eitaa logo
❀' سَبڪ‌ِشُھَכآ '❀
2.1هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
4.4هزار ویدیو
147 فایل
•|به‌نام خدا|• 《به فکر مثل شهدا مردن نباش به فکر مثل شهدا زندگی کردن باش》 شهید‌ابراهیم‌هادی کپی❗️حلالت رفیق ولی برای شهادتمون و فرج آقا دعا کن شروع‌ما←¹⁰مهر¹⁴۰¹🍃 شروط🌸↓ @sabke_shohadaa_short کانال‌محفل‌هامون🌱↓ @mahfe_l کانال‌خدمات🌿↓ @ww0403
مشاهده در ایتا
دانلود
فردا رو‌نمیدونم چی میشه؟ ولی انقدر توی رسانه ضعیف هستیم و‌قوی هستن که یه جوری جلوه میدن که هیچی نشده! مثل قبل!
ابوذر روحیاسمع اسمع یا صهیون.mp3
زمان: حجم: 3.89M
لشکریان‌حزب‌الله‌ماشاءالله سربازان‌روح‌الله‌نصرمن‌الله🕶
ما‌همچنان‌دوست‌داریم♥️😂
🔴فوری پايگاه هوایی نواتیم به صورت 100% منهدم شد.
🔥دفتر رئیس موساد مورد اصابت قرار گرفته
اعتراف ارتش اسرائیل به شکست در رهگیری موشک‌های ایران اعتراف سخنگوی ارتش اسرائیل: 🔹تنها تعداد اندکی از موشکهای ایران را رهگیری کردیم. این حمله، پیامدهایی خواهد داشت و با شرکا در حال رایزنی هستیم. 🔹در زمان و مکان مناسب پاسخ خواهیم داد. حمله موشکی ایران از نظر تعداد موشکها و گستره شلیک آن بسیار گسترده بود.
رسانه اسرائیلی: «کانال 12»: بمباران اسرائیل از سوی ایران اعلان جنگ است و توصیف دیگری ندارد. 🌐
🔴 اور هيلير عبری: ایران موشک های خود را به سمت پایگاه های نظامی شلیک کرد و آنها را به سمت جمعیت غیرنظامی هدایت نکرد. این فرق شیعه حیدره! این فرق ما با شما نجاساته!
از پارسال همش باین سوال پاسخ میدادیم که کی قراره از فتاح استفاده بشه! امشب فتاح زدیم! امشب خوابشونو با فتاح گرفتیم! تبریک به هر کسی که از شادی دستش میلرزه و ضربان قلبش بالاست.
بفرمایید چایی😁