eitaa logo
سعادت (ثامن)
125 دنبال‌کننده
1.5هزار عکس
909 ویدیو
315 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
📝 | ضرورت حراست از نظام اسلامی و قدردانی آن از نگاه 🍃🌹🍃 🔻خدای متعال، در قرآن کریم، به حراست و حفاظت از نظام اسلامی و قدر دانستن آن، تأکید نموده؛ پیامدهای منفیِ کوتاهی در این زمینه را یادآور شده‌اند. 🔹قرآن، برخی دستاوردها و کارکردهای نظام الهی را نعمت ِخدا معرفی می‌کند نظیر آزادی مشروع (مائده/۲۰)، برادری (آل‌عمران/۱۰۳)، عزت و (انفال/ ۲۶) و...، تا مردم قدردان نظام اسلامی باشند: لَعَلَّكُمْ تَشْكُرُون (انفال/۲۶). و برای حراست و حفاظت از آن با صرف مال، جان و بیان ()، بکوشند: وَ جاهِدُوا بِأَمْوالِكُمْ وَ أَنْفُسِكُم‏ (توبه/۴۱). جاهِدْهُمْ بِهِ جِهاداً كَبيرا (فرقان/۵۲). 🔸زیرا اگر مسلمین کوتاهی کنند؛ شوکت و عزتشان از بین می‌رود: وَ تَذْهَبَ رِيحُكُم‏(انفال/۴۶) و در صورت قدرنشناسی، خداوند، خورشید اسلام را به قومی می‌تاباند که محبت متقابل با خالق هستی داشته حافظ و مدافع نظام اسلامی‌اند: ِ فَسَوْفَ يَأْتِي اللَّهُ بِقَوْمٍ‏ يُحِبُّهُمْ وَ يُحِبُّونَه‏...(مائده/۵۴). 🔺از سوی دیگر قرآن مجید، به مسلمین یادآور می‌شود که دشمن با تمام توان، برای شکست دادن شما پیوسته در تلاش است (بقره/۲۱۷ و...). ولی اگر در ایمانتان استوار بوده و پیرو ولی و رهبر الهی باشید، یاری خدا (امداد غیبی) شامل حالتان خواهد بود (روم/۴۷). نمونه بارزِ در جنگ احزاب است که دشمنان با تجمیع قوا، قصد داشتند کار اسلام را یکسره کنند که خدای متعال به دادِ مسلمین رسید (احزاب/۹). پس ما مردم ایران، قدردان و حافظ انقلاب اسلامی باشیم، برای آبادانی کشور و حل مشکلات تلاش کنیم. ✍️علی‌اکبر صیدی |
ضربات ایران به اسرائیل چند برابر شده و ادامه دارد سرلشکر «جعفری» : 🔹رژیم صهیونیستی و مسئولان آن می‌دانند تاکنون چه ضرباتی از جمهوری اسلامی خورده‌اند و حتی بعضی از آنها هنوز استمرار دارد و در حال ضربه خوردن از این ناحیه هستند. 🔹اینها ضرباتی است که در منطقه و در کشورهای مختلف، مقاومت اسلامی در منطقه و در کشورهای مختلف و حتی در داخل سرزمین‌های اشغالی به آنها وارد کرده است. 🔹جمهوری اسلامی نمی‌تواند خیلی از این ضربه‌هایی که به این رژیم وارد می‌کند را بیان کند. لذا در این اقدامات چراغ خاموش بودن و محرمانه بودن آن را اکثرا حفظ می‌کند. 🔹ما و جبهه مقاومت چندین برابر این اقدامات را، هم قبل از شهادت شهید صیاد خدایی به رژیم اشغالگر وارد کردیم و‌ هم بعد از آن اما نمی‌توانیم جزییات آن را بیان کنیم‌. 🔹دشمنان سعی می کنند دیگر حوادث کشور را هم از طریق عملیات روانی و رسانه‌ای به خود نسبت دهند در حالیکه خودشان بهتر از دیگران می دانند کار آنها نیست./تسنیم
