◾️ختم نهج البلاغه در ۲۷۰ روز
◾️روز سی و هشتم
┄━•●❥◦❈🌿🌹🌿❈◦❥●━┄
📒 حکمت۳۵۵ :
(وقتی يكی از كارگزاران امام خانهٔ با شكوهی ساخت به او فرمود:) سكّه های طلا و نقره سر برآورده خود را آشكار ساختند، همانا ساختمان مجلل بی نيازی و ثروتمندی تو را می رساند.
┄━•●❥◦❈🌿🌹🌿❈◦❥●━┄
📒 حکمت۳۵۶:
از امام پرسيدند اگر در خانهٔ مردی را به رويش ببندند، روزی او از كجا خواهد آمد؟ فرمود : از آن جایی كه مرگ او می آيد.
┄━•●❥◦❈🌿🌹🌿❈◦❥●━┄
📒 حکمت۳۵۷:
(مردی را در مرگ يكی از خويشاندانش چنین تسليت گفت:) مردن از شما آغاز نشده و به شما نيز پايان نخواهد يافت، اين دوست شما به سفر می رفت، اكنون پنداريد كه به يكی از سفرها رفته؛ اگر او بازنگردد شما به سوی او خواهيد رفت.
┄━•●❥◦❈🌿🌹🌿❈◦❥●━┄
📒 حکمت۳۵۸ :
ای مردم! بايد خدا شما را به هنگام نعمت همانند هنگامه كيفر ترسان بنگرد، زيرا كسی كه رفاه و گشايش را زمينه گرفتار شدن خويش نداند، پس خود را از حوادث ترسناك ايمن می پندارد و آن كس كه تنگدستی را آزمايش الهی نداند پاداشی را که اميدی به آن بود از دست خواهد داد.
┄━•●❥◦❈🌿🌹🌿❈◦❥●━┄
📒 حکمت۳۵۹ :
ای اسيران آرزوها بس كنيد
زيرا صاحبان مقامات دنيا را ؛
تنها دندانِ حوادث روزگار به هراس افكند، ای مردم كار تربيت خود را خود بر عهده گيريد، و نفس را از عادت هایی كه به آن حرص دارد باز گردانيد.
┄━•●❥◦❈🌿🌹🌿❈◦❥●━┄
📒 حکمت۳۶۰ :
شایسته نیست به سخنی که از دهان کسی خارج شد گمان بد ببری، چرا که برای آن برداشت نیکویی می توان داشت.
┄━•●❥◦❈🌿🌹🌿❈◦❥●━┄
📒 حکمت۳۶۱ :
هرگاه از خدای سبحان درخواستی داری، ابتدا بر پيامبر اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) درود بفرست، سپس حاجت خود را بخواه، زيرا خدا بزرگوارتر از آن است كه از دو حاجت درخواست شده، يكی را برآورد و ديگری را باز دارد.
┄━•●❥◦❈🌿🌹🌿❈◦❥●━┄
📒 حکمت۳۶۲:
هركس كه از آبروی خود بيمناك است از جدال بپرهيزد.
┄━•●❥◦❈🌿🌹🌿❈◦❥●━┄
📒 حکمت۳۶۳ :
شتاب پيش از توانایی بر كار و سستی پس از به دست آوردن فرصت، از بی خردی است.
┄━•●❥◦❈🌿🌹🌿❈◦❥●━┄
📒 حکمت۳۶۴ :
از آنچه پديد نيامده نپرس، كه آنچه پديد آمده برای سرگرمی تو كافی است.
┄━•●❥◦❈🌿🌹🌿❈◦❥●━┄
📒 حکمت۳۶۵ :
انديشه آيينه ای شفاف و عبرت از حوادث بيم دهنده ای خيرانديش است و تو را در ادب كردن نفس همان بس كه از آنچه انجام دادنش را برای ديگران نمی پسندی بپرهيزی.
┄━•●❥◦❈🌿🌹🌿❈◦❥●━┄
📒 حکمت۳۶۶ :
علم و عمل پيوندی نزديك دارند و كسی كه دانست بايد به آن عمل كند، چرا كه علم، عمل را فرا خواند، اگر پاسخش داد می ماند وگرنه كوچ می كند.
─┅࿇࿐ྀུ༅𖠇💖𖠇࿐ྀུ༅࿇┅─
╔═.🥀🍃.📿════╗
🆔️@sabokbalan_e_ashegh
╚════🥀.🍃.📿═╝
🔴 ذکر توصیه شده برای توسل به امام زمان(عج)
🔵 آیت الله کشمیری بارها مشكلات مادّى و به ويژه مشكلات معنوى خود را با استعانت از اين نام مقدّس و ذکر
يا صاحبَ الزَّمانِ اَغِثْنِيْ،
یا صاحِبَ الزَّمانِ أدْرِکْنی
🌕 بر طرف كرده بود و بنده نيز خود بارها اثر اين نام مبارك را براى رفع مشكلات، به چشم ديدهام.
