هدایت شده از کتابفروشی حافظه تاریخی ایرانی
اگر به دنبال جواب سوالات تان درباره مسایل «بنیادین» و «تئوریک» در حوزه اسلام و سیاست هستید، یکی از بهترین کتابها «پاسخ استاد به جوانان پرسشگر» است. کتابی که مجموعه سوالات دانشجویان و طلاب از آیت الله مصباح یزدی و پاسخ های ایشان است.
اهم سوالات این کتاب درباره سکولاریسم، اسلام سیاسی، تشکیل حکومت اسلامی، ولایت فقیه، نسبت دین و آزادی، نسبت اسلام و دموکراسی، نسبت عقل با دین، تفاوت های اسلام و لیبرالیسم، کارآمدی اسلام، پلورالیسم و... است.
محتوای این کتاب با مجموعه دوجلدی «نظریه سیاسی اسلام» ایشان همپوشانی دارد و پاسخ سوالات از دل آن کتاب استخراج شده. یعنی اگر آن مجموعه دو جلدی را خوانده اید، از مظالعه این کتاب بی نیاز هستید.
قیمت این کتاب 350 صفحه ای: 100 هزار تومان
هزینه ارسال به سراسر کشور: 45 هزار تومان
خریدهای بالای ۵۰۰هزار تومان = هزینه ارسال رایگان
♦️سفارش👇
@Ketab_hafezeh_tarikhi
🔹خریدحضوری:انقلاب. خ برادران مظفر شمالی. کتابکده27 (حافظه تاریخی)
امیرحسین ثابتی
اگر به دنبال جواب سوالات تان درباره مسایل «بنیادین» و «تئوریک» در حوزه اسلام و سیاست هستید، یکی از ب
بارها با این پرسش روبرو شده ام که برای شروع مطالعه درباره مسائل سیاسی، چه کتابی بخوانیم؟
اگر منظور تاریخ است، تاکنون کتب زیادی را معرفی کرده ام و بازهم ادامه خواهم داد اما اگر منظور مباحث بنیادی و ریشه ای تر است، این کتاب جزو بهترین هاست چون به مخاطب چارچوب فکری میدهد تا هم پاسخ شبهاتش را بگیرد و هم بتواند مسائل مختلف را عمیق تر تحلیل کند.
این کتاب به لحاظ محتوایی در واقع خلاصه ای از کتاب دوجلدی نظریه سیاسی اسلام است و مطالعه اش برای هر دانشجو، طلبه و علاقه مند به موضوعات پایه ای و ریشه ای سیاست پیشنهاد میشود.
آقای فرزین؛ ریاست محترم بانک مرکزی!
قیمت دلار امروز از ۵۷ هزار تومان عبور کرد. آیا چون آخر سال است، قرار است با نوسان گیری برخی کمبود منابع جبران شود یا علت دیگری وجود دارد؟
صادقانه علت را برای مردم توضیح دهید و از رویه روسای پیشین بانک مرکزی که هنگام افزایش نرخ ارز غیب میشدند پرهیز کنید.
@Sabeti ✅
هدایت شده از حافظه تاریخی ایرانی
41.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این یک ویژه برنامه استثنایی است. یک ویدئوی 48 دقیقه ای که به دو سوال اصلی و ده ها شبهه فرعی پاسخ می دهد و در واقع یک دوره فشرده تاریخی است.
چرا شاه رفت ولی جمهوری اسلامی نمی رود؟
وضعیت اقتصادی مردم در دوره شاه چطور بود؟ وضعیت سیاست داخلی، سیاست خارجی و فرهنگی دوره محمد رضا شاه چه ویژگی هایی داشت که مردم به این نتیجه رسیدند باید انقلاب کنند؟
و چرا با وجود مشکلاتی که همین امروز جامعه درگیر آن است، انقلاب نمی شود؟
پاسخ به همه این سوالات در قسمت 93 برنامه حافظه تاریخی ایرانی به صورت مفصل مطرح شده و در پایان امیرحسین ثابتی چند کتاب مهم را برای آشنایی بهتر با دوره پهلوی معرفی کرده است.
🔹برای پایین آوردن حجم فیلم کیفیت آن کم شده اما اگر خواستید فیلم را با کیفیت اصلی ببینید از اینجا اقدام کنید.
