هدایت شده از کتابفروشی حافظه تاریخی ایرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیشنهاد دکتر سعید جلیلی به یک جوان:
"کتاب ایستگاه خیابان روزولت را بخوانید. خیلی کتاب خوب و جذابی است، پنجشنبه و جمعه وقت گذاشتم و دو روزه آن را خواندم"
♦️سفارش اینترنتی👇
@Ketab_hafezeh_tarikhi
🔹خرید حضوری:
انقلاب، روبروی سردر دانشگاه تهران، پلاک ۱۲۴۸، کتابفروشی حافظه تاریخی
(کتاب اندیشه)
@kotob_tarikhi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ثابتی شفاف کرد؛
حقوق یک نماینده مجلس چقدر است؟
ماهانه بابت هزینه دفاتر نمایندگان چقدر هزینه میشود؟
چرا وام مسکن و خودروی صفر را دریافت نکردم؟
اینها سوالات پرتکراری است که در مدارس و مساجد و دانشگاه ها از من پرسیده شده و صریح پاسخ داده ام.
@Sabety_ir ✅
گزارش چهل و دومین جلسه علنی و سایر جلسات مجلس دوازدهم (چهارشنبه ۳۰ آبان ۱۴۰۳)
صبح قبل از ساعت ۸ که وارد صحن بشوم، محمد رشیدی نماینده کرمانشاه را دیدم. از آنجایی که وی از اعضای هیات رییسه مجلس است که با تشخیص او باید آرای نمایندگان به صورت شفاف روی سایت اعلام شود، گلایه کردم که چرا تمام رای های روز یکشنبه شفاف شده، به جز رای درباره لایحه دولت درباره دو تابعیتی ها؟
استدلاش این بود که طبق قانون شفافیت، رای به اشخاص باید محرمانه بماند که در پاسخ گفتم این قانون درباره اشخاص نبوده، بلکه یکی از مصادیقش ظریف است اما اصل قانون درباره یک فرد نیست و باید تمام آرا شفاف شود.
بعد از شروع جلسه علنی نیز همین گلایه را به رییس مجلس کردم که شفافیت آرا نباید گزینشی باشد و طبق قانون باید این مساله شفاف شود. همچنین پرسیدم که چرا سه شنبه تعطیل شد تا گزارش تخلف پزشکیان در انتصاب ظریف در صحن خوانده نشود؟
سپس پیش معاون حقوقی مجلس رفتم و از اینکه آیین نامه مجلس رعایت نمی شود گلایه کردم. چون طبق ماده ۱۰۰ آیین نامه اگر یک روز تعطیل شود، باید دستور در جلسات بعدی تکرار شود. البته ایشان این حرف را قبول نداشت که من هم از پاسخش قانع نشدم.
سپس به مدیرکل هیات رییسه مجلس همین انتقادات را تکرار کردم و بعد با معاون اجرایی و بعد هم مسئول فناوری مجلس تلفنی تماس گرفتم و پیگیر انتشار شفاف آرای روز یکشنبه درباره لایحه دولت برای دو فوریتی ها شدم. در نهایت قرار شد تا عصر چهارشنبه، اسامی و رای ها منتشر شود که به لطف خدا این اتفاق افتاد و لیست کامل را از اینجا می توانید ببینید.
کلا نمایندگان زیادی به این اتفاقات اعتراض داشتند. چه تعدادی از کسانی که در کف صحن بودند و چه بعضی از کسانی که نزد هیات رییسه آمدند و گلایه هایشان را از اجرا نشدن آیین نامه در اداره جلسات بیان کردند.
اما دستور اول جلسه ادامه رسیدگی به اصلاح قانون انتخابات شوراها بود که به اصل ماده ۱۴ رای مثبت دادم و به بعضی از پیشنهادات اصلاحی نیز رای مثبت و منفی دادم که جزییات پیشنهادات و رای هایی که بنده و سایر نمایندگان دادند، مثل موارد قبلی روی سایت مجلس قرار می گیرد.
