هدایت شده از حافظه تاریخی ایرانی
29.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چگونه در روز روشن تاریخ را تحریف کنیم و دروغ بگوییم؟
عبدالکریم سروش آموزش می دهد!
امیرحسین ثابتی در قسمت 92 برنامه حافظه تاریخی ایرانی، ضمن بررسی یکی از سخنرانی های عبدالکریم سروش درباره تاریخ انقلاب اسلامی، به یکی از دروغ های بزرگ او پرداخته و پاسخ وی را داده است. ثابتی در ادامه نیز برخی از مبالغه های سروش در روایت تاریخ انقلاب را مورد نقد قرار داده و به تنازل سخنان سروش نسبت به 20 سال گذشته خودش اشاره کرده است.
🔹برای پایین آوردن حجم فیلم کیفیت آن کم شده اما اگر خواستید فیلم را با کیفیت اصلی ببینید از اینجا اقدام کنید.
🔹برای تهیه کتابی هم که در این قسمت معرفی شده از اینجا اقدام کنید.
🔻برای مشاهده قسمت های قبلی برنامه نیز از اینجا عضو کانال شوید.
هزاران نفر برای مجلس نامزد شدند اما BBC و دنباله روهایش، در چند روز گذشته تمرکزشان را صرف تخریب بنده کرده اند.
علت مشخص است، تا امروز با اینکه که هیچ سمت و جایگاه حقوقی نداشتم ترکش هایم را نوش جان کرده اید، اما از حالا به بعد هم منتظر باشید! چه داخل مجلس باشم و چه بیرون مجلس!
@Sabeti ✅
هدایت شده از تنهایی دسته جمعی
🔹این، مطلبی که چند دقیقه پیش یکی از کانالهای فلسطینی (که اتفاقا گرایشهای ملی و نزدیک به سازمان فتح دارد) منتشر کرد. در تمجید از «محور مقاومت» (با همین لفظ) و نقد حکام عرب. (لینک پست اصلی)
🔻 این جملهٔ مطلب، بسیار پرمعنا (و بیانش با چنین صراحتی، کمنظیر) بود:
«تاریخ شاهد باشد که فقط شیعیان در کنار فلسطین ایستادند.»
🔻جنگ غزه، تصویر ایران و شیعیان را (که در جریان بحران سوریه و با تبلیغات مافوق تصوری که علیه ایران و حزبالله و شیعیان صورت میگرفت، تا حدی خدشهدار شده بود) بسیار بهبود بخشیده است.
🌱ماه، در حال بیرون آمدن از پشت ابر است.
✅@vahid_khazab
دو دهه قبل وقتی امریکا به عراق و افغانستان حمله کرد، اقتصادش به مراتب قویتر از امروز بود و اجماع جهانی بیشتری در همراهی با امریکا وجود داشت. اما هر دو کشور را مفتضحانه ترک کرد.
لذا نتیجه حمله به یمن مشخص است. یمن چیزی برای از دست دادن ندارد اما اگر امریکا وارد یک جنگ فرسایشی دیگر شود، بهترین اتفاق برای رقبایش است. نه بایدن انگیزه یک جنگ تمام عیار با یمن را دارد نه یمن اگر یک ضربه بخورد، تغییر رفتار میدهد..
@Sabeti ✅
4_5834527709417444710.mp3
35.47M
اخیرا با آقای علی باقری مدیرکل سیاسی وزارت کشور دولت اصلاحات و از اعضای سابق سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی ایران مناظره ای داشتم درباره انتخابات پیش رو و چرایی ناکامی احزاب در ایران.
البته در دل مناظره موضوعات مختلف دیگری هم بیان شد که میتوانید صوت کامل آن را از همینجا دریافت کنید.
