eitaa logo
صبرا قشم ( نشر خوبی‌ها)
174 دنبال‌کننده
9.1هزار عکس
6.5هزار ویدیو
103 فایل
این کانال با هدف تعامل و هم افزایی بانوان فعال و توانمند قشم، در عرصه فرهنگی و مذهبی و محوریت جهاد تبیین با نگاهی نو و متفاوت جهت صحنه گردانی ایجاد شده است. (صبرا=صحنه گردانان بردبار روایت امید) و وابسته به مدرسه علمیه ریحانه الرسول(س) قشم است.
مشاهده در ایتا
دانلود
8.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 دنبال برکتی؟ برو سراغ کوثر پیامبر(ص) 👈 تا دلت بخواد اینجا برکت هست...
@Ostad_Shojaeامام زمان 107.mp3
زمان: حجم: 7.16M
💢 من الآن دقیقاً باید برای امام زمان چیــــکار کنم؟ 👌 اول از همــه باید .....
ای نگاهت عشق عالمگیـر از دل غـم بگیر حضرت کوثـر برایم جرعه‌ای مرهم بگیر تا نلـغـزد هر دوپایم از صراط المسـتقیـم مادری کن دستهایم را خودت محکم بگیر (س)🌸 💫💞 🌸
اولین سخنرانی امام زمان (علیه‌السلام) در مسجد کوفه ✅ یکی از شورانگیزترین و عاشق ترین روایاتی که درباره‌ی پس از ظهور خواندم. ☀️شیخ طوسی از امام باقر (علیه‌السلام) روایت کرده : «هنگام ورود حضرت مهدی (علیه‌السلام) به کوفه، ایشان شروع می‌کنند به سخنرانی، مردم از شدّتِ اشتیاق به آن حضرت آنگونه گریه می‌کنند که سخنان مهدی (علیه‌السلام) شنیده نمی‌شود و مردم نمی‌فهمند چه می‌گوید.» 📗 الغیبه طوسی، صفحه ۴۶۸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👓 واکنش قاطع دفتر رسمی نشر آثار رهبری به 🔹 گفت‌وگوی دبیر شعام با رسانه : 🔹️برخی هم با نیت مخرب و بعضی هم با اهداف خاص سؤالاتی مطرح میکنند که مثلاً وعده‌ی صادق سه چه شد، الان می‌زنی یا فردا می‌زنی! خب مسئله روشن است؛ 🔹 این موضوع، منطق نظامی دارد؛ هر وقت که لازم و مناسب باشد می‌زنیم، هر وقت که دشمن بیشتر دردش بیاید می‌زنیم، هر وقت که به منافع ملّی ما کمک کند می‌زنیم. ❗️ با احساسات که نمی‌شود و عملیّات کرد. در فاصله‌ی بین وعده‌ی صادق یک و دو، ضعف‌های ضربه‌ی اوّلمان تجزیه و تحلیل شد. 💎 این‌ها تابع عقل و تدبیر و منطق و همان واقع‌بینی‌ای است که به آن اشاره شد. ❌ یکی از بازی‌های جنگ روانی دشمن این است که فشار بگذارند: «آقا اگر نمی‌زنید، حتماً ترسیده‌اید»! 🔹 بعد، عدّه‌ای از خود ما شروع کنند بزرگان ما در داخل کشور را ــ کسانی را که دیروز در میدان شهادت بودند، امروز هم هر روز در معرض شهادت هستند و پشت‌سر‌هم دارند شهید می‌شوند ــ متّهم کنند به اینکه هستند! ❌ این مطالبه‌گری نیست؛ این افتادن ناخواسته در بازی عملیّات روانی دشمن است، زیرا نتیجه‌اش تحقّق همان خواسته‌ی دشمن، یعنی القاء ضعف و ترس است. 🔹 ما اگر می‌ترسیدیم، مثل همه‌ی دیگران، در برابر اسرائیل و آمریکا نمی‌ایستادیم و آرمان‌ها و منافع ملّت خودمان را به آن‌ها می‌فروختیم!... 🎙متن کامل گفت‌وگو را از اینجا بخوانید👇 ❌ پی‌نوشت: با این سخنان و تصریح رهبری به بودن اقدامات منتظر اقدام قاطع قوه‌قضاییه هستیم!
...و خدا اراده فرمود... تا ولایت و محبّتِ شما [که هدیه‌ای بهشتی بر زمینیان هستید] بر جان و جهان‌مان بنشیند! نمی‌دانم لطفِ او... چه بوده بر من[ما]... که از میانِ همه‌ی مخلوقاتش... خواسته تا ولایت‌تان در دل‌مان جای خوش کند! اما خوب می‌دانم... اگر قرار بود دَمی بیاید... و پای محبت شما در میان نباشد... همان بهتر که با بازدَمی از میان برود! ما... به ولایتِ شما پاک شدیم... شما که پایِ ولایت علی ایستادید! و این موهبت را... خدا به شما بخشیده! و دوستداران‌تان را نیز... از آن، متنعم کردید! بشارت باد بر دوستدارانِ صدیقه‌ی طاهره(سلام‌الله‌علیها) که با ولایتِ ایشان، پاک شدیم!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌾🌰 رفت و آمد با خویشاوندان بی حجاب و اهل گناه 🌰 =========== 🌰 پاسخ: 👇 ✅ اگر حضور در آن مجلس موجب ارتکاب گناه و یا تأیید آن باشد یا نهی از منکر متوقف بر خروج از آن مجلس یا شرکت نکردن در آن باشد، باید آن مجلس را ترک کرده و یا شرکت ننمایید و صله رحم متوقف بر مراوده و رفت و آمد نیست و با احوالپرسی و پیغام فرستادن از طریق تلفن یا نامه هم محقق می‌شود.[1] 🌾🌺 امیرالمومنین(علیه‌السلام) می فرمایند: «همنشینی با هواپرستان فراموشخانه ایمان است.» ✅ تعبیر حضرت بسیار رسا و کامل می‌باشد؛ آری اینگونه معاشرتها فراموشخانه است؛ یعنی انسان آنقدر تحت تأثیر دوستان و معاشران بد قرار می‌گیرد که تا وقتی با آنها معاشرت دارد مثل این است که او را در فراموشخانه برده‌اند و افکار و عقایدش در معرض فراموشی قرار می‌گیرد. [2] ============= ✳️ منابع:👇 [1]. دفتر اطلاع رسانی امام خامنه ای [2]. نهج البلاغه، خطبه۸۶ ⭕️♻️⭕️♻️⭕️♻️ ✳️ شناسه پایگاه تخصصی فقه و احکام در ایتا، روبیکا، تلگرام، اینستاگرام و... 🆔 @ask_ahkam