eitaa logo
صبرا قشم ( نشر خوبی‌ها)
174 دنبال‌کننده
9.1هزار عکس
6.5هزار ویدیو
103 فایل
این کانال با هدف تعامل و هم افزایی بانوان فعال و توانمند قشم، در عرصه فرهنگی و مذهبی و محوریت جهاد تبیین با نگاهی نو و متفاوت جهت صحنه گردانی ایجاد شده است. (صبرا=صحنه گردانان بردبار روایت امید) و وابسته به مدرسه علمیه ریحانه الرسول(س) قشم است.
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴چرا بعضی وقتا با اینکه کلی دعا می‌کنم، چیزی که می‌خوام اتفاق نمی‌افته؟ مگه خدا دعاهام رو نمی‌شنوه؟ محمد مهدی ماندگاری: حقیقت این است که خداوند همیشه پاسخ می‌دهد، اما نه همیشه به شکلی که ما انتظار داریم. گاهی "نه" گفتن او بزرگترین لطف است، مثل پدری که نمی‌گذارد کودکش با چاقو بازی کند، حتی اگر کودک گریه کند. ما هم مثل آن کودک هستیم که نمی‌توانیم حکمت کارهای خدا را درک کنیم. گاهی تأخیر در اجابت دعا به این دلیل است که خداوند می‌داند چه زمانی برای ما بهتر است. مثل کشاورزی که می‌داند باید صبر کند تا دانه‌ها رشد کنند. شاید امروز چیزی را می‌خواهیم که اگر فردا به ما داده شود، بسیار بهتر است. بعضی وقتها هم خداوند چیزی را از ما دریغ می‌کند تا چیز بهتری به ما بدهد. مهم این است که بدانیم خداوند مانند مادری مهربان، همیشه بهترین‌ها را برای ما می‌خواهد. پس به جای ناامیدی، باید بگوییم: "خدایا، من این را می‌خواهم، اما تو بهتر می‌دانی. هر چه تو بخواهی، همان برایم خوب است." به یاد داشته باشید که هیچ دعایی بین راه گم نمی‌شود. یا الآن اجابت می‌شود، یا برای آینده ذخیره می‌شود، یا خداوند چیز بهتری به شما می‌دهد که حتی فکرش را هم نمی‌کردید. پس نگران نباشید. خداوند که هست و همیشه مراقب شماست. فقط کافیست به او اعتماد کنید و صبر داشته باشید. دعا کنید و مطمئن باشید که پاسخ آن را در بهترین زمان و به بهترین شکل دریافت خواهید کرد.
5.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از امام رضا علیه السلام مهربان تر کجا دیدی 🎙حجت الاسلام رفیعی
1.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عاقبت کسی که برای امام زمان(عجل‌الله) دعا بکند 🎙حجت‌الاسلام بندانی نیشابوری
بدترین حالت بنده خدا 🔰عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام قَالَ: أَبْعَدُ مَا يَكُونُ الْعَبْدُ مِنَ اللَّهِ أَنْ يَكُونَ الرَّجُلُ يُؤَاخِي الرَّجُلَ وَ هُوَ يَحْفَظُ زَلَّاتِهِ فَيُعَيِّرُهُ بِهَا يَوْمًا مَا. 🔹امام صادق علیه السلام می فرماید دور ترین بنده از خدا کسی است که با دیگری برادری کند و لغزش هایش را بشمارد تا روزی به وسیله آن او را سرزنش کند. 🔰 عَنْ أَبِي جَعْفَرٍ علیه السلام قَالَ: إِنَّ أَقْرَبَ مَا يَكُونُ الْعَبْدُ إِلَى الْكُفْرِ أَنْ يُؤَاخِيَ الرَّجُلُ الرَّجُلَ عَلَى الدِّينِ فَيُحْصِيَ عَلَيْهِ زَلَّاتِهِ لِيُعَنِّفَهُ بِهَا يَوْمًا مَا. 