✨﷽✨
📝#حکایت_خواندنی
✍در بنی اسرائیل یک نفر قاضی بود که بین مردم به حق قضاوت می کرد. او وقتی که در بستر مرگ قرار گرفت به همسرش گفت هنگامی که مُردم، مرا غسل بده و کفن کن و چهره ام را بپوشان و مرا بر روی تخت بگذار که به خواست خدا چیز بد و ناگواری نخواهی دید.
🔹وقتی که او مُرد، همسرش طبق وصیت او رفتار کرد و پس از چند دقیقه، روپوش را از روی صورتش کنار زد، ناگاه کرمی را دید که بینی او را قطعه قطعه می کند.
از این منظره وحشت زده شد و روپوش را به صورتش افکند.
🔸همان شب در عالم خواب شوهرش را دید، به شوهرش گفت آیا از آنچه در مورد آن کرم دیدی وحشت کردی؟
زن گفت آری.
قاضی گفت سوگند به خدا آن منظره وحشتناک به خاطر تمایل من به برادرت بود.
🔹روزی برادرت با یک نفر نزاع داشت و نزد من آمد.
وقتی که آنها نزد من نشستند تا بین آنها قضاوت کنم، من پیش خود گفتم خدایا، حق را با برادر زنم قرار بده. وقتی که نزاع آنها بررسی گردید اتقاقاً حق با برادر تو بود، خوشحال شدم.
🔸آنچه از کرم دیدی مکافات عمل من بود که چرا مایل بودم که حق با برادر زنم باشد و بی طرفی را در هوای نفس خودم حفظ نکردم.
💢 نماز مستاجر بدون رضایت صاحبخانه
💠 سوال:
آیا خواندن نماز در خانه ای که مدت اجاره آن تمام شده و صاحب خانه راضی به حضور در آن نیست و اصرار بر تخلیه دارد، صحیح است؟
✍🏻 پاسخ:
❇️ آیت الله خامنه ای: لازم است برای صحت نماز به نحوی رضایت صاحب خانه را کسب کنید.
❇️ آیت الله مکارم: تصرّفات مستاجر در صورت عدم رضایت موجر جایز نیست مگر در موارد ضرورت و اضطرار، آن هم به مقدار ضرورت و اضطرار.
🔺 استفتاء از سایت آیت الله خامنه ای، شماره استفتاء: ymk626w
🔺 استفتاء از سایت آیت الله مکارم، کد رهگیری: 140004160088
📎 #احکام_نماز
📎 #مکان_نماز
⭕️♻️⭕️♻️
✳️ شناسه پایگاه تخصصی فقه و احکام در ایتا، روبیکا، تلگرام، اینستاگرام و...
🆔 @ask_ahkam
💠 #احکام | حرمت استفاده از الفاظ رکیک
🔹 گفتن کلام رکیک، حرام است. کلام رکیک، هر کلامی است که عرفاً تصریح به آن نسبت به تمام افراد یا نسبت به افراد بجز همسر، زشت و قبیح محسوب میشود؛ هر چند فرد، قصد ناسزاگویی و فحاشی نداشته باشد و مثلاً برای لطیفه و فکاهی از این الفاظ استفاده کند.
📚 پینوشت:
توضیحالمسائل جامع آیت الله سیستانی، م 228
📎 #احکام_معاشرت
⭕️♻️⭕️♻️
✳️ شناسه پایگاه تخصصی فقه و احکام در ایتا، روبیکا، تلگرام، اینستاگرام و...
🆔 @ask_ahkam
🌠☫﷽☫🌠
🔷یاالله یا زهرا سلام الله علیها🔷👆
🔆بخـــــوان 🍀#فراز ۶۲ #جوشن_کبیر 🍀
به نیت رفع موانع ظهور مولا #امام_زمان
🌹وَقُلْ جَاءَ الْحَقُّ وَزَهَقَ الْبَاطِلُ ۚ إِنَّ الْبَاطِلَ كَانَ زَهُوقًا
و بگو: «حق آمد، و باطل نابود شد؛ یقیناً باطل نابود شدنی است!»
6.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگر در حال حاضر فعلا نمیتونید شب ها برای نمازشب بلند بشید، این عمل رو انجام بدید.
عاشق همیشه
تصویرِ عشقش را بهمراه دارد!
یا در دلش یا در قاب عکس ...
