🌺یک نکته از مناجات شعبانیه :🌺
🍂 اِلـهي اِنْ اَنامَتْنِي الْغَفْلَةُ عَـنِ الإِسْتْـعِدادِ لِلِـقآئِكَ، فَقَدْ نَبَّهَتنِي الْمَعْرِفَةُ بِكَرَمِ آلائِـكَ....
⚡️خدايا اگر غفلت از آماده شدن براي ديدارت به خوابم فرو برده، ولي معرفت به نعمت های كريمانه ات مرا بيدار ساخته است.
🍁ما در این دنیا باید خود را برای ملاقاتی زیبا با خداوند در قیامت، آماده کنیم.
❌اما آنقدر سرگرم زندگی دنیا شده ایم که از این مسئله غافل ماندیم. و این غفلت، ما را به خواب برده.
💥در مقابل، آنچه که باعث بیداری انسان از این خواب غافلانه می گردد، معرفت و توجه به نعمتهای کریمانه خداست.
✅ برای بیدارشدن از خواب غفلت، و برای آمادهسازی خود برای لقاء خدا، باید توجهمان را به نعمتهای خدا بیشتر کنیم. از وجود خودمان گرفته تا هرچه که در اطراف ماست، همگی نعمتهای خداوند است، فقط باید نگاه خود را اصلاح کنیم.
🍃 «چشمها را باید شست، جور دیگر باید دید»🍃
#مناجات_شعبانیه
🌺سبک مدیریت قرآنی :🌺
🍂 طبق قانون عمل کنید. 🍂
🔶قَالَ مَعَاذَ اللّهِ أَن نَّأْخُذَ إِلاَّ مَن وَجَدْنَا مَتَاعَنَا عِندَهُ إِنَّـا إِذاً لَّظَالِمُونَ
(یوسف/٧٩)
⚡️ترجمه :
(يوسف) گفت: پناه به خدا از اينكه كسى را به جز آنكه متاعمان را نزد او يافته ايم، بگيريم. زيرا كه در اينصورت حتماً ستمگر خواهيم بود.
❌قانون شكنى، ظلم است. (نبايد به درخواست اين و آن مقرّرات را شكست.)
🍁حضرت یوسف با این که صاحب قدرت و مسئولیت بود و اگر می خواست، می توانست طبق میل خود، خلاف قانون رفتار کند، اما مقید به رعایت قانون بود و حتی برای نگه داشتن برادرش نزد خود نیز، از راه قانونی اقدام نمود.
💥یک مدیر مسئول، نباید تحت تأثیر احساسات قرار گرفته و قانون را زیر پاگذارد، چنانکه برادران حضرت یوسف نیز نتوانستند با تحریک عواطف و احساسات، او را مجبور به تخلف از قانون کنند.
#سبک_زندگی_قرآنی
🌺تأملی در نهج البلاغه :🌺
🍂حکمت ١٩٢:
يَا ابْنَ آدَمَ، مَا كَسَبْتَ فَوْقَ قُوتِكَ، فَأَنْتَ فِيهِ خَازِنٌ لِغَيْرِكَ.
⚡️ ترجمه :
اى فرزند آدم هر چه بيش از مقدار خوراك خود به دست آورى (و آن را ذخيره كنى) خزانه دار ديگران در آن خواهى بود.
🔴 غالب مردم حد و اندازه اى براى به دست آوردن مال و ثروت قائل نيستند و معتقدند هر چه بيشتر بهتر; اما هنگامى كه درست دقيق مى شويم مى بينيم بهره ما از اموالمان همان است كه مصرف مى كنيم; غذايى كه مى خوريم، نوشابه اى كه مى نوشيم، لباسى كه مى پوشيم، خانه اى كه در آن زندگى مى كنيم و مركبى كه بر آن سوار مى شويم و مانند آن و در مورد بسيارى از اشخاص، اين مواد مصرفى تنها گوشه كوچكى از اموال آنها را شامل مى شود و بقيه را ذخيره مى كنند، پيوسته در حفظ آن كوشش و از آن پاسدارى مى كنند تا سرانجام به فرزندان و دامادها و ساير بستگان خود بسپارند و با دنيايى از حسرت، چشم از آنها بپوشند و با يك كفن بسيار كم ارزش وارد سراى ديگر شوند.
🍃این نکته شایان توجه است که مقصود امام(علیه السلام) از این سخن آن نیست که انسان تنها به اندازه تحصیل قوت خود تلاش و فعالیت اقتصادى داشته باشد بلکه به عکس، طبق دستورات اسلام باید از طرق صحیح بسیار تلاش کرد ولى اموالى را که جمع آورى مى کند، اضافه آن را در راه خدا و کارهاى خیر و خدمت به بندگانش صرف کند، نه این که آنها را ذخیره کرده و براى وارثان بگذارد و خودش هیچ بهره اى معنوى از آن نبرد.
🔸منبع: کتاب پیام امام (شرح آیت الله مکارم بر نهجالبلاغه)
#نهج_البلاغه
✨ساعت ۸ به وقت امام هشتم✨
هر روز ، صبح زود ، زیارت میکنم تو را
تا روبروی گنبدتان میدهم سلام
هرجا که صحبت از تو شد و ذکر خیر تو
دستمبهسینه عرض ادب کردم و احترام
من چیز قابلی که نبودم بدون تو
اما میان صحن تو شدم صاحب مقام
ما رعیتیم و حضرت اربابِ جان تویی
یکدم قدم گذار ، سر مردم عَوام
یک روز عاقبت وسط صحن با صفات
جان میدهم میان همان شور و ازدحام
#السلطان_اباالحسن🌺
#السلام_علیک_یاامام_رئوف
#یاامام_رضاجانم😍✋
اللهّمَ صَلّ عَلے عَلے بنْ موسَے الرّضا المرتَضے الامامِ التّقے النّقے و حُجّّتڪَ عَلے مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثرے الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ ڪثیرَةً تامَةً زاڪیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَـہ ڪافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلے اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِڪَ
💌💌💌💌💌💌💌
9.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گدای کوی رضا شو که آن امام رئوف
به سینهی احدی دست رد نخواهد زد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عَجّللولیکَالفَرَج...
🌱میدرخشد ... نور، فوقَ کل نور
میشود قلبم پر از شوق حضور
🌱لیلةالعشق است و می خوانم دعا...
رَبّــــنا عَـجــّلْ لـَنا يَومَ الظــهور
#اللهمعجللولیکالفرج
تعجیل در فرج مولایمان صلوات
#شبتونمهدوی🌙