🔹برای تهیه کتابی هم که در این قسمت معرفی شده از اینجا اقدام کنید.
🔻برای مشاهده قسمت های قبلی برنامه نیز از اینجا عضو کانال شوید.
هدایت شده از حافظه تاریخی ایرانی
4_5888528371884757409.mp3
17.41M
با توجه به اینکه قسمت ۹۳ برنامه حافظه تاریخی ایرانی زمان طولانی تری نسبت به قسمتهای گذشته دارد و حجم فیلم آن نیز بیشتر است، استثنائا صوت این قسمت در کانال منتشر میشود.
هرچند بخش مهمی از داده های تاریخی این قسمت فیلمها و تصاویر تاریخی به کار رفته در آن است.
@hafezeh_tarikhi_irani
امیرحسین ثابتی
این یک ویژه برنامه استثنایی است. یک ویدئوی 48 دقیقه ای که به دو سوال اصلی و ده ها شبهه فرعی پاسخ می
این قسمت از برنامه حافظه تاریخی، فشرده بسیاری از مباحثی است که درباره تاریخ پهلوی و اتفاقات پارسال، در خیلی از مدارس برای دانش آموزان گفته ام. اگر با دانش آموزان سر و کار دارید پیشنهاد میکنم ببینید. تا امروز در هر مدرسه ای که این نکات را گفته ام، بازخوردهایش در بین خود بچه ها بسیار خوب بوده و گلایه می کنند که چرا این حرفها را هیچ کس به آنها نگفته و در کتابهای درسی هم نوشته نشده.
امروز به مدرسه دولتی شهید نیکبخت در حوالی اتابک رفتم. بعد از همان مقدمه ای که در بقیه مدارس هم میگویم، نوبت به سوالات دانش آموزان رسید و بخش زیادی از پرسشها درباره مسایل مرتبط با «عدالت آموزشی» بود.
طبیعی هم بود، چون دانش آموزانی که به نسبت بقیه مدارس در رفاه کمتری هستند، بی عدالتی ها را بیشتر حس می کنند به خصوص در مسایلی مثل کنکور که در سالهای گذشته بیشتر از قبل به میدان موفقیت بچه پولدارها و مدارس خاص تبدیل شده.
علی ای حال، گفت و شنود خوبی بود و چندبار به بچه ها هم گفتم که اگر دولتهای مختلف واقعا به دنبال حل ریشه ای مشکلات کشور بودند، بیشترین توان شان را برای حل مشکلات آموزش و پرورش میگذاشتند و نهضتی به راه می انداختند تا بهترین نیروها و نخبگان کشور با میل حداکثری به سمت معلم شدن حرکت کنند چون کاری که یک معلم می تواند انجام دهد را هزاران بخشنامه و دستور از بالا به پایین هم نمیتواند جلو ببرد؛ اما حالا برعکس، به دنبال حل مسایل از طریق «غیرریشه ای» هستیم.
چه باید کرد؟ تا حدی به بچه ها توضیح دادم اما خلاصه اش این است که تا وقتی «معلمی» به عنوان یک شغل درجه چندم و از روی اضطرار باشد، درجا خواهیم زد. معلمان خوب امروز هم کم نداریم اما خیلی بیشتر از این به چنین کسانی نیاز داریم.
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نسل جدید اطلاعات بسیار کمی از تاریخ معاصر به خصوص دوران سیاه پهلوی دارد چون در کتب درسی جمهوری اسلامی، سال تولد و مرگ فلان پادشاه گورکانیان و... آمده اما این بدیهیات تاریخی حذف و سانسور شده.
فیلم کامل قسمت ۹۳ برنامه حافظه تاریخی ایرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
افراد زیادی پرسیده اند حالا که نامزد انتخابات مجلس شده ای، نظرت درباره «شفافیت آرا» چیست؟
همچنان بر نظر قبلی خودم که هنوز کاندیدا نشده بودم و از بقیه نمایندگان شفافیت را مطالبه می کردم هستم و شفافیت را نه یک کار خوب بلکه ضرورتی مهم برای یک نماینده مجلس میدانم.
چون یک نماینده باید تک تک رای هایش برای مردم شفاف باشد و برای آنها دلیل داشته باشد. حتی اگر تحت فشار قرار بگیرد، بازهم شفافیت یک ضرورت است چون مانع بسیاری از مفاسد و لابی های پشت پرده میشود.
لذا در حد «شخص خودم» اعلام میکنم که اگر در مجلس بعدی حضور داشته باشم، تمام رای هایم شفاف خواهد بود که مثلا چرا به فلان وزیر یا فلان لایحه رای مثبت یا منفی دادم؟ چرا با فلان استیضاح موافق یا مخالف بودم و...
این کار، «حداقل گام برای شفافیت» و «حل ریشه ای بسیاری از مشکلات» است.
امضا: امیرحسین ثابتی منفرد
@Sabeti ✅
امروز دبیرکل یکی از احزاب تماس گرفت و گفت میخواهیم شما را در لیست انتخاباتی مان قرار دهیم.
گفتم از لطف شما ممنونم و مانعی ندارد؛ اما هیچ تعهدی به هیچ حزب و گروه و فرد و سرلیستی نمیدهم. در این صورت اگر مایل بودید میتوانید اسمم را در لیست تان بگذارید.
@Sabeti ✅
شادی هر دو جهان، بی تو مرا جز غم نیست
جنّت بی تو عذابش ز جهنّم کم نیست...
#شب_جمعه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز تیم فوتبال ایران ژاپن را شکست داد و یک خوشحالی عمومی جامعه ایران را فراگرفت. اما این خوشحالی دشمنان زیادی دارد. خیلیها هستند که حاضرند میلیاردها دلار هزینه کنند تا ثانیه به ثانیه این خوشحالی را از بین ببرند تا جامعه ایران، در همه چیز حتی در فوتبال هم حسرت بخورد اما واقعیت امروز فوتبال ما این است که ژاپنی را شکست دادیم که پارسال اسپانیا و آلمان را در جام جهانی شکست داد.
اما چرا نمیخواهند مردم ایران حتی به بهانه فوتبال خوشحال باشند؟ پارسال را به یاد آورید. از روزی که ایران در برابر انگلیس و امریکا در جام جهانی باخت و عده ای خوشحالی کردند، کمتر از 15ماه می گذرد. آن روزها برخی فکر میکردند باید از باخت ایران خوشحال و از بردش ناراحت باشند، چون این جمهوری اسلامی است که بازنده یا برنده میشود! اما همان ایام گفتم که ماجرا عمیق تر از این حرفهاست. چون پرچمی که سال57 در این کشور بلند شد روح اصلی آن فرار از قرن ها خود تحقیری و بازگشت به خویشتن بود واگر فکر می کنید این حرف بدبینانه است به این حرفهای صادق زیباکلام توجه کنید. او به عنوان نماینده بخشی از روشنفکران لیبرال ایرانی که در کارنامه اش از حمایت از رضاشاه تا اسرائیل را در کارنامه دارد با صدای بلند می گوید از «باخت ایران» در همه عرصه ها خوشحال میشوم.
در واقع مساله جمهوری اسلامی هم نیست، خودِ خود «ایران» است. و اگر با جمهوری اسلامی هم مشکل دارند به خاطر این است که از سال57 ایران با انقلابش بود که توانست در دنیا سر بلند کند وگرنه اگر به دوران پهلوی بود که به قول نخست وزیرش: «ایرانی لولهنگ هم نمی تواند بسازد!»
@Sabeti ✅
یکشنبه به مدرسه شهید تقوی نیا در محله ازگل رفتم. در ابتدا کمی درباره تاریخ و اهمیت آن با دانش آموزان صحبت کردم و در بین پرسش و پاسخ ها، یکی از بچه ها نکته ای گفت که بسیار تعجب کردم.
گفت تا سال هشتم، هیچ درسی درباره پهلوی وجود ندارد و تازه در کتاب تاریخ سال نهم کمی درباره دوره پهلوی بحث شده است!
این مساله به قدری فاجعه است که نیاز به تحلیل خاصی ندارد، فقط نمیدانم در ذهن مسئولانی که کتابهای درسی را تدوین میکنند چه میگذرد که خروجی تصمیماتشان به این شکل خودش را نشان میدهد.
جدای از این بحث؛ تکثر سوالات بچه ها نیز قابل توجه بود. از مسائل فرهنگی، اجتماعی و حجاب تا عملکرد برخی مسئولان، بعضی سوژه های تاریخی و حتی موضوعات تحصیلی جزو پرسش ها بود.
