فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز تیم فوتبال ایران ژاپن را شکست داد و یک خوشحالی عمومی جامعه ایران را فراگرفت. اما این خوشحالی دشمنان زیادی دارد. خیلیها هستند که حاضرند میلیاردها دلار هزینه کنند تا ثانیه به ثانیه این خوشحالی را از بین ببرند تا جامعه ایران، در همه چیز حتی در فوتبال هم حسرت بخورد اما واقعیت امروز فوتبال ما این است که ژاپنی را شکست دادیم که پارسال اسپانیا و آلمان را در جام جهانی شکست داد.
اما چرا نمیخواهند مردم ایران حتی به بهانه فوتبال خوشحال باشند؟ پارسال را به یاد آورید. از روزی که ایران در برابر انگلیس و امریکا در جام جهانی باخت و عده ای خوشحالی کردند، کمتر از 15ماه می گذرد. آن روزها برخی فکر میکردند باید از باخت ایران خوشحال و از بردش ناراحت باشند، چون این جمهوری اسلامی است که بازنده یا برنده میشود! اما همان ایام گفتم که ماجرا عمیق تر از این حرفهاست. چون پرچمی که سال57 در این کشور بلند شد روح اصلی آن فرار از قرن ها خود تحقیری و بازگشت به خویشتن بود واگر فکر می کنید این حرف بدبینانه است به این حرفهای صادق زیباکلام توجه کنید. او به عنوان نماینده بخشی از روشنفکران لیبرال ایرانی که در کارنامه اش از حمایت از رضاشاه تا اسرائیل را در کارنامه دارد با صدای بلند می گوید از «باخت ایران» در همه عرصه ها خوشحال میشوم.
در واقع مساله جمهوری اسلامی هم نیست، خودِ خود «ایران» است. و اگر با جمهوری اسلامی هم مشکل دارند به خاطر این است که از سال57 ایران با انقلابش بود که توانست در دنیا سر بلند کند وگرنه اگر به دوران پهلوی بود که به قول نخست وزیرش: «ایرانی لولهنگ هم نمی تواند بسازد!»
@Sabeti ✅
یکشنبه به مدرسه شهید تقوی نیا در محله ازگل رفتم. در ابتدا کمی درباره تاریخ و اهمیت آن با دانش آموزان صحبت کردم و در بین پرسش و پاسخ ها، یکی از بچه ها نکته ای گفت که بسیار تعجب کردم.
گفت تا سال هشتم، هیچ درسی درباره پهلوی وجود ندارد و تازه در کتاب تاریخ سال نهم کمی درباره دوره پهلوی بحث شده است!
این مساله به قدری فاجعه است که نیاز به تحلیل خاصی ندارد، فقط نمیدانم در ذهن مسئولانی که کتابهای درسی را تدوین میکنند چه میگذرد که خروجی تصمیماتشان به این شکل خودش را نشان میدهد.
جدای از این بحث؛ تکثر سوالات بچه ها نیز قابل توجه بود. از مسائل فرهنگی، اجتماعی و حجاب تا عملکرد برخی مسئولان، بعضی سوژه های تاریخی و حتی موضوعات تحصیلی جزو پرسش ها بود.
به نظرم اگر هر مدرسه ای ماهی یکبار جلسات پرسش و پاسخ آزاد دانش آموزان با حضور افراد مختلف را برگزار کند، تجربه مفیدی برای بچه ها تا قبل از ورود به دانشگاه خواهد بود.
@Sabeti ✅
4_5911151463576376033.mp3
28.96M
اخیرا گفتگویی با برنامه اینترنتی رینگ داشتم و مسائلی را فراتر از مساله انتخابات مطرح کردم.
از اینکه چرا نگاه بخشی از مسئولان به سمت سیاست زدایی از جامعه رفت و آثار آن در جامعه امروز چیست؟
تا نکاتی درباره فرق کار حزبی با کار تشکیلاتی
چرایی تاکیدم بر بعد جمهوریت نظام
و آسیب شناسی عملکرد برخی از نمایندگان مجلس فعلی و ارتباط آن با رای دادنهای لیستی و چشم بسته
به خاطر محدودیت ایتا در انتشار فایلهای بالای ۵۰ مگ، فیلم کامل را میتوانید از کانالم در روبیکا یا تلگرام دریافت کنید.
