ادامه نکات امتحان
5. استفاده از وسایل کمکی
برخی وسایل در روزهای آمادگی برای امتحان به کمک افراد میآیند که از جمله آنها میتوان به ماژیکهای هایلایت، کاغذهای یادداشت، رنگهای متفاوت خودکار و مداد و حتی مداد رنگی اشاره کرد. اگر سبک یادگیری شما بصری است، پیشنهاد میکنیم نکات آموختهشده خودتان را بهشکل چارت یا تصویر بکشید و آن را با مداد رنگی زنده کنید. البته این روش برای کسانی مفید است که مطالعه را به روز امتحان موکول نکرده و از شروع ترم تحصیلی اقدام به مرور درسها میکنند.
6. زمانبندی
درس خواندن را به روز آزمون نکشانید و هرچه زودتر آن را شروع کنید. برای کمک به مدیریت زمان خودتان، یک جدول زمانی برای مطالعه بسازید. تعداد امتحانات و روزهایی که باید در آنها شرکت کنید را بنویسید. سپس مطالعه دروس را براساس این جدول سازماندهی کنید. ممکن است بخواهید به برخی از امتحانات زمان بیشتری نسبت به سایر آزمونها اختصاص دهید. بنابراین تعادلی را بین آنها ایجاد کنید که احساس راحتی بیشتری میدهد.
7. فکر کردن مانند یک پروفسور
یک تصویر کلی از دروس و اهداف استاد یا معلم خود را ترسیم کنید. ابتدا با تمرکز بر اصول و مفاهیم پایه، زیربنای منطق طراحی دوره را حدس بزنید، سپس بهدنبال جزئیات و مثالهای مرتبط و توضیح آنها بگردید.
8. استفاده از جدول و نمودار
استفاده از جدول و نمودار در زمان جمعبندی آموختهها روش موثری است. پس از مطالعه یک درس، خود را به چالش بکشید و تمام آموختههایتان را بنویسید. سپس بخشهایی که نیاز به تکرار و تمرین بیشتری دارند را علامت بزنید. نزدیک به روز برگزاری آزمون، یادداشتها و نکات کوتاهی که داشتهاید را در قالب یک نمودار یا جدول پیاده کنید. این کار هر آن چیزیکه تابهحال آموختهاید را یادآوری و در ذهنتان هک میکند.
ادامه دارد...
🍃🌸#سبک_زندگی_کریمانه
@sabkezendegikareemane
9. استفاده از تکنیکهای یادگیری فعال
تکنیکهای یادگیری فعال از طریق نوشتن، خواندن و تشریح مفاهیم برای دیگران، محصلان را در مسیر یادگیری نگه میدارد. برای استفاده از این تکنیک بهتر است به سمت بازنویسی درس با کلمات خودتان، خلاصهسازی مفاهیم آموختهشده، ساختن فلش کارت و توضیح مباحث درسی برای دیگران بروید. این تکنیکها درک و تثبیت دروس را افزایش میدهند.
10. مطالعه آزمونهای قبلی
یکی از موثرترین روشهای آمادگی برای امتحان، تمرین آزمونهای گذشته است. این کار به شما کمک میکند تا با قالب کلی سوالات آشنایی پیدا و با صرف زمان مناسب، درس را بهخوبی تمرین کنید. سوالات را منحصربهفرد و عجیبوغریب تصور نکنید؛ بلکه تلاش کنید بهدنبال شباهتها و اشتراکات بین آنها و تکنیکهای رایج حل هرکدام باشید.
11. تنظیم زمان مطالعه با دوستان
با دوستان و همکلاسیهایتان یک زمان مناسب تنظیم و دروس را مرور کنید. ممکن است پاسخ سوالات شما در ذهن آنها باشد و بالعکس. این روش یکی از کارآمدترین راهها برای به چالش کشیدن خودتان و مرور مباحث آموختهشده است.
