چرا گاهی نظرات ما دیگران را می_رنجاند؟.pdf
361.9K
📱 نسخه مطالعه موبایلی
👈 #راه_نما | چرا گاهی نظرات ما دیگران را میرنجاند؟
👌 مناسب برای اشتراک در شبکههای اجتماعی
#کلام_یار
🍃🌸#سبک_زندگی_کریمانه
@sabkezendegikareemane
جدول وظیفه بیماران نسبت به روزه.pdf
162.7K
🔥جدول میان رشتهای فقهی_پزشکی
#مهم_کاربردی
🔻افرادی که دچار بیماری هستند و دچار تردید هستند که باید روزه بگیرند یا نه، می توانند از جدول بالا کمک بگیرند.
🔻به عبارت دیگر این جدول با همکاری مشترک فرهنگستان علوم پزشکی کشور و مرکز موضوع شناسی احکام فقهی تنظیم شده است می تواند در مواردی که افراد می خواهند هم ضوابط شرعی را رعایت کنند و هم ضرورت های پزشکی را مفید باشد
#رمضان_مبارک
#نشر_حداکثری
✍حمیدرضا ابراهیمی
@asatid_enghelabi
🍃🌸#سبک_زندگی_کریمانه
@sabkezendegikareemane
48.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌙
نگاهمون به ماه مبارک رمضان باید چطور باشه⁉️
#شیخ_اسماعیل_رمضانی
#حرف_حساب
#ماه_مبارک_رمضان
#کاردرجه۱و۲درماه_مبارک
#خانواده
#کودک
🍃🌸#سبک_زندگی_کریمانه
@sabkezendegikareemane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستان
وقتی خونه نماز میخونید چشم و لبتونو کج و کوله نکنید.بچه یاد میگیره😁
بعضی از آقایون موقع نماز خیلی چشم و لب را کج وکوله می کنن😂
🍃🌸#سبک_زندگی_کریمانه
@sabkezendegikareemane
19.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 اگر این کارو بکنی اعمالت نابود میشه
🔻 بیشتر عذابها مال مسئله زبان انسان است. هرکس علیه یک مومن یک کلامی رو بگوید و رسوایش کند که این شخص آبروش اعتبارش عزتش از چشم مردم ساقط شود، میگوید خداوند او را از ولایت خودش خارج میکند و او را تحت ولایت شیطان میبرد.
🔴 نگویید چرا ما در زندگیمان داریم یکسره نکبت میبینیم مشکلات میبینیم. چرا این همه گره در کار ماست. خودمان یک بلاهایی سر خودمان میآوریم.
یک ذره انسان فکر بکند که سخن چین، چقدر پیش خدا منفور است، تمام اعمالش از بین میرود.
♨️ بعضیها واقعاً از محبوبیت و اعتبارِ بعضیها رنج میبرند، حسادت میکنند. همه اینا مال بیشخصیتی خودمان هست. آدمهای بیآبرو آدمهای حقیر، آدمهای پست، بزرگی رو در آدمهای دیگر نمیتوانند ببینند.
"استاد شجاعی"
#همنشين_با_علما_در_ماه_ضیافت_الهی
#گناهان_زبان
🍃🌸#سبک_زندگی_کریمانه
@sabkezendegikareemane
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸وارد نماز شد!🔸
من با رهبر انقلاب، در زمان ریاست جمهوری، نماز مغرب و عشاء می خواندم. توی دفترشان دو نفر بودیم. ایشان امام جماعت بود. من هم تنها بودم. دیدم همین که گفت «الله اکبر»، رفت توی نماز! واقعاً #وارد_نماز_شد. من وقتی میگویم واقعاً وارد نماز شد، میفهمم دارم چه می گویم! وارد نماز شدن به این نیست که آدم عبارات و معنا را بفهمد. اینها وارد نماز شدن نیست.
انسان چقدر باید در طول روز دقت کرده باشد که در معاشرتش حتی یک #مظلمه هم پیش نیاید تا بتواند اینطور وارد نماز شود! آنوقت اینهمه مسؤولیتها را هم داشته باشد.
🍃🌸#سبک_زندگی_کریمانه
@sabkezendegikareemane
46.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹#دکتر_سعید_عزیزی
🟢جلسه هدایت تحصیلی(قسمت اول)
🔸سه عامل تاثیرگذار در انتخاب رشته:
1⃣#رغبت 2⃣#استعداد 3⃣#تیپ_شخصیتی
🍃🌸#سبک_زندگی_کریمانه
@sabkezendegikareemane
والد از کودک میخواهد؛ کاری را در همان لحظه انجام دهد!! و کودک یا آنرا به تعویق میاندازد یا اصلا انجام نمیدهد و والد اینبار با صدایی بلندتر آنرا تکرار میکند و ممکن است عصبانی شده و تند و پرخاشگرانه باشد.
