🔻تا 1400 با روحانی !
به عنوان کسی که در انتخابات 92 و 96 به روحانی رای ندادم اما برخلاف فضایی که این روزها درباره لزوم استعفا یا استیضاح روحانی ایجاد شده، معتقدم دولت روحانی باید تا 1400 به کار خود ادامه دهد زیرا ناتمام ماندن این دولت ضررهای بیشتری از ادامه کارش دارد.
از همان ابتدا در سال 92 هم مشخص بود که روحانی کشور را در چه چاهی فرو خواهد برد. پیش بینی این روزها نه تنها سخت نبود بلکه ندیدن چنین روزهایی دشوار بود! وقتی کسی در همان ابتدای دولتش تمام تخم مرغ هایش را در سبد دشمن 30 ساله یک ملت می گذارد و به جای دراز کردن دست خود به سمت مردم کشورش، دست گدایی به سمت امریکا و اروپا دراز می کند، بعد 5 سال اگر چنین بلایی سر کشور نمی آمد باید تعجب می کردیم اما با همه این اوصاف، دولت روحانی باید تا 1400 ادامه پیدا کند حتی اگر وضع از آنچه امروز هست بدتر شود.
علت این سخن روشن است؛ روحانی نه از کره ی ماه و مریخ آمده و نه از کشورهای همسایه. او یکبار با پشتوانه 18 میلیونی و بار دیگر با پشتوانه 23 میلیونی همین مردم سرکار آمده است. بخصوص که بار دوم مردم عملکرد او را دیدند و بازهم به او اعتماد کردند، پس چاره ای نیست جز اینکه نتیجه عملکرد او برای تک تک رای دهندگانش روشن شود.
فرض کنید فردا روحانی استعفا دهد یا استیضاح شود، فکر می کنید بخش اعظم آن 23 میلیون می گویند چقدر خوب شد که این اتفاق افتاد؟ کاملا برعکس، می گویند نگذاشتند کار کند! چنان شخصیتی مظلومی از همین جناب روحانی درست می کنند که انگار نه انگار همین روحانی بود که بعد 5 سال کشور را در چنین چاهی فرو برد که برای اولین بار قیمت دلار به 9000 تومان و سکه به 3 میلیون رسید.
در حالی که ادامه عملکرد روحانی هرچقدر هم عرصه را بر مردم سخت تر کند، اما اعتبار گفتمان لیبرال و سازشکار با امریکا در بین مردم را به حداقل می رساند. اساسا علت پذیرش برجام توسط رهبر انقلاب نیز جز همین منطق نبود؛ 12 آبان 92 ایشان صراحتا گفتند من به این مذاکرات خوشبین نیستم اما امیدوارم این روند به کسب یک تجربه و افزایش سطح فکری مردم منجر شود: «من اعتماد ندارم، خوشبین نیستم به مذاکره، لکن میخواهند مذاکره کنند، بکنند؛این تجربه ظرفیّت فکری ملّت ما را بالا خواهد برد»
خلاصه کلام همین است؛ بزرگترین دستاورد دولت روحانی در این دو دوره باید افزایش فهم مردم و رسیدن به این نقطه باشد که این جماعت از طریق مذاکره با امریکا و اروپا و ... نه تنها نمی توانند مشکلی را حل کنند که هزاران مشکل نیز بر کشور اضافه خواهند کرد، پس باید در انتخاب های خود دقت کنیم. لذا اگر می بینید اخیرا حسین موسویان از نزدیکان روحانی در گفتگویی اعلام می کند روحانی باید فداکاری کند و استعفا دهد تا کشور از بحران فعلی خارج شود و بعد از آن هم اخباری منتشر میشود که اصلاح طلبان مجلس به دنبال استیضاح روحانی هستند، همه اینها یک پروژه برای مظلوم جلوه دادن روحانی و مقصر تراشی برای تبرئه اوست.
استعفا یا استیضاح روحانی بعد از مدتی به مظلومیت او منجر خواهد شد در حالی که اگر او تا 1400 به کارش ادامه دهد بعد از آن نه بهانه ای از او پذیرفته است که چرا بعد 8 سال کشور را به چنین روزی انداخته و هم عیار مدیریت و کفایت او و گفتمانی که آن را نمایندگی می کرد به اندازه کافی برای مردم روشن خواهد شد. اتفاقی که باعث می شود کشور از بدل های او (جهانگیری، نوبخت، ظریف، عارف و...) نیز تا سالها در امان بماند چون آن وقت دیگر نه فقط روحانی بلکه کل این گفتمان عیارش برای مردم مشخص شده است.
استیضاح واقعی روحانی باید پای صندوق های رای در خرداد 1400 توسط خود مردمی که به او رای داده اند اتفاق بیفتد، والسلام!
@Sabeti ✅
هدایت شده از کانال خبری رجانیوز
💥همایش دانشجویی-مردمی "خستگی ممنوع!"