کانال روبیکا
کانال تلگرام
@Sabeti ✅
این لیست را با دقت ببینید. باورش سخت است اما چرا باید نماینده ای 85 درصد جلسات مجلس را غایب باشد؟
چرا مجلس نباید در حد یک دبیرستان، بتواند انضباط حضور و غیاب نمایندگان را کنترل کند که اگر مثلا یک نماینده تعداد غیبتهایش در مجلس بیش از یک درصد مشخصی شد، از مجلس اخراج شود و در اولین انتخابات بعدی میاندوره ای جایگزین پیدا کند؟
بخش مهمی از پاسخ به این سوالات، نبودن شفافیت است. اگر خود نمایندگان موظف باشند حضور و غیاب خودشان در هر جلسه را به مردم اطلاع رسانی کنند و علت هر غیبت را هم توضیح دهند بسیاری از این مشکلات حل میشود. اما چرا این اتفاق نمی افتد؟ چون بخشی از این نمایندگان بدون زحمت و با رای های لیستی و چشم بسته توسط مردم انتخاب میشوند.
اولین قدم برای اصلاح مجلس، اصلاح نوع رای دادن توسط خود مردم است و یک معیار برای فهم نماینده خوب با بد، همین انضباطش برای حضور در مجلس است. نمایندگان شهرتان را در این فهرست رصد کنید.
البته این لیست کامل نیست؛ چون تعداد نمایندگان 290 نفر است ولی این لیست 217 نفر است. ولی در همین حد هم غنیمت است.
@Sabeti ✅
روابط عمومی مجلس و برخی افراد دیگر گفته اند که این آمار و ارقام براساس حضور و غیاب نمایندگان در جلسات مجلس نیست، بلکه بر اساس میزان شرکت آنها در رای دادن به طرح ها و لوایح است.
بازهم اصل ماجرا تفاوت چندانی نمیکند چون اگر نماینده ای در همه جلسات هم شرکت کند اما در رای گیری ها فعال نباشد، شرکت کردنش در جلسات به درد خودش میخورد. چون اثرگذاری واقعی نماینده در رای نهایی مثبت یا منفی به موضوعات مختلف است.
اما درباره نفر اول که ۸۵ درصد غیبت داشته، مطلع شدم به دلیل کهولت سن و بیماری ایشان بوده نه از روی سهل انگاری و تعمد.
ضمنا هر نماینده ای که نامش در این لیست نیامده، در همین حد هم حاضر به شفافیت نظراتش و رای گیری هایش در مجلس نبوده و افرادی که نام شان در لیست هست کسانی هستند که فارغ از میزان شرکت شان در جلسات و رای گیری ها، پایبندی حداقلی به شفافیت را داشته اند.
@Sabeti ✅
به لطف خدا، کتاب "بدون روتوش با دهه هشتادیها" به چاپ چهاردهم رسید.
🔹خرید حضوری:
خ انقلاب اسلامی. بین ولیعصر و فلسطین. خ برادران مظفر شمالی. فروشگاه کتابکده27
🔹سفارش اینترنتی از ایتا:
@ketab_hafezeh_tarikhi
چند روز قبل از ایرنا تماس گرفتند و گفتند با کامبیز مهدی زاده داماد حسن روحانی مناظره می کنی؟ گفتم خیر! چون جز اینکه داماد روحانی است هیچ سابقه سیاسی دیگری ندارد و اگر چنین ازدواجی نکرده بود، هیچ کس او را نمی شناخت. ضمن اینکه برای انتخابات مجلس هم رد صلاحیت شده، لذا اگر یک نامزد تایید صلاحیت شده با رزومه سیاسی شفاف جایگزین کنید در خدمتم، کما اینکه تا حالا ده ها مناظره با افراد مختلف داشته ام.
اما کامبیز مثل پدر زنش که دروغ زیاد می گفت، در یک روایت کاملا جعلی نوشت من مناظره را قبول کرده اما بعدا زیر حرفم زده ام! که البته بعدا با رشته توییت خبرنگار ایرنا، این دروغش نیز آشکار شد. پدر زن و داماد بهم دیگر می آیند...
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستور حسن روحانی برای تخریب امیرحسین ثابتی صادر شده؟
@Sabeti ✅
هدایت شده از حمید رسایی
.
♻️ چگونه رأی بدهیم، لیستی یا فردی؟
🔰 در این انتخابات برخی ائتلافها و احزاب با تحریف بیانات رهبری، اولا به جامعه القا میکنند که رهبری روی رأی لیستی تأکید دارند و ثانیا اینطور القا میکنند که لیست هم فقط لیستی است که ائتلاف خودشان معرفی کرده!
