eitaa logo
صبرا قشم ( نشر خوبی‌ها)
174 دنبال‌کننده
9.1هزار عکس
6.5هزار ویدیو
102 فایل
این کانال با هدف تعامل و هم افزایی بانوان فعال و توانمند قشم، در عرصه فرهنگی و مذهبی و محوریت جهاد تبیین با نگاهی نو و متفاوت جهت صحنه گردانی ایجاد شده است. (صبرا=صحنه گردانان بردبار روایت امید) و وابسته به مدرسه علمیه ریحانه الرسول(س) قشم است.
مشاهده در ایتا
دانلود
9.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥📸 نبرد جریان حق و باطل در آخرالزمان 🎬تقابل جریان نحس همجنس بازان با پیاده روی مقدس اربعین! ✴️ از علائم مهم و قابل توجه عصر قبل از ظهور امام زمان ( عج ) و در نزدیکای ظهور، بازگشت قوم لوط و قوم سدوم به شهرهایشان است! ✴️ امروز کارناوال های بزرگ همجنسگرایان و همجنس بازان مخصوصا در اورشلیم و چند شهر اسرائیل برگزار میشود. (مناطقی که این اقوام در آنها مورد عذاب الهی قرار گرفته اند.) ✴️ البته در سایر نقاط مختلف در جهان این مفسدین وجود دارند، اما مسئله این است که کارناوال آنها که حکم آزادی آنها را دارد چند سالیست که در اورشلیم برپا میشود و به عیاشی میپردازند و رسانه های مختلف بین المللی این مراسم را پوشش میدهند. ❇️ پیامبر اکرم ( ص ) : از نشانه های آخرالزمان خروج قوم لوط و سدوم در شهرهایشان سابقشان است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
2.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اظهارات صریح شبکه من‌وتو‌ راجع به ورشکستگی اپوزیسیون ▪️طعنه مجری شبکه من‌وتو‌ به مسیحعلینژاد: بعضی‌ها هم به اسم مبارزه دلالی می‌کنند و فاند و بودجه می‌گیرند!
5.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴این کلیپ تقدیم به خانمهای چادری خانم چادری لطفا قدم هایت را در این روزهای سخت محکم و با صلابت تر بردار ،بگذار همه بفهمند که این چادر اوج عزت است و اعتماد به نفس آفرین .و برهنگی آنها یعنی کمبود شخصیتی که میخواهند با عریان شدن جبرانش کنند. به خودت افتخار کن که خدا چنین توفیقی را در آخرالزمان به تو داده ☺️.
✨﷽✨ 🔴حکایت طبیب و قصاب ✍قصابی در حال کوبیدن ساطور بر استخوان گوسفند بود که تراشه ای از استخوان پرید گوشه چشمش. ساطور را گذاشت و ران گوشت را برداشت و به نزد طبیب رفت و ران گوشت را به او داد و خواست که چشمش را مداوا کند. طبیب ران گوشت را دید طمع او را برداشت و فکر کرد حالا که یکی به او محتاج شده باید بیشتر از پهلوی او بخورد بنابراین مرهمی روی زخم گذاشت و استخوان را نکشید. زخم موقتا آرام شد. قصاب به خانه رفت. فردا مجددا درد شروع شد به ناچار ران گوشتی برداشت و نزد طبیب رفت. باز هم طبیب ران گوشت را گرفت و همان کار دیروز را کرد تا چندین روز به همین منوال گذشت تا یک روز که قصاب به مطب مراجعه کرد طبیب نبود اما شاگرد طبیب در دکان بود قصاب مدتی منتظر شد اما طبیب نیامد. بالاخره موضوع را با شاگرد بیان کرد. شاگرد طبیب بعد از معاینه کوتاهی متوجه استخوان شد و با دو ناخن خود استخوان را از لای زخم کشید و مرهم گذاشت و قصاب رفت. بعد از مدتی طبیب آمد از شاگرد پرسید، کسی مراجعه نکرد. گفت چرا قصاب باشی آمد طبیب گفت تو چه کردی شاگرد هم موضوع کشیدن استخوان را گفت طبیب دو دستی بر سرش زد و گفت: ای نادان آن زخم برای من نان داشت تو چطور استخوان را دیدی نان را ندیدی. گرچه لای زخم بودی استخوان لیک ای جان در کنارش بود نان ⚫️⚫️⚫️
17.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥🛑 قرار نیست هرچیزی رو که دنبالش هستیم بدست بیاریم. همه چیز بسته به اراده خداست. این یک قاعده قرآنیه. یکبار با دقت این آیه رو بخونیم: "مَّن كَانَ يُرِيدُ ٱلعَاجِلَةَ عَجَّلنَا لَهُۥ فِيهَا مَا نَشَآءُ لِمَن نُّرِيدُ ثُمَّ جَعَلنَا لَهُۥ جَهَنَّمَ يَصلَیٰهَا مَذمُومٗا مَّدحُورٗا" هر كس [همواره] دنياى زودگذر را بخواهد [چنين نيست كه هر چه بخواهد بيابد بلكه] هر چه را ما براى هر كه بخواهيم، به سرعت در همين دنيا به او عطا مى كنيم، آن گاه دوزخ را در حالى كه نكوهيده و رانده شده از رحمت خدا وارد آن مى شود براى او قرار مى دهيم. (سوره اسراء آیه ۱۸)
💚مهــدی جان برای دعاهایمان دعـا کن که مبادا دعای ما برای شما حکایت نامه های کوفیان شود برای ارباب حسین ✧════•❁❀❁•════✧ ألـلَّـھُـمَــ ؏َـجِّـلْ لِوَلـیِـڪْ ألْـفَـرَج
4.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖤 نمـــاز شب شهــــدا ! شادی روح جمیع شهدا صلوات📿 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
417.5K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸خـدایـا ✨صفحه ای دیگـر 🌸از عمـرمان ورق خورد ✨روز را در پنـاهت 🌸به شب رسـاندیم ✨پـروردگارا 🌸شب را بر همـه عزیزانمـان ✨سرشار از آرامش بفـــرما 🌸و در پناهت حافظشان باش شبتون سرشاراز آرامش 🌸 🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا