گزارش شصت و چهارمین جلسه علنی و سایر جلسات مجلس دوازدهم (دوشنبه ۲۴ دی ۱۴۰۳)
صبح حدود ساعت ۸ جلسه غیرعلنی شروع شد و رییس مجلس درباره قانون انتخابات شوراها، مجلس و ریاست جمهوری توضیحاتی داد. بعد از تقریبا نیم ساعت، جلسه علنی آغاز شد و نکاتی که روز گذشته در کمیسیون تلفیق بررسی شده بود مجددا به صحن آمد و به رای گذاشته شد. به همه موارد رای مثبت دادم.
از ساعت ۹، مباحث مربوط به بودجه تمام شد و بازهم قانون شوراها در دستور قرار گرفت. مهمترین موضوعی که برای دقایقی صحن را حسابی به وجد آورد، پیشنهاد انتخاب شهردار به صورت مستقیم توسط مردم بود که موافقان و مخالفان زیادی داشت. من هم موافق بودم و رای مثبت دادم چون معتقدم این کار مشارکت در انتخابات شوراها را بیشتر می کند ضمن اینکه در حال حاضر خیلی از شوراها به یک محفل مافیایی برای انتخاب شهرداران تبدیل شده اند که پشت پرده زد و بندهای زیادی انجام میدهند و بهتر است شهردار مستقیم توسط خودم مردم انتخاب شود. در مجموع به لحاظ رویکردی، معتقدم هرچقدر نقش مردم در انتخابات های مختلف بیشتر و مستقیم تر شود بهتر است اما متاسفانه این پیشنهاد رای نیاورد. برای موافقت و مخالفت با چند پیشنهاد نیز ثبت نام کردم اما روزم نبود و اسمم در هیچ موردی درنیامد.
دقایقی بعد دکتر کوچک زاده نماینده تهران نطق غرا و مفصلی در نقد حرفهای دولتمردان و پالس های شان برای مذاکره با ترامپ انجام داد که فضای مجلس را به کلی تغییر داد. البته من با یکی دو کلمه ای که به کار برد موافق نبودم اما در مجموع یک نفره، فضای کل صحن را تغییر داد. از ته دل و با سوز دل حرف زد و برای همین هم بعد از صحبتهایش خود به خود کل مجلس فریاد مرگ بر امریکا سرداد. یاد حرف امام افتادم که می گفت مدرس یک نفر بود اما بعضی وقتها یک نفره کار یک مجلس را می کرد.
یکی از نمایندگان نیز نامه ای را خطاب به مجمع تشخیص درباره اف ای تی اف آورد که مضمونش هشدار درباره خطرات آن بود که متن خوب و قابل دفاعی بود و امضا کردم.
بعد از ظهر نیز به عنوان مسئول کمیته دیپلماسی فرهنگی جمعی از مسئولان وزارتخانه های صمت، ارشاد و سازمان فرهنگ و ارتباطات و برنامه و بودجه را دعوت کردم و جلسه ای درباره علت انصراف دولت از حضور در نمایشگاه اکسپوی ژاپن برگزار کردم. ابتدا مدعوین توضیحات لازم را دادند و سپس جمع بندی کردم که این نکات قانع کننده نیست و اصل حضور ایران در فرصت های جهانی و بین المللی اعم از ورزشی، فرهنگی، سیاسی و... موضوعیت دارد و اگر قرار باشد با هر فشار و عدم همکاری میزبان، خودمان اعلام انصراف کنیم در واقع همان کاری را کرده ایم که طرف مقابل می خواهد. لذا قرار شد جمع بندی این جلسه در جلسات دیگری با حضور سایر مسئولان مطرح شود، بلکه کار به نتیجه برسد.
عصر نیز یک جلسه مفصل کارشناسی درباره سفرم به پاکستان و ریز برنامه های آن داشتم که تا مغرب طول کشید.
@Sabety_ir ✅
امیرحسین ثابتی
گزارش شصت و چهارمین جلسه علنی و سایر جلسات مجلس دوازدهم (دوشنبه ۲۴ دی ۱۴۰۳) صبح حدود ساعت ۸ جلسه غ
تصویر و فیلم مرتبط با گزارش شصت و چهارمین روز صحن علنی و سایر جلسات مجلس دوازدهم (۲۴ دی ۱۴۰۳)
@Sabety_ir ✅
4_5843643987956603351.mp3
7.17M
پشت پرده انصراف ایران از حضور در اکسپوی ژاپن
🔻ثابتی رییس کمیته دیپلماسی فرهنگی مجلس در گفتگو با برنامه رادیویی برند ملی: از یک طرف شعار آشتی با دنیا میدهند، از طرف دیگر از حضور در اکسپو انصراف میدهند!