چون در ایتا امکان انتشار فایل بالای ۵۰ مگ وجود ندارد، فیلم این مناظره را از دو طریق میتوانید دریافت کنید:
کانال روبیکا
کانال تلگرام
@Sabeti ✅
2_5278449527576071150.mp3
6.8M
به مناسب ماه رجب، پیشنهاد میکنم حتما این صوت کوتاه از آیت الله میرباقری @mirbaqeri_ir را گوش کنید.
مختصر و حاوی نکات بسیار مفید.
@Sabeti ✅
امیرحسین ثابتی
چرا جمهوری اسلامی رفراندوم برگزار نمی کند؟ چرا حجاب اجباری است؟ چرا همه چیز در ایران دست رهبری است
به لطف خدا، کتاب "بدون روتوش با دهه هشتادیها" به چاپ یازدهم رسید.
🔹خرید حضوری:
خ انقلاب اسلامی. بین ولیعصر و فلسطین. خ برادران مظفر شمالی. فروشگاه کتابکده27
🔹سفارش اینترنتی از ایتا:
@ketab_hafezeh_tarikhi
پس از یک وقفه 5 ماهه، ان شالله پخش برنامه جهان آرا از امشب آغاز می شود و هر هفته روزهای زوج ساعت 22 روی آنتن می رود.
تیم تولید برنامه، همان تیم قبلی و مجری جدید برنامه نیز برادر عزیزم محمدرضا باقری است.
امیدوارم همه عوامل برنامه و مخاطبان جهان آرا، قصورات بنده را در سالهایی که به عنوان مجری برنامه انجام وظیفه می کردم، ببخشند.
برای دست اندرکاران برنامه آرزوی توفیق دارم و تردید ندارم سری جدید برنامه پربار تر از قبل خواهد بود؛ ان شالله.
@Sabeti ✅
تا امروز تعدادی از فعالان سیاسی سه حوزه انتخابیه غیر از تهران، پیشنهاد داده اند که حوزه انتخابیه را عوض کرده و از شهرهای دیگر کاندیدا شوم.
ضمن تشکر از لطف و بزرگواری این عزیزان، چون در هیچکدام از شهرهای پیشنهادی زندگی نکرده ام و با فضا و مطالبات مردم آن شهرها نیز آشنا نیستم، این کار را غیرصادقانه میدانم و معتقدم این کار بدعتی بود که توسط برخی سیاست بازان آغاز شد و متاسفانه حتی برخی چهره های انقلابی نیز این اشتباه را تکرار کردند.
این مدل اقدامات مصداق تلاش برای ورود به مجلس «به هر قیمت» است و هدف بنده از کاندیداتوری در انتخابات، این مساله نیست. در واقع نه شکست در انتخابات را معادل مرگ می دانم و نه پیروزی در انتخابات را معادل زندگی، بلکه ترجیح می دهم ضمن بیان مواضع و اصولی که به آن اعتقاد دارم، خود را در معرض رای مردم بگذارم. اگر رای آوردم وظیفه مشخصی بر عهده دارم و اگر هم رای نیاوردم، کارهایی که تا امروز انجام می دادم را ادامه میدهم.
شیک باختن بهتر از مبتذل بردن است...
@Sabeti ✅
4_5850620578213401817.mp3
23.98M
اخیرا با شهاب الدین طباطبایی دبیرکل حزب ندای ایرانیان و عبدالله مرادی مدیرکل سیاسی وزارت کشور در میزگرد خبرگزاری ایرنا درباره انتخابات مجلس شرکت کردم که فیلم کامل آن را میتوانید ببینید.
چون در ایتا امکان انتشار فایل بالای ۵۰ مگ وجود ندارد، فیلم این برنامه را از دو طریق میتوانید دریافت کنید:
کانال روبیکا
کانال تلگرام
@Sabeti ✅
ایران۱۳۰۲:
کشوری آشفته، پر از هرج و مرج، همچنان درگیر عوارض قحطی و وبای پس از جنگ جهانی، بدون اثرگذاری در نظم منطقه ای
ایران۱۳۵۲:
در اوج درآمد نفتی، خریدار میلیاردها دلار تسلیحات نظامی از امریکا، ظاهرا دارای ارتش قوی اما حتی یک موشک هم ندارد
ایران۱۴۰۲:
قدرت بلامنازع منطقه، صادرکننده پهپاد به ابرقدرتهای دنیا، جزو چند کشور تعیین کننده نظم منطقه و بخشهایی از جهان، دارای پیشرفته ترین موشکهای دنیا.
