عصر پنجشنبه به جمع دانش آموزان هوادار دکتر جلیلی در شیراز رفتم. البته مقدمه بحثم ربطی به انتخابات نداشت و درباره مسائل کلان تری صحبت کردم که در مدارس تهران هم گفته ام اما به خاطر جو انتخابات، بخش زیادی از سوالات بچه ها درباره انتخابات بود که مفصل پاسخ دادم.
دوست داشتم با دانش آموزان بقیه شهرهای استان فارس هم در جلسات جداگانه ای گفتگو کنم که متاسفانه به خاطر زمان کم و برنامه های فشرده، نشد اما همین جلسه هم با توجه به وقت کم و کارهای زیاد، غنیمت بود. امیدوارم بچه ها هم از این جلسه خاطره خوبی در ذهن شان باقی مانده باشد.
@sabeti ✅
امیرحسین ثابتی
نتیجه جدیدترین نظرسنجی ایسپا که از معتبرترین مراکز نظرسنجی در کشور است و نتیجه انتخاباتهای قبلی را ه
نتیجه آخرین نظرسنجی صداوسیما نیز پیشتازی سعید جلیلی را تایید میکند. مشاهدات میدانی ام در ۴۸ ساعت گذشته در شیراز، کازرون، مرودشت، فسا و سروستان در استان فارس نیز نشان میدهد که اقبال عمومی مردم به دکتر جلیلی پررنگ است. هیچ کاندیدایی نیز تا امروز به اندازه جلیلی در ۶ اجتماع بزرگ در چند استان مختلف شرکت نکرده است.
البته نباید مغرور شد و کار را تمام شده دانست، از لحظه به لحظه باقی مانده برای تبلیغ و تبیین استفاده کنیم تا با رای بالای مردم کار تمام شود.
@sabeti ✅
پنجشنبه عصر در جمع مردم مرودشت حاضر شدم. درباره علل رای دادن به دکتر جلیلی صحبت کردم و توضیح دادم که رویکرد جلیلی در هر طرح و برنامه ای مساله عدالت و توجه به طبقات مستضعف جامعه است و بعد از برنامه هم به سوالات پاسخ دادم.
برخلاف جلسات قبلی در شیراز و کازرون، بخشی از سوالات و مراجعات مردم برای حل مشکلات شان بود و ربطی به انتخابات نداشت. سطح مطالبات هم طوری بود که مسئولان محلی مثل فرماندار و شهردار میتوانستند پیگیری کنند. مثلا یک نفر دستفروش بود و گفت در طرح سازماندهی دستفروشان مرودشت عملا بیکار شده ایم یا یک خانمی مشکلش مربوط به پولی شدن سندهای ملکهای سازمانی شهرداری بود.
در هر حال آنچه مشخص است، کم بودن حضور مسئولان در بین مردم است که باعث شده وقتی مردم هر مسئولی را در هر سطحی می بینند، مطالبات شان را بیان میکنند که کاملا هم حق دارند. کاش نمازهای جمعه سراسر کشور به محل حضور دائمی مسئولان و فرصتی برای بیان و حل مشکلات مردم تبدیل میشد.
@Sabeti ✅
امیرحسین ثابتی
نتیجه آخرین نظرسنجی صداوسیما نیز پیشتازی سعید جلیلی را تایید میکند. مشاهدات میدانی ام در ۴۸ ساعت گذ
با انتشار آخرین نظرسنجی صداوسیما توسط پرس تی وی، مشخص شد کدام نظرسازی ها به اسم صداوسیما جعلی بوده است.
@sabeti ✅
هفتمین گزارش شفاف از هفتمین روزی کار مجلس دوازدهم (چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۳)
حدود ساعت ۸ صبح جلسه شروع شد و مهندس اوجی وزیر نفت در صحن علنی، گزارش عملکردش در سه سال گذشته را بیان کرد.
ابتدا وضعیت اسفباری که دولت روحانی به دولت رئیسی تحویل داد را تشریح کرد و با کنایه به زنگنه که احداث پالایشگاه را کثافت توصیف کرده بود، گزارشی از ساخت پالایشگاه های جدید در دولت رئیسی را بیان کرد.
سپس افزایش ظرفیت تولید بنزین از ۹۶ به ۱۱۴ میلیون لیتر در سه سال گذشته را توضیح داد اما گفت که به علت مهار کرونا و افزایش سفرها و مصرف بنزین، همچنان میزان مصرف از تولید بیشتر است و همین باعث واردات بنزین شده.
خبر خوبی که وزیر نفت مطرح کرد اجرایی شدن طرح میترینگ از سال آینده برای جلوگیری از حیف و میل بخشی از فروش نفت بود که اگر درست اجرا شود، سالانه تا سقف حدود ۱۰ میلیارد دلار برای کشور سود دارد. طرحی که سعید جلیلی پس از سالها کار کارشناسی در دولت سایه و پیگیری های مکرر موفق شد آن را در برنانه هفتم بگنجاند.
بخش دیگری از گزارش وزیر نفت درباره افزایش تولید نفت در سه سال گذشته از ۲.۱ به ۳.۶ میلیون بشکه در روز بود و اینکه امروز با تکیه بر توانمدیهای داخلی بیشتر از قطر که پشتوانه غولهای نفتی غربی را با خودش دارد، در حال برداشت گاز از برخی میادین مشترک هستیم.
به نظرم مهمترین قسمت گزارش اوجی نیز جایی بود که گفت کارهایی کردیم که چندماه بعد هرکس در امریکا رئیس جمهور شود نمیتواند مانع صادرات و فروش نفت و پتروشیمی ایران شود. جمله ای که کنایه ای به دروغهای اخیر جواد ظریف درباره اجازه بایدن برای فروش نفت ایران بود.
بعد از سخنان وزیر نفت برخی نمایندگان نطق موافق و مخالف داشتند اما معتقدم اوجی جزو وزرای خوب و موفق سه سال گذشته بوده است. بیان خوبی هم دارد و در هنگام ارائه گزارش چندبار تایید نمایندگان و همراهی آنها را جلب کرد.
اما مساله دیگر، اعتراضات برخی نمایندگان به نوع حضورشان در کمیسیونهای بی ربط بود که باعث چند تذکر شد. تحلیل بعضی نماینده ها این بود که در این باره شفاف عمل نشده و احتمالا حضور بعضی نماینده ها در بعضی کمیسیونهای مهم و حساس، حاصل زد و بندهای سیاسی پشت پرده بوده. در هر حال به همین خاطر رای گیری شد تا اجازه ۲۵ نفره شدن کمیسیونها صادر شود که من رای منفی دادم. چون من هم احساس کردم بعضی چینش ها در کمیسیونها سیاسی و حاصل بده بستانهای پشت پرده است و حالا قرار است با افزایش ظرفیت کمیسیونها به ۲۵ نفر، امکان تحقق بعضی وعده های از قبل داده شده به برخی نمایندگان محقق شود! لذا رای منفی دادم.
پس از ۴ ساعت، هفتمین جلسه علنی مجلس نیز تمام شد. آخرین جلسه بهار ۱۴۰۳
@Sabeti ✅
از امام جمعه انقلابی و عدالتخواه لواسان که قبلا به خاطر ایستادگی در برابر زمینخواران و مفسدان، از این جایگاه کنار رفته بود جز این هم انتظار نمیرفت.
#سعید_جلیلی
#دولت_ضدفساد
@Sabeti ✅