#راه_روشن
🌹امام جواد علیهالسلام فرمودند:
🔺مَنْ لَمْ يَعْرِفِ الْمَوارِدَ أعْيَتْهُ الْمَصادِرُ؛
🔻هركس موقعيّت شناس نباشد
جريانات، او را میربايد و هلاک خواهد شد.
📚 أعلام الدّين، ص۳۰۹
#راه_روشن
🌹امام خمینی (ره):
🔺خود را به #ساده_زیستن عادت دهید و از تعلق قلب به مال و منال و جاه و مقام بپرهیزید. #مردان_بزرگ که خدمتهای بزرگ برای ملتهای خود کردهاند اکثر ساده زیست و بیعلاقه به زخارف #دنیا بودهاند.
🔺آنها که اسیر هواهای پست #نفسانی و حیوانی بوده و هستند برای حفظ یا رسیدن به آن تن به هر ذلت و خواری میدهند؛ و در مقابل زور و قدرتهای #شیطانی خاضع، و نسبت به تودههای ضعیف ستمکار و #زورگو هستند.
۱۳۶۳/۰۳/۰۷
#راه_روشن
🌹امام خامنهای:
🔺آن کسانی که به #اشرافی_گری گرایش دارند و دلشان برای زندگی اشرافی لک میزند -یعنی خوردن و پوشیدن و زندگی کردن و مشی کردن به سبک اشراف و دور از #زندگی متوسط #مردم- یکی از کارهایی که میکنند، این است که این دید و ذهنیت را در مردم بهوجود آورند که این چیز خوبی است و ارزش است؛ کمااینکه قبل از #انقلاب اینگونه بود.
۱۳۷۸/۰۹/۰۱
🍃❤️🍃🍃❤️🍃🍃❤️🍃
#تلنگر
”چه عجیب است“
گاهی ما به کسی که در پُست و مقام یا ثروت از ما پیشی گرفته، حسادت می ورزیم، اما هنگامی که کسی:
🕌در صف اول نماز
📖یا در حفظ قرآن
از ما پیشی گرفته، غبطه نمی خوریم و علت آن بسیار واضح است و آن عشق به دنیا و فراموش نمودن آخرت است.
»خداوند متعال می فرماید:
🍃📖﴿ بَلْ تُؤْثِرُونَ الْحَيَاةَ الدُّنْيَا ۞ وَالْآخِرَةُ خَيْرٌ وَأَبْقَى ﴾ «بلکه شما (مردم) زندگی دنیا را (بر آخرت) ترجیح می دهید، در حالی که آخرت بهتر و پایندتر است»
(سوره اعلی۱۶و۱۷)
»حقیقتی است:
”که بسیار نیاز به تأمل دارد“
عاقلان را اشاره ای کافیست...
☘☘
#یک_آیه_یک_نکته
#سخن_بزرگان
🌟حضرت محمد (ص) :
💖عيبهاى مؤمنان را جستجو نكنيد؛ زيرا هر كه دنبال عيبهاى مؤمنان بگردد خداوند عيبهاى او را دنبال كند و هر كه خداوند متعال عيوبش را جستجو كند، او را رسوا سازد گر چه درون خانه اش باشد. ☝
📚ثواب الأعمال : 288/1🍃
@dars_akhlaq.mp3
5.85M
🔊 كليپ صوتی
🎙🌸استادآيت الله #مشکینی (ره)
🔵 موضوع:عاقبت غرور و تکبر
✅ بسیار تأثیر گذار 👌👌
بسیار شنیدنی حتما گوش کنید
📩 #غرور 🍁 #تکبر #درس_اخلاق
🍃🍃🍃➖➖➖🍃🍃🍃
🍃🍃🍃🥀🥀🥀🍃🍃🍃
آیت الله استاد علی مشکینی (ره)
موضوع "عاقبت #غرور و #تکبر"
رسول اکرم (ص) شتری بسیار راهوار و چابک داشت و در هر مسابقهای میبرد. روزی بادیهنشینی آمد و گفت: "ای پیامبر آیا با من مسابقه میدهی؟" پیامبر اکرم (ص) با این همه عظمت شأن با این عرب مسابقه داد. در روایت آمده که مسلمانان ناراحت شدند. رسول اکرم (ص) فرمودند: "میدانید علت آن چیست؟" به این جهت است که این حیوان مغرور بود.
🔵👈 ظاهراً غرور و تکبر اثری وضعی دارد که در این حیوان هم اثر میگذارد و موجب سقوط و عقبماندن او شد. یعنی اگر کبر و تکبر بر این حیوان اثر میگذارد، ای انسان! مواظب باش که با تکبر از انسانیت ساقط میشوی و در تو اثر کامل خواهد گذاشت. نکند تو آنطور باشی که خدایت نمیخواهد. در مقابل این صفت صفتی است که باید آن را دریابی و آن صفت تسلیم است
🙏 لطفا صوت را گوش بفرمائید نکات بسیار جالب و کاربردی دارد🌹