در این فرآیند کودک یاد میگیرد
تا زمانی که مامان یا بابا عصبانی نشده و داد نزده !! میتوانم آن کار را انجام ندهم. و خطری برایم ندارد.
در مرحله اول خواستههای والدین رد میشود. تا والدین دادنزنند ، حرفشان عملی نمیشود. محیط خانه متشنج میشود.
چگونه رفتار کنیم فرزندمان بیشتر همکاری کند و کمتر لجباز شود؟
درخواستهایتان را با شیوههای منطقی بخواهید.
به کودک زمان بدهید ، مثلا بگویید تا ده دقیقه دیگه تلویزیون را خاموش کن، یااا تا یک ربع دیگه، که عقربه بزرگ به عدد شش رسید بیا غذات را بخور.
برای درخواست از کودک کنار او بروید نه اینکه از آشپزخانه فریاد بزنید.
📚 فوت و فنهای تربیت کودک. هاجر سجاد
🍃🌸#سبک_زندگی_کریمانه
@sabkezendegikareemane
مادر و پدر بايد مهر تاييد دستشون باشه هر وقت بچشون ميگه "ترسيدم"، "خسته ام"، "دوسش ندارم" يا هر حس ديگه ايى رو بايد اول تاييد كنن "ميدونم ميفهمم ميترسى، اذيت شدى، ناراحتى حالا بيا با هم در موردش حرف بزنيم ببينيم ميشه كارى براش كرد."
عدم تاييد احساسات كودك و نفى كودك مانند زدن چاقو به روح و روان كودك است. حس بي ارزش بودن احمق بودن بيخود بودن به كودك دست ميده، كودكان بايد بتونن در هر شرايطى درست و غلط به پدر و مادر پناه بيارن و كنار اونها توانايى تجزيه و تحليل شرايط را داشته باشن.
كودكان دو گوش شنوا و يك آغوش گرم ميخوان تا بتونن با كمك شما دنياي ذهنى و دنياى واقعى رو با چشم خودشون ببينن.
🍃🌸#سبک_زندگی_کریمانه
@sabkezendegikareemane
امام كاظم عليه السلام:
تُسْتَحَبُّ عَرامَةُ الصَّبىِّ فى صِغَرِهِ لِيَكونَ حَليما فى كِـبَرِهِ
شایسته است کودک به هنگام خردسالی، بازیگوش و پرنشاط باشد تا در بزرگسالی صبور و شکیبا گردد.
کافی جلد 6 صفحه51*
🍃🌸#سبک_زندگی_کریمانه
@sabkezendegikareemane
سن مناسب برای آموزش صبر به کودکان 👇
١۴ ماه اول زندگی کودک زمانی است که باید به کودک حس اطمینان و امنیت داد.بنابراین در این زمان خواستههای او را بلافاصله پس از درخواست و حداکثر با تأخیر چندثانیهای برآورده کنید. از بعد از این زمان تا دوسالگی علیرغم اینکه نباید در برآورده کردن خواستههای کودک کوتاهی کرد، اما گاه گاهی میتوان در چند ثانیه تا یک دقیقه آنها را منتظر گذاشت
🍀
دو تا پنج سالگی
بعد از پایان دوسالگی والدین باید در هنگام درخواست کودک، برآورده کردن خواسته او را کمی به تعویق انداخته و از او بخواهند صبر کند. مثلاً؛ اول دستمو بشورم بعد بهت آب بدم. اول به بابا زنگ بزنم بعد بهت بستنی بدم. بذار چاییمو بخورم بعد توپتو میدم.بذار لیوانمو بذارم سرجاش بعد دستتو میشورم و …
گام به گام ۲۰ ثانیه شروع میکنیم و این زمان را بالا و بالاتر میبریم تا بچهها به مرور بتوانند مثلاً یک روز صبر کنند. مثلاً به بچه سه ساله میگیم: “امروز پارک نمیریم، فردا میریم.” یا به بچه ۵ ساله میگیم: “آخر هفته میتونیم خانه مادربزرگ بریم.” تا وقتی بچه۱۲ سالش شد میگیم: ” تو یک سال باید صبر کنی تا برایت دوچرخه بخریم.
🍀
یک نکته!