نیروی دریایی حشد الشعبی راه اندازی شد 🔸صابرین نیوز کلیپی از نیروی دریایی حشدالشعبی را منتشر کرد . 🔸نکته جالب تصاویر ، شباهت این یگان و تکاوران نیروی دریایی سپاه پاسداران را نشان می دهد که با اتخاذ تاکتیک های چریکی و نامنظم در حال عملیات آبی - خاکی هستند . 🔸بی تردید پیغام این تصاویر متوجه عربستان ، امارات و بحرین است که پنهان و آشکار به فرآیند عادی سازی رابطه با رژیم صهیونیستی پیوسته اند و در ائتلاف با این رژیم در پی ائتلاف علیه محور مقاومت هستند . 🔸 انتشار این کلیپ در آستانه سفر رئیس جمهور آمریکا به سعودی تامل برانگیز است . ✅‌‌ بصیرت
🔰ایران و روسیه خودروی مشترک تولید می‌کنند 🚘 در دیدار رئیس سازمان توسعه تجارت ایران با وزیر تجارت روسیه مذاکراتی برای صفر شدن تعرفه واردات گندم و روغن صورت گرفت و برای تولید مشترک خودرو در ایران توافق شد.
🔰وزیر راه: در ساخت 4 میلیون خانه مصریم 🎤 «رستم قاسمی» در مراسم کلنگ‌زنی طرح مسکن ملی اصفهان گفت: «امروز یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار واحد مسکونی در دست ساخت داریم که تا شهریور ۱۰۰ هزار واحد آن تحویل داده می‌شود. باید سریعاً به سقف ۲ میلیون واحد مسکونی برسیم تا بتوانیم در دو بخشِ دومیلیونی تا پایان دولت تعهداتمان را انجام دهیم».
🔴افــزایـش ۳۰ درصـدی میـزان خـرید گنــدم👌 🔹ایمانی، مدیرعامل بنیاد ملی گندمکاران در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان: 🔹از ابتدای فصل برداشت تا روز گذشته، ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تن گندم از کشاورزان خریداری شده که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۳۰ درصد رشد داشته است 🔹تاکنون ۸۲ درصد مطالبات کشاورزان پرداخت شده و ۱۸ درصد باقی مانده است. 🔹برآوردها حاکی از آن است که میزان تولید گندم به حدود ۱۰ میلیون تن برسد که در صورت تسریع پرداخت مطالبات میزان خرید به ۶ میلیون تن خواهد رسید.
🔴رئیس جمهور: باید جریان جهاد سازندگی را احیا کنیم و آن را ادامه دهیم 🔹حجت‌الاسلام رئیسی در اجتماع مردمی هسته های جهاد و پیشرفت: 🔹گستره حرکت های جهادی به حمایت از طرف دولت نیاز دارد. 🔹پیشرفت و عدالت وظیفه مهم دولت است. 🔹باید جریان جهاد سازندگی را احیا کنیم و آن را ادامه دهیم. 🔹تصمیم گرفتم با احیای جریان جهاد سازندگی، گروه های جهادی احساس کنند از طرف دولت حمایت می شوند. 🔹مسئولان و صاحب نظران به نتیجه نرسیدند مجموعه یا سازمانی مانند وزارت جهاد سازندگی داشته باشیم. 🔹دولت باید با هدایت، حمایت و نظارت، امور گروه های جهادی را پیگیری کند. 🔹ما شورای جهاد سازندگی را با پیشکسوتان و نیروهای باانگیزه بنیان گذاشتیم.