در اواسط جلسه صحن نیز نماینده گناباد تماس گرفت و گفت دانشجویان دانشگاه فرهنگیان مشهد که در جایگاه خبرنگاران و تماشاچیان حضور دارند، می خواهند نکاتی را مطرح کنند. لذا چند دقیقه ای به آنجا رفتم و ضمن خوشامد گویی به دانشجویان، درباره مشکلات دانشگاه فرهنگیان صحبت کردیم و در انتها عکس یادگاری گرفتیم.
در اواخر وقت جلسه نیز در نطق کوتاه یک دقیقه ای که داشتم، دو تذکر به هیات رییسه دادم و به ایران خودرو و سایپا نیز انتقاد کردم که رسما مردم را گیر آورده اند و هر وقت دوست دارند قیمت خودروهای بی کیفیت شان را بالا می برند. البته خیلی جلوی خودم را گرفتم که تندتر حرف نزدم.
محمد منان رئیسی نیز از وزیر اطلاعات سوالی را در سیستم مطرح کرد که علت مماشات این وزارتخانه با بعضی افراد مساله دار و حضور آنها در بدنه دولت چیست؟ که آن را امضا کردم.
بعد از ظهر نیز کمی استراحت کردم و سپس با چند نفر از فعالان جهادی استان ایلام دیدار داشتم. حدود مغرب نیز با علی خضریان به مسجد حضرت فاطمه الزهرا سلام الله علیها در منطقه ۸ تهران رفتیم تا حرفها و مشکلات مردم این منطقه را بشنویم که تا حدود ساعت ۲۱.۳۰ طول کشید.
@Sabety_ir ✅
امیرحسین ثابتی
گزارش چهل و دومین جلسه علنی و سایر جلسات مجلس دوازدهم (چهارشنبه ۳۰ آبان ۱۴۰۳) صبح قبل از ساعت ۸ که
تصاویر مرتبط با گزارش چهل و دومین روز صحن علنی و سایر جلسات مجلس (۳۰ آبان ۱۴۰۳)
@Sabety_ir ✅
شش ماه از عمر مجلس دوازدهم گذشت/ ثابتی پنجمین نماینده فعال و منظم در بین ۲۹۰ نماینده
براساس آمار و ارقام منتشر شده در سامانه شفافیت مجلس که مبنای آن حضور نمایندگان در جلسات علنی، مشارکت آنها در رای گیری ها، ثبت پیشنهادات و... است، در شش ماه اول مجلس جدید، پنجمین نماینده از میان ۲۹۰ نفر بوده ام.
در این ۶ ماه بدون حتی یک غیبت، در تمام جلسات مجلس شرکت کردم و حتی در روزهای پرمشغله انتخابات ریاست جمهوری که برای روزهای متوالی در تهران نبودم، هر طور بود خودم را به جلسات صحن رساندم.
همچنین با اینکه جزو معدود نمایندگانی هستم که همزمان در ۲ کمیسیون عضویت دارم، همه تلاشم را انجام دادم تا در جلسات هر دو کمیسیون نیز بدون غیبت حاضر شوم.
در این مدت سعی کردم هیچ رایی را بدون علت ندهم و از همه مهمتر تک تک آرایم را داوطلبانه شفاف کردم. حتی آن دسته از رای هایی که شفافیت آنها هزینه زیادی داشت را نیز اعلام کردم، علیرغم آنکه افراد مختلفی پیشنهاد میدادند چنین کاری را نکنم.
علاوه بر شفافیت آرا، تلاش کردم با شفاف کردن ابعاد ریز و درشت دیگری از دسترسی ها و حوزه کاری یک نماینده و ارائه گزارشهای روزانه به مردم، مدل جدیدی را به افکار عمومی ارائه کنم زیرا معتقدم شفافیت در این امور جزو حقوق بدیهی همه مردم است. اعم از کسانی که در انتخابات به بنده رای دادند، یا به من رای ندادند و حتی کسانی که در انتخابات شرکت نکردند.
