ماه رمضان ۱۴۰۳ را شاید بتوان یکی از «قرآنی ترین» رمضان های سال های اخیر دانست. موضوعی که رهبر انقلاب نیز در دیدار اخیر خود با دانشجویان به آن اشاره کردند. اقبال گسترده مردم به برنامه های فرهنگی با محوریت قرآن نشان میدهد برخلاف ادعاهای رسانه های مغرض و معاند، اتفاقا اگر مسایل دینی با زبان جذاب و همه فهم ارائه شود مورد اقبال نیز قرار می گیرد. تجربه موفق برنامه تلوزیونی محفل و مشارکت ۱۰ میلیونی مردم در پویش زندگی با آیه ها از مصادیق این واقعیت است.
حقیقت امر این است که خلاء تولید برنامه های باکیفیت و درجه یک قرآنی در سال های گذشته تقصیری است که در اولین مرحله متوجه دستگاه های متولی فرهنگی و قرآنی با بودجه های کلان است که تا امروز به این ظرفیت های عظیم کم توجه بوده اند و در مرحله دوم نیز مجموعه های دیگر مانند بانک ها که ذیل مسئولیت های فرهنگی-اجتماعی خود باید به فعالیت های این چنینی بپردازند، تا کنون نسبت به این موضوع بی تفاوت بوده اند و به جای آن هزینه های قابل توجهی را صرف امور بعضا ضدفرهنگی کرده اند.
حضورپررنگ جوانان در مسابقات پویش زندگی با آیه ها، جشن بزرگ محفل امام حسنی ها در استادیوم آزادی، استقبال مردم از مراسمات شب های قدر و ... نشان میدهد که اتفاقا اگر مفاهیم دینی در بسترهای درست، خلاقانه و غیر کلیشه ای ارائه شوند جامعه بسیار به آنها اقبال خواهد کرد و این می تواند نوید دهنده آینده روشنی باشد. به خصوص آنکه یکی از بزرگترین دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران در نیم قرن گذشته عمق بخشی به کیفیت دینداری در جامعه بوده است. واقعیتی که در مقایسه با دیگر کشورهای مسلمان همسایه از ترکیه تا عربستان و امارات و قطر و... معنایش فهم می شود. کشورهایی که شاید دینداری عوامانه و ظاهری در آنها ظهور و بروز داشته باشد اما آن دینداری فاقد توان تولید نهضت های اجتماعی و حرکت های اصلاحی در چارچوب دین است. مساله ای که در ایران به شدت پررنگ است و دین فقط در گوشه مساجد و حسینیه ها بروز ندارد بلکه بزرگترین جنبش های اجتماعی و سیاسی نیز در بستر ارتباط با دین معنا و اثربخشی پیدا می کند.
@Sabeti ✅
فِطر ما بر دوش صاحب خانه ای افتاده است
کز نگاهش یک جهان جیره مواجب میخورند...
#شب_جمعه
4_383628699376812102.mp3
5.14M
این مداحی، شاهکار مشترک #رضا_هلالی و #حسین_سیب_سرخی در عید فطر سال ۸۳ است؛ دقیقا بیست سال قبل.
#صوت_شب_جمعه
@Sabeti ✅
بخشی از سخنرانی تاریخی جاویدالاثر احمد متوسلیان در ۲۸ خرداد ۱۳۶۱ در پادگان زبدانی سوریه:
🔻با اسرائیل وارد جنگ خواهیم شد و عملیاتمان را علیه آنها شروع خواهیم کرد. هرکس با ماست؛ بسمالله! هرکس با ما نیست، خداحافظ! ما با ایمانمان مىجنگیم؛ بگذار بوقهاى تبلیغاتى رسانههاى صهیونیستى و سران اسرائیل به ما بگویند شما براى خودکشى آمدهاید. ما ثابت مىکنیم که خون ما باعث خواهد شد که سرزمینهاى مقدس اسلامى از دست امپریالیزم آمریکا و این رژیم غاصب و فاسد صهیونیستى آزاد بشود.