در حالی که مبنای امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب در رأی دادن این است:
▫️اولا / در درجه اول شناخت هر کس نسبت به کاندیداها مقدم بر شناخت دیگران و توصیه دیگران در قالب لیست است.
▫️ثانیا / به هیچ عنوان بدون قید و شرط، رأی به لیست در بیانات ایشان سفارش نشده است. بلکه باید تهیه کنندگان و ساز و کار تهیه لیست را بشناسید که بر اساس سهمیهبندی و باندبازی نباشد.
▫️ثالثا / رهبر انقلاب هرگز سفارش به "لیست خاص" نکردهاند، بلکه باید بین لیستها مقایسه صورت بگیرد. برخی جریانات سیاسی، لیست خود را وحی مُنزَل میدانند که کسی نباید خلاف آن رأی دهد!
♨️ برای رأی دادن باید حجت شرعی داشت. وقتی افرادی را کاملا میشناسید، نباید به هندوانه در بسته اعتماد کنید، خصوصا اگر افرادی که میشناسید، در مردم مقبولیت و رأی هم داشته باشند.
#مراقب_شیادهای_سیاسی_باشیم
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
@www_rasaee_ir
"اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"
حسن بن راشد نقل کرده که به امام جعفر صادق علیه السلام عرض کردم: «آیا غیر از اعیاد مشهوره، عید دیگری نیز هست؟» فرمود : شریف ترین و کامل تر از همه آن ها روزی است که رسول خدا صلی الله علیه و آله مبعوث گردید.
عرض کردم: «آن روز، کدام روز بود؟» فرمود: «آن روز شنبه بیست و هفتم ماه رجب بود.» عرض کردم: «در آن روز، چه عملی باید به جای آورد؟» فرمود: روزه می گیری و صلوات بسیار بر محمد و آل محمد می فرستی.
منبع: کافی،ج 4،ص 149
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امیرحسین ثابتی: راهی جز اداره کشور با رجوع به مردم نداریم چون نرم افزار این انقلاب و نظام با جمهوریت پیوند خورده
این تفکر که توده های مردم انقلاب کردند اما حالا بروند کنار تا نخبگان کشور را اداره کنند، انحرافی است
جمهوری اسلامی تنها نظام سیاسی در طول تاریخ است که پس از پیروزی انقلابش، نوع نظام خودش را به رفراندم گذاشته
کسانی که مفهوم جمهوریت و اهمیت خواست مردم را نفهمیده بودند میگفتند مگر آقای خامنه ای رهبر کشور نیست؟ پس چرا مثلا جلوی برجام و دولت روحانی را نمیگیرد؟
صوت کامل
@Sabeti ✅
خمینی کبیر:
"و تنها آنهایی تا آخر خط با ما هستند که درد فقر و محرومیت و استضعاف را چشیده باشند..."
همین الان، میدان شوش. خ انبارگندم. یک مکانیکی مشتی و با صفا
@Sabeti ✅
تازه مےخواسٺ دلم سرخوش مبعث گردد
خبر آمد ڪہ حسین ابن علے راهے شد...
#شب_جمعه
چهارشنبه صبح به یک مدرسه غیرانتفاعی در حوالی پیچ شمیران رفتم. چون جو غالب مدرسه -اعم از معلمان و دانش آموزان- مذهبی بودند، نوع سوالات بچه ها نیز با عموم مدارس تفاوت داشت.
سوالات هم عمیق تر بود و هم سمت و سوی مشخص تری داشت. مثلا در مدارس معمولی سوال پرتکرار این است که چرا اصلا به فلسطین کمک میکنیم؟ ولی در مدارس مذهبی و انقلابی تر بچه ها می پرسند پس چرا ایران مستقیم ورود نمیکند تا کار اسرائیل را تمام کند؟
تکثر ذهنی بچه ها در مدارس مختلف، آینه ای واقعی از تکثر در جامعه است. کاش جمهوری اسلامی فکری اساسی برای تکثیر این مدل مدارس در سراسر کشور و در همه ی مقاطع میکرد؛ البته نه از نوع غیرانتفاعی که خیلی از خانواده ها توان پرداخت هزینه های آن را ندارند. با همان کیفیت ولی رایگان؛ یعنی اجرای اصل ۳۰ قانون اساسی اما با کیفیت مطلوب. کاری که سخت ولی شدنی است و البته مهمتر از بودجه و پول و امکانات، نیروی انسانی کیفی و متعهد لازم دارد. یعنی برای چنین کاری هیچ چیز مثل داشتن معلمان متعهد و کیفی ضروری نیست.
