eitaa logo
صبرا قشم ( نشر خوبی‌ها)
174 دنبال‌کننده
9.1هزار عکس
6.6هزار ویدیو
103 فایل
این کانال با هدف تعامل و هم افزایی بانوان فعال و توانمند قشم، در عرصه فرهنگی و مذهبی و محوریت جهاد تبیین با نگاهی نو و متفاوت جهت صحنه گردانی ایجاد شده است. (صبرا=صحنه گردانان بردبار روایت امید) و وابسته به مدرسه علمیه ریحانه الرسول(س) قشم است.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔰 آمار جالب از موفقیت طرح نور پلیس در برخورد قاطع با کشف 🔺سردار رادان: 🔹طبق گزارش‌های دریافتی ۹۰ درصد تذکرگیرندگان در طرح نور رفتار و پوشش خود را اصلاح و با پلیس همکاری کرده‌اند 🔹پلیس در کنار اجرای ، هیچ‌گاه از دیگر ماموریت‌های خود از جمله مبارزه با موادمخدر، سرقت و مقابله با اراذل و اوباش غافل نخواهد بود.
4.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آقایون این کلیپ واسه شماست😎 خانوما این کلیپو برای همسرتون بفرستید😁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لا اکراه فی الدین یعنی چی‼️ صبحت هایی از آیت الله جوادی آملی یعنی هرکی هرکاری دلش خواست انجام بده؟؟؟🙁
🔷یاالله یا زهرا سلام الله علیها🔷👆 🔆بخـــــوان 🍀 ۵۶ 🍀 به نیت رفع موانع ظهور مولا 🌹وَقُلْ جَاءَ الْحَقُّ وَزَهَقَ الْبَاطِلُ ۚ إِنَّ الْبَاطِلَ كَانَ زَهُوقًا و بگو: «حق آمد، و باطل نابود شد؛ یقیناً باطل نابود شدنی است!»
✍رهایی از مشغولیت فکری 🔹ذهن آدمی خیلی زود مسائل را به خود جذب می‌کند و زود هم به آن مشغول می‌شود؛ لذا بهترین چیز برای انسان این است که مشغولیت فکری نداشته باشد. برای رهایی از مشغولیت فکری، بهترین کار، زیاد ذکر گفتن و زیاد صلوات فرستادن است. ▪️مرحوم علامه قاضی رحمة الله علیه .
197.5K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌙دراین شب زیبای 🌸بهـاری دعا میکنم 🌙مرغ آمین 🌸بیاید و بر آرزوهایتان 🌙آمین بگوید 🌸دلواپسی 🌙درخیالتان نماند 🌸آرام باشید 🌙چه چیزی از 🌸آرامش ناب خوش تر 🌙شبتون بخیر 🌸 🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸به نام خدایی 💫که نزدیک است 🌸خدایی که 💫وجودش عشق است 🌸و با ذکر نام زیبایش 💫 آرامش را در خانه دل جا میدهیم 🌸 بسْم اللّٰه الرَّحْمٰن الرَّحیم ✨ الــهـــی بــه امــیــد تـــو 🌸🍃
سـ🌸ـلام روزتون پراز خیر و برکت 💐 🗓 امروز  یکشنبه ☀️  ۹  اردیبهشت   ١۴٠۳   ه. ش   🌙 ١۹   شوال    ١۴۴۵  ه.ق 🌲   ٢۸    آوریل   ٢٠٢۴    ميلادی 🌸🍃
494.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷در شروع روز دهانمان را خوشبو کنیم با ذکر شریف صلوات بر حضرت مُحَمَّدٍ ﷺ 💖 و خاندان مطهرش 🌷 🌷اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ ☘وَ آلِ مُحَمَّدٍ 🌷وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🌸🍃