🔻بعنوان مسئول کمیته دیپلماسی فرهنگی در مجلس موضوع را پیگیری کردم. جلسه مفصلی با مسئولان وزارتخانه های صمت؛ گردشگری؛ ارشاد؛ سازمان برنامه و بودجه و سازمان فرهنگ و ارتباطات برگزار کردیم. جمع بندی این بود که انصراف توسط خودمان بر خودمان تحمیل شده است.
🔻بخش خصوصی و اتاق بازرگانی نیز که همسو با دولت است معتقد بود بی تدبیری از دولت است و آمادگی دارد هزینه ها و پیگیری های حضور در اکسپو را انجام بدهد.
🔻دولتی که شعارش این بود که می خواهیم با دنیا آشتی کنیم و نباید دیوار کشید و با همه دنیا رابطه داشت اراده ای برای حضور در اکسپو این رویداد بین المللی ندارد.
🔻سه هفته است منتظر جلسه دیگری با مسئولان دولتی هستیم و اگر دولت اراده داشته باشد در مجلس آماده ایم در همین زمان باقیمانده حداکثر کمک را به دولت انجام دهیم.
@Sabety_ir ✅
5.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از "جنگ جهانی رسانه ای" چه میدانید؟
بیش از ۳۰۰ شبکه ماهواره ای فارسی زبان برای کمتر از ۲ درصد مردم جهان!
صوت کامل سخنرانی امیرحسین ثابتی در جمع دانش آموزان/ ۵ بهمن ۱۴۰۳
@Sabety_ir ✅
چهارشنبه شب در مسجد امام حسین علیه السلام قم طرح بحثی درباره آغاز چهل و هفتمین سال پیروزی انقلاب اسلامی داشتم و سپس به سوالات مردم پاسخ دادم.
ابتدا توضیح دادم که دستاوردهای اصلی و واقعی انقلاب، ساخت ورزشگاه و برج و پل و جاده نیست چون آرمان میلیونها نفر از مردمی که در سال ۵۷ انقلاب کردند بسیار فراتر از این مسائل بود. اینکه بعضی برای مقایسه دستاوردهای انقلاب برج میلاد را با برج شهیاد و ورزشگاه مدرن امام رضا علیه السلام را با ورزشگاه آزادی و بزرگراه های ساخته شده بعد از انقلاب را با فلان جاده و خیابان در زمان شاه مقایسه میکنند، از حقیقت انقلاب بد دفاع میکنند. چون آن چیزی که انگیره و هدف انقلاب اسلامی بود، تغییر اتمسفر حاکم بر کشور با محوریت دین و احیای اسلام سیاسی در قرن حاضر بود و در این ۴۶ سال نیز هرجا توانستیم حرف اسلام را در کشور پیاده کنیم جلو رفتیم و هرجا هم نتوانستیم، درجا زدیم.
همچنین در پاسخ به سوالی درباره مشکلات معیشتی و افزایش نرخ ارز نیز توضیح دادم که متاسفانه اتفاقات تلخ این روزها ثمره انتخاب غلط کسی است که خودش در زمان انتخابات گفت هیچ برنامه ای برای اداره کشور ندارد و وزیر اقتصادش نیز یا پالس گرانی دلار به بازار میدهد یا پالس گرانی طلا! لذا همچنان معتقدم همتی باید استیضاح شود و اگر این اتفاق بیفتد حداقل پیامش این است که بقیه وزرای ناکارآمد نیز حساب کار دستشان بیاید که مجلس در برابر آنها دست بسته نیست.
لذا امیدوارم هیات رئیسه مجلس تعارف با دولت را کنار بگذارد و به جای وقت کشی برای تاخیر در استیضاح همتی، این مساله را هرچه زودتر در دستور کار بیاورد.
@Sabety_ir ✅
25.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رهبر انقلاب امروز با رد مذاکره با امریکا، توضیح دادند که علت این مخالفت "تجربه" مذاکرات قبلی است که منجر به لغو تحریم ها نشد و حتی مشکلات کشور را بیشتر کرد.
اما این تجربه های ناموفق چه بوده؟ ۳ ماه قبل در سخنرانی در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، بعضی از این تجارب را بازخوانی کرده بودم که فیلمش را میتوانید ببینید.
@Sabety_ir ✅