🍃🌸#سبک_زندگی_کریمانه
@sabkezendegikareemane
ارسال مطالب کانال فقط با ذکر لینک✅
مطالعهی گروهی در زمان آمادگی برای امتحانات مزایای زیادی دارد از جمله میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
افراد در گروههای مطالعه در رقابت با یکدیگر نیستند و برای یک هدف مشترک تلاش میکنند و آن موفقیت و کسب نمرات خوب در امتحانات است. وقتی دانشجویان در گروهها برای دستیابی به یک هدف مشابه همکاری میکنند، میتوانند به یکدیگر برای تلاش بیشتر و نتیجهی بهتر انگیزه دهند.زمانی که تنها هستید، وسوسه به تعویق انداختن کار بهطور غیرقابلمقایسهای بیشتر از زمانی است که در یک محیط تعاملی هستید. در مطالعهی فردی همیشه میتوانید راههایی برای توجیه و به تعویق انداختنِ شروع مطالعه بیابید. در عوض مطالعهی گروهی با یک برنامهی مطالعاتی مشخص و ایجاد احساس مسئولیت در برابر سایر اعضای گروه، از به تعویق انداختن مطالعه و از دست دادن زمان جلوگیری میکند.مطالعه در گروه، یادگیری را سرعت میبخشد. افرادی که بهصورت گروهی خود برای برای امتحان آماده میکنند، این فرصت را دارند که نظرات خود را با یکدیگر به اشتراک بگذارند و درمورد اینکه چرا پاسخ یک نفر از دیگری متفاوت است، بحث کنند. مرور مطالب با صدای بلند و توجه به راهکارها و روشهای ارائهشده توسط دیگر اعضای گروه، به شما کمک میکند تا موضوعات دشوار را به خاطر سپرده و نکات مهم را بهتر درک کنید.در روش مطالعهی گروهی شما میتوانید منابع مفیدی همچون جزوههای کلاسی، نمونه سؤالات امتحانی، برنامهریزیهای مطالعه و یادداشتهایی که هنگام مرور مطالب برای خود تهیه کردهاید را با یکدیگر به اشتراک بگذارید.
🍃🌸#سبک_زندگی_کریمانه
@sabkezendegikareemane
ارسال مطالب با لینک✅
📿 هر روز با #قرآن
💠 سوره مبارکه ی حجرات آیه ی ۱۱
🔹️وَلَا تَلْمِزُوا أَنْفُسَكُمْ
🔸️ودرمیان خودتان عیب جویی نکنید .
.
🍃🌸#سبک_زندگی_کریمانه
@sabkezendegikareemane
27.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ زندگیتون رو با بقیه مقایسه نکنید🖐
✔️ نکاتی درباره مقایسه کردن زندگی خود با دیگران
🎙 #دکتر_سعید_عزیزی
#خانواده #مشاوره
🍃🌸#سبک_زندگی_کریمانه
@sabkezendegikareemane
6.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 پرسش و پاسخ از مرحوم حضرت آیت اللَّه خوشوقت ره
❓با #اقوام_گناهکار چگونه #صله_رحم کنیم
✅#اقوام_سببی و اقوام #نسبی
Khoshvaght_ir
🍃🌸#سبک_زندگی_کریمانه
@sabkezendegikareemane
عزیزِ من یادت باشه🔅
وقتی به چیزی که میخوای میرسی، پاداش خداست؛ و وقتی به چیزی که میخوای نمیرسی #محافظت_خداست :))✨🌱 #همینقدرقشنگ🥰
نبض زندگی 🍃🌸#سبک_زندگی_کریمانه @sabkezendegikareemane
❌هفت #اشتباه تربیتی 👇
۱-دستش نباش
برای اینکه بچه ات مسئولیت پذیر باشه از همون بچگی سعی کنید دستش چیزی ندهید بگذارید روی میز یا روی زمین تا خودش بیاید و بردارد اگر هم نمی آید جلویش بگذارید تا بردارد.
۲-زبانش نباشید
به جاش شعر نخونید سلام ندید خداحافظی نکنید و اجازه دهید خودش اگر دوست داشت این کارها را انجام دهد و اگر هم نخواست سرکوفت نزنید.
۳- حمایت گر افراطی نباش
درسته که ما باید در بعضی از مواقع از کودکمان حمایت کنیم ولی این که در همه موقعیت ها از حق و حقوق کودک مان باید دفاع کنیم اشتباه است. در خانه نمایش بازی کنید و قصه در این موارد بخوانید تا کم کم یاد بگیرد از حقش دفاع کند.
۴- بلندش نکن
وقتی افتاده زمین و یا خورده به جایی سریع بلندش نکنید و سریع بغلش نکنید بگذارید خودش تلاش کند و بلند شود و باهاش همدردی کنید.( البته اگر محکم نیفته)
۵-کنترل گر نباش
بازی کردن غذا خوردن مرتب بودن اتاق رفتن و آمدن و همه چیز کودک را بیش از حد کنترل کردن بچه را کاملاً ناامید از خودش میکند.
۶- پاهاش نباش
بچه های بالای دو سال را زیاد تو بغلتون اینور اونور نبرید و تشویق کنید خودشان راه بروند.
۷- به جاش تصمیم نگیر
تو ۵۰ درصد موارد انتخابی مخصوصاً در بچه های بالای ۳ سال اجازه دهید خود کودک تون هم انتخاب گر باشه ، مثلاً دوست داری مامان امشب قیمه درست کنه یا قورمه سبزی؟
میتونید چند روز در هفته ازش نظرسنجی کنید.
تسنا
🍃🌸#سبک_زندگی_کریمانه
@sabkezendegikareemane