به نظرم اگر هر مدرسه ای ماهی یکبار جلسات پرسش و پاسخ آزاد دانش آموزان با حضور افراد مختلف را برگزار کند، تجربه مفیدی برای بچه ها تا قبل از ورود به دانشگاه خواهد بود.
@Sabeti ✅
4_5911151463576376033.mp3
28.96M
اخیرا گفتگویی با برنامه اینترنتی رینگ داشتم و مسائلی را فراتر از مساله انتخابات مطرح کردم.
از اینکه چرا نگاه بخشی از مسئولان به سمت سیاست زدایی از جامعه رفت و آثار آن در جامعه امروز چیست؟
تا نکاتی درباره فرق کار حزبی با کار تشکیلاتی
چرایی تاکیدم بر بعد جمهوریت نظام
و آسیب شناسی عملکرد برخی از نمایندگان مجلس فعلی و ارتباط آن با رای دادنهای لیستی و چشم بسته
به خاطر محدودیت ایتا در انتشار فایلهای بالای ۵۰ مگ، فیلم کامل را میتوانید از کانالم در روبیکا یا تلگرام دریافت کنید.
کانال روبیکا
کانال تلگرام
@Sabeti ✅
این لیست را با دقت ببینید. باورش سخت است اما چرا باید نماینده ای 85 درصد جلسات مجلس را غایب باشد؟
چرا مجلس نباید در حد یک دبیرستان، بتواند انضباط حضور و غیاب نمایندگان را کنترل کند که اگر مثلا یک نماینده تعداد غیبتهایش در مجلس بیش از یک درصد مشخصی شد، از مجلس اخراج شود و در اولین انتخابات بعدی میاندوره ای جایگزین پیدا کند؟
بخش مهمی از پاسخ به این سوالات، نبودن شفافیت است. اگر خود نمایندگان موظف باشند حضور و غیاب خودشان در هر جلسه را به مردم اطلاع رسانی کنند و علت هر غیبت را هم توضیح دهند بسیاری از این مشکلات حل میشود. اما چرا این اتفاق نمی افتد؟ چون بخشی از این نمایندگان بدون زحمت و با رای های لیستی و چشم بسته توسط مردم انتخاب میشوند.
اولین قدم برای اصلاح مجلس، اصلاح نوع رای دادن توسط خود مردم است و یک معیار برای فهم نماینده خوب با بد، همین انضباطش برای حضور در مجلس است. نمایندگان شهرتان را در این فهرست رصد کنید.
البته این لیست کامل نیست؛ چون تعداد نمایندگان 290 نفر است ولی این لیست 217 نفر است. ولی در همین حد هم غنیمت است.
@Sabeti ✅
امیرحسین ثابتی
این لیست را با دقت ببینید. باورش سخت است اما چرا باید نماینده ای 85 درصد جلسات مجلس را غایب باشد؟
روابط عمومی مجلس و برخی افراد دیگر گفته اند که این آمار و ارقام براساس حضور و غیاب نمایندگان در جلسات مجلس نیست، بلکه بر اساس میزان شرکت آنها در رای دادن به طرح ها و لوایح است.
بازهم اصل ماجرا تفاوت چندانی نمیکند چون اگر نماینده ای در همه جلسات هم شرکت کند اما در رای گیری ها فعال نباشد، شرکت کردنش در جلسات به درد خودش میخورد. چون اثرگذاری واقعی نماینده در رای نهایی مثبت یا منفی به موضوعات مختلف است.
اما درباره نفر اول که ۸۵ درصد غیبت داشته، مطلع شدم به دلیل کهولت سن و بیماری ایشان بوده نه از روی سهل انگاری و تعمد.
ضمنا هر نماینده ای که نامش در این لیست نیامده، در همین حد هم حاضر به شفافیت نظراتش و رای گیری هایش در مجلس نبوده و افرادی که نام شان در لیست هست کسانی هستند که فارغ از میزان شرکت شان در جلسات و رای گیری ها، پایبندی حداقلی به شفافیت را داشته اند.
@Sabeti ✅
امیرحسین ثابتی
چرا جمهوری اسلامی رفراندوم برگزار نمی کند؟ چرا حجاب اجباری است؟ چرا همه چیز در ایران دست رهبری است
به لطف خدا، کتاب "بدون روتوش با دهه هشتادیها" به چاپ چهاردهم رسید.
🔹خرید حضوری:
خ انقلاب اسلامی. بین ولیعصر و فلسطین. خ برادران مظفر شمالی. فروشگاه کتابکده27
🔹سفارش اینترنتی از ایتا:
@ketab_hafezeh_tarikhi
چند روز قبل از ایرنا تماس گرفتند و گفتند با کامبیز مهدی زاده داماد حسن روحانی مناظره می کنی؟ گفتم خیر! چون جز اینکه داماد روحانی است هیچ سابقه سیاسی دیگری ندارد و اگر چنین ازدواجی نکرده بود، هیچ کس او را نمی شناخت. ضمن اینکه برای انتخابات مجلس هم رد صلاحیت شده، لذا اگر یک نامزد تایید صلاحیت شده با رزومه سیاسی شفاف جایگزین کنید در خدمتم، کما اینکه تا حالا ده ها مناظره با افراد مختلف داشته ام.
اما کامبیز مثل پدر زنش که دروغ زیاد می گفت، در یک روایت کاملا جعلی نوشت من مناظره را قبول کرده اما بعدا زیر حرفم زده ام! که البته بعدا با رشته توییت خبرنگار ایرنا، این دروغش نیز آشکار شد. پدر زن و داماد بهم دیگر می آیند...
@Sabeti ✅
امیرحسین ثابتی
چند روز قبل از ایرنا تماس گرفتند و گفتند با کامبیز مهدی زاده داماد حسن روحانی مناظره می کنی؟ گفتم خی
یکی از مخاطبان کانال، واکنش طنز به این ماجرا داشته و این عکس را فرستاده 😂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستور حسن روحانی برای تخریب امیرحسین ثابتی صادر شده؟
@Sabeti ✅
هدایت شده از حمید رسایی
.
♻️ چگونه رأی بدهیم، لیستی یا فردی؟
🔰 در این انتخابات برخی ائتلافها و احزاب با تحریف بیانات رهبری، اولا به جامعه القا میکنند که رهبری روی رأی لیستی تأکید دارند و ثانیا اینطور القا میکنند که لیست هم فقط لیستی است که ائتلاف خودشان معرفی کرده!
در حالی که مبنای امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب در رأی دادن این است:
▫️اولا / در درجه اول شناخت هر کس نسبت به کاندیداها مقدم بر شناخت دیگران و توصیه دیگران در قالب لیست است.
▫️ثانیا / به هیچ عنوان بدون قید و شرط، رأی به لیست در بیانات ایشان سفارش نشده است. بلکه باید تهیه کنندگان و ساز و کار تهیه لیست را بشناسید که بر اساس سهمیهبندی و باندبازی نباشد.
▫️ثالثا / رهبر انقلاب هرگز سفارش به "لیست خاص" نکردهاند، بلکه باید بین لیستها مقایسه صورت بگیرد. برخی جریانات سیاسی، لیست خود را وحی مُنزَل میدانند که کسی نباید خلاف آن رأی دهد!
♨️ برای رأی دادن باید حجت شرعی داشت. وقتی افرادی را کاملا میشناسید، نباید به هندوانه در بسته اعتماد کنید، خصوصا اگر افرادی که میشناسید، در مردم مقبولیت و رأی هم داشته باشند.
#مراقب_شیادهای_سیاسی_باشیم
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
@www_rasaee_ir
"اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"
حسن بن راشد نقل کرده که به امام جعفر صادق علیه السلام عرض کردم: «آیا غیر از اعیاد مشهوره، عید دیگری نیز هست؟» فرمود : شریف ترین و کامل تر از همه آن ها روزی است که رسول خدا صلی الله علیه و آله مبعوث گردید.
عرض کردم: «آن روز، کدام روز بود؟» فرمود: «آن روز شنبه بیست و هفتم ماه رجب بود.» عرض کردم: «در آن روز، چه عملی باید به جای آورد؟» فرمود: روزه می گیری و صلوات بسیار بر محمد و آل محمد می فرستی.
منبع: کافی،ج 4،ص 149
@Sabeti ✅