🔰حرف روز 📍مذاکره زیر سایه چماق و هویج دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌‌داری آمریکا اعلام نمود، «شبکه‌ای از تولیدکنندگان محصولات پتروشیمی ایران و همچنین شرکت‌های مستقر در چین و امارات تحریم شدند»؛ وضع تحریم‌های هم‌زمان با مذاکرات هسته‌ای از سوی آمریکا را چگونه می‌توان تحلیل کرد؟ ⚜️نکات‌تحلیلی: 1️⃣برخلاف نگاه جریان غرب‌گرا که دموکرات‌ها را دارای نگاهی منعطف‌تر نسبت به جمهوری اسلامی می‌دانند؛ بررسی‌ها نشان می‌دهد که از پیروزی انقلاب تا تابستان ۹۵، جمعاً ۲۹ قانون و مقررات تحریمی از طرف آمریکا علیه ایران وضع شده که ۲۲ تای آن از طرف دموکرات‌ها و ۷ تحریم از طرف جمهوری‌خواهان بوده است. دولت اوباما به معاونت بایدن با ۱۳ مورد تحریم رکورددار تحریم‌هاست. لذا به قول چامسکی، دموکرات‌ها همان جمهوری‌خواهان رقیق‌شده دهه ۹۰ هستند. 2️⃣اما مرور گذشته نشان می‌دهد این است که پتروشیمی‌های ایران قبل از این مورد تحریم بودند. پس چرا آمریکایی‌ها اصرار دارند که بگویند این تحریم، تحریم جدیدی است؟! اولین اصل، اذعان آمریکایی‌ها به خالی شدن دست آن‌ها از حیث گزینه است. هفته گذشته رسانه آمریکایی CNN نیز با اذعان به این واقعیت، اعلام کرد که گزینه‌های بایدن در مقابله با جمهوری اسلامی به پایان رسیده است؛ اما موضوع دوم را می‌توان جنگ ادراکی به‌واسطه ایجاد تحریم‌ها برای توافق احتمالی دانست. آمریکایی‌ها به دنبال این هستند که ایران هیچ سودی از مذاکرات هسته‌ای نبرد؛ لذا پیشاپیش در حال ساخت این انگاره در اذهان شرکت‌های خارجی هستند که حتی اگر توافق هم بشود قرار نیست ایرانی‌ها سودی ببرند و شرکت‌های خارجی اجازه حضور در بازار ایران را پیدا کنند؛ امری که آمریکایی‌ها در سال ۲۰۱۵ انجام دادند و مانع از حضور شرکت‌هایی شدند که تمایل به حضور در بازار ایران داشتند. 3️⃣در مقابل این رذالت آمریکایی‌ها چه باید کرد؟ بهترین کار این است که تیم دیپلماسی ایران به دنبال تضمین بیشتر و تعبیه پروسه راستی آزمایی بهتر در توافق باشد؛ اما نگاه بلندمدت باید گرایش تیم اقتصادی و سیاست‌گذاری دولت بر ایجاد اقتصاد درون‌زا و برون‌نگر باشد تا بتواند اقتصاد را از تکانه‌های بین‌المللی مانند جنگ اوکراین و تحریم‌های گاه‌وبیگاه آمریکایی‌ها مصون بدارد. 💠نکته پایانی: رسیدن به اقتصاد درون‌زا و برون‌نگر خواسته‌ای بوده است که سال‌ها رهبر معظم انقلاب بر آن تأکید و اصرار داشتند ولی متأسفانه جز در عرصه شعار تلاش‌های کمی جهت تحقق آن صورت پذیرفته است و باید دولت فعلی بنای خود را بر پیاده‌سازی این نوع نگاه معطوف سازد و قطعاً سودش را در بلندمدت، همگان خواهند دید.