#اربیل
@Sabeti ✅
بعد از حدود ۳ هفته که مدارس به خاطر امتحانات تعطیل بود، امروز به یک مدرسه متوسطه دخترانه رفتم. مدرسه دولتی مختار افشار در منطقه 15، کمی پایین تر از میدان خراسان.
برعکس چند مدرسه دخترانه دیگر که سوالات غیرسیاسی بچه ها زیاد بود، اینجا برعکس بود و طبیعتا از این مساله خوشحال بودم. چون آمادگی بیشتری برای پاسخ به این مدل سوالات دارم. سوالات از فلسطین و اسرائیل را شامل می شد تا تاریخ دوره پهلوی و قاجار. بحثهای مرتبط با اقتصاد و حجاب و... هم در سوالات بچه ها به چشم میخورد که تا جای ممکن پاسخ دادم.
اواسط جلسه که سوالات درباره پهلوی بود، پیشنهاد دادم کادر مدرسه بچه ها را به موزه عبرت ببرند، چون بعضی از شبهات با حرف زدن پاسخ داده نمیشود، با "دیدن" حل میشود. عموم بچه ها هم استقبال کردند. اما قسمت خوشحال کننده ماجرا این بود که کادر مدرسه گفتند هر سال بهمن ماه این کار را انجام میدهد و مشخصا معلمان دلسوز و دغدغه مندی داشتند.
با اینکه بچه ها سال آخر متوسطه اول بودند اما سطح سوالاتشان از بعضی مدارس متوسطه دوم هم بهتر بود که مایه امیدواری بود.
زمان جلسه هم نسبتا طولانی شد، با اینکه قرار بود از ساعت 10 تا 12 باشد، از حدود 10.15 تا 13.15 طول کشید.
آخرش هم اتفاق بامزه ای افتاد؛ یکی از بچه ها دم در درباره دوستی با پسرها و... سوال کرد. من هم صادقانه گفتم به هیچ پسری اعتماد نکن! مگر مسئولیت برعهده بگیرد و برای ازدواج قدم بردارد. یکدفعه دیدم مادرش هم به نشانه تایید سری تکان داد و گفت کارت مشاوره تان را میدهید؟ خنده ام گرفت. گفتم من درس و رشته ام تاریخ و علوم سیاسی بوده و مشاور ازدواج نیستم:)
@Sabeti ✅
دیروز دکتر کریم مجتهدی استاد برجسته فلسفه غرب تشییع و به خاک سپرده شد. در دوره دکترا، توفیق شاگردی ایشان را داشتم و هیچوقت حلاوت کلاسهایش را فراموش نمیکنم.
با اینکه در دوره کارشناسی، مفصل فلسفه سیاسی غرب را خوانده بودیم اما اعتراف میکنم که تازه چند سال بعد در کلاسهای ایشان با فلسفه غرب به معنای واقعی کلمه آشنا شدم. تسلط بی نظیرش بر فلسفه غرب، دانشجویان را میخکوب میکرد.
یکی از ویژگی های خاص استاد، تعصبی بود که بر هویت ملی و زبان فارسی داشت. گمان میکنم همان جلسه اول بود که اتمام حجت کرد کسی نباید از کلمات انگلیسی استفاده کند، تاکید داشت به جای رنسانس، از «دوره تجدید حیات فرهنگی غرب» استفاده کنیم و معادل بسیاری از کلمات غربی را میگفت و تاکید میکرد که «غرب را خوب بشناسید اما غرب زده نباشید.»