#تفحص
#شهید_گمنام
#زبیدات_عراق۱۳۹۶
263.5K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸خـدایـا
✨امـروز را با عشق تو
🌸آغـاز میڪنم
✨بخشندڪَي از توست
🌸عشق در وجود توست
✨قدرت در دستاڹِ توست...
🌸عشق را در وجود ما قرار ده
✨تا مهـربـان بـاشیـم
🌸 بسْم اللّٰه الرَّحْمٰن الرَّحیم
✨ الــهـــی بــه امــیــد تـــو
🌸🍃
🌷۹.امام کاظم عليهالسلام:
هرکه بی نیازی وراحتی وسلامت دین میخواهد
ازخداباالتماس عقل کامل بخواهد
عاقل،قانع است و قانع،بی نیازاست:
🌷مَنْ أَرَادَ الْغِنَى بِلَا مَالٍ وَ رَاحَةَ الْقَلْبِ مِنَ الْحَسَدِ وَ السَّلَامَةَ فِي الدِّينِ فَلْيتَضَرَّعْ إِلَى اللَّهِ فِي مَسْأَلَتِهِ بِأَنْ يكمِّلَ عَقْلَهُ فَمَنْ عَقَلَ قَنِعَ بِمَا يكفِيهِ وَ مَنْ قَنِعَ بِمَا يكفِيهِ اسْتَغْنَى وَ مَنْ لَمْ يقْنَعْ بِمَا يكفِيهِ لَمْ يدْرِك الْغِنَى أَبَدا.
(کافی،جلد۱، صفحه۱۸)
🌷۱۰.امام کاظم عليهالسلام:
🌷 إِنَّ الْعُقَلَاءَ تَرَكوا فُضُولَ الدُّنْيا فَكيفَ الذُّنُوبُ وَ تَرْك الدُّنْيا مِنَ الْفَضْلِ وَ تَرْك الذُّنُوبِ مِنَ الْفَرْض. ( کافی،جلد۱، صفحه۳۷)
فرمود: خردمندان، زائد بر حاجت را نیز ترک کنند تا چه رسد به گناهان، با آنکه ترک زوائد فضیلت است و ترک گناه واجب.
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
#بهترین_سرآغاز
#موضوع ؛ داستانی از زندگی مریم(سلام الله علیها) (نحوه سرپرستی):
🔹اَعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم
✨﷽✨
(آیه) ذَٰلِكَ مِنْ أَنْبَاءِ الْغَيْبِ نُوحِيهِ إِلَيْكَ ۚ وَمَا كُنْتَ لَدَيْهِمْ إِذْ يُلْقُونَ أَقْلَامَهُمْ أَيُّهُمْ يَكْفُلُ مَرْيَمَ وَمَا كُنْتَ لَدَيْهِمْ إِذْ يَخْتَصِمُونَ (۴۴)
#ترجمه؛
🔹 داستانی از زندگی حضرت مریم(سلام الله علیها) (نحوه سرپرستی):
(خداوند از طریق وحی، داستان زندگانی حضرت مریم(سلام الله علیها) را چنین بیان می فرماید: ای پیامبر(صلاللهعلیهوآلهوسلم)) آن چیزهایی( که از واقعیتهای زندگی مریم خبر میدهیم، کاملاً دقیق و درست است و هیچگونه تحریفی در آن نیست زیرا) از خبرهای غیبی است و ما به تو وحی میکنیم و (برای سرپرستی مریم، در دوران کودکیش، علمای بزرگ بنی اسرائیل، بر یکدیگر سبقت می گرفتند و هر کدام افتخار سرپرستی او را میخواستند، پس تصمیم به قرعه کشی گرفتند و) چوبهای قرعه کشی حاضر کردند و هر کدام اسم خود را روی چوب نوشتند و به نهر آب افکندند(تنها چوبی که روی آب ماند و برنده شد به نام حضرت زکریا(علیهالسلام)بود) و تو آن صحنه را ندیدی.
#جزء3
#سوره_آلعمران /آیه ۴۴/صفحه ۵۵
#نزول؛مدینه
🔹طرح#آیه_به_آیه قرآن کریم(موضوع و مفاهیم)
▪️(ثواب آیه به آیه قرآن کریم، هدیه به روح ملکوتی و آسمانی عزیز سفر کرده #خانم_شکرانی)