ضمنا در این مدت ساعتها نشستهای تخصصی با کارشناسان حوزه های مختلف داشتم و سعی کردم تا جای ممکن درب دفترم به روی کسانی که حرف کارشناسی در موضوعات مختلف دارند باز باشد. این جدای از جلسات مختلفی است که با مردم عادی برای شنیدن مشکلاتشان و تلاش برای حل آنها داشتم.
و در پایان اینکه در این مدت علاوه بر استمرار حضورم در مدارس، در دانشگاه های مختلف در سایر استانها نیز حاضر شدم تا با دانشجویان گفتگو کنم و در حوزه انتخابیه ام نیز محله به محله به جمع مردم رفته و سعی کردم اول صحبت مردم را بشنوم و سپس اگر کاری از دستم بر می آید، صادقانه انجام دهم.
حقیقت این است که در این مدت تلاش کردم تا جای ممکن وقت و تمرکزم را وقف مسئولیتی که دارم کنم و امیدوارم بتوانم در سه سال و نیم باقی مانده نیز این مسیر را ادامه دهم و بیش از همیشه خودم را به دعای خیر شما محتاج میدانم.
امیرحسین ثابتی منفرد
۳ آذر ۱۴۰۳
@Sabety_ir ✅
در ماه های اخیر، چند بیوگرافی جعلی با ترکیبی از اطلاعات درست و غلط در فضای مجازی درباره ام منتشر شده که مورد تایید نیست.
تنها بیوگرافی مورد تایید که اطلاعات درست و جامعی دارد را میتوانید از طریق لینک زیر در سایت شخصی ام بخوانید 👇
https://B2n.ir/Biography-sabety
امیرحسین ثابتی
همانطور که از قبل وعده داده بودم، به جای آنکه در دفترم بنشینم تا مردم سراغ من بیایند، وظیفه خودم مید
در ششمین حضور میدانی در بین مردم حوزه انتخابیه؛ همراه با برادرانم علی خضریان و مالک شریعتی در جمع مردم منطقه ۲۰ تهران حاضر خواهم شد
چهارشنبه ۷ آذر ۱۴۰۳
بعد از نماز مغرب و عشا
روستای قاسم آباد. جنب خاور شهر. میدان مسجد. مسجد صاحب الزمان علیه السلام
🔻برنامه حضور در سایر مناطق نیز از همین طریق اطلاع رسانی خواهد شد
@Sabety_ir ✅
گزارش چهل و سومین جلسه علنی و سایر جلسات مجلس دوازدهم (یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳)
دستور اول، ادامه طرح اصلاح قانون انتخابات شوراها بود. برخلاف روزهای قبل، سرعت بررسی مواد مختلف این طرح بیشتر بود و از ماده ۱۵ تا ۲۶ تصویب شد.
به تمام کلیات مواد ۱۵ تا ۲۶ رای مثبت دادم و به بیشتر پیشنهادات اصلاحی نیز رای ام مثبت بود که جزییات پیشنهادات و رای های من و همه نمایندگان را در سایت مجلس می توانید ببینید.
در اواسط جلسه، حمید رسایی نماینده تهران نسبت به اینکه بازهم قرائت گزارش کمیسیون امنیت ملی در دستور کار این هفته مجلس قرار نگرفته تذکر داد و در ادامه نیز پاسخ یک شبهه مهم را داد. شبهه ای که در روزهای گذشته پس از مصاحبه انصاری معاون حقوقی رییس جمهور مطرح شده و آن این است که رهبر انقلاب با اصلاح قانون دو تابعیتی ها برای مسئولان موافق هستند و هرکس حتی رئیس مجلس اگر به فوریت آن رای منفی داده پس ضد ولایت فقیه است!