کاش نهضتی راه می افتاد تا انبوه جوانان انقلابی و دلسوز که به دنبال اثرگذاری حداکثری هستند، بروند در حوزه تعلیم و تربیت کار کنند. حداقل من اولویتی بالاتر از این مساله در وضع فعلی کشور، نمیشناسم. حل مشکلات اقتصادی هرچقدر هم که فوریت داشته باشد که دارد، اما همچنان معتقدم اولویت برای اصلاح ریشه ای مشکلات کشور، در حوزه فرهنگ است.
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نمایندگان تهران با میانگین ۸۰۰ هزار رای وارد مجلس شده اند اما حتی ده درصد از مردمی که به لیست اصولگرایان رای دادند الان نمیتوانند نام ۱۰ نفر از همان نمایندگان را بگویند
نتیجه این مدل رای دادن به افراد ناشناس، سرخورده شدن خود مردمی است که لیستی رای داده اند
بعضی ها فکر میکردند لیست دوره قبل را جبرائیل به شورای اصولگرایان وحی کرده و اگر کسی به آن لیست رای نمیداد گناه شرعی کرده!
اگر این چرخه معیوب در رای دادن ها به هم نخورد و به جای جوانان با انگیزه، بازهم چهره های تکراری و پیرمردها وارد مجلس شوند هیچ تحولی ایجاد نمیشود
خیلی از نماینده ها حتی در حد یک سلبریتی هم عرضه ندارند که صدای مردم باشند
صوت کامل
@Sabeti ✅
هدایت شده از حافظه تاریخی ایرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ به یک شبهه قدیمی؛ آیا امام خمینی وعده آب و برق مجانی داد؟
در قسمت ۹۴ برنامه حافظه تاریخی ایرانی، امیرحسین ثابتی ضمن پاسخ به این سوال، چند نکته تاریخی_تحلیلی دیگر را نیز توضیح داده و در پایان نیز کتابی را معرفی کرده که از زاویه نگاهی متفاوت به مساله انقلاب اسلامی و ظهور پرداخته است.
🔹برای پایین آوردن حجم فیلم کیفیت آن کم شده اما اگر خواستید فیلم را با کیفیت اصلی ببینید از اینجا اقدام کنید.
🔹برای تهیه کتابی هم که در این قسمت معرفی شده از اینجا اقدام کنید.
🔻برای مشاهده قسمت های قبلی برنامه نیز از اینجا عضو کانال شوید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک علت افت مشارکت در انتخابات "سیاست زدایی" از جامعه در سالهای گذشته است
این روند از دولت هاشمی رفسنجانی شروع شد و حتی در اصولگرایان هم طرفداران جدی دارد
نتیجه سیاست زدایی از جامعه، دست کم گرفتن مردم و وعده ها و کارهای سخیف انتخاباتی است، از اصلاح طلبی که موقع انتخابات تمام وعده اش جمع کردن گشت ارشاد است تا اصولگرایی که فکر میکند اگر با فلان رپر دیدار کند مردم به او رای میدهند!
اینکه سیاست پدر و مادر ندارد حرف غلطی است، باید تلاش کرد تا جامعه رشد کند و سیاسی تر شود
صوت کامل
@Sabeti ✅
۴۵ سال از روزی که پرچم الله اکبر در برابر تمام اندیشه ها و مکاتب الحادی بلند شد گذشت و تا پای جان این پرچم را برافراشته نگه خواهیم داشت...
@Sabeti ✅
4_5927270772191050476.mp3
5.31M
چند نکته درباره راهپیمایی ۲۲ بهمن
@Sabeti ✅
آنهایی که سال گذشته خام اندیشانه تصور میکردند کار جمهوری اسلامی تمام است، باید به این مساله فکر کنند که چرا مردم ایران با وجود انبوه مشکلات اقتصادی، معیشتی، اجتماعی و... همچنان پای جمهوری اسلامی ایستاده اند؟
پاسخ یک کلمه است: "اسلام"
مردم نه عاشق چشم و ابروی مسئولان هستند و نه راضی از عملکرد بسیاری از آنها. اما انگیزه ای که در سال ۵۷ باعث شد کار ۲۵ قرن سلطنت را تمام کنند، همچنان عامل حفظ اصل نظام جمهوری اسلامی است و هیچ گفتمان، مکتب فکری و اندیشه دیگری جایگزین اسلام در جامعه ایران نیست. ۴۵ سال گذشت، یحتمل چند قرن دیگر نیز خواهد گذشت...
@Sabeti ✅