🌾💦🌾💦🌾💦
💠 ای فرزند آدم! رزق و روزی دو گونه است، روزیی كه تو آن را جویی، و روزیی كه تو را می جويد، كه اگر به سراغش نروی به سوی تو آيد، پس اندوه سال خود را بر اندوه امروزت منه، كه برطرف كردن اندوه هر روز از عمر تو را كافي است، پس اگر سال آينده، در شمار عمر تو باشد همانا خدای بزرگ در هر روز سهم تو را خواهد داد، و اگر از شمار عمرت نباشد تو را با اندوه آن چه كار است؟ كه هرگز جوينده ای در گرفتن سهم روزی تو بر تو پيشی نگيرد، و چيره شونده ای بر تو چيره نگردد، و آن چه برای تو مقدر گشته بی كم و كاست به تو خواهد رسيد.
🅾 #نهج_البلاغه #حکمت 379
•┈┈••✾••┈┈•
💠 @ghadiriyeh110 💠
🔴🔵 چرا امام زمان نمیآیند؟
🌺 پاسخ :
🔷حضرت آیت الله سید محمد ضیاءآبادی:
♦️در كتابي خواندم، شايد در حدود دويست، سيصد سال پيش جمعي از صلحا در نجف اشرف مجتمع بودند. از آدم هاي بسيار خوب و مقدّس.
روزي با خودشان نشستند و گفتند: چرا امام نمي آيد؟ در صورتي كه ما بيش از سيصد و سيزده نفر كه او لازم دارد هستيم.
به اين فكر افتادند كه سرّ تأخير در ظهور را به دست آورند. تصميمشان بر اين شد كه از بين خودشان يك نفر را كه به تأييد همه خوبترينشان هست، انتخاب كنند و او را بفرستند در مسجد كوفه يا سهله تا اعتكاف كند و از خود امام بخواهد كه سرّ تأخير در ظهور را بيان بفرمايد.
جمعيّت خودشان را به دو قسمت تقسيم كردند و قسمت بهتر را باز به دو قسمت و همچنين تا آن فرد آخر را كه از همه بهتر و مقدّس تر و زاهد تر بود انتخاب كردند كه او به مسجد سهله يا مسجد كوفه برود.
او هم رفت و بعد از دو سه روزي برگشت.
پرسيدند چه طور شد؟
🔴 گفت: راست مطلب اين كه من وقتي از نجف بيرون رفتم و رو به مسجد سهله راه افتادم با كمال تعجّب ديدم شهري بسيار آباد و خرّم در مقابل من ظاهر شد.
جلو جلو رفتم. پرسيدم: اينجا كجاست؟ گفتند: اين شهر صاحب الزمان است و امام ظهور كرده است.
بسيار خوشحال شدم و شتابان به در خانهي امام رفتم. كسي آمد و گفتم: به امام بگو فلاني آمده و اذن ملاقات مي خواهد. او رفت و برگشت و گفت: آقا مي فرمايند: شما فعلاً خسته اي، از راه رسيدهاي. برو فلان خانه (نشاني دادند) آنجا مرد بزرگي هست.
ما دختر او را براي شما تزويج كرديم. آنجا باش و هر وقت احضار كرديم، بيا.
من خوشحال شدم. به آن آدرس رفتم و خانه را پيدا كردم. از من خيلي پذيرايي كردند و آن دختر را به اتاق من آوردند، هنوز ننشسته بودم كه درِ اتاق را زدند. گفتم: كيست؟ گفت: مأمور از طرف امام. مي فرمايند: بيا! مي خواهيم قيام كنيم و شما را به جايي بفرستيم.
🔺گفتم: به امام بگو امشب را صبر كنيد.
🔺گفت: فرموده اند: همين الآن بيا. گفتم: بگو من امشب نميآيم تا اين را گفتم ديدم هيچ خبري نيست. نه شهري هست، نه خانهاي هست و نه عروسي. من هستم و صحراي نجف؛
معلوم شد مكاشفه اي بوده و خواستهاند به ما بفهمانند كه ما هنوز #آمادگي براي آمدن امام زمان(ع) نداريم.
🌕 به راستی خود ما اکنون آمادگی لازم برای آمدن امام زمان را داریم ؟؟؟
🆔 @monjieakhar
🏵🎖🏅💍
💕❣️💙
#لطیفه
😂
بهترین هدیه مرد به همسرش "طلا" نیست، بلکه "توجه" است و بس!