🎙سخنران: دکتر سعید جلیلی
💡با حضور اساتید دانشگاه و فعالان سابق جنبش دانشجویی
⏱سه شنبه ۱۲ تیر، ساعت ۱۷
📌سالن سوره حوزه هنری، خیابان سمیه
✅ @Rajanews
وقتی در اوج مشکلات اقتصادی و بهم ریختن بازار ارز، سکه، مسکن، خودرو و همزمان با بیشتر شدن مشکلات مردم خوزستان و نداشتن آب شرب، روحانی ترجیح می دهد به جای سر زدن به بازار تهران یا جنوب کشور، به سوییس برود تا هر طور شده برجام با اروپا را ادامه دهد، یعنی رویکرد غلط او در 5 سال گذشته هیچ تغییری نکرده و او راهی جز التماس به خارجی ها برای اداره کشور بلد نیست.
این مساله از این جهت مهم است که اخیرا بعد از برخی مواضع دوپهلوی روحانی، برخی از نیروهای انقلابی سخنان او را خوشبینانه تفسیر و گمان می کردند او ممکن است از تجربه برجام درس گرفته و تغییر بدهد، در حالی که کاملا برعکس روحانی همچنان بر بردن کشور به انتهای چاه با ادامه مسیر غلط 5 سال قبل اصرار دارد.
@Sabeti ✅
🔻بخشی از یادداشتی که 2 روز قبل از انتخابات 96 نوشته بودم:
اگر کسی پس از تجربه 4 ساله روحانی مجددا به او رای بدهد، فردا نباید از ادامه غارت بیت المال ناراحت شود، نباید از افزایش تبعیض، از افزایش فقر، از افزایش فساد و در یک کلمه از «بدتر» شدن همه چیز ناراحت شود چون این نتیجه مستقیم همان انتخاب است! دولتی که بسیاری از مسئولانش قبل از اداره کشور «تاجر» هستند و ماهیانه ده ها میلیون از بیت المال را بر می دارند و در برابر اعتراض مردم طلبکار هم می شوند و می گویند هر کس حقوق نجومی گرفته «ذخیره نظام» است، مشخص است چهار سال دومش هم چه خواهد بود. لذا اگر امروز دوباره به روحانی رای دهیم اول باید جواب خدا و سپس مستضعفان و محرومان را بدهیم که چرا علیرغم دیدن کارنامه او در 4 سال اول باز هم انتخابش کردیم...
متن کامل این یادداشت در کانال تلگرام از طریق لینک زیر قابل مشاهده است:
https://t.me/sabetitelegram/860
@Sabeti ✅
جایی برای آدم کشتیشکسته هست؟
در عرشه سفینهات ای نوح کربلا...
#شب_جمعه
🔻 چند خطی درباره انقلابی شدن روحانی!
حرفهای امروز حسن روحانی علیه امریکا نه تنها برای منتقدانش، بلکه برای کسانی که به او رای داده اند هم خنده دار است. وقتی روحانی بعد از 5 سال به حراج گذاشتن ایران، یکباره مدافع مقاومت در برابر امریکا می شود مثل این است که فردا روزی یک باره قاسم سلیمانی از لزوم مذاکره با امریکا سخن بگوید!
اما در هر صورت باید از این دست مواضع روحانی استقبال کرد، حتی اگر او غیرصادقانه و با هر نیتی این سخنان را مطرح کند، باید در پمپاژ سخنان او به جامعه کمک کرد زیرا وقتی نماد یک گفتمان (سازش و عقب نشینی مقابل امریکا) بعد از 5 سال حرفهای گفتمان رقیب خود را تکرار می کند، این مساله در «تغییر تدریجی گفتمان غالب بر جامعه» بسیار اثرگذار است.
فراموش نکنیم اگر سال 92 حسن روحانی رای آورد، پیروزی او در انتخابات حاصل وحدت اصلاح طلبان یا کثرت اصولگرایان و مسایل درجه چندمی از این دست نبود، بزرگترین علت رای آوردن روحانی غلبه گفتمانی بر جامعه بود که او نماینده همان گفتمان در جامعه شناخته می شد: «گفتمان سازش و عقب نشینی در برابر امریکا»
اما این گفتمان نیز یکباره و توسط روحانی بر جامعه غالب نشد، به تدریج و با مواضع افراد مختلف از جناح های مختلف به عنوان یک گزاره ی منطقی در بین مردم جای خود را باز کرد. وقتی ولایتی، قالیباف، محسن رضایی تا عارف و خود روحانی همه و همه از لزوم مذاکره با امریکا و تغییر دست فرمان در دیپلماسی سخن می گفتند، طبیعی بود که این گفتمان به عنوان گفتمان غالب توسط مردم پذیرفته شود و در نهایت نیز به نسخه اصلی همین گفتمان یعنی حسن روحانی رای داده شود. لذا سخنان امروز روحانی هر قدر هم خنده دار باشد این فایده را دارد که به تدریج در «قشر خاکستری جامعه» این گزاره را جا خواهد انداخت که «اولا اعتماد و مذاکره با امریکا اشتباه بود، ثانیا تنها راه عقلانی در برابر امریکا مقاومت است.»
اگر این اتفاق به درستی به وقوع بپیوندد، آنگاه تصحیح اشتباهات 92 و 96 توسط خود مردم، دیر نیست...
@Sabeti ✅