🔷امام باقرعلیه السلام می فرماید نزدیک ترین حالت بنده به کفر این است که با دیگری برادری کند و لغزش هایش را بشمارد تا او را با آن سرزنش کند. 💠شرح و تفسیر ✍در هیچ مذهب و ملتی در ریزه کاری های مسائل اخلاقی به اندازه اسلام دقت نشده و می دانیم که یکی از اهداف بعثت پیامبر اکرم (ص) تکمیل مکارم اخلاق بوده است. 🔹از جمله اعمال ناپسندی که اسلام از آن نهی کرده، کاری است که در بین برخی از مردم رایج است و آن این که شخصی را زیر نظر می گیرند تا اگر لغزشی کرد آن را به خاطر بسپارند و در زمان مناسب لغزش ها را به رخ او بکشند. در این احادیث دو تعبیر وجود دارد یکی دورترین حالات بنده از خدا و دیگری نزدیک ترین حالت بنده به کفر که اهمیت موضوع را نشان می دهد. 🔹 چون انسانی پیدا نمی شود که لغزش نداشته باشد و اگر شخصی این لغزش ها را به خاطر بسپارد تا با آن آبروی افراد را ببرد سبب بسیاری از اختلاف ها می شود. 🔹حال اگر لغزشها فراموش شود ولی خدمات فراموش نشود، در میان تمامی افراد جامعه اختلافات از بین می رود و دشمنی ها برطرف می شود. 🔹یکی از مشکلات برخی از وسایل ارتباط جمعی این است که لغزش های اشخاص را یافته و به رخ او می کشند که این باعث می شود اتحاد و یکپارچگی متزلزل شود. باید لغزش ها را فراموش کنیم و خدمات افراد را به یاد داشته باشیم، که این کار باعث اصلاح جامعه می شود و ثمرۀ آن فقط مربوط به آخرت نیست، زندگی دنیا نیز با این دستورات زیبا و منظم و سالم می گردد. 📚منبع: ١. وسائل الشيعة، ج ۱۲، ص ۲۷۴، بَابُ تَحْرِيمِ إِحْصَاءِ عَشَرَاتِ الْمُؤْمِنِ وَ عَوْرَاتِهِ لِأَجْلِ تَعْيِيرِهِ بِهَا. ۲. همان.
10.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍂🍃 از عمل زشت تبری بجویید تا از خود افراد ✅ 🎙استاد مسعود عالی
‌‌‌‌‌✨🌙بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد اللهم عجل لولیک الفرج اگر پرده ڪنار برود و به حقایق واقف شویم بیش از آنڪه خدا را برای دعـــــاهایی ڪه اجابت ڪرده شـــــاڪر باشــــیم برای دعاهایی ڪه  نڪرده شـــــاڪریم! 🤲 .✨ 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❣سلام امام زمانم❣ ای صاحب عزا، تو به این روضه های ما می آیی و بدون صدا گریه می کنی... «گاهی نجف، مدینه، گهی کربلا و گاهی در مشهد گریه می کنی... حالا دوباره چشم تو را خون گرفته است با غصه های آل عبا گریه می کنی... اللهم عجل لولیک الفرج ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.•°``°•.¸.•°``°•. •.¸  ✨   ¸.•      °•.¸¸.•°      ¸.· ´¸.·´¨) ¸.·*¨)    (¸.·´    (¸·´   .·´.
═✧❁﷽❁✧═ 🌹 🌺 سلام / صبح بخیر 🌞 امروز جمعه ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۴ ۲۸ صفر ۱۴۴۷ ۲۴ آگوست ۲۰۲۵ ◾️ مناسبت های روز شهادت رسول اکرم (صلی الله ‌علیه‌و‌اله‌و‌سلم) و امام حسن مجتبی علیه السلام ✅ روز خوبی را از درگاه خداوند متعال برای شما آرزو میکنیم .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا