فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امیرحسین ثابتی: راهی جز اداره کشور با رجوع به مردم نداریم چون نرم افزار این انقلاب و نظام با جمهوریت پیوند خورده
این تفکر که توده های مردم انقلاب کردند اما حالا بروند کنار تا نخبگان کشور را اداره کنند، انحرافی است
جمهوری اسلامی تنها نظام سیاسی در طول تاریخ است که پس از پیروزی انقلابش، نوع نظام خودش را به رفراندم گذاشته
کسانی که مفهوم جمهوریت و اهمیت خواست مردم را نفهمیده بودند میگفتند مگر آقای خامنه ای رهبر کشور نیست؟ پس چرا مثلا جلوی برجام و دولت روحانی را نمیگیرد؟
صوت کامل
@Sabeti ✅
خمینی کبیر:
"و تنها آنهایی تا آخر خط با ما هستند که درد فقر و محرومیت و استضعاف را چشیده باشند..."
همین الان، میدان شوش. خ انبارگندم. یک مکانیکی مشتی و با صفا
@Sabeti ✅
تازه مےخواسٺ دلم سرخوش مبعث گردد
خبر آمد ڪہ حسین ابن علے راهے شد...
#شب_جمعه
چهارشنبه صبح به یک مدرسه غیرانتفاعی در حوالی پیچ شمیران رفتم. چون جو غالب مدرسه -اعم از معلمان و دانش آموزان- مذهبی بودند، نوع سوالات بچه ها نیز با عموم مدارس تفاوت داشت.
سوالات هم عمیق تر بود و هم سمت و سوی مشخص تری داشت. مثلا در مدارس معمولی سوال پرتکرار این است که چرا اصلا به فلسطین کمک میکنیم؟ ولی در مدارس مذهبی و انقلابی تر بچه ها می پرسند پس چرا ایران مستقیم ورود نمیکند تا کار اسرائیل را تمام کند؟
تکثر ذهنی بچه ها در مدارس مختلف، آینه ای واقعی از تکثر در جامعه است. کاش جمهوری اسلامی فکری اساسی برای تکثیر این مدل مدارس در سراسر کشور و در همه ی مقاطع میکرد؛ البته نه از نوع غیرانتفاعی که خیلی از خانواده ها توان پرداخت هزینه های آن را ندارند. با همان کیفیت ولی رایگان؛ یعنی اجرای اصل ۳۰ قانون اساسی اما با کیفیت مطلوب. کاری که سخت ولی شدنی است و البته مهمتر از بودجه و پول و امکانات، نیروی انسانی کیفی و متعهد لازم دارد. یعنی برای چنین کاری هیچ چیز مثل داشتن معلمان متعهد و کیفی ضروری نیست.
کاش نهضتی راه می افتاد تا انبوه جوانان انقلابی و دلسوز که به دنبال اثرگذاری حداکثری هستند، بروند در حوزه تعلیم و تربیت کار کنند. حداقل من اولویتی بالاتر از این مساله در وضع فعلی کشور، نمیشناسم. حل مشکلات اقتصادی هرچقدر هم که فوریت داشته باشد که دارد، اما همچنان معتقدم اولویت برای اصلاح ریشه ای مشکلات کشور، در حوزه فرهنگ است.
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نمایندگان تهران با میانگین ۸۰۰ هزار رای وارد مجلس شده اند اما حتی ده درصد از مردمی که به لیست اصولگرایان رای دادند الان نمیتوانند نام ۱۰ نفر از همان نمایندگان را بگویند
نتیجه این مدل رای دادن به افراد ناشناس، سرخورده شدن خود مردمی است که لیستی رای داده اند
بعضی ها فکر میکردند لیست دوره قبل را جبرائیل به شورای اصولگرایان وحی کرده و اگر کسی به آن لیست رای نمیداد گناه شرعی کرده!
اگر این چرخه معیوب در رای دادن ها به هم نخورد و به جای جوانان با انگیزه، بازهم چهره های تکراری و پیرمردها وارد مجلس شوند هیچ تحولی ایجاد نمیشود
خیلی از نماینده ها حتی در حد یک سلبریتی هم عرضه ندارند که صدای مردم باشند
صوت کامل
@Sabeti ✅
هدایت شده از حافظه تاریخی ایرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ به یک شبهه قدیمی؛ آیا امام خمینی وعده آب و برق مجانی داد؟
در قسمت ۹۴ برنامه حافظه تاریخی ایرانی، امیرحسین ثابتی ضمن پاسخ به این سوال، چند نکته تاریخی_تحلیلی دیگر را نیز توضیح داده و در پایان نیز کتابی را معرفی کرده که از زاویه نگاهی متفاوت به مساله انقلاب اسلامی و ظهور پرداخته است.
🔹برای پایین آوردن حجم فیلم کیفیت آن کم شده اما اگر خواستید فیلم را با کیفیت اصلی ببینید از اینجا اقدام کنید.
🔹برای تهیه کتابی هم که در این قسمت معرفی شده از اینجا اقدام کنید.
🔻برای مشاهده قسمت های قبلی برنامه نیز از اینجا عضو کانال شوید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک علت افت مشارکت در انتخابات "سیاست زدایی" از جامعه در سالهای گذشته است
این روند از دولت هاشمی رفسنجانی شروع شد و حتی در اصولگرایان هم طرفداران جدی دارد
نتیجه سیاست زدایی از جامعه، دست کم گرفتن مردم و وعده ها و کارهای سخیف انتخاباتی است، از اصلاح طلبی که موقع انتخابات تمام وعده اش جمع کردن گشت ارشاد است تا اصولگرایی که فکر میکند اگر با فلان رپر دیدار کند مردم به او رای میدهند!
اینکه سیاست پدر و مادر ندارد حرف غلطی است، باید تلاش کرد تا جامعه رشد کند و سیاسی تر شود
صوت کامل
@Sabeti ✅
۴۵ سال از روزی که پرچم الله اکبر در برابر تمام اندیشه ها و مکاتب الحادی بلند شد گذشت و تا پای جان این پرچم را برافراشته نگه خواهیم داشت...
@Sabeti ✅
4_5927270772191050476.mp3
5.31M
چند نکته درباره راهپیمایی ۲۲ بهمن
@Sabeti ✅
آنهایی که سال گذشته خام اندیشانه تصور میکردند کار جمهوری اسلامی تمام است، باید به این مساله فکر کنند که چرا مردم ایران با وجود انبوه مشکلات اقتصادی، معیشتی، اجتماعی و... همچنان پای جمهوری اسلامی ایستاده اند؟
پاسخ یک کلمه است: "اسلام"
مردم نه عاشق چشم و ابروی مسئولان هستند و نه راضی از عملکرد بسیاری از آنها. اما انگیزه ای که در سال ۵۷ باعث شد کار ۲۵ قرن سلطنت را تمام کنند، همچنان عامل حفظ اصل نظام جمهوری اسلامی است و هیچ گفتمان، مکتب فکری و اندیشه دیگری جایگزین اسلام در جامعه ایران نیست. ۴۵ سال گذشت، یحتمل چند قرن دیگر نیز خواهد گذشت...
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امیرحسین ثابتی: اگر کسی نامزد انتخابات شده اما هنوز مواضعش درباره مسایل مهم مشخص نیست، نه تنها نباید به او رای داد بلکه باید از او ترسید/ چنین کسانی مصداق هندوانه سربسته هستند و باید بگویند تا امروز کجا بوده اند؟
متاسفانه بخشی از نمایندگان فعلی بدون مشخص بودن مواضع شان درباره موضوعات مهم وارد مجلس شدند و داخل مجلس هم بی خاصیت بودند
فیلم کامل
@Sabeti ✅
حسین سلاح ورزی که در اوج شورش زن، زندگی، آزادی همصدا با ضدانقلاب توییت هایی علیه جمهوری اسلامی را منتشر میکرد، هیچ وقت فکرش را نمیکرد که چند وقت بعد رییس اتاق بازرگانی شود و به خاطر فشار رسانه ها و افکار عمومی، این لقمه چرب را از دست بدهد.
لذا با اینکه چندماه از برکناری اش گذشته، هنوز این غم را فراموش نکرده و سعی می کند برای آن مقصر پیدا کند، غافل از آنکه بنده افتخار میکنم که بدون اینکه هیچ سمتی داشته باشم تنها با ابزار رسانه توانستم در روند عزل او از این جایگاه مهم نقش ایفا کنم.
مطالبه از دستگاه های امنیتی برای برکناری سلاح ورزی
مطالبه از رییس مجلس برای برکناری سلاح ورزی
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک علت مشارکت پایین در انتخابات، رشد ندادن جامعه است
وقتی مردم کمتر سیاسی باشند، در انتخابات هم کمتر شرکت میکنند، در حالیکه علت رای ندادن خیلی ها اصلا سیاسی نیست بلکه از روی غفلت و بی خیالی است
مدتها قبل به یکی از مسئولان صداوسیما پیشنهاد دادم به جای اینکه فقط ایام انتخابات مباحث سیاسی نشان مردم دهید، «شبکه مناظره» راه بیندازید و در کل سال آرشیو مناظره های مختلف را پخش کنید. هم جذاب میشود و هم مخاطب را رشد میدهد
فیلم کامل
@Sabeti ✅
بسم الله الرحمن الرحیم
مردم شریف تهران، ری، اسلامشهر، پردیس و شمیرانات
سلام!
از ابتدا اعلام کردم قصدی برای هزینه کرد شخصی جهت تبلیغات انتخابات مجلس دوازدهم ندارم و همچنان نیز بر حرف خود پایدارم اما تا امروز عزیزان زیادی پیام داده و اعلام کرده اند که می خواهند برای تبلیغات اینجانب در انتخابات، علاوه بر کمکهای میدانی «کمک های مالی» نیز انجام دهند. ضمن تشکر از این عزیزان و همه کسانی که قصد کمک در این باره را دارند به صورت شفاف اعلام می کنم هر کسی مایل بود در این رابطه کمکی انجام دهد نه به صورت پنهان و پشت پرده و غیر شفاف، بلکه می تواند به صورت رسمی با واریز مبلغ مورد نظر به حساب بانکی به نام اینجانب، در این مسیر همراه شود.
لازم به ذکر است که هر کاندیدای انتخابات هنگام ثبت نام در سامانه وزارت کشور، باید یک شماره حساب به نام خودش را اجبارا وارد سامانه ثبت نام می کرد تا تراکنشهای آن توسط دستگاه های نظارتی مورد رصد باشد و شماره حساب بانکی اینجانب در بانک ملی نیز، همان شماره اعلام شده در سامانه وزارت کشور است.
ضمنا بر خود واجب می دانم تا عمل به مفهوم شفافیت را «قبل از ورود به مجلس شورای اسلامی» آغاز کنم، لذا اعلام می دارم که در حال حاضر مبلغ 138٬014 ریال (کمتر از 14 هزار تومان) در این حساب که مدتهاست راکد بوده موجود است و از این به بعد، هر مبلغی وارد آن شود به منزله ی کمک های مردمی برای تامین هزینه های تبلیغاتی خواهد بود و در پایان زمان تبلیغات نیز تمام مبلغ جمع شده از سوی کمک های مردمی را به صورت شفاف از همین طریق اعلام خواهم کرد.
همچنین تاکید می کنم که تمامی مبالغ جمع شده، خرج هزینه های انتخابات پیش رو خواهد شد و هیچ تعهد سیاسی، اقتصادی و... نیز به افرادی که لطف داشته و مبالغی را واریز می کنند، نخواهم داشت.
شماره کارت:
6037997201774297شماره شبا:
IR340170000000337981849004امیرحسین ثابتی منفرد داوطلب انتخابات مجلس دوازدهم از حوزه انتخابیه تهران، ری، اسلامشهر، پردیس و شمیرانات 24 بهمن 1402 @Sabeti ✅
به دعوت محمدصادق شهبازی (که متاسفانه خودش نهایتا کاندیدا نشد) با دکتر روح الله ایزدخواه نماینده فعلی تهران چند جلسه برای انتخابات پیش رو برگزار و همفکری کردیم.
وی را حدود یک دهه است که میشناسم. از فارغ التحصیلان دانشگاه شریف است و در ۴ سال گذشته نیز جزو نمایندگان خوب در مجلس بود. عضو کمیسیون صنایع بود و در این ۴ سال به جای کارهای نمایشی و شومن بازی و بلاگری، پیگیر رفع مشکلات صنعتگران و تولید کنندگان بود.
البته خیلی ها نام او را برای اولین بار سر ماجرای دناپلاس شنیدند. وقتی که به صورت شفاف این ماجرا را اعلام کرد و گفت حاضر به گرفتن ماشین نیست. هرچند در مجلس خیلی به او فشار آوردند اما به نظرم کار درستی کرد و هرچقدر در بین بعضی نمایندگان منفور شد اما در مردم محبوب شد.
در این ۴ سال داوطلبانه تمام رای هایش را نیز شفاف کرد و جزو عدالتخواهان بی حاشیه و واقعی است که حضورش در مجلس بعدی نیز بسیار لازم است. روح الله یکی از کسانی است که حتما به او رای میدهم و امیدوارم امثال او در مجلس بعدی تکثیر شوند.
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بعد از بی بی سی، داماد روحانی، سلاح ورزی و بقیه پروژه بگیرها که در یک ماه اخیر در تخریب بنده از هم سبقت گرفتند، این بار یک فرد گمنام در یکی از برنامه های صداوسیما با حمله به من می گوید تندرو هستم چون پای مساله «حجاب» محکم ایستاده ام!
این سند افتخارم است که به خاطر کوتاه نیامدن از یک حکم الهی، تندرو توصیف شوم و ذره ای حاضر نیستم از مواضعم کوتاه بیایم، حتی اگر این مواضع باعث ریزش رای ام شود.
ضمنا جمله ای که این فرد درباره آقای رسایی میگوید نیز دروغ است چون بر اساس یک فیلم تقطیع شده چنین حرفی را می زند.
@Sabeti ✅
سه شنبه صبح به یک مدرسه غیرانتفاعی در حوالی چیتگر رفتم. احتمالا آخرین مدرسه ای بود که تا روز انتخابات رفتم چون در دو هفته پیش رو کارها خیلی زیاد است و مجبورم رفتن به مدارس را موقتا متوقف کنم.
سوالات بچه ها بیشتر سیاسی بود و حول مسایل اداره کشور، انتخابات، سیاست خارجی و... میچرخید.
مفصل پاسخ دادم و حدود سه ساعتی طول کشید. بعد از پایان جلسه با یکی از معلمان مدرسه مفصل درباره چند موضوع صحبت کردم و مسائل مختلفی مطرح شد که هنوز ذهنم درگیر است.
احتمالا بعد از انتخابات که کمی سرم خلوت شود باید یک سری مسائل جدید را به کارهای قبلی ام اضافه کنم. هنوز دارد مغزم سوت میکشد که چقدر کم کاری کرده ایم...
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امیرحسین ثابتی: یکی از کارکردهای احزاب باید تربیت نیرو باشد اما در ایران کارکرد علیرضا پناهیان، حسن عباسی، علی اکبر رائفی پور، مصطفی ملکیان، محمد فاضلی و... (در تربیت نیرو) بیشتر از تمام احزاب است
با کار تشکیلاتی و پرورش نیرو کاملا موافقم اما هرچه غیرحزبی تر، بهتر
مشکل من با احزاب این است که عموما افراد را برده خود میکنند و حریت آنها را از بین می برند
فیلم کامل
@Sabeti ✅
حواستان بود که در وسط این همه اخبار مختلف، حکم اعدام قاتل داریوش مهرجویی صادر شد ولی هیچکدام از سلبریتی ها اعتراض نکردند؟
اعتراض آنها فقط برای قاتلان شهید عجمیان و علی وردی و... بود، وگرنه با قاتلان هم صنف خودشان کاری ندارند!
@Sabeti ✅
ای العطش ترانه ي قبل از ولادتت
مادر فدات؛ با لبِ عطشان خوش آمدی...
#شب_جمعه