اما اگر یک مرد خوب؛ به همسرش توجه کنه
متوجه میشه که همسرش فقط "طلا" میخواد و بس !
نخند 😐☝️
توجه کن
😂😂😂
😂
#احکام_خمس
⚜️طلایی که زن از آن استفاده میکند خمس ندارد.
🏵طلایی که زن مدتی استفاده میکرده ولی آن را کنار گذاشته وسال برآن گذشته طبق نظر بیشتر مراجع خمس ندارد
🏅سکه طلایی که کنار گذاشته شده و سال بر آن گذشته خمس دارد
( البته اگر هدیه باشد طبق نظر مقام معظم رهبری خمس ندارد)🏆
💎 @ahkameshirin
اصلی ترین حرف حضرت زهرا س.mp3
1.63M
🔈 مهمترین حرف حضرت زهرا(س)
- محصول کار فاطمه زهرا در زمان ما، رسوا کردن منطقی، علمی، تحلیلی و تاریخی تفکر لیبرالیسم، آخرین تفکر باقیمانده در مقابل تفکر ولایی است!!
🎙 حجت الاسلام #مهدوی_ارفع
🗓 ۲۳/دی/۹۹
⏱مدت زمان: ۲:۱۵ ثانیه
📥دریافت صوت کامل سخنرانی با موضوع: « موضوع و محتوا برای منبرهای فاطمیه»👇👇
https://eitaa.com/asaremahdavi_arfae/3019
🆔 @mahdavi_arfae
#سبک_زندگی
#زندگی_به_سبک_روح_الله
#امام_خمینی
#زندگی_مشترک
#تربیت_فرزند
🌺 به منظور توجه بیشتر به خانواده، ساعاتی را به اهل منزل اختصاص میدادند.
🍀 ایشان با توجه به شرایط سنی و میزان فعالیتی که داشتند باز هم ساعات خاصی را در سه نوبت (هر کدام بین نیم ساعت تا یک ساعت) به اهل منزل اختصاص داده بودند که هر کدام از ما که مایل بودیم خدمت ایشان میرسیدیم و مسائلمان را مطرح میکردیم.
📚 فرشته اعرابی [برداشت هایی از سیره امام خمینی، جلد 1، صفحه 19]
🆔 @ShamimeOfoq
هدایت شده از حامیان آسمانی
#تقویم_شیعه
📅 امروز پنجشنبه
☀️ 02 بهمن ماه 1399 شمسی
🌙 07 جمادی الثانی 1442 قمری
❄ 21 ژانویه 2021 میلادی
☀️ #شمسی
➕ تحريم رفراندوم فرمايشی رژيم "محمدرضا پهلوی" توسط "امام خمينی"(ره) (1341ش)
➕ سالروز درگذشت دکتر ابوالحسن نجفی زبان شناس و عضو فرهنگستان زبان و ادب فارسی (1394 ش)
➕ شهادت شهید جواد فیاض مهر (1362ش)
🌙 #قمری
➕ درگذشت "بهاء الدين ابوالعباس" معروف به "قاضی اشرف" عالم بزرگ مصری (643 ق)
➕ رحلت عالم مدرس حاج ميرزا "ابوعبدالله زنجانی" (1360 ق)
❄️ #میلادی
➕ به آب انداختن اولين زيردريايی هسته اي جهان (1954م)
➕ آغاز بنای برج ایفل در شهر پاریس (1887م)
🌺🌺🌺🌺🌺
امام حسین(ع):ای مردم در خوبیها با یکدیگر رقابت کنید
🇮🇷کانال حامیان آسمانی منتظر دستان با سخاوت شما خیرین عزیز جهت کمک به ایتام و نیازمندان می باشد.
۶۰۳۷۹۹۷۳۵۹۸۲۳۷۵۵
https://eitaa.com/joinchat/1939406884C242d9eead7
❓چرا فاطمه زهرا (س) در آسمان منصوره و در زمین فاطمه نامیده شده است؟
✍ روایاتی که در باره فاطمه زهرا سلام الله علیها وارد شده است به قدری بهت انگیز است که انسان در درک و فهم آنها متحیر می ماند.