جالب اینجاست که این شبهه را کسانی مطرح میکنند که کل سابقه سیاسی شان در تقابل با رهبری و انقلاب بوده و حالا به قول عبید زاکانی «مژدگانی که گربه عابد شد!»
این بازی خطرناک را زمان رای اعتماد نیز به کار گرفتند و حتی خود پزشکیان نیز در روز رای اعتماد گفت از بالا تا پایین (وزرای پیشنهادی) را هماهنگ کردیم! در حالی که یک هفته بعدش خود رهبر انقلاب فرمودند اکثر افراد را نمیشناختم و نظری نداشتم.
اما رسایی به خوبی توضیح داد که اصلا در لایحه دولت بحث تابعیت قهری و غیر قهری نیامده. بلکه قرار است دو تابعیتی بودن فرزند و همسران مسئولان حذف شود! این یعنی اساسا لایحه ای که دولت برای اصلاح به مجلس فرستاده لزوما با آنچه که برای اصلاح قانون، مدنظر رهبر انقلاب است ممکن است یکی نباشد و اتفاقا ممکن است در بررسی مجلس، موارد دیگری از قانون اصلاح شود که این قانون را به قانون جامع تری تبدیل کند.
یکی دیگر از اتفاقات امروز صحبتم با تعدادی از نمایدگان درباره فیلمی بود که اخیرا درباره حقوق و هزینه های دفتر نمایندگان منتشر کرده بودم. برخی تشکر کردند که ماجرا را صادقانه و شفاف اعلام کرده ام و پاسخ برخی ابهامات را داده ام و برخی هم گلایه کردند که چرا کامل توضیح ندادم که هزینه های دفاتر نمایندگان، به خصوص در سایر استانها کم می آید؟ در حالیکه مردم ممکن است فکر کنند نماینده همه این مبلغ را در جیب خودش می گذارد!
یکی از نمایندگان میگفت هر هفته با هواپیما مجبور است به حوزه انتخابیه اش برود که هر بار بلیط رفت و برگشتش می شود ۵ ملیون و این یعنی در ماه ۲۰ میلیون هزینه رفت و آمدش به حوزه انتخابیه است. علاوه بر آن ۳۵ میلیون نیز ماهانه اجاره دفترش است، مجموعا سه نفر را هم به میزان ۴۰ میلیون حقوق می دهد و کلی هزینه های جاری دیگر دفترش نیز وجود دارد که مجموع آنها بالای ۱۰۰ میلیون است و حتی برای خرید برخی تجهیزات دفترش هزینه هایی را نیز از جیب گذاشته اما مردمی که این جزییات را ندانند فکر میکنند نمایندگان پول اداره دفاترشان را در جیب شان می گذارند! لذا من هم گفتم همین مثال را در گزارش روزانه ام منتشر می کنم اما پیشنهاد هم دادم که اگر خود نمایندگان پیشقدم شفافیت باشند و همین توضیحات را صادقانه برای مردم مطرح کنند، مردم اعتماد می کنند و خیلی از سوءظن هایی که در سالهای گذشته در اثر نبود شفافیت و عملکرد بد برخی مسئولان به وجود آمده، برطرف میشود.
برای نطق نیز ثبت نام کردم اما متاسفانه اسمم درنیامد اما محمد منان رییسی نماینده قم در فرصتی که داشت خوب حرف زد و صراحتا به رفتارهای شعاری مسئولان و عملکردهای متناقض شان انتقاد کرد که شاید اگر قرعه به اسم من هم می افتاد، بخشی از حرفهایم همین بود. نماینده قم به خوبی توضیح داد که مردم از اینکه ما هر دفعه در مجلس چفیه بندازیم و شعار مرگ امریکا بدهیم اما اصلی ترین وظایفی که برعهده داریم را انجام ندهیم خوششان نمی آید.