🔰گزارش روز 📌یک پیشنهاد به پمپئو وزیر خارجه سابق آمریکا در مصاحبه‌ای با شبکه سعودی العربیه از ترور بزدلانه شهید سلیمانی به‌عنوان یک موفقیت یاد کرده و گفته است که «هشداری وجود داشت که اگر به ژنرال سلیمانی حمله کنید، جنگی رخ خواهد داد. ما این کار را انجام دادیم و هیچ جنگی روی نداد». ⚜️گزاره‌های‌خبری: 1️⃣سال گذشته شاهد فرار شبانه ۱۴۰ هزار نظامی از پایگاه‌های آمریکا در افغانستان بودیم؛ پایگاه‌هایی که به اذعان برخی رسانه‌های آمریکا، آن‌ها ۲۰ سال و ۲ تریلیون دلار برای تأسیس آن هزینه کرده بودند و تجهیزات متعددی که از آن به‌جامانده یا نصف و نیمه رها شده بود. آیا این امر از نگاه امثال پمپئو شکست محسوب نمی‌شود؟ البته این رویه قاتلان شهید سلیمانی برای فرار از محاکمه است که همواره ضرباتی که پس‌ازاین ترور بر آن‌ها وارد شده است را یا مخفی کرده و یا غیرمرتبط با شهادت سردار سلیمانی بیان کرده‌اند. 2️⃣این شکست در عراق هم مشهود و ملموس بود؛ چراکه آمریکایی‌ها آمده بودند تا در عراق بمانند و برای حضور ۱۵۰ هزار نظامی آمریکا در چندین پایگاه نظامی برنامه‌ریزی مفصل کرده بودند؛ اما امروز فقط ۲۵۰۰ نظامی آمریکایی در چند پایگاه محدود حضور دارند؛ آن‌ها اگر فرار نکرده‌اند، به مرخصی سالیانه رفته‌اند؟! 3️⃣دولت فدرال مدعی شد ماهانه بیش از دو میلیون دلار برای تأمین امنیت امثال پمپئو پرداخت می‌کند و سال گذشته یک پویانمایی دودقیقه‌ای با عنوان «انتقام حتمی است»، فشار روانی گسترده‌ای به کسانی که در قفس بودند، وارد کرد. لذا پیشنهاد می‌شود اگر می‌توانند از قفس بیرون بیایند و در هرکدام از خیابان‌های نیویورک که به نظرشان امن است، حاضر شوند. ⚜️گزاره‌های‌تحلیلی: 1️⃣آمریکا بزرگ‌ترین ساختار تروریستی دنیاست. بر اساس پروژه هزینه‌های جنگ دانشگاه براون، تعداد کل غیرنظامیانی که از خشونت مستقیم در جنگ‌های آمریکا از ۱۱ سپتامبر تاکنون جان خود را از دست داده‌اند، به ۳۶۴ هزار تا ۳۸۷ هزار نفر می‌رسد و بر اساس این آمار، از فوریه ۲۰۲۰ تاکنون ۳۲۴۶ بمب و موشک بر روی افغانستان، عراق و سوریه ریخته‌اند. 2️⃣اما وحشیانه‌ترین ترور که ماهیت آمریکایی‌ها را مشخص کرد، ترور شهید سلیمانی به‌عنوان علمدار مبارزه با داعش بود. 3️⃣مقام معظم رهبری فرمودند که شهید سلیمانی از حاج قاسم سلیمانی برای دشمنانش خطرناک‌تر است. آمریکا و رژیم صهیونیستی می‌دانند که پس از شهادت حاج قاسم شکست‌هایشان در جبهه‌های سوریه، فلسطین اشغالی، یمن، افغانستان و خلیج‌فارس بیشتر از گذشته بوده است و امنیت دریایی، زمینی و امنیتی آن‌ها به نحو محسوسی کاهش داشته است. آنچه گفته شد در حالی است که انتقام خون حاج قاسم هنوز گرفته نشده است و این انتقام نه در ایران بلکه توسط همه آزادیخواهان در سراسر جهان گرفته خواهد شد. خدای متعال می‌فرماید: «انّهم یكیدون كیدا و اكید كیدا»؛ آن‌ها مكر می‌ورزند، اما مكر الهی بر مكر آن‌ها قطعاً غالب خواهد شد. سوره طارق 15.