✅ بسیاری از این روایات را در دهه اول و دوم فاطمیه بیان کردیم. در اینجا به یک روایت دیگر که شیخ صدوق "اعلی الله مقامه" در کتاب معانی الاخبار ذکر کرده است، می پردازیم؛
🌺 در حدیث معراج آمده است که پیامبر صلیالله علیه و آله فرمود:
🌷 به جبرئیل گفتم: ای حبیب من، چرا [او] در آسمان «منصوره» و در زمین «فاطمه» است؟ گفت: بدین سبب در زمین «فاطمه» نامیده شده که شیعیان خود را از جهنم رهایی میبخشد، و دشمنانش از محبت وی بیبهره خواهند بود،
🌹 و در آسمان بدین جهت «منصوره» است که خداوند فرموده است: «در آن روز (قیامت) مؤمنان بهجهت یاری خدا، که هر فردی را بخواهد یاری دهد، خرسند میشوند»؛
منظور از این یاری همان نصرتی است که فاطمه به دوستان خویش خواهد کرد.
🌷 متن روایت:
قال رسول الله صلیاللهعلیهوآله: قُلْتُ حَبِیبِی [یا] جَبْرَئِیلُ وَ لِمَ سُمِّیَتْ فِی السَّمَاءِ الْمَنْصُورَةَ وَ فِی الْأَرْضِ فَاطِمَةَ قَالَ سُمِّیَتْ فِی الْأَرْضِ فَاطِمَةَ لِأَنَّهَا فَطَمَتْ شِیعَتَهَا مِنَ النَّارِ وَ فُطِمَ أَعْدَاؤُهَا عَنْ حُبِّهَا وَ هِیَ فِی السَّمَاءِ الْمَنْصُورَةُ وَ ذَلِکَ قَوْلُ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ «یَوْمَئِذٍ یَفْرَحُ الْمُؤْمِنُونَ بِنَصْرِ اللَّهِ یَنْصُرُ مَنْ یَشاءُ» یَعْنِی نَصْرَ فَاطِمَةَ لِمُحِبِّیهَا.
📚معانیالاخبار، ج٢، ص۴۳
🌺🌺🌺🌺🌺
https://eitaa.com/joinchat/1939406884C242d9eead7
🍀💎🍀
#لطیفه_نماز
⬇️⬇️
زن: بلند شو اذون صبحه
مرد: قضا شو میخونم
زن : خدا گفته وقتی میتونی باید سروقت بخونی👌🏻
مرد: خدا گفته 4 تا زن هم میتونی بگیری
زن : بخواب، خدا بخشنده است عزیزم 😉😂😂
✏️✏️✏️
#احکام_نماز 🙏🏼
اگر کسی قصد خواندن نماز صبح را داشته ولی خواب مانده این دو صورت دارد: 👇🏽
1️⃣یا از اذان تا طلوع آفتاب حتی برای چند لحظه ای بیدار شده و دوباره خوابیده (مثل اینکه زنگ هشدار را خاموش کرده و در حالیکه هوشیار شده دوباره خوابیده⏰📱):
این شخص گناه کرده چون در فاصله اذان تا طلوع بیدار بوده و تکلیف به گردنش آمده ولی نخوانده❗️
2️⃣ یا تا طلوع آفتاب اصلا بیدار نشده و متصل خواب بوده : این فرد هیچ گناهی نکرده و فقط باید قضا کند📌
🔵⬇️
@ahkameshirin
#سبک_زندگی
#حدیث_زندگی
#اخلاق_فردی
#خودسازی
#مطالب_باطل
🌸 در غذای جسم سختگیرند اما...
💠 امام حسن علیهالسلام میفرماید:
🌿 «عَجِبتُ لِمَنْ يَتَفَكَّرُ فِي مَأكُولِهِ كَيفَ لايَتَفَكَّرُ فِي مَعقُولِهِ، فَيُجَنِّبُ بَطْنَهُ ما يُؤذِيهِ وَ يُودِعُ صَدْرَهُ ما يُردِيهِ؛
🌷 عجب دارم از کسی که که به غذای جسم خود میاندیشد؛ امّا به غذای روح خود نمیاندیشد، خوراکِ ناراحت کننده از شکم دور میدارد؛ امّا قلب خود را با مطالب هلاکت زا، آکنده میکند.»
✍️ سفينة البحار، ج 5، ص 301، ماده «طعم».
✨شرح کوتاه✨
همان طور که پیشوای بزرگ ما فرموده، مردم معمولا در غذای جسمانی خود سختگیرند، جز در پرتو نور چراغ دست به سفره نمیبرند، و جز با چشم باز لقمه بر نمیگیرند، از غذاهای مشکوک میپرهیزند، و همه گونه نکات بهداشتی را در تغذیه جسم رعایت میکنند، امّا در غذای جان، با چشم بسته، در لابه لای ظلمتهای بیخبری، هر گونه غذای فکری مشکوکی را در درون جان خود میریزند، گفتار دوستان نامناسب، مطبوعات بدآموز، تبلیغات مشکوک یا مسموم، همه را به آسانی میپذیرند؛ و این جای بسیار شگفتی است.
📚 (یکصد و پنجاه درس زندگی، تالیف حضرت آیتالله مکارم شیرازی)
🆔 @ShamimeOfoq
#سبک_زندگی
#سبک_زندگی_فاطمی
#سیره_اخلاقی
#بخشش
🌷 بخشش فاطمی
💠 جابر بن عبداللَّه انصارى گوید:
🌿 روزى رسول خدا صلّى اللَّه علیه و آله، پس از به جاى آوردن نماز عصر، در محراب مسجد نشسته و مردم نیز اطراف او را گرفته بودند، در این حال پیرمردى از مهاجرین عرب، كه لباس هاى كهنه اى بر تن داشت و از شدّت ضعف، قدرت حفظ خود را نداشت به نزد ایشان آمد، پیامبر كه متوجه حضور وى شده بود به سوى او نگریسته و از احوالش سؤال كرد.
پیرمرد گفت: اى محمّد! گرسنه ام، غذایى به من بده، برهنه ام، لباسى در اختیارم بگذار، فقیرم بى نیازم كن.
پیامبر فرمود: «من چیزى ندارم كه به تو بدهم، ولى تو را به جایى راهنمایى مى كنم كه راهنماى به خیر، مانند عامل به خیر است، برخیز و به سوى خانه آن كسى برو كه خدا و رسولش را دوست دارد، خدا و رسول هم وى را دوست مى دارند، آن كسى كه خدا را بر خود مقدّم مى دارد، به سوى خانه فاطمه برو.»
سپس رسول خدا به بلال فرمود: برخیز و این اعرابى را تا در خانه فاطمه راهنمایى كن.
آن پیرمرد همراه بلال رفت تا به در خانه فاطمه رسیدند و با صداى رسا گفت: «السلام علیكم یا اهل بیت النبوّة و مختلف الملائكة و مهبط جبرئیل الرّوح الأمین بالتنزیل من عند ربّ العالمین.»
فاطمه فرمود: «و علیك السلام، تو كیستى؟»
پیرمرد گفت: من پیرمردى از عرب هستم كه از راه دور به سوى پدر تو آمده ام، اى دختر محمّد! من برهنه ام و گرسنه ام، مرا یارى كن، خدا تو را رحمت كند.
🌿 راوى گوید: آن زمان، هنگامى بود كه پیامبر، على و فاطمه علیهم صلوات الله سه روز بود كه غذا نخورده بودند و رسول خدا هم از حال على و زهرا آگاهى داشت.
به هر حال حضرت فاطمه، پوستینى را كه حسن و حسین روى آن مى خوابیدند، به آن پیرمرد داده و گفت: «این را بگیر، شاید كه خدا، بهتر از آن را هم به تو عطا فرماید.»
پیرمرد گفت: اى دختر محمّد! من از گرسنگى به تو شكایت مى كنم و تو پوست گوسفندى را به من مى دهى، من با وجود این ضعف و گرسنگى با این پوست چه كنم؟ و آن به چه درد من مى خورد؟ راوى گوید: هنگامى كه فاطمه این سخن را شنید، گردن بند خود را كه فاطمه بنت حمزه ـ دختر عمویش ـ براى وى هدیه كرده بود، از گردن خویش باز كرد و به پیر مرد داد و گفت: «این گردنبند را بفروش، شاید خداوند مهربان بهتر از این را به تو عطا فرماید.»
پیرمرد پس از آن كه گردنبند را گرفت و به سوى مسجد بازگشت و خطاب به رسول خدا گفت: اى رسول خدا! این گردنبند را دخترت فاطمه به من بخشید و گفت: «آن را بفروش، شاید خداوند بهتر از آن را نصیب تو فرماید.»
پیامبر با دیدن گردن بند، گریه اش گرفت و گفت: «چگونه خداوند به تو بهتر از آن نصیب نفرماید، در حالى كه فاطمه، دخترِ بزرگ ترین پیامبر خدا آن را به تو عطا كرده است.
در این حال عمّار یاسر برخاست و گفت: اى رسول خدا! آیا اجازه مى دهى كه من این گردن بند را بخرم؟
پیامبر فرمود: آن را خریدارى كن، واللَّه، اگر ثقلین در خریدارى آن شركت كنند، خدا هرگز آنان را به آتش دوزخ عذاب نخواهد كرد.