🔻تا در اقصى نقاط جهان گوینده "لااله الا الله” هست، همان جا نیز مرز اسلامى ماست. ما این هنرنمایىهاى فرسوده و نقاشىهاى از بین رفته در طول تاریخ بر روى صفحات لجنمالى شدهاى را که به نام مرزهاى جغرافیایى در بین ممالک اسلامى علم کردهاند، هرگز قبول نداریم.
🔻اسرائیل را به سقوط مىکشانیم. روزى را نزدیک خواهیم کرد که اسرائیل چنان بترسد و در فکر این باشد که مبادا از لوله سلاحمان، به جاى گلوله، پاسدار بیرون بیاید. باشد که ما شبانگاهان بر سرشان بریزیم؛ همچون عقابان تیزپروازى که شب و روز برایشان معنا ندارد و باشد آنجایى به هم برسیم که با گرفتن هزاران اسیر از صهیونیستها به جهانیان ثابت کنیم که ما به اتکا به سلاح ایمانمان مىجنگیم...
@Sabeti ✅
عملیات امشب، بزرگترین حمله پهپادی جهان است.
تا الان صدها پهپاد به سمت اسرائیل پرواز کرده. اگر این پهپادها از سامانه دفاعی اسرائیل عبور کند، ضربه اول به آنها وارد شده و اگر حتی توسط سامانه گنبد آهنین مهار هم شود، تازه اول ماجراست چون تا سامانه بخواهد دوباره قابلیت کارکردی خودش را به دست آورد این بار "موشک" های ایران روانه اسرائیل خواهد شد.
روح حسن تهرانی مقدم شاد...
@Sabeti ✅
از دیشب تا الان اخبار رسانه های مختلف را رصد کردم. حرفی که تقریبا در همه رسانه های خارجی پرتکرار بوده، این است که «عملیات ایران علیه اسراییل فراتر از انتظار بود». حتی چهره های ضدانقلاب که هیچ نسبتی هم با جمهوری اسلامی ندارند، اعتراف کرده اند که این عملیات قدرت بازدارندگی بالای ایران را نشان داد و معادلات منطقه و جهان را عوض خواهد کرد. تازه در شرایطی که ایران هنوز از موشک های هایپر سونیک خودش هیچ استفاده ای نکرد.
واقعیت این است که اصل ماجرا از 7 اکتبر شروع و پس از آنکه بی سابقه ترین حمله فلسطینی به اسراییل آغاز شد، حالا 7 ماه بعد، اولین حمله نظامی از خاک ایران به سمت اسراییل نیز اتفاق افتاد. این دو اتفاق در تاریخ 76 ساله تشکیل رژیم جعلی اسراییل سابقه نداشته و همین دو رخداد مهم در عرض کمتر از یک سال، به خوبی نشان می دهد که کدام طرف قوی و کدام طرف ضعیف شده. اسراییلی که روزگاری در 6 روز به چند ارتش عربی غلبه می کرد، حال و روزی دیدنی پیدا کرده.
اسراییل می داند که اگر پاسخ دهد، همانطور که نظامیان ارشد ایرانی اعلام کردند پاسخ محکمتری دریافت خواهد کرد و اگر پاسخ ندهد، حیثیتش بیشتر در معرض خطر است. ضمن آنکه اسراییل دیگر فقط با ایران نمی جنگد بلکه در محاصره انصارالله، حزب الله، حماس، حشد الشعبی و... است. یک جنگ فرسایشی که هر روز ادامه دار تر شدن آن، اسراییل را بیشتر در باتلاق فرو می برد.