🔰ایران سیاسی که ریشه‌هایش تا هند و آفریقا هم کشیده شده است ✍️«علی علیزاده» کارشناس سابق رسانه انگلیسی بی‌بی‌سی و تحلیلگر مسائل سیاسی کشورمان نوشت: «سرود سلام فرمانده رسماً تبدیل شده به مانور ارتش بین‌الملل شیعه از کشمیر تا نیجریه، از هند تا بحرین. نسخه‌های غیرفارسی سلام فرمانده را ببینید تا بفهمید ایران هزار و چهارصد و بیست تا کجاها گسترده خواهد شد. ایران سیاسی درختی است که تنه‌اش در ظاهر در ایران جغرافیایی است، اما ریشه‌هایش زیر خاک تک‌تک کشورهای غرب آسیا و بخشی از شبه‌قاره هند و حتی آفریقا کشیده شده است؛ ریشه‌ای طبیعی که قرن‌ها در خاک در حالت خواب زمستانی بوده و چهل‌ودو سال پیش دوباره فعال شده. حالا دیگر آینده امری تخیلی و انتزاعی نیست. حالا آینده مقابل چشمان ما و در دسترس ما است. سلام ایران هزار و چهارصد و بیست».
•[ 🎤 ]• ┓ 🖌┏ | ┛┗موضوع: خداوند ۱۴۰۱ همان خداوند ۱۳۶۰ است! ✍/ ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ 🌐 مقام معظم رهبری(حفظه‌الله) هفتم تیرماه سال جاری در جمع مسئولین قوه قضاییه با اشاره به اتفاقات و شرایط بسیار سخت سال ۱۳۶۰ و فشار حداکثری دشمن و بازخوانی شرایط در آن روزها فرمودند: " در راس همه امام(ره) مثل کوه سربلند و مسئولین و مردم و جوانها توانستند با اتکا به سنت های الهی همچون و دشمن را ناامید کنند و وضعیت را ۱۸۰ درجه تغییر دهند؛ امروز نیز همان قاعده و قانون جاری است و خداوند سال ۱۴۰۱ همان خداوند سال ۱۳۶۰ است و باید تلاش کنیم خود را مصداق سنت های الهی قرار دهیم تا نتیجه آن پیشرفت و پیروزی باشد. 🔰 گزاره‌های تحلیلی: 🔻وضعیت کنونی کشور هر اندازه که سخت و آشفته باشد به آشفتگی شرایط آن روز ها نیست و اگر در مقام مقایسه برآییم بهتر از گذشته می باشد. همانگونه که از بیانات مقام معظم رهبری(حفظه‌الله) بر می آید، ریشه مشکلات امروز ما ضعف در اتکا به سنت های الهی است. 🔻در این راستا مسئولین و مدیران عالی رتبه بیش از هر فرد دیگری خطاب قرار گرفتند. پس از انقلاب هرگاه مسئولین و مدیران ما اتکا به آموزه ها و سنت های الهی کردند، شاهد بهبود وضعیت در کشور بودیم و هرگاه به دید مادی و غیر الهی به مسائل نگاه کردند و به جای محوریت خدا به کدخدا چشم دوختند، بر مشکلات کشور افزوده شد. ✅لذا اگر این روزها شاهد افزایش تخریب ها علیه مسئولین و خصوصا رییس جمهور محترم از جانب مخالفین داخلی و دشمنان خارجی هستیم، بدانیم مسیری که انتخاب شده مسیر درستی است. ✅وظیفه ما در این راستا ماموریت جهاد تبیینی است که مقام معظم رهبری(حفظه‌الله) محول کردند. در این جنگ ترکیبی دشمن، می‌بایست با تمام توان واقعیتها را به شکل درست در جامعه و در بین مردم منعکس کرد. ♻️ (شبکه هادیان سیاسی) کارگروه فرهنگی سیاسی ثامن آذربایجان غربی (در اقتصاد، فرهنگ ، سیاست و ....) غربی 🆔eitaa.com/samenbr 🆔https://sapp.ir/andishe_az 🆔https://rubika.ir/samenbr 🍃 📝🍃