عمار گفت: اى پیرمرد! این گردن بند را به چه قیمتى مى فروشى؟
پیرمرد گفت: به یك شكم نان و گوشت و یك برد یمانى، كه عورت خود را، به وسیله ی آن بپوشانم و با آن براى خدا نماز بگزارم و یك دینار كه به كمك آن به اهل و عیال خویش برسم.
عمّار كه سهم خود از غنائم خیبر را فروخته بود گفت: بیست دینار و دویست درهم، و یك برد یمانى، با شترى راهوار كه به خودم تعلّق دارد و تو را به آسانى به وطنت مى رساند، با یك شكم نان گندم و گوشت به تو مى دهم و آن را از تو خریدارى مى نمایم.
پیرمرد گفت: اى مرد، تو چقدر سخاوتمندى! سپس عمار آن چه را وعده كرده بود، به او داد و گردن بند را گرفت، بعد از آن، رسول خدا، به اعرابى پیر گفت: آیا سیر شدى؟ آیا بدن خود را پوشانیدى؟
پیرمرد گفت: آرى، پدر و مادرم به فداى تو، من دیگر بى نیاز گردیدم.
📚 [زندگانى حضرت زهرا سلام الله علیها، ترجمه بحار الانوار، ص327]
🆔 @ShamimeOfoq
#سبک_زندگی
#کودک_و_نوجوان
#مهارتهای_زندگی
🔆معنی تقوا چیه؟؟
تقوا یعنی دوری از گناهان و انجام واجبات. در سخنان اهل بیت(ع)، تاکید بسیار بر تقوا شده است. با هم تعدادی از احادیث مربوط به تقوا را مرور میکنیم:
🌿🌷🌿پیامبر(ص): هرکه تقوا روزی اش شود خیر دنیا و آخرت روزی اش شده است.
🌿🌷🌿پیامبر(ص): هیچ عربی را بر عجمی و هیچ عجمی را بر عربی و هیچ سفیدی را بر سیاهی و هیچ سیاهی را بر سفید برتری نیست، مگر به خاطر تقوا.
🌿🌷🌿امام علی(ع): ای فرزندم! من تو را به تقوای خدا و پیروی از فرمان او و آباد کردن دلت به یاد او سفارش میکنم.
🌿🌷🌿امام صادق(ع): هر که تقوای خدا را پیشه سازد، خدا هم او را از خطرات حفظ می کند
🆔 @ShamimeOfoq
📚کار امروز را به فردا واگذار نکنیم
آیت الله بهجت(ره): خوب است انسان کار امروز را به فردا، بلکه کار هیچ ساعتی را به ساعت دیگر احاله نکند، مگر از روی عذر؛ وگرنه نمی داند که بعد از این ساعت چه طور می شود. یادم می آید زمانی در ایام تحصیل مریض بودم، و نمی توانستم درس بخوانم و فکر کنم و فرمایش استاد را تعقل نمایم، ولی می توانستم تا محل درس که مقبرهی آقامحمد تقی شیرازی -رحمه الله - بود بروم و در مجلس درس استاد شرکت کنم. اگر نمی رفتم درس فوت می شد، و اگر می رفتم نمی توانستم دربارهی مطالب استاد فکر و تعقل کنم؛ لذا با خود گفتم: می روم و تنها الفاظ را بدون فکر و نظر، در خاطر می سپارم و یادداشت می کنم. به درس رفتم و از اول تا آخر درس، فقط الفاظ را بدون فکر، حفظ و بعد از درس ثبت کردم و عملا حتی یک لفظ را از قلم نینداختم ولی در باره ی آن هیچ فکر نکردم. بعد که حالم مساعد شد، به نوشته ها مراجعه کردم دیدم که درست ضبط کرده ام. بار دیگر مریض شدم، دیدم نمی توانم در درس شرکت کنم، به درس نرفتم ولی نوشته های دیگران را گرفتم و درج کردم. مقصود این که: اگر انسان کاری را که می توانست در وقتش بکند، ولی نکرد، چه بسا بعد دیگر نتواند آن را انجام دهد. بنابراین، نباید انسان درس ها و غیر آن را از وقت خود به وقت و زمان دیگر احاله کند. چرا که چه بسا دیگر موفق به انجام آن نشود، چون در آن زمان هم کارها و وظایفی برای او پیش می آید که دیگر نمی تواند آن کار فوت شده را جبران نماید.
📚 در محضر بهجت ص۳۳۵ و ص۳۳۶