🔻بخشی از یادداشتی که 2 روز قبل از انتخابات 96 نوشته بودم:
اگر کسی پس از تجربه 4 ساله روحانی مجددا به او رای بدهد، فردا نباید از ادامه غارت بیت المال ناراحت شود، نباید از افزایش تبعیض، از افزایش فقر، از افزایش فساد و در یک کلمه از «بدتر» شدن همه چیز ناراحت شود چون این نتیجه مستقیم همان انتخاب است! دولتی که بسیاری از مسئولانش قبل از اداره کشور «تاجر» هستند و ماهیانه ده ها میلیون از بیت المال را بر می دارند و در برابر اعتراض مردم طلبکار هم می شوند و می گویند هر کس حقوق نجومی گرفته «ذخیره نظام» است، مشخص است چهار سال دومش هم چه خواهد بود. لذا اگر امروز دوباره به روحانی رای دهیم اول باید جواب خدا و سپس مستضعفان و محرومان را بدهیم که چرا علیرغم دیدن کارنامه او در 4 سال اول باز هم انتخابش کردیم...
متن کامل این یادداشت در کانال تلگرام از طریق لینک زیر قابل مشاهده است:
https://t.me/sabetitelegram/860
@Sabeti ✅
جایی برای آدم کشتیشکسته هست؟
در عرشه سفینهات ای نوح کربلا...
#شب_جمعه
🔻 چند خطی درباره انقلابی شدن روحانی!
حرفهای امروز حسن روحانی علیه امریکا نه تنها برای منتقدانش، بلکه برای کسانی که به او رای داده اند هم خنده دار است. وقتی روحانی بعد از 5 سال به حراج گذاشتن ایران، یکباره مدافع مقاومت در برابر امریکا می شود مثل این است که فردا روزی یک باره قاسم سلیمانی از لزوم مذاکره با امریکا سخن بگوید!
اما در هر صورت باید از این دست مواضع روحانی استقبال کرد، حتی اگر او غیرصادقانه و با هر نیتی این سخنان را مطرح کند، باید در پمپاژ سخنان او به جامعه کمک کرد زیرا وقتی نماد یک گفتمان (سازش و عقب نشینی مقابل امریکا) بعد از 5 سال حرفهای گفتمان رقیب خود را تکرار می کند، این مساله در «تغییر تدریجی گفتمان غالب بر جامعه» بسیار اثرگذار است.
فراموش نکنیم اگر سال 92 حسن روحانی رای آورد، پیروزی او در انتخابات حاصل وحدت اصلاح طلبان یا کثرت اصولگرایان و مسایل درجه چندمی از این دست نبود، بزرگترین علت رای آوردن روحانی غلبه گفتمانی بر جامعه بود که او نماینده همان گفتمان در جامعه شناخته می شد: «گفتمان سازش و عقب نشینی در برابر امریکا»
اما این گفتمان نیز یکباره و توسط روحانی بر جامعه غالب نشد، به تدریج و با مواضع افراد مختلف از جناح های مختلف به عنوان یک گزاره ی منطقی در بین مردم جای خود را باز کرد. وقتی ولایتی، قالیباف، محسن رضایی تا عارف و خود روحانی همه و همه از لزوم مذاکره با امریکا و تغییر دست فرمان در دیپلماسی سخن می گفتند، طبیعی بود که این گفتمان به عنوان گفتمان غالب توسط مردم پذیرفته شود و در نهایت نیز به نسخه اصلی همین گفتمان یعنی حسن روحانی رای داده شود. لذا سخنان امروز روحانی هر قدر هم خنده دار باشد این فایده را دارد که به تدریج در «قشر خاکستری جامعه» این گزاره را جا خواهد انداخت که «اولا اعتماد و مذاکره با امریکا اشتباه بود، ثانیا تنها راه عقلانی در برابر امریکا مقاومت است.»
اگر این اتفاق به درستی به وقوع بپیوندد، آنگاه تصحیح اشتباهات 92 و 96 توسط خود مردم، دیر نیست...
@Sabeti ✅
🔻آیا با تغییر رییس بانک مرکزی اقتصاد ایران متحول می شود؟
تغییر رییس بانک مرکزی که هیچ، اگر همین امروز نوبخت و نهاوندیان و تمام تیم اقتصادی دولت نیز تغییر کنند تا زمانی که رییس جمهور «حسن روحانی» است، هیچ چیز در اقتصاد ایران بهتر نخواهد شد.
مشکل این دولت بودن یا نبودن 4 نفر در کابینه نیست، مشکل اصلی تفکر و راهبرد غلطی است که روحانی از سال 92 آغاز کرد و تا الان کشور را به این روز انداخته است.
مشکل 3 برابر شدن نقدینگی در عرض کمتر از 5 سال است، مشکل وجود رانت خواران اصلی در بدنه اصلی دولت است، مشکل رها کردن تولیدی های داخل کشور و وارد کردن کالاهای مشابه از خارج است، مشکل تکرار سیاست های اقتصادی دولت هاشمی رفسنجانی از 68 تا 76 و افزایش شکاف طبقاتی است، مشکل تفکر نئولیبرال در اداره اقتصاد کشور است، مشکل اصلی تا سال 1400 «رییس جمهور ایران» است و اگر قرار است تحول مثبتی در اقتصاد رخ دهد، آن وقت باید با رای خود مردم آغاز شود وگرنه سیف با همتی جز تفاوت در نام خانوادگی شان هیچ فرق دیگری ندارند! هر دو کارگزار یک تفکر و راهبرد غلط هستند...
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مقصر اصلی دلار 11000 تومانی و سکه 4 و نیم میلیونی کیست؟!/ چرا مدتی است سکوت کرده و هیچ حرفی نمیزند؟
@Sabeti ✅