اما اثرات این جنگ در ادامه بیشتر مشخص خواهد شد. قدرت نرم و نفوذ جمهوری اسلامی ایران در منطقه و کشورهای مسلمان بیشتر میشود و دقیقا به همین خاطر جنگ روانی علیه کشور نیز افزایش پیدا می کند. روزهای آینده، روزهای تاریخ سازی برای منطقه و حتی جهان خواهد بود و صد البته که فراتر از همه پیش بینی ها اعتقاد ما به سنت های تغییرناپذیر الهی است که یکی از آنها نابودی قطعی و حتمی رژیم صهیونیستی است:
«وَقَضَيْنَا إِلَىٰ بَنِي إِسْرَائِيلَ فِي الْكِتَابِ لَتُفْسِدُنَّ فِي الْأَرْضِ مَرَّتَيْنِ وَلَتَعْلُنَّ عُلُوًّا كَبِيرًا... فَإِذَا جَاءَ وَعْدُ الْآخِرَةِ لِيَسُوءُوا وُجُوهَكُمْ وَلِيَدْخُلُوا الْمَسْجِدَ كَمَا دَخَلُوهُ أَوَّلَ مَرَّةٍ وَلِيُتَبِّرُوا مَا عَلَوْا تَتْبِيرًا » (سوره اسرا، آیات 5 و 7)
@Sabeti ✅
7.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
منظرپور، سردبیر سابق بیبیسی: حملۀ ایران معادلات نظامی جهان را تغییر داد
🔹تمامی پدافندهای اسرائیل و آمریکا در رویارویی با حملۀ ایران شکست خوردند؛ این یک تغییر موازنه استراتژیک در خاورمیانه و جهان است
🔹گنبد آهنین کاملا در برابر باران موشکی ایران ناتوان نشان داد؛ اسرائیل فکرش را هم نمیکرد چنین پاسخی دریافت کند. موشک های ایران مثل باران بر سر اسراییل فرود می آید
🔹در طول تاریخ ایران، هیچ گاه چنین پاسخی از سوی حاکمان ایرانی به یک کشور متخاصم وجود نداشته است
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واکنش طنز یک لبنانی به حملات ایران به اسرائیل:
ایرانیان فقط به هدف قرار دادن سفارتخانه شان در دمشق پاسخ ندادند بلکه حتی به یهودیانی که در زمان پیامبر بر در خانهی پیامبر زباله می انداختند نیز پاسخ دادند!
@Sabeti ✅
پس از یک وقفه حدودا 40 روزه به خاطر تعطیلاتی که گذشت، صبح سه شنبه به یک مدرسه دیگر رفتم؛ دبیرستان پسرانه شهید رجایی در محدوده پونک.
بعد از مقدمه ای که گفتم بچه ها سوالات شان را پرسیدند. مسایل منطقه، جنگ با اسراییل و مسایل اقتصادی جزو سوالات مهم تر و پرتکرار بود. در کل سطح سوالات و دغدغه بچه ها خوب و پخته بود.
ماجرای بامزه زمانی بود که بعد از جلسه مدیر مدرسه می گفت وقتی صبح می خواستی وارد مدرسه شوی، بچه ها جمع شده بودند تا ببینند یک نماینده با چندتا ماشین و همراه و محافظ به اینجا می آید:) و وقتی دیدند تنها با ماشین خودت آمدی بعضی هایشان باورشان نمی شد!
خنده ام گرفته بود، البته خنده ی توام با تلخی و تاسف. چون آنقدر بین عامه مردم و به تبع آن نسل نوجوان با مسئولان فاصله افتاده که عموم نوجوانان اسم 5 نفر از مسولان را (به جز روسای سه قوه) نمی توانند نام ببرند و از آن بدتر، تصور می کنند هر کس مقام و مسئولیتی در هرجای کشور دارد، در حال ریخت و پاش و... است، در حالیکه تعداد مسئولانی که همین امروز در دستگاه های مختلف صادقانه مشغول کار و خدمت هستند کم نیست، اما متاسفانه نمود خاصی در افکار عمومی ندارد. چون بیشتر مسئولان متوجه این واقعیت نشده اند که تعامل درست با افکار عمومی و استفاده صحیح از رسانه هم یکی از کارویژه های مهم و بخشی از مسئولیت شان است.
@Sabeti ✅