📚 به نقل از آیت الله ناصری
امام_زمان
توسلات_مهدوی
مذهبی_ها
╔═.🥀🍃.📿════╗
🆔️@sabokbalan_e_ashegh
╚════🥀.🍃.📿═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنرانی کوتاه
دو راه فوق العاده نزدیکی به خدا
حجت الاسلام دکتر رفیعی
╔═.🥀🍃.📿════╗
🆔️@sabokbalan_e_ashegh
╚════🥀.🍃.📿═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥جرعهای از زلال قرآن
📖سوره مبارکه انبیا ، آیات٨٩و٩٠
💠 وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَىٰ رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ ﴿٨٩﴾
فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَوَهَبْنَا لَهُ يَحْيَىٰ وَأَصْلَحْنَا لَهُ زَوْجَهُ ۚ إِنَّهُمْ كَانُوا يُسَارِعُونَ فِي الْخَيْرَاتِ وَيَدْعُونَنَا رَغَبًا وَرَهَبًا ۖ وَكَانُوا لَنَا خَاشِعِينَ ﴿٩٠﴾
💠 و زکریا را [یاد کن] زمانی که پروردگارش را ندا داد: پروردگارا! مرا تنها [و بی فرزند] مگذار؛ و تو بهترین وارثانی. (۸۹)
را اجابت کردیم و یحیی را به او بخشیدیم و نازایی همسرش را برای وی اصلاح نمودیم، آنان همواره در کارهای خیر میشتافتند، و ما را از روی امید و بیم می خواندند، و پیوسته در برابر ما فروتن بودند. (۹۰)
╔═.🥀🍃.📿════╗
🆔️@sabokbalan_e_ashegh
╚════🥀.🍃.📿═╝
6.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قابل توجه عزیزان نمازگزار
⭕️ به تمام مسجدیها که رو صندلی نماز میخونن اطلاع رسانی کنید!
╔═.🥀🍃.📿════╗
🆔️@sabokbalan_e_ashegh
╚════🥀.🍃.📿═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رفیق دوست، وزیر سپاه دوران جنگ: قرار شد وسیلهای بسازیم که ناو آمریکایی رو بزنیم... کار طراحی شده بود و میخواستیم شروع به ساخت بکنیم که هاشمی گفت: نساز!
╔═.🥀🍃.📿════╗
🆔️@sabokbalan_e_ashegh
╚════🥀.🍃.📿═╝
6.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 استاد گلریز، و چهل و پنج سال جهاد تبیین در عرصه موسیقی
╔═.🥀🍃.📿════╗
🆔️@sabokbalan_e_ashegh
╚════🥀.🍃.📿═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 👀به چشمای معصومش نگاه کن!
╔═.🥀🍃.📿════╗
🆔️@sabokbalan_e_ashegh
╚════🥀.🍃.📿═╝
💌بسمـ رب الشـهدا.....🕊🌸
﷽سبک بالان عاشق﷽
#خاطرات_شهید
من در مقطعی این توفیق و لیاقت را پیدا کردم که در جنگ با داعش در عراق، همرزم شهید هادی طارمی باشم. آنجا هادی را که دیدم، پرسیدم: از حاج قاسم چه خبر؟ گفت: "الحمدلله سالم و سلامت است."
آن روز توانستم به دستبوسی سردار بروم. به هادی گفتم: حاج قاسم اجازه میده باهاش عکس بگیرم؟ گفت: "حاج قاسم بزرگتر از این حرفهاست. عکس که چیزی نیست. حتی اجازه میده باهاش غذا بخوری."
هادی مرا پیش سردار برد و بهعنوان یک مدافع حرم هممحلهای به ایشان معرفی کرد و حاج قاسم هم خوشحال شد. آن روز بیش از هر چیزی، به این افتخار کردم که یکی از بچههای شادآباد، محافظ سردار سلیمانی است. شاید باورتان نشود، آن روز من سر سفره صبحانه حاج قاسم نشستم و از دست خودش لقمه گرفتم.»
▫️«هادی میگفت: من هر روز از دست حاج قاسم، لقمه متبرک میگیرم. این بهجای خود اما نکته مهم، صمیمیت سردار با نیروهایش بود. سردار حتی خودش لقمه در دهان نیروهایش میگذاشت.
✍به روایت همرزم شهید
📎محافظ رشید حاج قاسم سلیمانی
#شهید_هادی_طارمی🌷
╔═.🥀🍃.📿════╗
🆔️@sabokbalan_e_ashegh
╚════🥀.🍃.📿═╝
•┈••✾•🌿🌺🌸🌺🌿•✾••┈•
💌بسمـ رب الشـهدا.....🕊🌸
﷽سبک بالان عاشق﷽
منافقين روز 20 شهريور 1360 شهید آیت الله اسدالله مدني امام جمعه تبریز
را مانند جدش ـ حضرت علي بن ابيطالب ـ در محراب به شهادت رساندند.
#_شهید مدنی و #_رهبرمعظم انقلاب
#دومین_شهیدمحراب
#سالروز_شهادت
╔═.🥀🍃.📿════╗
🆔️@sabokbalan_e_ashegh
╚════🥀.🍃.📿═╝
•┈••✾•🌿🌺🌸🌺🌿•✾••┈•
🕊سبک بالان عاشق🕊
💌بسمـ رب الشـهدا.....🕊🌸 ﷽سبک بالان عاشق﷽ منافقين روز 20 شهريور 1360 شهید آیت الله اسدالله مدني اما
🌷شهيد آیت الله اسدالله مدني
🌺 اقدامات شهيد مدني در تثبيت اوضاع تبريز، مقابله با اقدامات سازمان مجاهدین خلق(منافقين) و نيز بني صدر و خنثي كردن توطئه هاي دشمنان كشور، كينه ي عميق دشمنان را موجب شده بود. به دليل اين بود كه آنان درصدد ترور و به شهادت رساندن وي برآمدند. منافقين روز 20 شهريور 1360 او را مانند جدش ـ حضرت علي بن ابيطالب ـ در محراب به شهادت رساندند. آيت الله مدني به سان تمام نماز جمعه ها، بعد از خطبه هاي نماز جمعه شروع به نماز خواندن كرد كه در آن لحظه يكي از حضار و نمازگزاران به ايشان نزديك شد. حجت الاسلام والمسلمين اترابي چهرگاني كه اين صحنه را شاهد بود در اين باره مي گويد:
«من در نماز جمعه بودم. شايد ده قدم با آيت الله مدني فاصله داشتم ايشان پس از اتمام نمازهاي جمعه، هميشه استحبابات نماز ظهر و عصر را هم مي خواندند. وقتي كه مي خواستند شروع به نماز كنند، ناگهان يكي از افراد كه به ظاهر قصد دادن وجوهات شرعيه به آيت الله مدني را داشت، به ايشان نزديك شد و در يك لحظه با انفجار خود آيت الله مدني را به شهادت رسانيد».
فرد مزبور مجيد نيكو بود. روزنامه ي جمهوري اسلامي در 21 شهريور 1360، شهادت آيت الله مدني را اين گونه گزارش كرد:
🌹 مقارن ساعت 40 : 1 بعدازظهر، هنگامي كه آيت الله مدني بعد از اتمام نماز جمعه ايستاده بود و حجت الاسلام ميرزا نجف آقازاده ـ يكي از روحانيون تبريزـ مشغول سخنراني بود كه شخص ناشناس به منظور پرسش، به طرف آيت الله مدني رفته، در حالي كه تظاهر به آغوش گرفتن ايشان مي نمايد، وي را ترور مي كند. بنا به گفته ي شاهدان عيني در اين لحظه، دو انفجار متوالي هم روي مي دهد كه متعاقب آن شهيد مدني روي زمين مي افتد و چندين نفر هم مجروح مي شوند. ضارب نيز متلاشي مي شود. در اين حادثه، حدود بيست الي سي نفر مجروح شدند كه به بيمارستان هاي تبريز منتقل شدند.
مهندس طاهري، استاندار وقت تبريز ـ در ساعت 3 بعدازظهر در پيامي راديويي ضمن اعلام خبر شهادت آيت الله مدني مردم را به آرامش دعوت كرد و تأكيد نمود:
«بار ديگر منافقين خونخوار تني چند از ريش سفيدان و مبارزان ما را به شهادت رساندند. غافل از اينكه با اين شهادت ها مردم ما با عزم راسخ تري به ادامه ي راه پرخون خود ادامه خواهند داد».
🌸 طبق وصيت آيت الله مدني پيكر او مي بايست به شهر مقدس قم منتقل مي شد. بعد از ظهر 21 شهريور 1360، ميليون ها سياهپوش آذربايجاني با سينه اي چاك و چشماني گريان مردي را بر دست هاي خود تشييع مي كردند كه ساليان درازي بود در عالم رؤيا از جدش امام حسين (ع) شنيده بود:« يا بني انت مقتول» و اينك او به اين آرزويش رسيده بود. مردم در حالي كه شعارهايي چون «عزا عزاست امروز، روز عزاست امروز، امام جمعه ي ما پيش شهداست امروز»، «آمريكا ، آمريكا با خون وضو مي گيرم، سازش نمي پذيريم»، «خدايا ، خدايا نگه دار رهبر ما ...» سر مي دادند. پس از گذشتن از خيابان هاي تبريز، درميدان نماز آن شهر اجتماع كردند و به عزاداري پرداختند . و گوش به بيانات آيت الله مشكيني ـ امام جمعه ي موقت تبريزـ سپردند. بلافاصله پس از شهادت آيت الله مدني، حضرت امام (ره) در حكمي ، آيت الله علي مشكيني را به عنوان امام جمعه ي تبريز منصوب كردند.
╔═.🥀🍃.📿════╗
🆔️@sabokbalan_e_ashegh
╚════🥀.🍃.📿═╝
•┈••✾•🌿🌺🌸🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مقایسه جایگاه زن از دیدگاه شاه و رهبری
╔═.🥀🍃.📿════╗
🆔️@sabokbalan_e_ashegh
╚════🥀.🍃.📿═╝