سنت دیدوبازدید، هدیه دادن و صلهرحم در عید نوروز ایرانیان.
✅نکتهی سوم: وقتی آیین شب چله را در بین اقوام ایرانی مورد ارزیابی و تحلیل قرا می دهیم، نه اینکه این سنت با آموزه های اسلام عزیز در تقابل نیست؛ بلکه ازآنجهت که برنامههایی؛ مانند صلهرحم و رفتن به منزل بزرگان فامیل، نشستن پای صحبتهای آنان و بیان خاطرات تلخ و شیرین بزرگترها، خواندن اشعار حکمتآمیز، ردوبدل کردن هدیهها و ... در آن وجود دارد، در جای خود میتواند ارزشمند و مفید باشد.
امام صادق (ع) می فرمایند: «الشِّتَاءُ رَبِيعُ الْمُؤْمِنِ يَطُولُ فِيهِ لَيْلُهُ فَيَسْتَعِينُ بِهِ عَلَى قِيَامِهِ وَ يَقْصُرُ فِيهِ نَهَارُهُ فَيَسْتَعِينُ بِهِ عَلَى صِيَامِهِ»؛ «زمستان بهار مؤمن است، شبش بلند و کمکی برای عبادت و شبزندهداری است، روزش کوتاه و کمکی برای روزه گرفتن است». (1)
روایت شریفه بیانگر این مطلب است که: اگر از طولانی بودن شب های زمستان و مخصوصا شب چله، موقعیتی خلق کنیم برای عبادت الهی و انجام اموری که مورد پسند خالق هستی باشد، این برنامه ها زمستان ظاهری را به بهار معنوی که شکوفایی قلب و جان و عقلانیت بشری را رقم می زند، تبدیل می کند.
✅✅نکتهی چهارم: امام علی (ع) هنگام فرستادن مالک اشتر بهسوی مردم مصر به وی سفارش میکند: «وَ لَا تَنْقُضْ سُنَّةً صَالِحَةً عَمِلَ بِهَا صُدُورُ هَذِهِ الْأُمَّةِ وَ اجْتَمَعَتْ بِهَا الْأُلْفَةُ وَ صَلَحَتْ عَلَیْهَا الرَّعِیَّةُ»؛ «سنتها و آیینهای نیکی را که بخش وسیعی از مردم آن سرزمین انجامش داده (در دل مردم آن سرزمین جا گرفته) و موجب برقراری الفت و دوستی میان آنان بوده؛ و موجب اصلاح رفتاری جامعه میشود را از بین مبر». (2)
با توجه به موقعیت تمدنی مصر و وجود آئین ها و سنت های مختلف در آن، امیرالمومنین علیه السلام؛ در این عبارت نورانی، صالح بودن سنت را برای حفظ و استمرار کافی دانسته و از مصادیق صلاح امور به «برقراری دوستی» و «اصلاح جامعه» اشاره می فرمایند.
پس می طلبد «شب چله» و سنت زیبای «یلدا» را با صحبت های تفرقه آمیز و مباحثی که امنیت روانی جامعه و خانواده ها را مخدوش می کند، از مسیر صلاح و سداد خارج نکنیم و این شب را سکویی برای فراموشی غم و رنج ها و قهر ها و تلخی ها قرا دهیم.
🔴نتیجه اینکه: ازآنجاکه «شب یلدا» آغاز ورود به شبهای زمستان و نمادی از طولانی بودن شبها در این دوره است و فرصت بیشتری برای شبزندهداری، تفکر و توجه به تفاوتهای طبیعت و تقدیر شبانهروز، گرد هم آمدن اعضای خانواده و دوستان و آشنایان در آن وجود دارد؛ لذا میتوان از این جهات آن را مورد تأیید اسلام دانست و بر حفظ و نگهداری آن تأکید کرد. بدیهی است اگر این شب بهانه ای برای مانور تجملات و ترویج خرافات و تمسخر افراد به بهانه ی شادی باشد، مورد تایید دین مبین اسلام نبوده و باید از این امور به شدت پرهیز کرد.
📙پانوشتها:
1. شیخ صدوق، امالی، ص 237
2. سید رضی، محمد بن حسین، نهجالبلاغه، محقق، صبحی صالح، ص 431
✅ #شاخص 1
آنانکه #زمستان را از #پشت_پنجره دیدهاند و #گرسنگی را هم فقط در کتابها خواندهاند، نخواهند توانست که #نمایندگان شایستهای برای دفاع از #حقوق_مردم باشند!
شهید آیتاللّٰه بهشتی
پ.ن: نماینده شما باید از اقشار محروم جامعه باشد، نه پولدار و متصل به ثروت و قدرت!
✅ با بدون سانسور متفاوت بیاندیشید 👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
✍مرحوم اسماعیل دولابی :
🌸صلوات خیلی کارها می کند
ظرف انسان را بزرگ می کند
صلوات به آدم قوت می دهد
👌هم در امر آخرت و هم در خوشی و ناخوشی به انسان قوت می دهد و بهجت می آورد و غم را زائل می کند صلوات در راه خدا به انسان خیلی کمک می کند . صلوات هم در بین دعاها برای رفع خستگی و باز شدن نطق و راه افتادن است. هر وقت با خدای خود صحبت می کنی ، اگر دیدی تعطیل شد و نتوانستی حرف بزنی صلوات بفرست ، دوباره نطقت باز می شود .
❁اللَّهمَّ صَلِّ عَلَى مُحمَّـدٍ وآل مُحَمَّد❁
💠: •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
✅یاد مرگ
✍امام الصادق (علیه السلام) :
ياد مرگ : خواهشهاى نفس را مىميراند ، و رويشگاههاى غفلت را ريشهکن مىکند، و دل را با وعدههاى خدا نيرو مىبخشد ، و طبع را نازک مىسازد ، و پرچمهاى هوس را درهم مىشکند ، و آتش حرص را خاموش مىسازد ، و دنيا را در نظر کوچک مىکند .
📚 بحار الأنوار ، ج ۶ ، ص ۱۳۳
💠: •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
پنجشنبه هست
دسته گلی بفرستيم برای تموم آنهايی كه در بين ما نيستند ولی دعاهاشون هنوز كارگشاست
يادشون هميشه با ماست
و جاشون بين ما خاليه
دلمون خيلی وقتها هواشونو می كنه
اما دیدارشون میفته به قیامت
💐 دسته گلی به زيبايی يك فاتحه و سه قل هو الله به همراه صلوات بر محمد و آل محمد