اگر فرزند شما ۱۲ سال، یا ۷ سال، یا ۴ سالش است و شما فرایند آموزش و تقویت صبر را آغاز نکردهاید، اشکال ندارد. از همان پله ابتدایی شروع کنید. یعنی از همان ۱۵- ۲۰ ثانیه آغاز کرده و گام به گام و پله پله زمانش را اضافه کنید.
بعد از پایان دوسالگی والدین باید در هنگام درخواست کودک، برآورده کردن خواسته او را کمی به تعویق انداخته و از او بخواهند صبر کند
🍀
راهکارهایی برای صبور شدن فرزندان :👇👇👇
🍀
خرما بخورید
در روایات بیان شده اگر مادر ماه آخر بارداری و نیز اولین چیزی که بعد از زایمان میخورد خرما باشد، فرزندش صبور خواهد شد.
(مکارم الأخلاق، ج ۱ ، ص ۳۶۵ ، حدیث ۱۲۰۲. بحارالأنوار، ج ۶۶ ، ص ۱۴۱ ، حدیث )
🍀
خودتان صبور باشید
رفتار پدر و مادر در مسیر تربیت فرزند بسیار مهم است چراکه کودک در یادگیری مسائل زندگی از آنها الگوبرداری میکند. مهمترین گام در آموزش صبر به کودکان این است که والدین خود صبور بوده و از برخورد منفی با کودک خودداری کنند. وقتی با خراب شدن وسیله ای در خانه یا پیش آمدن مشکلی والدین لب به اعتراض باز کرده و کم طاقتی خود را ابراز می کنند، قطعاً کودک به جای صبر، اعتراض و غُرغُر کردن را یاد میگیرد.
اگر کودک گریه میکند، پا میکوبد و عصبی است خونسردی خودتان را حفظ کرده و از جیغ و دادزدن خودداری کنید. شما باید خواسته او را تأمین کنید اما این اجابت نباید بلافاصله بعد از گریههای او باشد و آن را به تعویق بیاندازید.
اگر فرزند شما ۱۲ سال، یا ۷ سال، یا ۴ سالش است و شما فرایند آموزش و تقویت صبر را آغاز نکردهاید، اشکال ندارد. از همان پله ابتدایی شروع کنید. یعنی از همان ۱۵- ۲۰ ثانیه آغاز کرده و گام به گام و پله پله زمانش را اضافه کنید
🍀
بگذارید خودش کارهایش را انجام دهد
به تناسب سن و توان کودک وظایفی مثل «تمیز کردن اتاق خودش» یا «جمع کردن اسباب بازیها» برای او مشخص کنید و در این مسیر صبور بوده و خودتان به انجام آنها اقدام نکنید. باید کودک عادت کند که برخی از کارها لذّتبخش نیستند و سختی دارند. لذا برای او در انجام کارها و وظایفش زمان تعیین کرده و در انتها او را تحسین کنید
🍀
در مواجهه کودک با مشکلات نترسید
اگر کودکتان زمین افتاد یا دستش بُرید، خونسردی خود را حفظ کنید. به آرامی کارهای لازم را انجام داده و اجازه دهید کودک کمی درد را تحمل کند چراکه به گفته بزرگان “هیچ چیز به اندازه رنج و سختی، روح انسان را بزرگ نمیکند
🍀
بگذارید کمی انتظار بکشد
کودک هرچیزی را خواست، بلافاصله به او ندهید! اجازه بدهید فرزند احساس ناخوشایند انتظار را تجربه کرده و شرایط را مدیریت کند.
اگر کودک در مدت زمانی که باید صبر کند تا به خواستهاش برسد بیقراری و گریه و .. کرد به رفتارهایش کاملاً بیتوجه باشید و سعی کنید با آرامش و خونسردی صبر را به او آموزش داده و الگوی مناسبی برای او باشید.
یکی از مشکلاتی که والدین در نوجوانی با فرزندانشان مواجه میشوند این است که وقتی به هر دلیلی نمیتوانند خواسته فرزندرا برآورده کنند با خشم، پرخاش و حتی رفتارهای تهدیدآمیز نوجوان مواجه میشوند که متأسفانه منشأ این ناهنجاری ها در این است که پدر و مادر اجازه ندادهاند این نوجوان در کودکی با “درد” و واقعیاتی در کودکی مواجه شده و آن را تجربه کند. مثلاً اسباببازی دوستشو میخواهد اما دوستش بهش نمیده. دلش چیپس میخواد ولی دیروز خورده و …
🍀
به حرفهایش گوش کنید
🍃🌸#سبک_زندگی_کریمانه
@sabkezendegikareemane