با اینکه آن زمان (یک دهه قبل) 82 سال سن داشت، دقت و نظم و سخت گیری اش زبانزد همه بود. کسی نباید بعد از حضور او در کلاس حاضر میشد (ولو یک ثانیه) و کلاسهایش راس ساعت آغاز میشد و با وجود سن بالا، عین دو ساعت کلاس را صحبت میکرد و بخش زیادی از زمان را نیز ایستاده سخن میگفت.
نماد یک انسان تحصیل کرده، نخبه و با هویت بود که به واسطه تحصیل در سوربن فرانسه، غرب را بهتر از مدعیان شناخته بود اما هیچوقت مقابل غرب، خودباخته نشده بود.
خدایش رحمت کند و درجاتش را متعالی سازد...
پی نوشت: عکس سمت راست تصویر یکی از تکلیفهای کلاسی است که مزین به خط دکتر مجتهدی است. برای آن جلسه استاد گفته بود که بر اساس فهمی که از توضیحاتش درباره فرانسیس بیکن پیدا کرده ایم، یک سوال طرح کنیم.
@Sabeti ✅
44.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در اولین گفتگوی تفصیلی ام درباره انتخابات مجلس، به سوالات پایگاه خبری رجانیوز پاسخ دادم. اهم سوالاتی که در این گفتگو مطرح شد و پاسخ دادم عبارتند از:
چرا کاندیدا شدم؟
نقاط قوت و ضعف مجلس یازدهم چه بود؟
آیا در لیست اصولگرایان یا جبهه پایداری خواهم رفت؟
چقدر می خواهم برای انتخابات خرج کنم؟
چرا از تایید صلاحیت اصلاح طلبان برای انتخابات دفاع می کنم؟
نظرم درباره فیلترینگ و حجاب چیست؟
و ...
کیفیت این ویدئو کم شده تا حجم کمتری پیدا کند. برای مشاهده با کیفیت بالاتر میتوانید از اینجا اقدام کنید.
@Sabeti ✅
در لیلة الرغائب، چشمم به گریه گوید
من آرزو ندارم، جز کربلای ارباب...
#شب_جمعه
12.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا در انتخابات مجلس ثبت نام کردم؟
در این فیلم توضیحات نسبتا مفصلی از ماجرا و چگونگی ثبت نام در انتخابات ارائه کرده ام. از مشورتهایی که با افراد مختلف انجام دادم و در نهایت وقتی از یک عالم بزرگواری خواستم در این باره برایم استخاره بگیرد؛ گفت طبق آیه ای که آمده این کار مسیر دشواری دارد اما استثنائا برای شما خوب است.
فیلم کامل
@Sabeti ✅
19.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای تبلیغات انتخابات نمیخواهم حتی ۱۰۰۰ تومان خرج کنم، چون اولا در فضای مجازی صدایم بلند است و رسانه دارم
ثانیا؛ قصدم از ورود به مجلس گرفتن شاسی بلند و پول در آوردن نیست، من این کار را به معنای برعهده گرفتن یک مسئولیت سخت میدانم که باید مقابل آن پاسخگو باشم. لذا نمیفهمم چرا باید برای این کار پول خرج کنم؟ مردم دوست داشتند رای بدهند، دوست نداشتند هم رای ندهند.
اگر میخواستم عافیت طلبی کنم، به اجرای جهان آرا ادامه میدادم. چون آنجا من پرسشگر بودم و بقیه باید پاسخ میدادند اما حالا پا به عرصه ای گذاشته ام که باید پاسخگو باشم.
اگر هم ستادی بزنم، همه چیزش شفاف و مردمی خواهد بود.
فیلم کامل
@Sabeti ✅
صبح پنجشنبه به یک مدرسه غیرانتفاعی پسرانه رفتم؛ در محله جنت آباد.
عمده سوالات بچه ها حول مسائل اقتصاد و اقتصاد سیاسی بود. سعی کردم با زبان ساده به پرسش هایشان جواب دهم اما بازهم حسرت خوردم که چرا در کتابهای درسی، به جای انبوهی از اطلاعات غیرمفید و غیرکاربردی، درباره مسائل اصلی تری که لازم است هر دانش آموزی درباره اش اطلاعات حداقلی داشته باشد محتوایی وجود ندارد.
کاش تدبیری میشد تا بخش زیادی از محتوای کتابهای درسی تغییر کند. از دل پرسش و پاسخ با دانش آموزان در مدارس مختلف به خوبی فهمیده ام که چقدر سوالات اساسی و مهم بچه ها بی پاسخ مانده و این مشکل درست نمیشود مگر با یک تحول اساسی در محتوای کتابهای درسی. بدتر اینکه خیلی از سوالات اساسی بچه ها حتی در دوران دانشجویی شان هم بی پاسخ می ماند و نتیجه میشود همین نقطه ای که امروز در آن قرار داریم. یعنی انبوه دانشجویانی که متاسفانه سوالات درون ذهن شان از ۱۳، ۱۴ سالگی بی پاسخ مانده اما لیسانس و فوق لیسانس شان را هم گرفته اند.
کاش مسئولان بفهمند که هیچ چیز مثل تحول آموزش و پرورش و وزارت علوم اولویت ندارد؛ هیچ چیز!
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز (شنبه) به مدرسه دخترانه دولتی شهید همت در خیابان نبرد جنوبی رفتم. وقتی از مدرسه بیرون آمدم داشتم به این فکر می کردم که خوب شد پارسال آن اتفاقات افتاد که پایم به مدارس باز شود، ولی احتمالا چون خیلی دیر این کار را انجام دادم بعد از مرگم باید پاسخگو باشم که چرا اینقدر دیر به مدارس رفتم؟ یاد سخن یکی از بزرگان افتادم که میگفت خدا آن دنیا ما را فقط برای کارهای انجام شده بازخواست نمی کند، برای کارهای انجام نشده و ترک فعل هایمان هم مورد سوال قرار می دهد...
علی ایحال، امروز در دو نوبت به سوالات بچه ها پاسخ دادم. در نوبت اول وارد یکی از کلاسها شدم و حدود 45 دقیقه به سوالات دانش آموزان درباره تاریخ پهلوی پاسخ دادم و افسوس خوردم که چرا بدیهیات دوره پهلوی را هم نمیدانند؟ بدیهیات یعنی اینکه بعضی از بچه ها تصور می کردند امام خمینی خودش با انتخاب خودش به فرانسه رفته بوده و نمی دانستند که تبعید شده! به اضافه ده ها مساله دیگر از جمله جدایی آرارات و بحرین و... از خاک ایران در قبل از انقلاب.
در نوبت دوم هم با تعدادی دیگر از بچه ها در نمازخانه پرسش و پاسخ داشتم. یعنی بعد از بیان یک مقدمه حدودا ده دقیقه ای، بچه ها سوالات شان را پرسیدند و من هم در حد توانم پاسخ دادم. بیشتر سوالات این جلسه درباره جنگ فلسطین و اسراییل و برجام بود. کاش 100 نفر بودیم و این جلسات را 10 سال زودتر شروع کرده بودیم...
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هیچ دولتی در دنیا نیست که مدیریت فضای مجازی برایش مهم نباشد، حتی امریکا
وضعیت فیلترینگ امروز در ایران کاریکاتوری است، از یک طرف فیلتر می کنیم و از طرف دیگر فیلترشکن میفروشیم!
اگر فیلتر بد است چرا فیلتر می کنیم؟ چرا مسئولان در پلتفرمهای فیلتر شده حضور دارند؟
یا این مدل فیلتر اصلا نباید باشد، یا باید طوری فیلتر کرد که هیچکدام از مسئوولان در پلتفرمهای فیلتر شده حضور نداشته باشند
جمهوری اسلامی هم فحش فیلتر کردن را میخورد و هم خودش خدمات رفع فیلتر ارائه میدهد! اینها تناقضاتی است که باید حل شود.
فیلم کامل
@Sabeti ✅
باسمه تعالی
جناب آقای دکتر جبلی
ریاست محترم سازمان صدا و سیما
با سلام و احترام
در روزهای گذشته برای نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی از جمله بنده، پیامکی ارسال شد که جهت استفاده از تبلیغات تلوزیونی، به سایت ستاد انتخابات صداوسیما مراجعه شود.
اما مساله شگفت آور زمانی بود که وقتی وارد سایت شدم، متوجه شدم هر نامزدی که از حوزه انتخابیه تهران، ری، اسلامشهر، شمیرانات و پردیس قصد استفاده از این امکان را داشته باشد، باید مبلغ 150 میلیون تومان پرداخت کند! حقیقتا باورش سخت بود اما متاسفانه همان منطق کاپیتالیستی که عمدتا از دهه 70 به بعد در بسیاری از عرصه ها منجر به افزایش شکاف ها و برخورداری بیشتر سرمایه داران شده، این بار توسط صداوسیما عملیاتی گشت و این بدعت غلط برمبنای گزاره تبعیض آمیز «هرکه پولدار تر است، از امکانات بیشتری هم برخوردار است» بنا نهاده شده است. در حالی که صداوسیما یا نباید به هیچ نامزدی فرصت تبلیغات بدهد یا باید برای همه به صورت یکسان این امکان را فراهم سازد.
فرض کنید نامزدهای اصلحی که از قضا هیچ امکان مالی خاصی هم ندارند و یا به علت استقلال سیاسی یا حتی گمنامی، اسپانسرهای معمولا فاسد نیز حاضر نیستند از آنها حمایت کنند، در چنین شرایطی باید چه کنند؟ غیر از این است که این تصمیم صداوسیما باعث می شود تا خیلی از کسانی که به خاطر زد و بندهای پشت پرده می توانند حمایتهای اسپانسرهای پشت پرده را کسب کنند، از این فرصت استفاده کنند و با تبلیغ بیشتر موفق به کسب رای و ورود به مجلس شوند؟ و خود این اتفاق باعث ایجاد یک چرخه غلط برای رشد و بالا رفتن سیاست بازان متکی به پولهای بادآورده می شود؟
اصلا اگر کسی قرار است به مجلس برود تا خدمتی انجام دهد و هیچ چشمداشت مادی نداشته باشد، برای چه باید چنین مبلغی هزینه کند؟
به همین خاطر، اینجانب نیز به نشانه اعتراض به این روند غلط و تبعیض آمیز، از استفاده از این امکان صرف نظر کرده و ترجیح میدهم بدون هیچ هزینه خاصی مواضعم را از طریق همان فضای مجازی به سمع و نظر عموم مردم برسانم.
در پایان نیز لازم است تصریح کنم علیرغم علاقه ام به شما که خود نیز واقف به آن هستید، این چند خط را از باب عمل به فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر مرقوم نمودم؛ فریضه ای که در آیات و روایات نسبت به مسئولان حکومت اسلامی به عنوان بالاترین سطح و اولویت ذکر شده است.
با آرزوی موفقیت و عاقبت به خیری
امیرحسین ثابتی منفرد
30 دی 1402
@Sabeti ✅
امیرحسین ثابتی
چرا جمهوری اسلامی رفراندوم برگزار نمی کند؟ چرا حجاب اجباری است؟ چرا همه چیز در ایران دست رهبری است
به لطف خدا، کتاب "بدون روتوش با دهه هشتادیها" به چاپ دوازدهم رسید.
🔹خرید حضوری:
خ انقلاب اسلامی. بین ولیعصر و فلسطین. خ برادران مظفر شمالی. فروشگاه کتابکده27
🔹سفارش اینترنتی از ایتا:
@ketab_hafezeh_tarikhi