بعد از جلسه صحن نیز جلسه کمیته فرهنگی اجتماعی کمیسیون اصل ۹۰ برگزار شد و درباره آخرین وضعیت شکایت ها و پرونده ها تصمیم گیری کردیم و سپس به جلسه کمیسیون فرهنگی رفتم که میهمانش حجه الاسلام علی اکبری رییس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور بود.
نسبت به اینکه تریبون های ائمه جمعه کشور به جای اینکه مطالبه گرانه باشد، تبدیل به تریبون های کلی گویی و بعضا توجیه اشتباهات شده انتقاد کردم و البته گفتم که حاضرم در نشست های مفصل و جداگانه، ایده های ایجابی برای اصلاح وضع فعلی را نیز تقدیم کنم.
در حاشیه جلسه نیز جواد قارایی کارگردان مستند جذاب ایرانگرد در کمیسیون حاضر شد و به خاطر برنامه های خوب و خلاقانه ای که در سالهای اخیر تولید کرده مورد تقدیر کمیسیون قرار گرفت. این جلسه نیز حدود ساعت ۱۶ به پایان رسید.
@Sabety_ir ✅
امیرحسین ثابتی
گزارش چهل و سومین جلسه علنی و سایر جلسات مجلس دوازدهم (یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳) دستور اول، ادامه طرح اصلا
عکس و فیلمهای مرتبط با گزارش چهل و سومین روز صحن علنی و سایر جلسات مجلس (۴ آذر ۱۴۰۳)
@Sabety_ir ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مطلع شدم که دیشب وقتی در برنامه ثریا کلیپی از سخنانم در نقد برجام منتشر شده، بلافاصله مجری را مجبور کرده اند که برنامه را تمام کند!
این هم بخشی از وفاق است! وفاق علیه هرکسی که مثل خودشان فکر نمیکند.
میگویند صداوسیمای میلی، اما حتی پخش یک کلیپ در ساعت ۱۲ شب را هم تحمل نمیکنند و با فشار و قلدربازی، آنتن را قطع میکنند...
@Sabety_ir ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺پاسخ های صریح ثابتی به پزشکیان و صالحی و هشدار به مسئول یکی از نهادها
دولت میگوید برای کالاهای اساسی ارز نداریم، اما در هیات دولت مصوب کردند حق ماموریت سفرهای خارجی مدیران دوباره دلاری شود! برای مردم ندارید و برای مسئولان دارید؟
آقای پزشکیان! رکورد بدترین عملکرد دولتها در ۱۰۰ روز اول را زدید، این مدل اداره کشور طبق کدام قسمت نهج البلاغه است؟ نکند نهج البلاغه جلد دومی هم دارد که ما نمیدانیم؟
قیمت قطعات یک خودرو در جهان ۶۵ درصد است اما در ایران ۸۵ درصد! این ۲۰درصد در جیب کدام مافیا میرود؟
آقای صالحی! ولله ولله ولله دروغ گفتن به مردم عاقبت خوبی ندارد، میگویید در چاله راکتور اراک بتن نریختید، بله! در جای مهمترش ریختید. هفته قبل از آنجا بازدید کردم و دسته گل تان را دیدم
اخیرا یک نهادی میخواسته هتلهایش را یکجا بدون مزایده به یک مفسد اقتصادی بدهد، با تعدادی از نمایندگان نزد مسئول آن نهاد رفتیم و از پاسخش قانع نشدیم. هشدار میدهم که داریم رصدت میکنیم و اگر خطا کنی دفعه بعد اسمت را هم اعلام میکنم
@Sabety_ir ✅
هدایت شده از کانال هواداران امیرحسین ثابتی
نمونه هایی از انبوه حمایتهای مردم در فضای مجازی از سخنان افشاگرانه امیرحسین ثابتی در صحن مجلس
🔸️کانال هواداران امیرحسین ثابتی
🆔 @sabety_fans